Fredag, en bra dag!



Igår fick jag ha mina fina tjejer Ida och Sara här på besök! <3 Skönt att få se och träffa dom och bara prata.

Idag är jag lycklig! :D

vojvoj

Jaa här blir det inte så bra uppdatering. Har inte riktigt tid eller ork just nu. Har typ inte tid med nått nu när jag har praktik i Hörnefors. Stiger upp typ 05.15 varje morgon och kommer väl hem från praktiken typ 17.45 eller nå sånt. Då har man inte så många timmar tills man går och sover så hinner inte göra så mycket annat än praktiken känns det som.

Jag trivs iaf skitbra på praktiken! (Som jag gör på alla ställen! ^^,) Fick redan första dan göra typ allt och ta bilen och köra hem själv till patienter och grejjer. =D Såå är så kul när man kan jobba självständigt och när dom litar på en. :) Så idag och imorrn är min handledare på utbildning så jag har haft mina egna patienter och skött mig så bra själv. ;) SKITKUL! =D Så får man vara med och se så mycket olika på vårdcentral! :)

Aja igår ringde jag iaf och tackade ja till att jobba i Piteå året ut! Känns som att jag har ingen aning om vad jag gör eller vad jag vill göra, men skitsaksamma! Jag testar så får vi se. :) Personalen där verkade då så roliga och trevliga så jag kommer nog trivas. :) Blir spännande att fara ut på lite äventyr i en ny stad och träffa nya människor! :)

aja annars vet jag inte, saknar min älskade Tova (fast idag när jag fick cykla hem trött, hungrig i snöstorm och blir sjöblöt och genomfrusen så tänkte jag, FYFAN idag är jag glad att jag inte har en hund jag behöver gå ut och gå med) haha annars saknar jag min älskling, köksgolvet blir så smuligt när inte hon är hemma och håller rent! ;) <3

Nåja, känns så bra och lugnt när jag vet att hon har det så bra och roligt hemma i dj iaf! Får hon gossa med syrran! :) Bara att jag får saaakna att gossa med henne!

Så lite bilder från påsk på min älskade otroligt söta lilla kusin!

Jag och gossan! <3


Jonna ville ju också smaka av mormors goda laxrullar på påskmiddagen! ;)


Gulliga prinsessa! <3

What to do when you dont know what to do?


Låång dag

Usch det här kommer bli en låång jobbig dag. Kommer vara fast i Luleå i flera timmar. Booring! Far dit nu vid kvart över 11 och bussen därifrån gick vid 19 tiden ikväll och då är jag hemma i Umeå vid 00 tiden typ. Anledningen till att jag måste stanna och vara där så länge är då 3 arbetsintervjuer. Inte allt för taggad, men måste ju ge det en chans. Bara jääävligt segt med all jävla dötid där emellan och att måsta vänta typ 2 timmar på bussen efter sista intervjun.
Som tur var ska mina världsbästa mormor och morfar skjutsa dit mig och vara där och hålla mig sällskap ett tag iaf. :) Så då kan vi fara runt lite på storheden och kolla och så får jag matsällskap! :) Så dom är väl kanske där till 15 iaf. Då blir det "bara" 4 ensamma långtråkiga timmar och sen en låång superkul bussresa efter det! Yaay, roliga Onsdag! -_- Ännu en gång man önskar att man hade råd att ha en bil.

Påsk

Tjollahej!
Då börjar den här helgen gå mot sitt slut. :P
I Fredags var vi då några stycken ute och solade och grillade. :) Det var riktigt myysigt och roligt. Sen efter det hade vi påskmiddag hos mormor och morfar, jättegott! Såå fick man myysa med söta lilla prinsessan Jonna! :) Gullego <3 Efter det for jag och Crille till Tony och Milla och hälsade på och spelade lite wii. :)
Igår for vi ut till Dannes stuga när vi vaknade. Det var så jääävla kul och härligt att köra skoter! Synd att man inte hinner vara hemma och göra det oftare. Så då var vi där ute hela dan och grillade, solade, jyrade och hade det mysigt. :) Sen efter det så var det då fest igår som gällde. Riktigt kul med god dricka, trevligt sällskap och en massa dans! ;)
Idag har jag meest bara legat och slöat på Emma och Neas soffor! ^^,

Daancing all night!

