Badpremiär

Yes, igår fick vi äntligen årets badpremiär, i tempererad utomhuspool! =P Haha, fusk! ^^,
Jag, David och Victor var på strandängesbadet. Jag lyckades köpa säsongskort där till både mig och David för mitt friskvårdsbidrag! Hehehehehehehe! ;) Suuuuper nice så nu kan vi fara dit och bada när vi vill! =D Hoppas bara det fina vädret håller i sig då! Fast nu kommer vi nog ändå inte hinna dit på ett tag. Nu är det full rulle hela veckan. Imorgon blir det kalas hela dan och sen Onsdag och Torsdag går det väl rätt mycket tid till att packa inför semesterresan till Jönköping som börjar på Fredag. =)
 
Så vi var då alltså på badet igår. Jag och David solade och badade medans lillen sov i vagnen. Sen när han vaknade så badade vi med honom i barnpoolen. Han älskar att bada. Han sitter och plaskade en massa. Sen när vi hade gått upp ur badet så ville han gå till poolen igen hela tiden. ^^, Gullegull! <3
 
Sen efter att vi hade varit där så tog vi med oss en massa god mat och for ut till Vassholmen och grillade. Sen hade vi picknick där och åt vår go middag. Vi grillade Flintastek, muuums så gott det var!
 
Sen på kvällen lyckades vi på nått sätt (kaffe) hitta krafter till att städa lite här hemma också. Så det blev så rent och fint! Tvättade hela soffan, så den blev så fin som ny! :) Lite försenad vårstädning! ^^, Så har vi städat lite sista nu idag också så nu har vi då en fin lägenhet tills kalaset imorrn! =P
 
Annars idag hann jag och Victor vara förbi och hälsa på Nea en sväng. Så var vi ute hos henne och solade. =)
 
Bilder från igår

How I love the ocean...

Äntligen börjar nog solen och värmen komma tillbaka! =) Idag var det en fin dag. Jag och David var ute en sväng vid havet och njöt av vattnet och solen. Det är så underbart! <3
 
Sen när vi kom hem så började jag städa lite. Måste ju städa till kalaset som är på Tisdag. :)
 
Lillan är så supersöt när han sover. Han har börjat tjorva i sömnen nu. ^^, Han har satt sig upp några gånger. En gång satt han och grät, så la jag ner honom så blev han lugn igen. En annan gång satt han och vinglade åt alla håll så han såg ut som ett fyllo typ. =P Haha! En annan gång satt han bara lugnt och sov. Det ser så kul ut. =P Nu ikväll kröp han i sömnen och sa "-mama, mama, mama, mama." !!!<3<3<3<3 Gooooo! Han är så mammig just nu! ;) <3<3<3
 
Aja, nu blir det gossa ner sig i soffan och se på film! :)
 
Lite bilder från idag. Min nya fina byxdress, älskar den! =)
 
Tyckte David var gullig som köpte en "Trissammans" åt oss. Ska skrapa den nu, så hoppas på vinst! ;)

Bakning

Pjuuuh. Idag har jag gjort bort att baka biskvier. Kom på för nån dag sen att jag kanske måste baka nått fika till lillen kalas! =) Biskvier tar sån jäkla tid, så skönt att ha det bortgjort nu iaf! =P
Så idag har Victor varit på sitt första tandläkarbesök! =D Han fick gaddarna inspekterade, så fick vi info och en tandborste. ^^,
Sen kom mamma hit och hälsade på och lekte med lillen medans jag bakade. Nu ikväll var även mormor och morfar förbi och hälsade på så fikade vi och hade det trevligt.
Min lilla kille har varit ovanligt go idag. Han kom flera gånger och klättrade upp i min famn och goade mig hårt! Suuuuupermysig! Hoppas han fortsätter vara såhär go! =D ;) <3<3<3
 
Annars igår hade vi bara en hemmadag. I Tisdags var vi och hälsade på Emma så var Cissi där också. Då fikade vi och hade det trevligt. :)

Back to basic

Ännu en helg förbi och ny vecka. Midsommarhelgen. Vi hade inte direkt det bästa midsommar vädret. Var är sommaren? Jag vill ju flytta ut till utebadet! ;) Jaja, jag tror på att den kommer snart! :)
Det är så skönt att få lite längre helg och ha David hemma. Jag hinner vänja mig och bli så bortskämd med att ha han hemma så det känns så tråkigt sen när det är Måndag och han ska på skolan igen. =P
 
Vi hade iaf en bra midsommar. Vi var en sväng till backholmen för lite firande där. Tyvärr vann jag inget pris på luftgevärsskyttet i år. =P Jag låg 2:a när vi for därifrån men tydligen så slog några andra det sen. Nåja det var ändå inga priser jag var nå brydd om, bortsett från första priset, men det är ändå alltid kul att få vinna bara för att! ;) Haha!
Sen for vi till mamma och Mange som bjöd på god midsommar middag. Så var Tina, Andreas och såklart lilla My också där. Så det var gott och trevligt! =)
Sen på kvällen när lillan hade somnat så gossade jag och David ner oss i soffan med varsin kopp te och en bit 70% choklad till och såg på film. Myys! Först såg vi "Enemy", den var weird. Vi såg inte ens färdigt den så allt klarnade väl antagligen i slutet men ändå väldigt weird handling och film överhuvudtaget. Så sen såg vi på "Grudge match" istället. Den tyckte jag väl var helt OK, rätt så B men ändå lite rolig och helt ok att kolla på.
 
