Mitt hjärta



Jag är uttråkad, jag vill vinna pengar nunununu! Tänk vad mycket som är beroende av pengar...nåja jag ska vara glad, jag har ju råd till mat iaf hehehehhehehehehehehe..

Less.. det är något fel på mig. Jag blir så lätt uttråkad och känner mig less men vill ändå inte göra nått! Ändå har jag en massa roliga spel och saker jag tycker om att göra..Sen så kan jag aldrig sova på nätterna.. ligger typ vaken i sängen och babblar för mig själv i 2 timmar innan jag somnar (Crille somnar typ efter en kvart)...och när har jag nånsin haft problem att somna tidigar? ALDRIG!
Synd om Tina och Amanda när dom kommer som ska få sova med mig och Tova i storsängen, då får dom ligga och lyssna på mig! ;) MOHAHAHAHAHAHAHA, nåja förhoppningsvis är dom nog vakna längre och mer sociala än Crille!!!!

Dag 16 – Några av mina favoritbloggar med beskrivning.

Den här tycker jag är kul, då få jag göra reklam för lite bloggar ;) haha
Dom bloggar jag läser mest är då lite kompisars och mina systrars, har länkar till dom :)

Sen några andra jag läser:
  • http://www.stinabackstrom.com/ - Det är Manges brorsas tjej som bloggar. Bloggen handlar om då hon födde barn och fick då en väldigt ovanlig hjärtsjukdom. Så nu lever hon med en hjärtpump och väntar på en hjärttransplantation. SÅ bloggen handlar om hennes liv om hur det är att vara hjärtsjuk och samtidigt ha en lite bejbis hemma. Jag tycker det är en väldigt intressant blogg att läsa om hur det är för henne att vara hjärtsjuk och vänta på en hjärttransplantation.
  • http://malinsormlind.se/ - En blogg jag har följt i kanske 1,5-2år nu :P Handlar om en 24årig tjej som har sjukdomen ALS, som bryter ner hennes muskler mer och mer. Finns inget botemedel mot sjukdomen. Fastnade för bloggen då jag hittade den då den tidigare hette: "Ge mig livet tillbaka". Det är kul att läsa, hon som skriver den verkar vara en sån otroligt stark och levnadsglad tjej trots sin svåra sjukdom.
  • http://amandarosende.blogg.se/ - En 17-årig tjej som är duktig på att göra olika sminkningar och fotografera. Jag läser den för att jag tycker det är kul att se hennes fina sminkningar då hon ibland lägger upp "turtorials" på hur man gör. Jag började väl läsa bloggen för att jag då trodde att jag själv skulle orka och klara av att kunna göra lika fina sminkningar som henne (haha, yeah right -_-). Nu har jag bara fortsatt läsa den :)
  • Sen läser jag Nevnariens blogg ibland också :) Har ju den länkat här på bloggen också :P Den läser jag för att det är kul att se hennes bilder då hon är väldigt duktig på att fotografera och för att den är väldigt bra då hon ibland burkar ha fototips om typ photoshop och berätta om kamerainställningar och en massa såna bra saker :)

Dag 15 – Mina drömmar

Jaa, jag har ingen speciell dröm 0_o Inte vad jag kommer på iallafall.....Förutom att bli miljonär då ;)
Jag är nöjd och trivs med mitt liv :) Jag har mina framtidsmål som mest troligt kommer bli uppfyllda :)

och just nu är jag så jäääävla glad! Jag har så underbara och otroligt snälla klasskompisar!! :D Vi har våran "pappa-Anders" i klassen som är så jävla rolig och snäll. Och nu har han skickat typ 7 exempeltentor till alla i klassen så vi har att plugga på! Tidigare har han även skickat sin sammanfattning han har gjort på alla jävla sjukdomar vi ska ha! Det här har han även gjort i en massa tidigare kurser! Så jävla snällt, det är han som hjälper såna lata personer som mig som inte orkar skaffa fram egna gamla tentor att plugga, på att klara tentan! :) Har även andra snälla människor i klassen som skickar ut sina sammanfattningar, vilket jag tycker är skitbra! Riktiga änglar, som hjälper mig så att jag kanske lyckas klara min tenta! ;) Så har lärarna även lagt upp 2 exempeltentor, alltså har jag nu 9 gamla tentor att plugga på, jag tycker jag borde klara tentan då om jag nu pluggar en massa på dom :)

Dag 14 – Mina framtidsvisioner.

Målet just nu är ju då att läsa klart min utbildning till Sjuksköterska :) Sen vill jag flytta hem till Kalix igen, jag vill fara på en USA resa, nångång skaffa barn, specialistutbilda mig, flytta till hus och gifta sig senare i livet :P Ett vanligt liv med jobb, hund, barn och villa ;)

Har varit på stan idag och börjat köpa dom första julklapparna!! :D :D Det är så kul! Så nu vill jag bara ta fram min gran så jag kan lägga alla klapparna där under ;) Men får hålla mig tills Fredag så tar jag fram den då ;) Och jag vill ha julklappslistor så fort som möjligt av mina systrar! :)

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek 
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – En ”Dagens”-lista. Ex. ”Dagens planer, dagens outfit, dagens låt, dagens plus, dagens minus”.
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän 
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Mina framtidsvisioner.
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Några av mina favoritbloggar med beskrivning.
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – En första 
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Min favoritplats 
Dag 28 – Det här
saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Julbak

