It´s Friday, I´m in loooove.

Har haft en riktigt bra Fredag idag. Har varit ledig, det var soligt och fint ute och en bra dag helt enkelt =D
Var på stan och shoppade lite nya kläder på morgon när David var på skolan, det är så kul när man hittar en massa fint :) Så fick 3 nya tröjor med mig hem och en liten present till David för att han är så söt och jag är så snäll ;) :)
Sen när David kom hem så hade han ont i huvudet så då låg vi bara och vilade, kramades, lyssnade på lugn härlig musik och möös. Det var så himla mysigt. Sen har vi hunnit spela lite och så lagade vi en skitgod middag tillsammans. Vi gjorde Entrecoté, hasselbackspotatis och en god exotisk sallad med lite mango, melon och goda grejjer i. :) Mums, det var skitgott! Så är det så mysigt att laga mat tillsammans. :) Så har haft en riktigt mysdag helt enkelt. =P
 
 
Mår så sjuk jävla bäst med min David, han får mig att må så jäkla bra. Han är så himla kärleksfull och go! <3 Kan inte beskriva hur kär jag är i min fina kille! <3

Bilbesiktning

Idag har jag för första gången i mitt liv varit och besiktat en bil. =P Och min fina pärla gick igenom, woooho! =D Så då var vi i Kalix och gjorde det. Sen hade jag beställt palt av mormor som vi var och åt. Måste ju lära David att älska det! ;) Hihi. Sen måste jag ju alltid hinna förbi till moster och pussa på min söta lilla kusin Jonna också. :) Så for jag även och tittade in lite på mitt kära gamla jobb. :) Så det var skönt att få hälsa på dom flesta lite snabbt. Nu är vi tillbaka hemma i Piteå igen så nu blir det att ta det lugnt ikväll. :)

(:

hmmm...Har råkats bli så dålig på att blogga! :O Men här händer väl inte så mycket speciellt. Jag jobbar på och det går bra på jobbet och jag trivs. Har jättebra arbetskamrater. :) Vet väl dock inte om jag riktigt känner mig helt hemma här i Piteå än. Är väl lite trist när man inte riktigt känner nån här i stan. =P Men har ju nära hem till familjen och vännerna iaf, så är ju enkelt att fara och hälsa på dom lite då och då iaf. :)
 
Sen när jag väl är ledig så gossar och busar jag mest med min David! ^^, Spelar, ser film, tar det lugnt och har det myysigt. <3
 
Faaasens så skönt det är att inte plugga iaf! Nu när jag väl är ledig då är man verkligen leeeeeeeeedig också, inge pluggande som alltid annars hängde över man! =D Nu kan man faktiskt läsa saker som man själv vill och inte för att man måste.

I know its hard to tell how mixed up you feel, Hoping what you need Is behind every door

 
 
Jag är ledig, jag borde vara glad. Men idag är ingen bra dag. Önskar min David hade varit här och fått mig att må bra. Men han är på skolan :( Så jävla trist att vara hemma själv. Jag borde diska eller göra nån nytta, tänka på annat. Har köpt ett nytt helt awesome headset, 7.0 ljud och trådlöst så jag kan gå runt med det och höra på musik/skype/whatever i hela lägenheten. Gillar det, känner mig dock rätt instängd när jag går runt med headset och musik. Man hör bara musiken i headsetet och kopplar på nått vis bort omgivningen. Ibland kan det kännas jävligt osocialt men just nu känns det bara skönt. Nog för att det ändå bara är dött och tyst runt om mig. =P Haha men då känns det skönt att känna sig lite bortkopplad, i sin egna lilla bubbla på nått vis. Jävligt kul och nice med trådlöst headset iaf, då kan jag gå runt i hela lägenheten och samtidigt prata med folk på skype! ^^, hihi.
 
Aja annars har jag iaf haft en bra vecka. Hade en mysig Lördag med David och lite god Sourra vi gjorde! ;) Mums! =D Sen på Söndagen var vi och badade, vildade och hade det kul och mysigt på äventyrsbadet. Hihi jag älskar att bada! Och jag vann över David i alla tävlingar vi hade!!! =D haha d.vs. snabbast tid i rören och mest varv i tratten! ;) Mohihihi
 
Sen på Onsdag for vi och hälsade på hos Linda i Luleå och kollade vars hon bodde. :) Så det var trevligt att vara där och hälsa på, snacka och dricka te. :)
 
Idag är enda dan på hela veckan jag är ledig. Jag borde ju njuta och göra nått kul. Ska väl försöka gå och hitta på nått.
 
Alla dagar kan helt enkelt inte vara bra dagar. Men den här dagen har ju bara börjat så den hinner nog bli bättre.

RSS 2.0