What to do on the night..

Idag har jag äntligen fått sova ut! Har för det mesta bara slöat hela dagen :) Men har varit igång inatt och varit läskig ;) Jag gick och la mig ganska tidigt för att jag var så trött :P Sen när Crille kom och la sig och hade varit ut med Tova så kom han först in och la Tova i sin korg.
Då satt jag mig upp och sa: -Är det Linda?
Crille svarade: -Nä, det är jag och Tova.
-Jaha vars är Linda då?
-Hon ligger och sover.
Crille la ner Tova i sin korg, gick ut ur sovrummet, stängde sovrumsdörren och gick och tog av sig jackan och släckte hall lampan. Sen när han gick där i mörkret och öppnade sovrumsdörren så stod jag där bakom!
-WAAH! Vad gör du här?
-Jag ska ut med Tova! (Tova låg och sov i sin korg bredvid sängen)
-Men jag har redan varit ut med henne.
Jag gick tillbaka och la mig i sängen.
Haha så jag har varit upp och vandrat lite inatt :P Det har jag inte gjort sen jag var liten ;P Fast jag har ett svagt minne av det där :P

Annars så går det jättebra med min lilla Tovis! :) Jag tycker hon är så snäll så! :) Och än så länge får mina möbler vara ifred! :) Och hon har lärt sig en massa redan :) Min gullego, vi pussas en massa ;)



Tova ute och leker i snön! =)


Mitt vardagsrum, nytapetserat :) Inte så stor skillnad sen tidigare, men lite ljusare och finare! :)


och mitt sovrum, även det nytapetserat :P Dock ser man inte så bra på bilden hur tapeterna ser ut :P Ser ju lite beiga ut på bilden, men dom är ljusgröna! :) Måste köpa nån lampa så jag får bättre ljus där inne så färgen verkligen syns :) Blev iaf skitnöjd med det! Tyckte det var så himla dystert å tråkigt att ha grått i sovrummet. Så nu har jag ljust och färgglatt! :) Så nu ska jag ta och köpa nå fina möbler dit in. När Linda ska till Ikea och när hon kommer med sina saker hit till Umeå så ska hon köpa åt mig :) Så då kommer de bli fint där inne! :)


Passa er för mig när jag sover! xP

ACDC!!

Fyfan helt ofattbart!! Vi fick biljetter!!! :D:D:D:D:D Fan vad kul!!


Tova

Det är så roligt nu när lilla Tovis har kommit! :) Än så länge har då allt gått jättebra! :) Hon grinade ingenting första natten och hon har knappt rört möblerna :P Så hon är då så snäll så :) På morgon kom hon och slickade mig i ansiktet kl 06 på morgonen och gnällde och ville gå ut och bajsa :P Så hon har redan börjat säga till när hon vill gå ut och bajsa, så det är ju skit bra :) Sen somnade vi om igen :)

Så igår kom Emma, Limpe, Fredrix och Ronjis hit och hälsade på :) Även det gick jättebra :P I början var båda typ lika rädda för varandra :D Men sen började dom busa och blev bästisar ;)

Nog blir man trött av att vakta och stiga upp tidigt med henne, men det är så värt det! :) Fast vi har ändå sovit till halv 9-9 varje morgon så det var ju varit jättebra, tidigare var hon ju van att stiga upp kl 07 så :)


Min Bejbi <3




Haha så här surt sneglar hon på mig när jag säger till henne :D


Tovis och Ronjis :)


Busosar ;>

It´s a mad house!

haha ja nu har vi då verkligen haft kaos här!! Det började igår kväll med att dom ringde och sa att dom hade fått en avbokning och frågade om vi ville tapetsera idag!! Jag sa att det gick bra, för kändes att det skulle behöva bli gjort innan lill valpen kom hit :P Så då var det bara att börja tömma hela vardagsrummet! Så då packade vi in allt i köket och sovrummet så det var helt full packat där! Så då kom tapetserarna och väckte oss vid 8 på morgonen..haha och då när vi låg i sovrummet och sov fullpackat med grejer så säger dom att dom ska komplettera och tapetsera en vägg i sovrummet också! Hyresvärden har ju tjorvat om det där tidigare...ja så då var det bara att hoppa upp och börja packa ut alla saker ur sovrummet...så gissa om hallen, toan och köket var fullproppat! Så då var vi tvungen att gå till hyresvärden och hämta tapeter till sovrummet..så då började dom spackla och sånt i sovrummet, och sen när dom hade börjat hänga upp tapeten så visade det sig att det var fel färg! Så just nu har jag sönderspacklade väggar i sovrummet ;P Men då fick jag istället beställa helt nya tapeter till sovrummet, som jag har velat :) Så då ska jag ha ljus-gröna tapeter där :) Jag behöver lite färg här hemma :P Så då ska dom komma hit igen till Tisdag och tapetsera sovrummet :P Så nu är iaf vardagsrummet tapetserat! :) Inte så stor skillnad, bara lite ljusare och snyggare gråfärg :) Så sen efter det var det ju då att skynda sig att sätta tillbaks alla saker och städa till, så det inte skulle vara en stor röra när lilla Toovis kom :) Så vi har då haft fullt upp hela dan :P Men är lite roligt med såna där impuls saker som händer ;P

Så nu har iaf min älskade lilla bejbi/valp Tova kommit :) Hon är jättesnäll och glad :) Har inte varit nå orolig eller ledsen alls än så länge :) Men hon känner ju redan oss och så kryllar det ju av saker som luktar Donna så hon känner sig nog trygg :)

Njut!!

Gud vad skönt nu när anatomi tentan är bortgjord!!! :) Inte för att jag tror det gick så jätte bra...Om jag har tur så kankse jag får just godkänt, man får hoppas :P Hur som helst är det så jävla skönt att slippa tenta stressen!