Nu idag har jag börjat julbaka här hemma :) Det är så himla mysigt! Att få ha tänt ljus, julbaka och lyssna på julmusik! :) Jag och Emma har bakat lussekissar och rischoklad! :) Så gott! :D Jag gjorde även 1 plåt pepparkakor så jag har några stycken tills när Danne och alla kommer då ska vi baka mera :) Gjorde även knäck men då hade vi slut knäckformar så då hann knäcken bli bränd och förstörd under tiden när Crille for och köpte formar -_- Går ju inte så snabbt att fara och handla här när man inte har bil!!!!! Så får göra om det nån dag när jag orkar :)

Lite bilder från min juliga lägenhet, dock är det mycket mysigare i verkligeheten då det är mycket mörkare och man har tänt ljus och mysigt! :)

Sovrummet :) Även Tova var lite julklädd denna dag ;)

och så min fina lilla gran som tänds av timer varje morgon innan min väckare ringer, det är så mysigt!! :) Så då lyser den så fint när jag vaknar, så blir man lättare pigg då när det lyser lite :)


Köket :)


Myys ;>


Mitt köksbord med lite fina saker :) Min fina blomma är så mysig :)


Vardagsrummet med mina nya gardiner :)


Min fina ängel som min syster Tina har gjort till mig (Med hjälp av våran moster) och gav i julklapp för några år sen :) Den gillar jag! :)


Tova var julfin! =)


och så lite bilder från julbaket idag :)


Mums!! =P Så jävla gott!


Tova var i köket och höll mig sällskap vid bakningen, hon blev nog tröttare av det än vad jag blev ^^, Min bejbis <3


och så en bild från inatt när jag och Nea även satt och spelade lite spel mot varandra, som jag vann alla! ;) Mohahahahhaha...så tyckte jag det var kul att jag såg Nea uppe i hörnet hela tiden :D

Dag 13 – Den här veckan

jaa jag har väl inte gjort så mkt...pluggat typ varje dag på dagarna, Duktig tjej! :) På kvällarna har jag väl mest sett tv med Emma, och spelat :P Igår var även jag, Emma, Crille och Limpe och badade här i Umeå! :) Det var skoj, fast det var ett dåligt bad, t.om. kalix badhus är bättre!!!!!!! Idag har jag bakat mitt pepparkakshus, lägger upp bild på det och på min juliga lägenhet senare idag! :) Nu inatt sitter jag och har "cam och coptergame" lan med Nea :D Men ska väl gå och sova nu snart tror jag :) Det är väl det jag minns av veckan, är inte lätt att minnas allt ^^,

haha det är svinkul att cama med Nea ibland har det hackat upp sig så jag har suttit och pratat en massa så hade det brytits, haha. Så har jag i smyg printscreenat lite bilder på henne.

haha den första bilden då hon hade hackat upp med den här snygga minen ;)


Sen knäppte jag hon när hon skrattade åt mig då jag hade skrattat och jyrat åt henne då hon inte hörde ^^,

Dag 12 – I min handväska

ååååh vad skönt det är nu när jag har gjort bort redovisningen idag och nu är det helg!!!!! :D Inte för att jag har så mycket helg eftersom jag kommer måsta plugga ändå, men det känns ändå skönt med helg! :) Idag ska jag då inte plugga nått! Idag ska jag göra mitt pepparkakshus och kanske baka pepparkakor :) Idag på redovisningen så bjöd gruppen vi var med på fika så det var ju väldigt snällt (fjäsk för läraren) haha nä skojja bara ;)
Sen när jag kom hem från skolan hade jag inte tagit med mina nycklar så dom hade blivit inlåsta i lägenheten när Crille också hade skola så jag blev utelåst :P Då är det ju tur att jag har snälla grannar jag får vara hos ;)
Jag är så dålig på att hålla koll på mina nycklar, jag är så van att Crille oftast är hemma så jag brukar inte behöva dom så ofta :P Så nu sen jag kom hem från skolan har jag legat och vilat på deras soffa :) Mys ;>

jaja, till min handväska då...
När jag är på stan har jag ofta bara min lilla väska med börsen, mobilen och kanske ett lypsyl. När jag går ut har jag min mellanstora väska med börsen, mobilen och lite smink. Och annars den väska jag använder oftast när jag är på skolan är min stora väska med Skrivblock, pennfack och nu på vintern lite varma extrakläder som jag brukar ta med mig ibland :) Så ja, jag har inte så mycket roligt i mina handväskor ^^,

Dag 11 – Mina syskon

haha...ja, min storasyster Linda som är 1år äldre än mig, alltså 21. Tina som är 16 och Lilla My (Amanda) som är 14 :)

Linda är storasystern (pygmeén) med dåligt inflytande, fick mig och våran oskyldiga kusin att börja snatta! :O Fick även mig att prova snusa m.m.
Tina är mongot som bara sitter och skrattar åt allt.
Amanda är fjortisen som lever på godis ;)

haha, dom är alla snälla och ganska cp :)
Linda är den smarta som läser till läkare, bor här i Umeå som jag :) Eftersom vi är i samma ålder och nästan alla våra vänner är gemensamma vänner så gör man ju väldigt mycket roliga saker tillsammans.
Tina är den snälla som tar hand om alla, hon brukar ofta göra mat åt henne och My, varm oboy åt alla, kaffe åt sin pojkvän varje morgon m.m.
och när hon, My och David var här på besök så var det hon som ställde sig och diskade åt dom alla, så hon är så ordentlig, hjälpsam och snäll :)
My är den minsta som är i fjortisåldern då man inte är så smart ;) Hon och jag har gemensamt intresse att fota så det är alltid henne jag får dra med mig när jag vill fara ut och fota när jag är hemma i Kalix =)


