Tjofs

Mellan Tisdag-Onsdag hade jag min prinsessa Tova här hemma! Var så sköönt att ha mitt lilla hjärta hemma. Min söta Tovis som följer varje steg man tar, ligger och värmer mina fötter när jag sitter vid datorn och nördar och att få ha en vovve att få gå på härliga promenader med och buusa. <3 Hon var dock bara här och sov över 1 natt. Känns lite fel att ta hit henne och bo här. Det känns så trist att ha henne i en sån här liten lägenhet när hon älskar att springa runt och vilda och busa. Så vet jag att hon har det så bra och kul hemma i Djuptjärn med Donna och Vilma. Vill ha en större lägenhet och ta hem min vovve.
 
Så då var mamma och Mange här och hälsade på på Tisdag. Så då fick dom se lägenheten och så bjöd vi dom på middag. :) Så det var trevligt. Annars har jag mest jobbat i veckan. Men nu idag är jag leeedig och är leedig hela helgen!! =D Så jäkla skönt! :) Så passar på att vara lite duktig nu idag när David är på skolan. Har hunnit tvättat och tränat lite. Nu tänkte jag göra mig i ordning och fara och kolla på stan lite. :) Sen får vi se vad man ska hitta på för kul i helgen. :)

Faan så jag saknar min tjej! <3<3<3




giiiiief större lägenheet! :o

Kräftfest!

Idag har jag varit leedig. David har varit på skolan :) Så då har jag varit så duktig och mest lekt lite hemmafru. Städat en massa och så köpte jag och gjorde fin middag tills han kom hem. :) Kräftor, räksallad och gobröd! :) Mums kräftor är ju så jäävla gott! =D

Så lyckades jag låsa ut mig själv för första gången. =P Så David fick vara så snäll och komma hem och släppa in mig. Det är faarligt att ha dörr som går i lås av sig själv så fort man stänger den. =P


Mysig gomiddag! :)

Ute i skärgårn

Jag och David var en sväng till Kalix i helgen. Var ju tvungna att passa på när jag var ledig att fara ut till Dannes stuga. Hade ju inte hunnit vara där nått i sommar. =O Så då for vi ut dit på Lördagen. Tyvärr var det mest bara mulet väder så det blev inge sola. :( Men vi åkte då vattenskidor iaf. =D Det är ju så skoj. Så David fick testa och han var då så duktig och tog sig upp på skidorna direkt. :) Annars hade vi det mest mysigt med gott fika, mös och lekte med lilla Jonna, spelade lite Super Nintendo, plockade lite blåbär och så var vi ute och promenerade lite där på ön i skogen. Så det var riktigt mysigt. Sen när vi for därifrån så for vi till moster och bastade och så bjöd dom på jättegod middag. Det var riktigt skönt med en varm bastu efter att ha åkt vattenskidor och blivit blöt och kall. =P

Sen igår när vi kom hem från Kalix så var vi så jääävla duktiga! Vi tog äntligen tag i att gå igenom alla kartonger som var kvar här inne och packade upp det vi ville ha och kastade ut resten i förrådet. Så nu har vi äntligen fått städat till här, hängt upp lite saker på väggarna och gjort det mysigt. Så nu känns det mycket mysigare och hemtrevligare här hemma. :)


Söta lilla Jonna på båten! :)


David fick bära på Jonnis när vi var ute på promenaden och efter en stund somnade hon så sött.
Så himla fiiina! <3


Tränar upp Jonna inför framtida laan! ;) hehehe


Kul med vattenskidor! :)


En trött sötnos sen på kvällen. :)

bläh

Har haft en helt underbar dag på stranden i flera timmar. Var ute med gummibåten lååååångt ute i havet och låg där och solade/mös och bara flöt omkring. Hur underbart som helst! Sen låg vi på stranden och solade och flög och lekte med draken. Hoppas det här fina vädret håller i sig hela veckan! =D Jobbar bara dag imorrn och sen har jag bytt pass så jag ska testa jobba natt Torsdag-Fredag! :O Det blir spännande, då får jag för första gången jobba helt själv som Sjuksköterska och själv ha huvudansvaret. Lääskigt! Hoppas det blir en lugn natt! =D Men det ska bli lite spännande och kul att få testa på det också! :)


Helt jävla underbart att ha så nära till det underbara Havsbadet! Har haft en superdag!


