Beautiful love!

David är verkligen den underbaraste människan jag nånsin träffat och jag är så grymt glad att jag får spendera alla mina dagar med honom! Mitt livs kärlek! <3









Det fina förlovningskortet vi fick av min mormor och morfar! Dom är så underbara! <3

Sommar och sol

Jag och Victor har då verkligen njutit av sommaren till max! Kan inte direkt klaga på föräldraledigheten! ;) Vi har varit ute och solat och badat nu varje dag när det var så supervarmt och härligt väder. =) 9 dagar i rad hann vi få ihop innan det nu blev sämre väder i Måndags. Det var jättevarmt och skönt att bada i havet! Love it! <3
 
Nu i veckan så var vi hos mamma och Mange som bjöd på middag i Måndags. God laxsoppa och ännu godare blåbärspaj till efterrätt! ;)
 
Idag var jag och Victor med Emma och Nea och hälsade på Hanna och hennes familj. Hon bjöd också på gott fika och glass. Det var trevligt. =)

Sista semesterdan :)

Jaa nu är det sista dan på Davids semester :( Så fort det har gått! Så det har varit full rulle i 2 veckor så har inte haft så mycket tid att blogga. =P
 
Så fort David fick sin semester så drog vi ut på roadtrip ner till Jönköping. På Fredagen startade vi med att fara till Umeå och sov där en natt. Sen for vi därifrån tidigt på morgonen. Sen stannade vi efter vägen i Sundsvall en snabbis och hälsade på Danne och Cissi i Cissis lägenhet. Sen stannade vi i Stockholm och gick och kollade på Stockholm street festival och träffade Davids kusin som har ett eget företag som var där och sålde grejjer. Så då köpte vi varsitt par Aladdin byxor av henne. Dom är verkligen suuupermysiga och sköna!!! Superbra köp! =)
Sen fortsatte vi hem till Farmor i Huskvarna.
 
Så då kom vi dit Lördag kväll och då tog vi det bara lugnt.
På Söndan var vi och hälsade på hos Davids syster Maria och hennes kille Johan. Då bjöd dom oss på middag och så hade vi även kalas för Victor så vi åt tårta och han fick en massa presenter. =)
På Måndan var vi på ett utomhusbad och badade. Så fanns det även så man kunde gå ner till Vättern, så jag, David och Maria gick även och tog ett dopp i Vättern.
Tisdag, Onsdag och Torsdag låg vi på Vätterstranden och solade och badade på dagarna. Sen hann vi även med att gå runt stan och kolla och så var vi till Stadsparken, en jättefin park med en massa gamla grejjer, fin utsikt och en massa djur. =)
På Fredagen var vi hos Johan och Maria och grillade. Sen på kvällen gick vi ut och drack gott, hade det trevligt och dansade lite. =) En mycket kul och trevlig kväll med massa svammel! ;)
På Lördagen tog vi det lugnt på dan. Sen på kvällen var vi och grillade igen med några kompisar. Då var vi till en annan jättefin utsiktsplats där vi satt ute och grillade. Sen for vi hem till Johan och Maria där vi bjöd på tårta och firade en kompis till David som fyllde år. =) Så då var vi alla där och hade det trevligt, åt tårta och spelade mma-spel på ps4. :)
Sen på Söndan var vi några stycken som var och körde gocart. Det är så jäääkla kul! =D Vi var tvugna att köra 2 omgångar bara för att det är så skoj! ;) Ställningen blev iaf samma varje gång, så då måste det ju ha varit en fair ställning! Davids kompis Billy blev 1:a, David 2:a, Jag 3:a, Johan 4:a, Billys tjej Jenni 5:a och Maria 6:a. =P Det var på tid, men det var jäääkligt jämt! Skillde bara hundradels sekunder. =P
På Måndagen tog vi det lugnt och packade ihop alla grejjer.
Sen på Tisdagden åkte vi heeela vägen hem. Eller ja nästan, det blev att vi stannade i Piteå och sov i husvagnen en natt. Så var mormor, morfar, moster och Jonna också där. Så på Onsdag morgon fick vi leka med Jonna lite. :) Sen åkte vi hem till Kalix.
På Torsdag var vi hemma och tog det lugnt på dan och sen på kvällen var det kalas för Mange som fyllde år. Så då fick vi suuuupergod smörgåstårta. Så kom Linda och Jens hem så då fick Linda och Victor också presenter. =P
 
Nu i Fredags var vi till Luleå och köpte en ny telefon till mig. Det belv en HTC one mini 2. Den är helt nykommen. Kameran har en massa coola effekter, filter och redigeringsprogram. Det var ju främst kameran jag var brydd om när jag valde telefon eftersom det är den jag kommer använda mest. Sen är det awesome ljud på den också så det är ju bara ett +. Så är HTC:s mobiler gjorda i aluminium och har nått specialglas som inte ska kunna spricka. Jag behöver ju en hållbar telefon! ;) Davids Htc har farit i asfalt och överallt och den har då överlevt utan minsta spricka!  Så perfekt telefon för mig! =) Så nog var det kul att få en ny telefon. Det konstiga är att min Nokia totalt försvann i samma stund som jag köpte den nya. =0 Den blev ledsen och stack! =( Haha, ska bli spännande att se om den nånsin kommer fram igen. Den borde vara nånstans i bilen men vi letade efter den och hittade den inte, kanske har den fallit ut. ^^,
 
