Tjejkväll och happis

Då var det helg igen :)
I Onsdags var jag hos barnmorskan och fick höra på hjärtljuden för första gången. Dom låg på 148. Det är så underbart! :) <3<3
Sen har jag och Victor fått vara hos mormor och morfar på dagarna då allt avlopp var avstängt här hemma dom dagarna. Så det är alltid lika skönt att vara där. Mysigt och massa gomat! :) Så dom fick vara barnvakt till Victor när jag var hos barnmorskan och det hade gått hur bra som helst! :)
Sen på Onsdag kväll var jag med Emma och Nea på tjejkväll på handplockat. Det var trevligt, dock vann jag tyvärr inga priser. =P Emma och Nea fick roliga goodiebags när dom handlade iaf! :)
 
Idag var jag med Mange till Haparanda. Där blev det köpt ännu mera tråkiga bilgrejer :( Så köpte jag en ny hylla som jag tänkt ha ovanför tvn. Nu när jag måste flytta bort alla grejjer så Victor inte når dom så behövs det hyllor så jag ska kunna ha framme alla mina fina saker! =) Så blev det lite kläder till Victor. Jag försöker få ihop nått fint han kan ha på sig på julafton. =P Så vart det väl lite andra smågrejjer, en ljusslina till balkongen m.m.
Sen när jag kom hem så har jag hunnit städa lite och nu ikväll har vi spelat med vänner. :)

Geeks

Voi voi. Här händer det mycke, fast inte så mycket på bloggen. ^^, Haha.
Har hunnit hända massor iaf. Jag har ju hunnit bli hela 1 år äldre! =D Wiiho! Det känns bra, jag gillar att fylla år! Man får göra sin favorittårta och få en massa fina presenter, whats not to like? :)
Så det var en bra dag. Jag fick en massa fina grejjer! :)
 
Sen har nya wow expansionen släppts! =D Haha kanske inte så intressant för mina blogg läsare men kul för oss spelnördar! =D Så det är faktiskt suuperkul! Jag och David spelade knappt förra expansionen alls, men nu till den här var vi supertaggade! Så vi har haft vårat egna lilla lan här hemma och nördat dag och natt. =D Så det har varit kul att få ha lite lan liv igen, det var längesen sist! =D Så har vi spelat med vänner också såklart! :) Det har gått bra. Victor fick vara hemma på mornarna och sova lunch hemma och efter det har han varit hos mamma och Mange på Torsdag, Fredag och Lördag på kvällarna och sen kommit hem och sovit. Det har funkat hur bra som helst, förutom att jag hade världens abstinens efter honom Lördag kväll! =D Haha! Han är då hur trygg som helst och tycker det är superkul att vara hos mamma och Mange och med alla hundarna. :) Så nu har jag fått prova på hur det känns att lämna bort honom några timmar varje dag, som att han gick dagis. Men nog är det roligare att ha honom hemma! Men som sagt, det var riktigt kul att få ha lite nördliv! =D
 
Så nu i veckan har dom kommit och börjat renovera våran stor toa. Så det dundrar och har sig här hemma. Som tur är så har jag aldrig stört mig på ljud när jag sover så jag och Victor sover då som stockar till kl.09-10 fast dom kommer hit och borrar och har sig för fullt kl.08. =P Jag som alltid är så optimistisk hoppas att dom ska bli färdiga nästa vecka =D Haha, kanske borde fråga vad dom själva tror. ^^, Aja, det går nog rätt fort iaf! och nästa toa tar dom inte förrän efter nyår så jag hoppas slippa dom i December när vi ska få besök! =)
 
Sååå jaaaa. Det var väl lite av det som händer. Annars mår jag bra och magen växer och växer. Så börjar bli tjockis nu. Mysigt! =)

RSS 2.0