Inköp

Jaa vad händer här då. Idag har jag iaf varit ledig, vilket var väldigt behövligt! Började dagen med att tjorva med försäkringskassan :( Så då blev jag rätt less och stressad över tjorv. Sen har jag känt mig helt slut på energi så har inte fått så mycket vettigt gjort idag. Vilket känns trist, när man väl är ledig vill man ha energi till att göra saker. Men jag behövde nog ta det lugnt och vila. Snart är jag ledig i 9 dar så då kommer jag nog få ha mer energi :)

Igår var vi hos barnmorskan också igen och fick lyssna på hjärtljuden. Det är så mysigt! <3
Så har vi fått hem Babyskyddet vi hade beställt idag. Det var skitfint! :) Vi har även beställt skötbord och barnvagnen vi hade beställt har kommit till Barnens hus men vi ska inte hämta ut den än då garantin börjar gälla från det att man hämtar ut den. Så nu har vi iaf gjort bort dom största köpen, samt en del småköp. Det är så himla kul att få köpa babygrejjer! Nu längtar jag bara så tills vi får flytta till större så man kan packa upp och ställa iordning allting!! :D :D :D Man är less på att bo så här litet nu också. Men men, inte länge kvar nu iaf! :)
 
Såhär ser Babyskyddet ut, fast var dock ännu snyggare i verkligheten! :)
 
Våran fina vagn vi har beställt! :) Även den snyggare i verkligheten, vitt läder! :)
 
Och skötbordet, tycker det verkade bra och praktiskt med låda och handukshängare. :)

Tårta på tårta

Nu var det visst längesen jag skrev. Man har helt enkelt inte alltid ork.
Det gick iaf jättebra att jobba natt! Vi hade det så mysigt på nätterna och det funkade bra att hålla sig vaken. :)
Att sova på dagarna sen var då inget problem, jag sovde snarare bort heeeela dagarna så det var ju lite trist. =P
Nu i veckan har det också funkat bra, har ju min student med mig nu på jobbet så det är ju roligt. :)

Så har mest jobbat hela veckan. Igår var enda lediga dagen. Så då var mitt hjärta snäll och köpte hem en prinsesstårta till oss. :) Så var vi en sväng och shoppade lite kläder, så köpte jättefina klänningar (Så nu hoppas jag bara verkligen att jag ska kunna ha dom till sommaren ^^, Men jag tror det, annars får väl Tina bli glad för dom!) och lite annat fint smått och gott. :) Det kommer väl komma bilder på allt eftersom när jag använder de. :) Så hittade David också jättefina jeans och en skitfin tröja. Är kul att hitta nytt och fint! :)
 
Nåja nu blir det snart fara och jobba kväll. :) Men men nu har jag bara 5 jobbarveckor kvar innan jag går på Graviditetspenning. 6 egentligen, men har ju 1 vecka då jag är heeeeeelt ledig när jag jobbade dom där nätterna istället, det är nice! ;) Bara försäkringskassan fixar och godkänner ansökan om graviditetspenningen. Men det måste dom göra då jag jobbar på riskarbetsplats. Men dom är så jäääävla sega. Skickade in ansökan för typ 3veckor sen och dom hade inte ens påbörjat ärendet, då dom var "efter i sin postsortering". :O Så känner mig lite stressad över det. Måste ringa dom på Måndag och se så dom börjar med det så jag hinner få det godkänt. Annars får jag väl faxa in ett nytt åt dom. Seg as -_-
 
Fredagsmys!
 
Vecka 25. :) Det är så mysigt med kulmagen! <3 Och lillen där inne sprattlar på och har sig som en liten vilde. =P Tror den tränar kampsport som sin pappa. ^^,

Tji fick jag

Jaa här trodde jag att jag skulle få en luuuuugn skön vecka med mycket ledighet, men neejdå. Åkte på att jobba 3 nätter från och med idag. =O Är lite orolig för hur det här ska gå, jag som är helt zombie typ 10 på kvällen och vaknar kring 07 varje morgon. Hur ska jag lyckas vara vaken hela nätterna? :O Kämpade mig vaken till 00 igår iaf, men vaknade likförbannat kl. 07 nu på morgon. =P Få hoppas jag kommer kunna sova nu på dan då innan jag far till jobbet. Brukar ju bli rätt trött och behöva en powernap på dan så förhoppningsvis borde det ju gå bra, annars känner jag mig lite kööööörd. =P Kommer nog iaf bli jäkligt jobbigt att jobba natt.
Aja fick 9 dagars sammanhängande ledighet för det sen då så då kändes det som att jag kunde offra mig.
 
Njåa ska försöka göra nå nytta nu på dan då. Typ städa och tvätta lite. Då blir jag nog tröttare, så det går lättare att somna på eftermiddan. :)

Im growing bigger and bigger...

Tjohej!
 