Linda och jag :) här var vi laddade inför ACDC ;)


Fina Tina ;)


Min söta lillasyster My(Amanda) :)


Så har vi ju Danne, som jag ser lika mycket som en bror som min kusin. Bara det att vi inte bråkar lika mycket som jag gör med Linda, Tina och My ;)


Så har jag ju syrran Donna ;)

***

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek 
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – En ”Dagens”-lista. Ex. ”Dagens planer, dagens outfit, dagens låt, dagens plus, dagens minus”.
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Mina framtidsvisioner.
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Några av mina favoritbloggar med beskrivning.
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – En första 
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Min favoritplats 
Dag 28 – Det här
saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Less

..just nu känner jag mig bara less allt, är rastlös och vet inte vad jag ska göra. Har ÄNTLIGEN börjat hänga upp lite grejer på väggen i sovrummet iaf men nu har borren gått sönder så vi måste köpa en ny nåndag....jag verkligen HATAR betongväggar! Så förbannat jävla jobbigt att borra upp alla jävla saker på dom!
och jag och Crille fick nytapetserat när vi flyttade in, men jag ser ju bara nu när jag hänger upp och man måste borra upp allt hur jävla fula hål det blir direkt! När vi flyttar härifrån kommer ju inte tapeterna vara så jävla fina med stora jävla borrhål överallt, och hur fan tror hyresvärdarna då att man bara kan tapetsera vart 12:e år?!?!?!?!?! När det blir nog fult efter att 1 person har bott i lägenheten, om man nu hänger upp tavlor på väggarna vill säga! Fyfan vad stöööööööööööörda!

ååh jag vet inte varför jag känner mig så irriterad och rastlös helt plötslig, jag brukar inte göra det...

Sen känns det så tråkigt att jag är så slö, orkar typ aldrig ta mig tid att fara och hälsa på Linda, Hanna och Ida som verkligen skulle behövas. Men nu känner jag mig så stressad över tentan så det känns som att man inte har tid. Men man måste ju faktiskt kunna ta sig tid till att umgås med folk också. Men jag är alltid så jävla trött så då känns det så skönt att bara vara hemma och ta det lugnt varje kväll. Det är fan nått fel på mig, jag är fan sjukt jävla trött varje dag. Nu har jag börjat plugga i köket vid köksbordet för att jag alltid somnar när jag pluggar i soffan, men igår lyckades jag till och med somna vid köksbordet...lyckat!

Nåja jag har iaf lyckats plugga bra i veckan och jag känner mig så duktig som för en gångs skull har börjat plugga tidigare än sista veckan! Har börjat ca. 2,5 vecka innan tentan, men då är det ju det att jag ska kunna lära mig om kanske 50(?) olika sjukdomar, om en massa mag- och tarmsjukdomar, urin- och njursjukdomar, leversjukdomar, några tumörsjukdomar, infektionssjukdomar, och vettefan om vi ska ha blodsjukdomar också? Hade iaf föreläsningar om blodsjukdomar idag tror jag, som jag missade så jag skiter nog i blodsjukdomar ;)

Nu ska jag spela med Crille och Fredrix så kanske det kan få mig på lite bättre humör och bota min rastlöshet, förhoppningsvis! :)

Längtar tills Fredrix, Danne, Tina, My, Nea, Jenny(?), ja vilka som nu ska komma, kommer =) Då blir det mer livat :)

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Vaknade kl.07 imorse av att väckaren ringde. Crille slog på Vakna med the Voice som vi låg och kollade på. Det var så varmt och mysigt i sängen och att ligga och se på tv så jag orkade verkligen inte stiga upp så jag sket i föreläsningarna vi hade idag och stannade hemma och sov istället ;) Det var så himla skönt! Såg på Voice i en timme och sen somnade jag om och sov till 10 :) Så nu har jag pluggat hemma istället sen jag vaknade :) Har varit ute på en promenad med hundarna också :)

Så nu när jag har plugg/hemma dag så är det min sköna pyjamas som gäller! Iallafall så går jag runt med pyjamasbyxorna och ett rosa linne till och min sköna fleecejacka! Det är så skönt! ;) Så det är väl det här jag kommer ha på mig hela dan :) När jag går ut med hundarna drar jag bara på mig ett par byxer över pyjamasbyxorna så man vågar ut genom dörren :) Nog för att jag har gått ut med mina pyjamasbyxer ibland också, men det är bara på kvällarna när det är mörkt och lite folk ute som jag vågar det ;) Annars ser man ju lite rolig ut som går runt i pyjamasbyxor ute xP Men det är det som är så skönt här i Umeå; här kan man faktiskt göra såna saker utan att folk bryr sig och här vet inte alla vem man är :)

Ska vara duktigt och fortsätta plugga nu på dan så kan man sen ta det lugnt och göra nått kul på kvällen :)

Så ska Crille även hämta och låna Martins borr idag, så vi äntligen kan hänga upp alla tavlor jag har som ligger på hög och bara väntar på att få bli upphängda :)


Min mysiga pyjamas :) Har dock grisat ner tröjan(det gör jag i princip varje gång jag äter nått;) så därför kan jag bara ha på mig byxorna idag då tröjan är i tvätten :) Så det är dom här snygga byxorna jag går runt i hela dagen och min sköna svarta fleecetröja till! ;) Riktiga myskläder! ;>

Dag 09 – Min tro

jaa...jag tror på liv efter döden, att när vi dör får vi återse alla dom vi saknar <3