Annars har vi mest varit hemma i helgen. Varit ute och lekt med Victor, pelat med Johan och Maria, grillat gomat m.m.
 
Nu idag gick jag och Victor till moster och Jonna och hälsade på en snabb sväng. Sen var jag på stan en snabbis och köpte en ny solhatt till Victor då hans förra har försvunnit. :S Nu vilar killen så nu ska jag äta lunch och ta det lugnt. Sen skulle nog Tina komma hit och hälsa på så då kanske hon får vara med Victor medans jag städar lite eller om vi går och hälsar på och leker med moster och Jonna igen. Får se vad vi hittar på. =)
 
 
Snygg killen! <3
 
Gomiddan jag och David åt igår. Mums! :)

New stuff

Blev lilla julafton när jag fick hämta ut alla paketen jag hade beställt! ;) Så kul det är med nya saker! =D Victor blev suuuuperfin i sina nya kläder! =)
 
Igår var jag och David på årets första bilbingo. Jag kände på mig att vi skulle vinna, men jag hade feeeel! =0 Jag som tycker mina "känningar" brukar stämma så bra. Skyller på att det var Fredag den 13:onde som jinxade. ;)
 
Roligt med en massa paket! =D Victor är förväntansfull! ;)
 
Ett par av alla hans nya fina kläder! <3 Supersnygg! Dock saknades det en knapp på skjortan på vänsta ärmen så skulle vilja byta den. Så om nån ska till Luleå/Haparanda/Piteå så kan ni ju hojjta så kan jag ringa och höra om dom har rätt storlek inne så kan nån ta med och byta den till mig :) Om inte annat så ska väl mormor och morfar säker till Piteå snart så då kan jag ringa dit och höra om rätt storlek finns där så kanske dom kan fixa det åt mig. :)
 
Vi blev så nöjda med den nya bilbarnstolen! Den är så fin. Där kommer lillen sitta som en kung! =D

Sol och bal

Igår var jag ute och solade. Var faktiskt duktig och solade baksidan den här gången! =D Så tycker det genast jämnade ut sig rätt bra. =P Läste även ut min bok jag höll på att läsa. :( Så nu måste jag hitta nått nytt. Tror det blir "50 shades of grey" :)
Sen när David kom hem från skolan så grillade vi kyckling. Muuuums! Så mycket godare mat blir när man grillar den! =D
Sen for vi in till stan och kollade på alla som gick studentbalen. Mycket fina håruppsättningar och klänningar. :)
Sen på kvällen när lillan hade somnat så spelade vi lite med Maria. :)
 
Yaaaaay idag är jag ivrig och väntar på posten. Har beställt en massa grejjer som borde komma idag! Allt är till Victor. ^^, En ny bilbarnstol, presenter tills han fyller år och lite mer nya fina kläder!! Då gäller det bara att lyckas hålla sig från att ge honom presenterna förrän han fyller år! Haha, men det ska jag nog klara! =D

Shopping!

Vi kunde inte hålla oss tills imorrn så det blev en Luleåresa idag. :) Lillkillen fick stanna hemma hos mormor och morfar. Så nu har vi uppdaterat Victors garderob. Det blev ingen telefon till mig då dom hade slutat sälja den modellen jag hade tänkt köpa. Det ska komma en ny modell av den snart så då kanske det blir att köpa den nya istället eller beställa den gamla modellen billigt på nätet. Hur som, jag är ju inte så brydd så det är ju inge bråttom med att fixa det. =P Jag shoppade mig ett nytt linne och ett par nya shorts istället, mycket bättre!! ;) =D
Så det var kul att komma ut och få se i affärer och shoppa lite. :)
 
Glad tjej med nya kläder! =D

Kalix Kulturnatta

Ja, det är det här i Kalix idag. Så det är ju alltid lite kul när det händer grejjer. Så då på morgonen promenerade jag och Victor in till stan där vi mötte upp Emma så var vi och kollade och lyssnade på barnsång som Vattentornets förskola höll i. =) Sen var vi och promenerade runt stan och kollade i lite affärer. Så blev det lunch på Myggan. :) Efter det så gick jag och Victor till moster och Jonna och hälsade på och var där och lekte. =)
 