Var ut igår och först glömde jag ta med spriten till förfesten, som Crille var snäll och kom med :) Och sen när vi skulle ut så lurade jag hela klassen att gå in på Corona och så kom jag inte ens själv in där för att jag visst hade glömt mitt leg ;P Men då hade jag iaf Ida och William som inte ville gå på Corona så då gick vi till nh istället där jag som tur var kom in efter lite ynkligt "tyck synd om mig" snack :D Och det var faktiskt skit kul där :) Var först med Ida och William och sen när dom for så hade jag Martin och hans kompisar att vara med :) Dans hela kvällen och jättebra musik! :)

Och idag ska jag bara njuta hela dagen med att läsa böcker jag har velat läsa men aldrig haft tid, och spela en massa roliga spel som man knappt hinner spela! :) Och bara njuta av att slippa plugga ett litet tag!!! :)

Sen ikväll kommer boende nr.2 hit :D Jag tycker bara att det är roligt när folk kommer och bor hos mig :) så det blir väldigt trevligt! :)

KAOS!!

Idag är en sån dag då allt bara är helt åt helvete kaos...Har försökt plugga hela dan, men det har gått helt åt helvete...har bara resulterat i huvudvärk och att jag inte ens tänker på vad jag läser. Personen som hade snott våran tvätt tid fattade iaf lappen så då har det varit snabb tvättning, och jag hann tvätta allt men hann inte ha det i torkskåpen och så hade våran torktumlare gått sönder!! -_- Så hela lägenheten är full med hängandes blöta kläder, det är jätte stökigt här hemma nu, allt ligger bara huller om buller och så ska man hinna städa bort julen och bla bla....och jag får panik för jag hinner fan inte göra ett skit förutom att panik plugga nu innan tentan....och blir galen av att bo i en stor röra och Crille stackarn orkar nog inte städa för han får laga mat och diska :P så rent ut sagt är allt ett stort jävla kaos här hemma hos mig just nu! Bläää Blir så arg på mig själv för att jag skjuter upp allt plugg till sista veckan och då får panikplugga varje dag, hela tiden!!!!! SKÄRPNING!!!!!! Men det var så svårt nu när man var hemma i Kalix, där hade man ju så mycket annat man var tvungen att hinna med. Får väl ta att plocka ihop lite sen ikväll iaf så det går att bo här!

Bjuder på lite fina bilder från min fina kaos lägenhet!!


Haha lagt all julsaker i en hög på golvet :P Har inte orkat börja packa bort dom i kartonger än....Så är all den tvätt som hann bli torr på sängen i en stor hög


köket...


och vardagsrummet där man knappt rymms att sitta i soffan!


&!"¤%&%!"/"&!!!!!!!!!!!!!!!!!

Är jävligt arg just nu!!!
Först hade vi bokat tvätt tid nu i början av januari som vi bokade innan vi for hem till kalix på jullov...då hade hyresvärden sen tagit bort den lappen och bytt till en annan så våran tvätt tid vi hade bokat då hade försvunnit! Ja då tog vi och bokade en ny tvätt tid idag då. Men nu har nått jävla cp snott våran tvätt tid!!!!! Jävligt synd att det inte går att öppna maskinerna när dom är i gång då hade jag då slängt ut alla kläder på golvet!!
Som att inte jag behöver tvätta då?!?!?!

Så snart får jag och Crille simma runt här i lägenheten i all våran smutstvätt!

Skrev iaf en lapp och la på maskinerna så kanske den jäveln fattar nånting så kanske vi hinner tvätta en maskin iaf...yeey

Cutting your heart

mihihi idag har vi dissekerat en gris på skolan :D Var riktigt roligt och intressant att skära sönder allting och kolla hur det ser ut ;P Gjorde en halsduk av luftstrupen m.m. haha det spårade nog lite, vi var lite störda ;)

Sen idag har jag varit jätteduktig och gjort läxa hela dan :) Ska fortsätta med det ett tag till och senare blir det att fara till Emma och LImpe på kalas :)

Goodmorning sunshine

Började dagen med att fara ut på promenad/utflykt med Crille, Emma, Limpe och Ronjis :) Vi tog med oss varm oboy och mackor till frukost och gick en bit runt Nydalasjön tills vi hittade en fin plats i solen där vi satt oss och åt :) Var ju så fint väder idag så :) Riktigt härligt är det :)

Igår bestämde jag och Crille oss för att bjuda Emma och Limpe på middagen som vi hade lovat dom :) Det var väldigt gott :) Till förrätt var det skagen toast, som jag älskar!! Mums! Till varmrätt var det entrecote och vitlöks kroketter. Och till efterrätt nått random från google ;) Mycket gott iaf! :) Sen efter det blev det spela wii, jag for och köpte Super Mario Bros dagen till ära och så vi skulle ha nått roligt att spela nu när mitt mario kart har rymt!!! :´( Så blev det även lite sällskapsspel och att se på scary movie :)


Morgonens utflykt :)

Lilla Ronjis i solen :)


Middagen igår :)

Toast skagen! Mums!

Efterrätten :P

Så fick jag och Crille blommor av våra kära gäster ;)

Ååh!

Vad jag längtar till jag får ta hem min söta, lilla galna Tovis! :) <3 nåja bara 2 veckor kvar iaf!







Tillbaks i Umeå

Ja då var man tillbaks här igen :) Kom hit igår :P och jag sov hela vägen hit :D:D vaknade bara till snabbt nån gång då och då men somnade om direkt igen ;P Så den bilresan gick snabbt ;) Nu är det hårdplugg som gäller fram till den 16:onde :/

Lite bilder från nyår :)


Pimps ;)








In i dimman ;)


RSS 2.0