Idag fyller min älskade lilla tjej 1år! Så nu börjar hon bli lite stor, men bara lite :) Min lilla snutt <3 Då har hon fått en massa godis, ett ben och en leksak i present :) Sen ska hon få  lite grejer som jag och Crille har beställt åt henne som Crille kanske ska hämta ut senare idag eller imorrn ;)

Kom dessutom just på att min prövotid på körkortet gick ut den 20:e November :D
och jag har ännu inte gjort min debut på Systembolaget! :O -_-


Jag är så kär i min älskade lilla bejbis, mitt hjärta! <3

Här stapplade hon fram lilla gullen <3

BitZzzo

Min prinsessa <3

Dag 08 – Ett ögonblick

Hmm...det var lite svårt, man har så väldigt många fina bra ögonblick. Alla roliga minnen man har med vänner, famlijen och Crille med roliga saker man har gjort tillsammans. Första gången jag fick se Donna och Tova, när Tova kom hem hit till mig. Ja det helt enkelt kryllar av bra och minnesvärda ögonblick. Men tänkte skriva lite om när jag såg Metallica första gången :)

Vi hade jävligt kul i Stockholm vi som var där :) Vi var runt stan och shoppade och var på grönalund där det var skitkul! :) Sen då att se Metallica. Alla var så jävla laddade och väntade på att dom skulle börja. Vi i sittpubliken gjorde vågen om och om igen :) Sen då Hetfields stämma, helt jävla underbar. Speciellt när han sjöng "Nothing else matter" minns exakt hur jävla bra det lät! Sen i "Memory remains" hängde ju publiken med jävligt bra (Vilkan man då gjorde i alla låtar men den var ju en riktigt bra publiklåt) :) och sen allt var ju bara så jävla bra, som det brukar vara på konserter :) Livekonserter är så jävla kul och det är så härlig känsla och verkligen känna basen pirra i magen och allt. Sen är det så kul att få se och höra och sjunga med till alla bra artister live :) Konserter blir roliga minnen för livet och det är helt klart värt att slösa penger på sånt! :)

Dag 01 – Presentera mig själv

Dag 02 – Min första kärlek 
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – En ”Dagens”-lista. Ex. ”Dagens planer, dagens outfit, dagens låt, dagens plus, dagens minus”.
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Mina framtidsvisioner.
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Några av mina favoritbloggar med beskrivning.
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – En första 
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Min favoritplats 
Dag 28 – Det här
saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Världens bästa film

..Har jag nyss sett :) Moulin Rouge, så jääävla bra! Går ju knappt att beskriva. Älskar Ewan Mcgregor i den här filmen och i Star wars, han är ju så bra! Sååå älskar jag kärleks och grinfilmer! och den här filmen är ju verkligen en sån :)

Moulin rouge, Gladiator och The notebook är ju bara dom bästa filmerna! :)


Dag 07 – Min bästa vän

Jag känner att jag har flera vänner som jag kan kalla "min bästa vän", men här ska jag skriva om min bästa vän Donna :)

Det finns nog inget som så lätt och fort kan få en på bättre humör än en glad hund. Dom ger så otroligt mycket glädje, man kan verkligen säga allt man vill till dom. När man är ledsen kan man få tröst av dom. Man kan gossa, pussa och leka med dom i princip hur mycket man bara vill ;) Dom är trevligt sällskap, dom tar hand om och beskyddar en. (Speciellt min vakthund Tova ;)
Donna var min första hund. Så under våran uppväxt sen vi fick hon har vi lekt, busat och haft en massa skoj! Vi har många fina och roliga minnen tillsammans :)
Även när jag gick igenom den svåraste perioden i mitt liv, när en älskad person försvann, så fanns Donna där och gav tröst.
Så vi har hunnit gått igenom mycket tillsammans och hon betyder verkligen jättemycket.
Min söta lilla Donna som jag får sakna nu när jag inte får se henne lika ofta!
Som jag brukar säga: "1 gång hund, alltid hund" när man väl har haft en hund så är man fast ;) Jag kan då inte föreställa mig mitt liv utan en älskad liten vovve. Nu har jag ju min älskade lilla bejbis Tova här hemma hos mig som även hon är en "bästa vän" Men jag brukar säga att Donna är min bästa vän och Tova är min älskade lilla dotter :) Jag och Donna har ju gemensamt att vi båda är mamma till Tova, så hon har tur som får ha 2 mammor ;)
Här kommer bilder på söt Donna :)




Donnis, hon är alltid så glad och busig <3 Sötnosen!

Bästa vänner <3


Donna, den eviga lilla valpen! ;) <3


Dag 06 – Min dag

Jaa, idag när jag hade stigit upp så började jag fixa en liten hemmagjord fotostudio :P Så sen har jag och Emma knäppt en massa bilder på våra söta bejbisar och fixat lite med dom :P Så det är faktiskt typ det jag har gjort hela dan, det tog tid :P Nu har killarna slått på och ser på Starwars så blir kanske att se den med dom, sen ska vi iallafall se nån ny komedi också som jag dock inte minns namnet på :P Så så har väl min dag sett ut :P

Någa bilder från idag:





Dom är inte fixade nått :P

Dag 05 – Vad är kärlek?

