Halloween

Ja då var det halloween. Jag såg fram emot och hoppades på att det skulle komma nå roliga ungar hit och tigga godis, så jag skulle få känna mig snäll och ge dom godis. :D Så jag bad Crille fara och köpa hem lite godis så vi skulle ha att bjuda dom på :) Så det slutade med att Crille köpte hem SKIT mycket godis och dessutom en massa äckligt blandgodis som typ ingen av oss gillar! -_- Och väl hemma med godiset så kom vi på att våran port är låst!!! Så ungarna kommer ju inte in i vårat lägenhetshus! Så nu har vi i en massa inte så gott godis som vi kan bjuda bort åt gäster.

Igår var det spela Guitar hero, lite plugg och på kvällen kom Emma och Limpe hit! :) Då blev det att se idol, spela lite till guitar hero och spela "med andra ord" och skrattgrina ;) Lika trevligt som alltid! =)

Får se vad man hittar på ikväll :P

Guitar Hero Fia..

..Not! haha :D Idag har jag fått hem nya poletter till med andra ord och så har jag fått hem Guitar Hero world tour med trummor och hela köret ;P Men felet är att jag blir jättestressad av att spela guitar hero ;P Speciellt när det låter i wii kontrollen varje gång man missar en ton! Så jag får ont i magen av att spela det så var kanske inte så bra spel för mig! haha ;P Nä men det blir nog bättre sen när jag väl blir bättre på det ;P Annars idag var jag ledig och hade planerat att stiga upp 8 för att plugga hela dan, men det gick då åt helvete. Orkade inte upp så jag sov till 10 istället och då kändes det som att alla böckerna på biblo skulle vara tagna så jag ides inte fara dit, så då tänkte jag plugga hemma vilket alltid går åt helvete. Så det blev inte så mkt pluggandes idag :P Så då får det blir pluggdag imorgon istället. Sen så ringde de även från min praktikplats och ville att jag skulle jobba extra på fredag!! :D :D :D Vilket jag självklart inte tackar nej till ;P Så det var väldigt nice! :) nu blir det iaf att göra lite läxa som jag ska ha seminarium på imorrn i väntan på true blood! :)


Min gitarr :) Det roligaste med Guitar Hero är ju att få designa gitarren xP HAHA! :D

Mario Kart for the win!

Ja nu i helgen var Tina och David här och hälsade på :D Dom kom hit på fredag kväll/natt :p Då var jag och festade, fast det blev att fara hem tidigt så :P Så då var vi och hälsade på hos Emma och Limpe en snabbis innan vi for hem till mig. På Lördag var det shopping som gällde :P Tina hittade dock inte så mycket ;P Jag köpte 2 linnen och lite underkläder :) På kvällen kom Emma och Limpe och hälsade på :) Då blev det att spela en massa wii och lite med andra ord! :) På fredag köpte jag Super smash bros så då spelade vi det också :P På Söndag spelade vi också en massa wii och även lite cs ;P haha vi körde Mario Kart med 32 banor 3 gånger under helgen+ att vi även körde det 4 banor flera gånger också :P Så det blev en jävla massa Mario Kart ;P Men det var faktiskt jätteroligt! =) Sen idag innan dom for så spelade vi ännu mer Mario kart ;P Så nu är det tråkigt när dom har farit :P Om jag inte hade varit tvungen att plugga nu i veckan så hade jag tvingat dom att stanna längre xP Men nu den här veckan är det hårt pluggning som gäller. Var och pluggade efter att Tina och David hade farit idag och fick riktigt mycket gjort! :) Sen efter allt pluggande for jag och Crille på bio och såg fame! :) Var tvungen att tvinga med mig Crille eftersom ingen annan ville se den med mig xP Den kändes ändå på nått sätt lite små töntig men ändå så gillade jag den för att jag bara älskar musik och dansfilmer :P Vet inte varför men jag får rysningar när dom sjunger och dansar så bra :) och det var då bra musik med i den :) Nu blir det sängen :P Skola imorrn, då ska vi visa upp våra filmer vi har gjort! haha :D

Har även råkats beställa Guitar Hero World tour! haha kunde inte hålla mig det var typ 45%rea ;P Så det var trummor, gitarr, mick och spel med för typ 1000kr :P Det var billigt annars kostar bara trummorna så mkt :P

Good stuff

Igår blev jag och Robin färdiga med vårat grupparbete!! :D Så skönt att ha det bortgjort! :) Så har skickat in det till läraren idag :) Sen igår kväll var vi några stycken som for till en annan Robin :) Där blev vi bjudna på tigerkaka och blåbärspaj som han hade bakat :P Riktigt gott var det! :) Och han hade en jättefin lägenhet :) Så det var riktigt trevligt att vara där och umgås lite :)

Idag har vi spelat in en film med basgruppen :P Jag var vårdare :P haha det blir roligt att se :P Sen for jag till biblo och skulle göra läxa men då var alla Omvårdnadsböckerna som vi ska ha tentan på upptagna. Men lyckades få tag i en kursbok iaf som jag lånade hem :P Eftersom väldigt få i min klass har köpt kursböcker så lär det ju vara krig nu på biblan om dom som finnds där ;P Ska försöka orka upp imorrn när jag är ledig för att fara till biblo och plugga ;P Sen så kom jag på en sak idag! Tentan är just på Måndagen efter halloween helgen!!! Fan vad tråkigt!! Hur ska man då ha tid att gå ut och festa då! :(