Nu ikväll är jag bara less på skitsaker. less less less.
Himla tur jag har min världsbästa David! <3 Han får mig att må bra.

Roadtrip till Jönköping

Allt känns så jäävla bra! Nästan skrämmande, för bra. Mår bäst!

Har haft en sån underbar helg! Var skitkul att vara ner till Jönköping på roadtrip och få träffa Davids familj! =D Vi for på Fredagen efter jag slutat jobba och vi ätit middag och så. Gick faktiskt riktigt bra och fort att köra ner dit. David hade vänt dygnet så han orkade köra på natten och jag var vaken och höll han sällskap. Det var jättemysigt när vi körde vid Sundsvall mitt i natten när det var mörkt och så var det jättemysigt åskoväder så det blixtrade och lös upp hela himlen. Sen när vi var så gott som framme så körde vi igenom Gränna och spanade lite hur det såg ut där så stannade vi vid vättern vid en fin och mysig hamn.
På Lördan fick jag då träffa Davids familj. :) Vi bodde hos hans mamma så var hans ena syster Sara och hennes familj (hennes kille Göran och deras 2 små söta barn) och hälsade på och bodde där också. Dom bor annars i Norge. Vi hade planerat så dom var och hälsade på samtidigt så vi fick träffa dom också. Så det var jätte trevligt att träffa dom och lekte en massa med deras barn. :) Deras yngsta pojk var bara 1 månad så han var så himla liten och söt och den äldre pojken var ca 1,5år. :) Så var vi och hälsade på hemma hos Davids yngsta syrra Maria och hennes kille Johan som även bjöd oss på god mat. :) Sen var vi ute i solen och flög lite drake och var och badade i Vättern med dom. Så det var jättetrevligt. :) Så var vi och hälsade på Fahrad, en kompis och såg på hans nya lägenhet. Sen på kvällen var vi mest där hemma och umgicks och tog det lugnt.

På Söndan hade vi trevligt med tårta och firade Davids mamma som hade fyllt år. Så då var vi mest hemma där och umgicks allihopa och spelade lite sällskapsspel. Så var Fahrad med oss där också. :) Sen var vi även hem till Davids yngsta Syrra Maria och hennes kille och spelade nått roligt Playstation spel. Så var jag och David ute på kvällen på mysiga promenader. Var riktigt fint i Jönköping. Det var som kulligt och så sluttade allt ner mot Vättern, så man hade nästan Vätternutsikt vars man än var. Så det var jättefint!
Var iaf jättekul att vara där och träffa alla, dom var alla så himla goa och snälla! :)

Sen på Måndagen for vi rätt tidigt efter vi ätit frukost och sagt hejdå och så. Så då tänkte vi ta det lugnt på hemvägen så stannade vi och badade på nått ställe. Sen råkades vi köra förbi en "Kolmården" skylt så då kom vi på att vi ville dit. =D Haha, så då blev det att vi gick på djurpark. Det var jättehäftigt att se alla coola djur. och jag fick en massa coola fina bilder med min kamera :) Så hade dom Delfinshow som var skit cool! Jävlar vilka konster dom kunde och faaan så högt dom kunde hoppa! Var en riktigt fin och cool show. Så då blev det ju att vi var där i flera timmar så blev ändå att köra hem halva natten. Då var vi båda helt slut efter att vi hade stigit upp skit tidigt och sen varit på djurpark hela dagen. Så sista timmarna var det riktigt kämpigt att köra. Men David tog en powernap och en pk så orkade han sista biten iaf. Medans jag satt bredvid och kämpade för att hålla uppe ögonen och hålla koll när han körde. =P Nåja vi lyckades ta oss hem iaf.

Så det har varit en helt underbar helg. Var verkligen jättekul att få träffa Davids familj. Känns som att det blir lite mer "på riktigt" på nått vis. =P Allt känns bara så sjuuukt bra. Är så jävla kär i min David så det går inte ens att förklara <3 Han är så jävla bäst för mig! <3


Just as long as I'm here in your arms I could be in no better place <3

RSS 2.0