Hmm ja det var ju lite knepigt. Hur ska man förklara det? :P
Det känner man bara, det känns rätt, man är attraherad av varandra och tycker om varandra :) Man tycker om att ligga och gosa och mysa, man vet alltid vars man har varandra även om man är ovänner ibland. Man trivs bra ihop och har oftast roligt :P Ja, jag är inte så bra på att kunna förklara sånna ord men det här får duga :)

Idag gjorde jag duggan som jag också failade :P 45 frågor på 30min :P Jag fick iaf 39,5 poäng och 43 var godkänt :P
Då är det bara fortsätta plugga som fan fram till tentan så jag förhoppningsvis klarar den iaf ^^,

Sen efter jag hade gjort duggan så for jag, Crille, Emma, Limpe och barnen och gick till Ersboda där vi köpte en massa tjofs :P Så nu har vi varit ute och gott i ca2-3timmar så nu blir det bara att ta det lugnt ikväll och se Idol och äta en massa godis! ;)



Min julduk och fina blomma jag köpte på Ersboda idag :) Så nu har jag smått börjat jula mitt köksbord ;) Man har ju så svårt att hålla sig nu när man längtar så, det är ju såå mysigt att få julpynta! Det är så fint emd en fin blomma på bordet :) Så är det våran stora godisskål vi ska grisa i oss ikväll! ;) Mums!

Dag 04 – En ”Dagens”-lista. Ex. ”Dagens planer, dagens outfit, dagens låt, dagens plus, dagens minus”.

Som sagt så tog jag och bytte ut några på listan som jag tyckte var lite tråkiga mot dom jag tyckte var roliga från min första lista jag hade :P Så då kör jag den här idag :)

Dagens planer: Plugga så mycket jag bara orkar..
Dagens outfit: Svarta sköna leggins och ett aprikost långt linne och min sköna fleecejacka ;)
Dagens låt: Måste ju då säga Queen-Bohemian rapsody, eftersom att jag och Crille har gått och sjungt den hela morgonen :D
Dagens plus: Att det är Vampire Diaries ikväll! :) Och att jag har ringt och fixat så jag äntligen får kolla upp min "ringorm" eller vad fan det nu är...
Dagens minus: Att jag har dugga imorrn och måste plugga som fan hela dan! Booring...

Ja då är det väl bara att sätta igång med pluggningen då -_-

Dag 03 – Mina föräldrar

Ja vad ska man säga om mina föräldrar då? :P Jag har då världens jyraste mamma :P Hon lever ganska ofta i sin egna värld :P Detta gör att hon är jävligt rolig och tjorvig ;) Som resten av släkten på mammas sida så får hon dampryck då och då, sjunger och tjorvar på en massa.
Som moster sa; Om nån skulle göra en psykundersökning på våran släkt så skulle dom nog skriva i resultatet om oss: "Kan lätt drabbas av dampanfall och utbrista i spontan sång". Ungefär nått sånt var det hon sa ^^, Och det passar ju bra in som beskrivning ^^, Haha.
Så säger jag väl som alla säger om sina mammor: Hon är världens bästa mamma <3

Hmm vad ska jag säga om min pappa då...Jag har 2 pappor ;) Min riktiga pappa som bor i Överkalix som jag inte träffar så ofta. Vi pratar i telefon lite då och då. Förut när han bodde i Storön var jag ofta där och bodde varje sommar och det tyckte jag var jättekul :) Då hade jag ju mina jätteroliga småkusiner jag var med :) Som person är han en klantig drummel :P Hahaha vilken beskrivning. Men han är snäll och han försöker på sitt sätt =P
Sen har jag min andra pappa Mange :) Som då är världens mest retiga (som tur är så är det mest mina kompisar han och jag brukar gadda ihop oss mot och reta) =P Annars är han jättesnäll och rolig :P Min "PengaMange" som jag kallade han förut, då det är till han man ska gå när man vill ha pengar ;) hihi

Jahaja..

Emma hade tydligen hittat en mycket bättre lista än mig! Haha så då måste jag ju också följa den istället! ;P

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek 
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – En ”Dagens”-lista. Ex. ”Dagens planer, dagens outfit, dagens låt, dagens plus, dagens minus”.
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän 
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Mina framtidsvisioner.
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Några av mina favoritbloggar med beskrivning.
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – En första 
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Min favoritplats 
Dag 28 – Det här
saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Jag gjorde om listan lite grann :P Tog dom jag tyckte var roliga från den förra listan och bytte ut med några jag tyckte var tråkiga på den nya listan :P

Så nu måste alltså jag och Emma blogga i 30dagar(?) :O Vi får väl se hur det går ;P

nåja då iaf...
Dag 02 – Min första kärlek
Min första riktiga kärlek är då min pojkvän Christian :) Om man bortser från Donnis ;)
Vi bor ihop, vi har kul ihop och vi driver varandra till vansinne ibland ;) Men det är kul det också ;>
<3


sääära

Dag 2 – Därför bloggar jag.

Jag bloggar för att jag tycker det är roligt att skriva av mig lite :P Även om jag inte brukar skriva så intressanta saker :P Skriver mest bara om vad jag gör på dagarna :P Då får ju iaf alla Kalixbor läsa om vad jag sysslar med här i Umeå ;) Så jag gör det för att jag tycker det är kul =)