Åååh vad jag gillar min nattfamilj! =D Vi är nattmänniskor, här hemma slipper jag vara vaken själv hela nätterna. Det är nått speciellt, det är extra mysigt på nätterna! ;) Så nu dansar vi och lyssnar på bra musik. =D

Saaaknar min Idaaaaaaaaa, vill ha dig här och dansa med mig! <3<3<3<3<3

Klumpen i magen

Jaa usch, nu har den där jobbiga känslan kommit tillbaka. Känslan när man inte har nån aning om vafan man ska göra med sitt liv. När man måste fatta ett jobbigt beslut och har ingen aning om vad som är rätt beslut. Nåja jag vet ju att vad jag än väljer så är det ju inte föralltid. Jag får väl testa mig fram och ser hur det blir. Sen är det inte värre än så. Väljer jag fel så är det bara att välja rätt nästa gång!

Tycker iaf det känns skitjobbigt att måste välja och bestämma vars jag ska jobba och bo i framtiden. Det känns som att jag vill till Piteå. Personalen där var så jävla roliga och trevliga och jag älskar staden Piteå. Har alltid tyckt det är en jättemysig stad och man känner sig hemma där. Sen har jag typ alltid sagt att jag inte vill jobba på en psykiatriavdelning för jag har tyckt att det känns som att man gör inget där. Att man bara låser in dom och att de får dålig hjälp.
Så vad har fått mig att ändra mig nu helt plötsligt?
Tror det främst är för att personalen och människorna där gav mig ett sånt gott intryck. Det kändes som människor man vill jobba med och att de hade roligt på jobbet. Sen när jag tänker på det, så blir det ju vad man gör det till. Om man tar sig tid till att gå runt och prata och hitta på saker med patienterna och hjälper dom på bästa sätt man kan så kan det nog vara jäävligt roligt! Man får väl hitta på nått för att se hur man kan förbättra vården och hjälpa dom på bästa sätt. Så kanske är värt att testa iaf? Sen trivdes jag ju väldigt bra på min psykiatriplacering också.

Sen tror jag Sunderbyn skulle vara det lärorikaste! Man får vara med och se och det händer mycket på större sjukhus. Men känns som att jag inte vill till Luleå? Vet inte ens varför...har aldrig bara riktigt gillat staden Luleå. Men jag skulle ju säkert trivas jättebra där också. Men jaaa jag vet inte, känner mig bara inte så sugen på att fara dit av nån anledning. :S Men ska ju dit på intervjuer nästa vecka så kanske blir lite mer positiv då.

Sist då kära lilla Kalix. Vet inte riktigt om jag vill hem till Kalix än heller. Jag har ju längtat hem och känt att jag har velat hit, men nu vet jag inte längre. Visst i framtiden när jag skaffar hus och grejjer vill jag nog bo i mitt kära lilla Kalix. Men jag vill nog inte hem riktigt än, tror jag. Känns som att jag blir fast här hela livet om jag flyttar hit nu. Vill nog till en ny stad och träffa nya människor på nya äventyr. Visst det hade utan tvekan varit enklast att flytta hem hit till Kalix och självklart kul att ha jättenära till alla nära och kära. Men nja, jag tror jag behöver fara ut på lite mer äventyr innan jag kommer hem hit igen. Men aaah får se. Måste ju lyckas lösa nå boende eller nått om jag ska ta jobb i Piteå eller Luleå. Är ju alltid enklast att välja det enklaste -_-
Men nää jag ska nog välja det roligaste. Får försöka lösa resten på nått sätt. Men aah inte helt bestämt ännu, ska fortsätta klura med min klump i magen tills nästa vecka. Eftersom jag känner att jag vill till Piteå nu så är det nog värt att testa? Sen om jag inte trivs där så är det ju bara säga upp sig och flytta hem. Sen behöver jag ju bara skriva på för över sommaren om jag så vill. Meeen ah, ska fortsätta mina funderingar.