Sen när vi kom hem pysslade jag med att fixa min dator som dog lite igår. :0 Den small, luktade bränt och fick nån kortslutning, så idag ville den inte starta. Men nu har dataproffset fixat det!! =D =D Jag skruvade isär hela datorn, tog ut alla delar, rengjorde och kopplade i allting rätt denna gång! Jag läste instruktionsboken så nu vet jag hur allt funkar och vad allt gör. Haha, tidigare hade jag typ bara chansat och kopplat i allt hur som helst. Så nu sitter iaf alla sladdar rätt ikopplat. Så nu funkar min fina LED belysning framtill på mitt chassi så datorn blev mycket finare. David blev nog lite avis för att min dator är så snygg! ;) Först klagade han på att han tyckte mitt chassi var litet och fult men sen när belysningen funkade så tyckte han det var coolt och snyggt. ;)
Så datorn har alltså inte riktigt funkat som den ska tidigare, har fått tjorva jättemycket med usb uttag som bara har velat funka ibland. Men nu borde då som sagt allt funka klockrent! =) Såå nu är jag stolt och tycker jag var så duktig som fixat allt! Nu är jag proffs på att bygga ihop datorer! ;)
Så har David fått ett nytt superbra tangentbord idag också då hans gamla råkades gå sönder då jag dammtorkade det!!! Ops! =0 Jäkla skit tangentbord han hade som inte ens tål att bli dammtorkat, mitt har då överlevt i säker 8-10år. ^^, Så nu har han iaf ett nytt snyggt och med mekaniska knappar som håller! Mekaniska tangentbord is the shiet! Så då är killen glad och nöjd! <3 Alltid kul med lite nya roliga saker :)
 
Annars så har min och Davids helg startat nu, då David är ledig imorrn!! =D Wiiiiho! Så ikväll blir det nog spela eller se film. :)
 
Annars igår så hade jag en lugn hemmadag med städning.
 
Geeks! ;) Feint fick vi! :)
 
Lillkillen har fått så snygga och bra badkläder så nu är vi redo för att utebadet ska öppna! =D

Sunny days!

Sommar!!! <3<3
 
Igår promenerade jag och Victor till Djuptjärn. Först gick vi hem till mamma och åt lite lunch. Sen gick vi och umgicks med Linnéa hos hennes mamma. Så vi var lite ute och inne. Fick mest följa med Victor dit han ville. ^^, Kul med sällskap och surr. Så fick jag se Neas fina förlovningsring irl också. =)
Sen gick vi hem till mamma igen när lillen skulle äta och vila. Så då vilade han där i vagnen medans jag och mamma låg ute och solade lite. Sen när David kom efter han slutat skolan så köpte vi och åt pizza till middag. Sen på kvällen efter att Victor hade somnat så spelade jag, David och Maria lite Trine. =)
 
Idag gick vi till mormor och morfar. :) Så jag har passat på att ligga och sola på deras altan medans Victor vilade. +29 grader visade deras termometer ute på altan i solen. Det var underbart! Så nu har jag blivit brun och fin! Dock har jag varit så dålig på att sola baksidan så är mest bara brun på framsidan. Haha! Får fixa det! ^^, Så det var himla trevligt att vara där. Är ju som alltid roligare med sällskap! =) Så blir man ju så bortskämd med god mat när man är där! Det blev smörgåstårta till lunch och grillad Karré och potatisgratäng till middag. Så en massa gott fika såklart! Mums mums! :)
 
Så det har då varit en bra början på veckan. Nu på sommaren vill man ju bara ut ut ut och njuta när det är så underbart väder. Inge kul vara hemma själv. =P
 
Så fick jag mina skattepengar idag. Kuul! =) Då blir det shopping till helgen! =D =D =D Blir nog att köpa en ny telefon till mig då! :0 =D Kanske på tiden? ^^, Dock är jag lite nojjig. Känns som att jag kommer sakna min kära knapptelefon. :O Höhö.
 
Så bjuder jag ju på lite bilder såklart! :)
Kärlek! <3
Bilder från när vi var på familjedagen på strandängarna. :) <3
 
Hold my hand, I'll show the way.
Guard your steps and keep you safe. <3
 
Kul att gunga! =D Underbar! <3
 
Mina myskillar! <3 Dom bästa! <3

Helgen

Då har den "långhelgen" flygit förbi. Vet inte om vi direkt har hunnit fått så mycket vettigt gjort. ;P I Torsdags hade vi ju iaf underbart sommarväder här i Kalix. Så då låg jag hemma hos föräldrarna i dj och njöt av solen, musik och fick grillade hamburgare av Mange. "Semester!" ;) Sen på kvällen såg jag och David på film, "Non stop", den var väl helt ok. :)
Annars har dagarna mest flytit på. Jag och David grillade och åt go mat igår. Mums, det är så jäkla gott med grillat, det måste bli mycket sånt i sommar! =) Vi har varit ute på promenader och gungat med lillen. Victor har fått lite nya kläder, ett par jeansshorts med matchande sommarhatt till. Victor har gjort framsteg och börjat gå sina första steg. :) Superkul! Så söt han är! =) <3
 
Victor i sina nya kläder :)
 
Nu ska jag David och Maria spela lite Trine 2. :) Ett supermysigt 3-player äventyrsspel! =D

RSS 2.0