Nu idag är jag lite ledsen för att min kära 200kr mobil från ica har svikit mig!! :( Micken på den verkar ha gått sönder så ingen hör när jag pratar :P Dock är det ganska kul när jag hör skitbra vad dom jag pratar med säger :) Speciellt när man ringer hem till sin cp:iga familj som jyrar på som fan i luren och ringer upp med varenda telefon som finns i huset innan dom tillslut fattar att det är MIN telefon det är fel på och inte alla deras ^^, Och när man hör mamma i bakgrunden "Hon kanske har lagt på" och blabla xP
Nåja jag är iaf lite ledsen, jag gillade ju min kära mobil med snake :) Och jag som litade på att dom gamla mobilerna skulle hålla i flera år som dom gjorde förut :P Men jag har nog tappat den i golvet x antal gånger för mycket...Nåja får hitta mig nån ny, om jag nu inte står ut med Crilles gamla Sony Ericson som jag har nu :P Men vet inte om jag gillar den riktigt :P Men den har ju Quadra pop iaf så den kanske duger ;) Vi får väl se, annars kanske man kan önska sig en fin rosa eller en ny Nokia i julklapp eller nått ;) Mest av alla gillade jag min gamla samsung med "spionkameran" men den råkades jag ju tyvärr operatörslåsa ^^, Kanske värt att kolla upp vad det kostar att låsa upp den :)

Sen så gick "redovisningarna" idag jättebra :) Simuleringen var rolig och på redovisningen om casen hade vi en jättesnäll lärare så där satt vi bara och diskuterade i princip, så det gick fint att ha börjat plugga igår ;) Då är man glad att man inte la ner mer tid på att plugga till det än vad jag gjorde :) Men nu måste jag fortsätta plugga till duggan som är på Fredag iaf ;o

Nu ska jag gå och göra nån god middag till mig och Christian :) Ska göra nå kött och äta till couscous med gurka och kanske broccoli till :) Det blir nog gott :) Broccoli är ju jättenyttigt och bra ;)

Annars så läntar jag skitmycket tills jag får börja julpynta!! Vill börja nunununu! Men då tycker nog grannarna att jag är tokig ;) Har iaf satt ut julbelysningen och min jullykta på balkongen så det lyser så fint och mysigt därute när det är mörkt :)

Läxa var det ja -_-

Nu har jag faktiskt varit duktig och gjort läxa hela dagen sen jag vaknade :P Har ju haft lite korta pauser då jag kollat facebook och sånt då såklart men mest läxa :) Jag fick lite panik då jag kollade schemat och såg att vi har ett redovisningsseminarium där vi ska kunna 5 case och en simulering där vi ska vara med i 2 "stresssituationer" där vi ska göra bedömning och åtgärder och blabla på en docka. Och båda dom här grejerna är IMORRN! hehe så kan det gå när man inte orkar kolla schemat så ofta ^^, Så nu idag har jag då fullt upp med att plugga till det här :P Som tur är så är seminariumet om smitta, smittspridning och där kan man nog flumma på ganska mycket om hur viktigt det är med hygien och blabla...så förhoppningsvis kommer det gå bra iaf.

Nåja hade nyss en liten paus och kollade några bloggar då jag hittade en liten kul lista utmaning som jag tänkte göra :P
Den gå ut på att göra 1 liten grej varje dag:
Dag 1
– Presentation av mig.
Dag 2 – Därför bloggar jag.
Dag 3 – Mina 3 största intressen.
Dag 4 – Mina framtidsvisioner.
Dag 5 – Min familj.
Dag 6 – En ”Dagens”-lista. Ex. ”Dagens planer, dagens outfit, dagens låt, dagens plus, dagens minus”.
Dag 7 – Några av mina favoritbloggar med beskrivning.

så nu måste jag alltså blogga varje dag den här vecka :P Så då börjar jag idag :)

Dag 1Presentation av mig.
Jag är en 20-årig tjej som kommer från Kalix. Bor just nu i Umeå i en lägenhet med min pojkvän Christian och min söta älskade hund bejbis Tova <3 Jag flyttade hit när jag började läsa till Sjuksköterska :) Trivs jättebra här, det är skitkul studentliv och jag har en jätterolig och bra klass! Så jag är jävligt glad att jag upplever mitt ungdomsliv här i Umeå men senare när jag har gått ut skolan vill jag flytta hem/närmare Kalix igen för att då få vara närmare min kära familj! <3
Jag tycker väl att jag oftast är glad och positiv (när jag är hungrig kan jag vara ett monster). 
Annars mår jag typ alltid bra och är nöjd, har ett super immunförsvar så jag är typ aldrig sjuk (typ max 1 gång/år) ;) Min favoritfärg är rosa, favoritmaträtt typ kebab eller nått(?) :) Favoritlåt, typ "Nothing else matters" med Metallica som även är mitt favoritband :) Men det är svårt för det finns många väldigt bra låtar och band =) Jag ser inte så mycket på tv men favoritserien måste nog vara kanske True blood :) En rolig sak om mig är att jag kan vara ganska jyr(ibland lite vild) i sömnen ;) Så man får passa sig när man sover med mig, det är inte bra om man inte fattar vad jag menar när jag jyrar på då kan jag bli lite arg ibland ;) haha.
jaja där fick ni veta lite grejjer om mig iaf som dom flesta nog redan visste =P

Nu är det tillbaks till plugg som gäller....Det är tur att jag har en väldigt snäll pojkvän som sköter det mesta här hemma idag när jag måste panikplugga :)

Back to reality

Jaa nu imorse for Danne hem, så nu har alla gäster farit. Och Emma och Limpe har flyttat hem igen :P Så nu är det slut på lanet och tillbaks till verkligheten som gäller. Nu när jag har tagit mig tid att ha lan så har jag rätt så mycket plugg att ta igen...Så nu är det hårdplugg veckan kommer bestå av, har en dugga på Fredag så :P