Har varit ledig idag så det var ju skönt. :) Har en slö vecka i veckan med många lediga dar så då kanske jag hinner få nått vettigt gjort här hemma. Så ska jag få en student att ha på jobbet nu i 4veckor, sånt gillar jag, det är kul! =)
 
Idag har jag iaf börjat använda mitt första graviditetsplagg. ^^, Det började med att jobbarbyxorna blev tajtare och tajtare. Så då i helgen testade jag att byta upp mig från Medium till Large men det såg hemskt ut på mig som har så smala ben. Haha så dom vart så jävla stora i benen så jag såg ut som en vit hösäck eller nått. Så då hade jag ju inget annat val än att testa gravidbyxorna som jag tänkte skulle vara alldeles för stora...Men dom passade och var skitsköna! =D Haha och det såg inge hemskt ut, dom är däremot mycket snyggare än dom vanliga byxorna för dom har snygg mudd nere i benen också. Så nu måste jag börja använda dom på jobbet. :)
Så då hade jag även fått hem en påse av gravidkläder från moster så då tog jag fram och testade dom (har inte tvättat på länge så har knappt nå andra rena kläder!! ^^, ). Kan fortfarande ha de flesta av mina vanliga kläder, men leggingsarna börjar bli lite tajta. Magen har nog haft en tillväxtperiod nu då det rätt ofta har känts som att den ska spricka. =P Haha, så då är det ju inte allt för skönt att ha tajt runt midjan. Så Gravidbyxorna och gravidleggingsarna var faktiskt skitsköna. :) Så då har jag använt gravidkläder idag, får nog börja med det nu mer och mer. Så då sen var jag på stan för att titta om jag hittade nå eget fint, typ nå fina svarta gravidleggings. Meeeen saatana vad dåligt med gravidkläder det finns!! =O =O =O Hittade bara på HM och Hansens barn här i Piteå där dom ens hade gravidkläder, och då var det ju inte mycket det fanns att välja på. -_- Köpte iaf en gullig klänning och vita korta leggings till sommaren. Måste nog fara till Luleå nån dag och hoppas på bättre lycka med att hitta nått där. Dom hade svarta gravidleggings på Hm men dom hade inte i rätt storlek här i Piteå och det var slut på hemsidan också. :( Så får hoppas dom har inne i butik i Luleå.
 
Annars har jag mest tagit det lugnt och inte fått så mycket vettigt gjort idag. 0_o Suttit ute och njutit av solen lite granna.
 
Vecka 21
 
Idag i vecka 23. Börjar bli lite tjock. ^^,

Fedagsmys!

Har varit ledig idag så det var då så skööööönt att få sova på morgon! Har sovit oroligt och drömt otäcka drömmar nu dom 2 senaste nätterna. Så vaknade inatt och hade svårt att somna om. Så då väckte jag David så gjorde vi te och mackor. Så då var det ju lite mysigt iaf! :) Sen slog vi på lugn bra musik så somnade jag om tillslut.
 
Annars har dan väl inte varit en höjdare. Har tappat bort mina nycklar när vi var ute och gick tidigare. Gick samma promenadrunda och letade dom flera gånger men dom hann försvinna helt spårlöst. :( Får kolla på Måndag om nån har lämnat in dom till Polisen eller nått.
 
Aja nu ikväll ska vi väl hitta på nått mysigt och kul. Vi gjorde en jättegod exotisk fruktsallad med en massa gott i, mums! Så nu blir det nog att spela lite och sen kanske se nån film ikväll. :)
Sen jobbar jag resten av helgen.
 
Annars så njuuuuuuuter jag av graviditeten, det är så jävla mysigt när man känner och ser hur lillen lever om i magen. :) Det är en liten vilde, den brukar leva om en massa. :) :) :)
 
Gödda! :)
 
Lilla tjoppisen lever om lite. :) Coolt nu när man har börjat kunna se hur den lever om där inne. :)

Påsken

Var hemma i Kalix nu under påskhelgen. :) Var riktigt skönt att få vara ledig och njuta av solen! :)
På Fredagen åt vi påskmiddag hemma och sen på kvällen var jag och David hos mormor och morfar och såg på Hockeyn. :)
På Lördagen for vi ut till Danne och deras stuga ute i skärgårn. Så då var vi där och satt ute och pimplade och hade det härligt i solen...och Gossade med Jonnis såklart! :) Sen på Lördagkväll var vi på bio och såg G.I. Joe. Den var bra och det var mysigt att gå på bio. :)
På Söndagen var vi och hälsade på hos Emma och Johan, så var Emma snäll och klippte mina toppar litegrann. Så var vi hos moster och gossade lite mer med Jonna. Var hemma och såg på hockeyn med familjen och sen på kvällen var jag, David, Nea, Tina och Amanda hos mormor och morfar och hade det mysigt och spelade Bingolotto. ^^, Tyvärr vann vi inget. :( =P
 
Det var iaf en mysig och bra helg. :) Synd bara att jag inte hann träffa alla jag ville träffa. :( Är svårt att lyckas tima in med alla.
 
Goungen!
 
Söta lilla Bus Jonna! <3
 
Jag var pro på att pimpla och fick 3 fiskar! =D Dock bara 1 som var ätbar! =P

RSS 2.0