Aja.
Efter vi hade varit i Luleå och köpt telefonen så var vi på Celines dop. Hela familjen var suuuperfina! Celine fick en massa fina presenter och vi gäster fick en massa gott fika och tårta! =D
Sen visade det sig att vi hade fått med fel sim-kort till min nya telefon. Jag hade fått ett micro-sim och det skulle vara ett nano-sim. -_- Så då efter dopet fick vi åka till Haparanda och byta simkort. Så det blev mycket flängande hit och dit. Men sen var det fixat iaf. Sen på Fredagkväll låg jag och David hemma i soffan och såg på film. :)
 
Igår, Lördag, var vi på Strandängesbadet. Det var så varmt igår så det var superskönt att vara ute och bada. Lilleman tycker ju också det är så kul! =) Sen på kvällen blev det inte mycket gjort då vi hela familjen somnade när vi skulle natta Victor. Haha! ^^, Så kan det gå; trötta småbarnsföräldrar efter 2 fullsmockade veckor! Så inatt har vi verkligen sooooovit! Det var nog välbehövligt! Så nu idag vaknade vi före Victor, det är lyx! Att kunna sitta här och äta frukost i lugn och ro! :) Men nu har lillen också vaknat. Så nu blir det att göra sig i ordning och sen blir det strandängesbadet idag igen! =)
 
Bildbomb! Fotade dock inte så många bilder! :0
 
Lillan på roadtrip! Han var då så duktig! <3<3<3<3
 
Stannade och fotade vid höga kusten, det var så fint där! :)
 
Jag och Victor lekte i en hoppborg! =D
 
Middag hos Johan och Maria, Johan var mästerkocken! =D
 
Kalas för Victor! :)
 
Victors kalaskompisar! ;)
 
Han fick bland annat en så fin gunghäst! ;) =)
 
Faster Maria hade en cool sköldpadda, Victor verkar dock ha nått otalt med den! =0 Haha! ^^,
 
<3
 
Mysig kvällspromenad på stranden! :)
 
Jönköping by night.
 
För att göra Emma glad! ;)
 
Utsiktsplatsen där vi var och grillade med vänner! :)
 
Gocart proffsen! ;)
 
Lillan sover hos farmor! :)
 
Den fina dopfamiljen! :)
 
och en fin och god tårta! :)
 
Så lite filmklipp från igår på badet!
 
Så en cool grej som hände igår! =D Helt plötsligt ser jag hur lillan helt lugnt kommer gåendes mot mig helt själv! Jag höll ju på att få en hjärtattack och tänkte "NEEEEEJ, nu kommer han falla bak med huvudet i golvet!!!" och skulle springa och rädda honom! Men det gick hur bra som helst! Han gick själv till mig helt lugnt! Han kan när han går själv och lugnt. När han ska gå till nån blir han oftast för ivrig och börjar springa så han faller.
Här filmade vi iaf när han var och gick på badet. Här var han lite ivrig men det går ju ganska bra. :) Snuttis! <3

Up and play

Kul nu när jag och Victor har haft en massa nya spännande leksaker att leka med idag. Han fick så många fina presenter! :) Så idag kom Danne och Cissi förbi en sväng på kalas också, då dom jobbade igår. :)
 
Så har jag börjat packa inför våran roadtrip till Jönköping nu också. Känns som att man kommer glömma 100 saker. Men det brukar väl kännas så, men oftast brukar man ju ändå få med sig det viktigaste så det kommer nog gå bra iaf. =P Längtar nu, det ska bli så kul att fara ut på roadtrip och ha "semester" ;) =)
 
Imorrn väntar BVC besök så ska lillen få sitt 1-års vaccin. Sen ska jag tvätta inför resan och hinna på stan och shoppa lite. :)

1-års kalas

Jaa vad tiden går fort! Då har min lilla "bebis" hunnit bli 1-åring! Så det har varit full rulle hela dan. Massa besök och fina presenter har han fått! Gullan! <3 Så nu är det kul med alla nya grejjer. :) Han var helt slut nu ikväll och somnade tidigt.
 
Ids inte skirva så mycket, bilderna får berätta istället! :)
Dagen började med att mamma och pappa sjöng "Ja må han leva" så fick han öppna paket i sängen. =)
 
Efter frukosten hittade han ett fint paket i vardagsrummet! ;) Glad blev han! =D <3
 
Brum burm! Porschen! :)
 
Sen for vi till mormor och morfar och lånade ett tårtfat så passade även jag och David på att äta "lyx" frukost där! ;) Så fick lillen vara lite modell också när han var så födelsedagsfin! :) <3
 
Han fick en massa presenter.
 
Victor och bästisen Jonna håller hand! =) <3
 
En rolig boll och en fin tröja fick han av Jonna! :)
 
Victors fina tårtor som mamma bakat åt honom! =)
 
 
 
 
Mums med tårta! =)
 
Några av kalasgästerna! =)
 
Ett nöjt födelsedagsbarn! :) <3<3<3<3

RSS 2.0