Katt attack

Igår var det då myskväll framför Idol med ostbricka :) Det är så gott och mysigt så! :) Annars så har vi ju mest nördat dator här hemma :) Så har Emma och Limpe sovit över här inatt också ;) Jag och Emma sov i dubbelsängen (såklart) och Crille och Limpe fick ligga och tåflörta med varandra på soffan! ;) mohihihi...Det var riktigt skoj, jag och Emma var vakna till 6 på morgonen och låg och jyrade i sängen och var övertrötta och skrattade åt exakt allt! Så som det ska vara ;)

haha sen en jävligt rolig grej som hände igår kväll:
Emma hade varit hem till dom för att hämta mat åt Ronja.
Sen hör vi hur hon öppnar brevinkastet och säger: -Johan eller Fia kom hit!
Jag undrar varför hon inte bara öppnar dörren och kommer in men jag går dit och kollar vad hon vill. Haha sen då när jag öppnar dörren så står Emma där ute i korridoren och är förföljd av en kissekatt :D haha så hon skyndar sig in och jag får stå och blocka dörren eftersom katten är helt tokig och vill komma in. Sen satt den utanför dörren och mjauade och såg läskig ut, jag och Emma stod och spanade på den i titthålet :P Men jag tänkte att den var hungrig när den mjauade så då jag gav den lite av Tovas hundmat som dock inte dög :P Så då tillslut gav vi den lite skinka som den glatt åt upp. Så sen satt den utanför dörren jättelänge och var lite läskig. Men den var ju ganska söt också, stackaren var ju vrålhungrig så tur att den fick mat av snälla tant Fia ;) Frågan är ju vars den kom ifrån, hur den kom in i korridoren, eller om den bor i huset och hade smitit ut från en lägenhet eller vad :P Haha sen innan jag och Emma gick och la oss så sprang vi runt i huset och letade den på alla våningar men då var den borta :P


Min fina länk jag fick av Crille i present :) Man kan ha den som ett halsband eller på ett armband :)


Mys :)


Kissekatten som fick mat

Sen var den läskig och försökte smita in till mig =P

Tjollahopp

Nu har jag inte uppdaterat på länge :P Har haft fullt upp när jag var hemma i Kalix och nu har jag fullt upp här i Umeå med att umgås med besökarna vi har här :) Danne och Elin är på besök och bor här nu ;) Så då har vi samtidigt lite call of duty lan här också ;) Igår hade vi det mysigt och drack glögg och såg nån Disney film också :) Ikväll har vi planerat myskväll med idol, vin, ostbricka med en massa goda tillbehör. Därför har vi tjejer gjort oss lite snygga idag ;)

Och eftersom jag inte har uppdaterat på länge så kommer det här en massa bilder från när jag var hemma i Kalix och fyllde år och tills idag :)
Börjar med bilder från min födelsedag:

Mamma och Tina :)

Mormor och Morfar <3

Jag och Christian :)


Lite jyrvänner ;)

Danne och jag :)

Jag och Jenny! :) Puss på Jenny!





I Kalix var det en massa snö :)

Passade självklart på att knäppa alla söta Bejbisar hemma i Kalix! <3

Donna:


Mammma Donna...

...var tokigast av alla ;) Den eviga lilla valpen <3 Sötnos <3

Tova:



Min Bejbi <3

Vilma:

Vilma var svårast att knäppa hon ville aldrig sitta still ;P


Söt <3


Tova, Vilma och mamma Donna som är minst ;) <3

Sötbejbisarna <3

Vi tjejor :P

Emma :)





haha ;)


mina söta venner <3



haha när jag knäppte den här bilden så kom Emma och sprang ivägen så syntes bara hennes ansiktes skugga :O Läskig! :D:D:D



Min nya klänning jag köpte igår :)



OCH JAG ORKAR ÄNNU BÄRA TOVIS!! :D:D:D Det trodde jag då aldrig :P


Tovis var trött idag :)

I would never let you drown, my Darling.

Vaknade kring halv 8 av en mardröm, drömde att jag tog med mig Tovis ut och lekte i vattnet då det plötsligt blev jättehöga vågor. Tovis for under vågorna och höll på att drunkna så jag dök ner för att dra upp henne. Sen när vi kom upp till ytan så hade vi spolats långt ut på havet så vi såg inte vars land var. Då hittade jag en ganska stor platt sten som jag ställde Tovis på och själv var jag i vattnet och höll i min i stenen, så fick vi vara där och vänta på hjälp. Vet inte om vi fick hjälp, för sen vaknade jag :P

Sen när jag vaknade låg jag och tänkte på när Tovis simmade ut jättelångt i vattnet för att rädda mig när jag hade åkt vattenskidor i Dannes stuga...Hon stod och gnällde på bryggan och var så orolig under hela tiden jag åkte vattenskidor och när jag släppte och låg där i vattnet och flöt så hoppade hon från bryggan (som är typ 1meter hög eller nått) och simmade vääldigt långt ut i älven till mig där jag låg och flöt. Då var jag så orolig på riktigt och trodde nästan att hon skulle drunkna för att hon inte skulle orka simma tillbaka. För det var ju verkligen flera meter ut i älven hon simmade till mig där jag låg och flöt, vi var ju där ute med båten då. Vi försökte dra upp henne i båten då men det ville hon inte, så tillslut vände hon ju och simmade till land igen. Så det kanske är därför jag drömmer om att hon drunknar, för jag har gjort det tidigare också. Min lilla tokiga prinsessa. Då tänkte jag också på hur tokig hon var när hon hoppade från deras höga brygga och simmade jättelångt ut i älven för att hon såg mig ligga där i vattnet, nog är hon då väldigt beskyddande min lilla ängel <3 så med henne kan jag vara trygg, hon är ju en bra vakthund :) Hon trodde väl att hennes mamma höll på och drunkna så då tänkte hon komma och rädda mig <3
Tova, mitt hjärta.