Nåja nu ska jag iaf försöka släppa dom och bli av med den där jobbiga beslutsångestklumpen och fara till Emma och Limpe och hitta på nått skoj istället! :) Ciiiao!

Bussresa

Usch vad trött jag är! Meen nu är jag äntligen framme hemma i Kalix efter att ha suttit på en buss hela dan! Jag förstår inte hur jag kan vara så himla trött för jag har ändå sovit så gått som hela resan. Så fort jag har stängt ögonen har jag slocknat dirr =P

Hade iaf ett typ 4 timmars paus i Piteå också där jag var på arbetsintervju och det gick skiiiitbra! =D Så nu måste jag nog bli Piteåbo! =D Han som var enhetschef var jättetrevlig, rolig och skojjade en massa så det kändes inte lika nervöst och allvarligt. Så bjöd dom på fika och kaffe! :) Sen var det väldigt ung personalstyrka där och väldigt blandat med tjejer och killar vilket känns skönt! Kul med folk i sin egen ålder och inga gamla surkärringar! ;) Så all personal jag träffade var också skittrevliga och roliga. Så jag fick ett jättebra intryck, kändes som en riktigt superhärlig arbetsstämning, vilket är väldigt viktigt! Sen kunde han i princip garantera mig jobb livet ut om jag så ville, men så länge har jag nog inte tänkt stanna på samma arbetsplats. ^^,
Det som är, är att det var inom psykiatrin. Jag tror ändå jag skulle tycka det är skitroligt och intressant (det tycker jag allt är ^^,) men det som är synd där är att det inte är så mycket medicintekniska uppgifter och det är det man behöver träna mest på innan man blir helt säker på det. Men samtidigt så kan man ju det och jag hinner ju träna på det i framtiden när jag väl behöver göra det.
Aaah jag vet inte, fick då väldigt bra intryck av Piteå så det känns väldigt lockande! :) Sen så trivs jag väldigt bra i Piteå, tycker det är en skitmysig stad och alla människor där verkar så glada och trevliga. Känns som att det skulle vara kul att flytta dit och få testa en ny stad och träffa nya människor. :)

Sen får jag ju se hur det går på intervjuerna här i Kalix och Luleå. Ska prata med dom i Kalix imorrn och en massa på Sunderbyn nästa Onsdag. Sen hörde dom även av sig från Thorax vårdavdelning i Umeå och ville ha dit mig.  På den avdelningen trivdes jag ju också jääävligt bra och har velat vara där. Men tror ändå inte jag vill bo kvar i Umeå nu, så det blir nog inte där iaf. Jääävligt konstigt att när jag sökte jobb i Umeå och önskade att få vara där så var det fulltsatt redan. Så då fick jag intervju på en annan avdelning istället, och nu helt plötsligt när jag tackade nej till den avdelningen så verkar dom behöva vikarier där jag hade önskat att få vara från början. Jävla sura retards  personalspecialisterna på Västerbottenslandsting är, dom bara fular sig som faan. Dom vill man inte jobba åt!

Jaja vi får se vars jag hamnar. :)

Ikväll blir det väl bara vara hemma och ta det lugnt. Känner för att hyra nån bra film och ligga på soffan hela kvällen så det kanske jag gör. :)

Helgen

Tjohej! Jaa den här helgen har då inte varit mycket att hurra för. Jag har mest bara legat sjuk och däckad. Martin var här och hälsade på i Fredags så jag försökte hålla mig uppe och vara lite social ett tag. =P
aah så det har ju inte varit så kul helg. Idag känner jag mig då lite bättre än igår, inte lika febrig iaf..

Så det blev inge Kalix igår och inget "torguppror" för min del. :( Synd att jag missade det.

Nåja på Onsdag har jag iaf fått arbetsintervju i Piteå så tänkte att jag åker hem till Kalix då så hoppar jag av till intervjun på vägen. :) Så hoppas Jenny är i Piteå då så kanske jag hinner få mig nå kaffe? =D

RSS 2.0