Mys

Har haft en himla bra och mysig dag. :) Har varit ledig. Jag och David har köpt oss en drake så var vi ute på stranden vid havet och flög med den. Det var faktiskt skitkul! =D Blåste som satana där idag så den flöög skithögt och kul när man kunde styra och vilda med den. =P Så hade den 2 handtag så vi styrde varsitt och fick ha teamwork. Vi ägde på att flyga drake ;) Sen hade vi även med våran fiina gummibåt och gav oss ut på en båttur på havet. Haha skitkul när det blåste så mycket och var stooora vågor. Hela båten blev fylld med vatten och vi blev dygnsura av vågorna, men jäävlar båten höll och flöt på iaf ^^, Så rodde vi långt ut och hoppade i och tog oss ett dopp ute bland dom höga vågorna, var lite läskigt men vi överlevde iaf! =D Så det var riktigt kul och härligt. Sen när vi kom hem var jag så snäll och duktig och gjorde godmiddag som vi har ätit. Limefile, min favorit och klyftpotatis, muuums! Så nu ikväll blir det väl att ta det lugnt. Gossa ner sig och se på film och äta kex med ost och dricka te! :)

Sen imorrn kanske nå snygga tjejer kommer förbi och hälsar på innan jag börjar jobba. :)
och sen till helgen blir det roadtrip ner till Jönköping. Då får jag se hur det ser ut där och träffa Davids familj. Ska bli väldigt spännande och kul! Längtar! =D


Im in loove!


Är såå jävla kääär och mår så bra med min fiina David! <3 <3

Ledighet och sool!

Nu i veckan har jag fått vara ledig igår och idag. och det har varit fint väder, woho! =D Så passar på att ligga på stranden så mycket som möjligt :) For dit och solade igår när vi vaknade och låg där ett tag. Sen kom det lite moln så då for jag, David och Tina en sväng på stan och shoppade lite snabbt. :) Sen kom Tinis hit till oss och hälsade på en stund. Så när vi skjutsade henne till havsbadet sen så bjöd föräldrarna på gomiddag, mums! Sen på kvällen var jag och David ut på bio och såg nya Batmanfilmen. Den var bra! :)

Så nu idag ska vi fara till stranden och soola lite mer, så man kanske hinner få lite mer färg. :P Så är det ju pdol här nu så tänkte hinna gå runt lite mer på området idag och kolla lite är ju alltid skoj och äta Souvas, muuums!

Ledig!

Äntligen, faaaaan vad skönt! Har jobbat nu 2 helger på rad så nu är det riktigt skönt att äntligen få vara ledig en helg! :) Får se då vad man ska hitta på, hoppas det är strålande soool imorn tack!!! (:

Badenbaden

Igår fick jag vara ledig och det var ääääntligen fint väder!! =D Så då blev det att fara till Kalix för att träffa och fira världens bästa Karin som fyllde år! :) Så det var riktigt nice att få umgås, ha tjejsnack och äta tårta! ;) Sen direkt jag kom hem därifrån så skyndade jag mig till Strandängesbadet för att hinna bada lite med mamma, Tina och My som var där. Så det var riktigt härligt och skönt att äntligen få bada lite! :) Så hade jag sån himla tur att jag träffade moster och lilla Jonnis där utanför så jag fick gossa lite och fota söt Jonna. :)

Så idag hann jag och David fara till havsbads stranden och ligga där och sola lite innan jag började jobba kväll. Man får försöka passa på och sola det man hinner. Var riktigt mysigt och varmt och skönt iaf! :) Fast var iskallt i havet :P


Födelsedagsbarnet. :)




Coola söt Jonna!!! :) <3<3


Bus på badet!


Mys på stranen! :)

Storforsen

Åååh vad skönt! Fredag och min enda lediga dag på hela veckan. Så då måste man passa på att njuta! :) Nåja har hunnit göra mycket kul fast jag mest har jobbat. Har varit och spelat lite tennis, så spöade jag David i Minigolf en dag också. =D Så igåd var Danne här i Piteå så då bjöd mormor och morfar på godmiddag i husvagnen. Så spelade vi lite kort och umgick och sen for vi hit hem till oss och kollade film. :)
Så då idag har jag och David varit till Storforsen. Jääklar vad mäktigt och fint det var där! :) Dit borde alla fara! =P Har varit där en gång tidigare när jag var liten men mindes inte sådär jättemycket från det. =P Så det var riktigt mäktigt och mysigt att gå där, så hade vi med oss varm oboy och gott fika vi satt där och åt. :)


En bild på mig och sööta lilla Jonnis från senast jag var hemma i Kalix. <3


Jag och min fiina David! Mår så bra med dig! <3


Det kom lite härligt regn också! :)



RSS 2.0