Har sovit hos mormor och morfar idag =) och har sovit alldeles för länge! :o Så nu måste jag spendera större delen av dagen till att göra läxa :P Sen imorrn tidigt på dan så bär det hem mot Umeå igen :)


Tovis och sin mamma ;) käääära <3

20-åring

Har man gått och blivit ;) Fan åh, då får jag inte åka på barnbiljett på bussen nåmer, men man kanske råkas göra det iaf (A) ;) Då får jag shoppa loss på systembolaget istället ;P

Har varit en bra födelsedag :) Familjen som kom och sjung på morgonen som vanligt :)) Sen en dag fylld med familj, släkt, vänner, presenter och tårta, då kan det ju inte bli så mycket bättre ;) haha ;>

Tack alla söta som var här och förgyllde min dag och för alla jättefina presenterna :) <3


Kalix

Är hemma i Kalix nu över helgen :) Nu får jag vara med min lilla Bejbis igen <3 Då får jag klara mig utan att skjuta folk ett tag...(Abstinens) haha nee skoja bara (ELLER??) ;) Jag är lite lan sugen ;)

Blir 20 på Söndag, vad vuxet det låter att vara 20 år 0.o då får jag inte vara tonåring nåmer...man börjar ju bli lite stor, herreje..
Nåja till saken: Min mamma har fått fnatt (som vanligt) och tänker göra 5 tårtor!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 marängtårtor, 2 smörgåstårtor och 1 gräddtårta.....så ja, ALLA mina kära Kalixvänner måste ju komma och hjälpa till att äta upp dom här tårtorna =) Hon gör en massa tårtor för att hon inte orkar baka nå fika då istället :P Haha


Albin min LaRn Hund, mycket snyggare än Sammes LaRn hund ;)


KOCKOBELLO!!!!!!

puss puss piss ;)) Jag känner mig lite cp ikväll, imorrn måste jag hitta på nått skoj med mina venner! :)
Jag gillar dom här smilisarna som har dubbelhaka= :)))
Annars har vi konstanterat här hemma att väldigt många i Kalix blir bögar :O Bög 2010, nya modet? :P
Sen var mamma nyss ute och gick med hundarna på elljusspåret och Donna vände och gick hem själv utan att mamma märkte det, så mamma märkte senare att hon var borta och stod och ropade på henne utan att hon dök upp. Sen när mamma kom hem så var Donna hemma på gården :P Haha hon är ju bara för söt <3 Hon orkade inte komma med på en kvällspromenad så hon vände och gick hem istället ;) Skitsöt! Min besta ven <3

blubb blubb

jag blev less mina cp problem om nån fattar vad jag menar ^^, haha xD

inatt var första gången nånsin jag sov helt själv i min lägenhet :P Mina lanar kompisar övergav mig igår kväll/natt :P
idag ska jag på skolan och göra lite träning, men först ska jag fara och hälsa på Ida en sväng, det är väldigt välbehövligt, det var så länge sen! :)
annars, spela, spela, spela ;)

Call of Duty

är det jag sitter och nöter med Danne och Fredrix hela dagarna :)) Kul är det ;)
nee, har ju faktiskt bott hos Emma och Limpe nu i 2 nätter också :) Så då har vi myst framför tv:n med lite disney och how I met your mother på kvällarna :) Men nu har jag flyttat hem så nu ska jag nöta spel med Danne och Fredrix hela nätterna ;) Så då har Emma och Limpe kommit hit och invaderat mig istället :D Dom tänker nog lana med mig tror jag, fast vet inte hur länge ^^, Trevligt med sällskap iaf! =)

Har gjort om bloggen lite också :P Det får vara så här ett tag, kan ju inte ha det så somrigt nåmer :P


Det här är min mysiga snygga pyjamas som jag lever i nu för tiden :D


och mina otroligt snygga nya skor som dom flesta redan har sett men lovade att lägga upp en bild till Tinos så hon får se dom :) Och min snygga vovve som alltid är framför fötterna på man ;)

Here I go again on my own

Nu har Kalixgästerna som var här över helgen farit hem :) Var en riktigt kul helg iaf, kul med besök! :) Så nu följde Crille och Tovis med dom till Kalix så då blev jag lämnad själv här hemma :( Crille skulle hem för han fick jobb, så då skickade jag med lilla Tovis också så att hon får vara hemma och busa lite längre än bara över helgen. Så då får jag det också lugnt och semester här hemma så slipper jag ha nått att tänka på, tycker jag kan behöva lite semster nu efter alla redovisningar och uppsatser vi har i skolan :P Nu ska min basgrupp passa på att göra bort det mesta nu imorrn och på Onsdag så har vi det lite lugnt i en vecka sen :) Så blir det ju så tråkigt för Tovis att vara här i Umeå när jag är på skolan och så också, fast nu blir det istället tråkigt för mig när jag får vara helt ensamen :/ Men därför flyttar jag in till Emma och Limpe ;) mohihihi Vi har ställt dit en säng åt mig så ska jag sova där så ska vi ha mysigt och se disneyfilmer varje kväll, som det ska vara :)

...jag saknar redan min Tovis! <3 Är så mysigt att sova och ligga och gossa med min lilla bejbis...men jag vet ju att hon får vara hemma i dj och busa en massa med Donna och Vilma <3


Det blir alldeles för tomt och tyst utan busen som följer varje steg man tar <3


och ingen sötnos som snor min sängplats ;)

RSS 2.0