Lol upptäckte just en ful grej. Jag har hela tiden trott att det skulle komma ett nytt Super smash bros spel till wii. Och idag upptäcker jag att det inte ska det. Jag har trott det sen jag fick mitt wii och därför har jag inte köpt det super smash bros som finns för jag hade tänkt köpa det nya som jag trodde skulle komma. Men idag upptäckte jag att jag hela tiden har läst fel. Det var ett nytt Super Mario bros som ska släppas, inte ett nytt super smash bros. haha så nu har jag väntat på ett spel i flera månader som det visar sig inte ens finns. Gah. Då blir det att beställa det Super smash bros som finns snart iaf!!

spelkväll

Idag kom Nea, Carita, Emma och Limpe hit :) Då spelade vi lite wii, åt kladdkaka och spelade med andra ord :) Så fick jag även en förtidig födelsedagspresent :) Fick en snygg tunika från gina och lite småsaker :P Sen skulle Nea, Emma och Carita fara på bio :P Jag ides inte följa med för jag vill hellre fara och se fame som jag är lite kär i ;P Blir förhoppningsvis att se den till helgen med Tina och David! :D Haha, stackards David! ;P Så då stannade Limpe här så fick jag spöa han och Crille i alla mina wii spel ;P haha =) Mycket roligt! :) Så bjöd vi han på skorpor och te :)  Sen när han skulle gå hem så gick jag och Crille på en promenad och följde honom :P Då blev vi inbjudna så då blev det att vara där ett tag och kolla lite tv :P Så det var väldigt trevligt :)

Nu blir det sängen! :D

Helgen

Ja då var den helgen snart över :P Var riktigt kul att ha familjen här och min älskade Donnis! <3 :) Dom kom då på fredag så då satt vi och kollade på Idol och åt lite godis :P Sen spelade vi wii åt varma mackor och var ute på promenad :P På lördag var det självklart shopping som gällde! :) Dock inte så mkt för min del eftersom jag slösat bort mitt studiebidrag för ganska länge sen! ;P haha :P Men köpte iaf 1 tröja som jag älskar! :D På kvällen var vi hemma och tjorvade och spelade wii, fikade en massa gott, gick på promenad och hälsade på Limpe m.m. :) Det har varit så mysigt när Donna har kommmit och pussa på man varje morgon! <3

Och imorrn börjar skolan igen! :) Då får jag träffa mina söta Umeå vänner! Var ju så länge sen!! :) Så det blir roligt! :) Sen efter skolan blir det plugga så man får färdigt grupparbetet någon gång :P

Nu blir det att ta det lugnt ett tag sen kommer väl Kalix tjejorna hit och hälsar på :)

=)

WOho är jätte glad för jag fick mitt nya wii spel idag!! :D Perfekt nu när familjen ska komma hit! :) Mario and Sonic at the Olympic winter games är det! :) Det är säkert roligt :P Fick dock veta att Mange och Tina inte ska komma med hit :P Mange ska jobba och Tina tänker komma med David på höstlovet istället :P jaja nu måste jag iaf gå och diska och sen blir det jobba till kl.20.00 Sen självklart Idol och så dyker väl familjen upp då där nångång :)





High five

mjo i helgen var man då hemma i Kalix!:) Det var skitskönt att vara hemma! :D Fullspäckade schemat så jag hann vara med Donnis, familjen, släkt och vänner =) Helgen var skitkul! :) Sen i veckan har det varit jobb. Måndag var det stressa runt överallt hela dan. Tisdag var det jobb, ersboda och lata m.m. Så fick vi äntligen våran tv igår!! :D:D:D:D:D Det var då på tiden! Så då blir det roligare att spela wii ;) Kanske man ser bollarna i tennisen. haha! Så nu längtar jag bara tills jag får tapetsera så jag kan hänga upp mina hyllor sen så jag får plats med alla mina saker :P Just nu är alla prydnader och tavlor ihoptryckta överallt ;P Men dom borde ringa snart om tapetseringen iaf! :) Sen idag har jag varit ledig :) Så då har jag varit duktig och städat :P Spelat wii, hälsat på mormor m.m.

och nu till helgen ska hela familjen komma hit och vara här :)

Home sweet home

mjo nu har jag bestämt mig för att fara hem till Kalix imorrn :) Emma och Anniken fyller/har fyllt år så måste ju fara hem och fira dom! :) jabbar till kring 16-tiden imorrn sen blir det äta middag och gå till stan. halv 6 går sen bussen mot Kalix :) och jag ser faktiskt fram emot att åka buss, ska ta med bärbara så kan jag sitta och göra läxa på bussen så kanske man får nånting gjort! :P Sen så är det mysigt att åka buss när det är mörkt ute :P Då kan man ju sova också :P Så bussen är framme i Kalix kring 00-tiden. Ska bli så skönt att få komma hem och träffa Donnis, familj, släkt och vänner och få äta Manges mat! ;) Ser jag fram emot. Så blir hemma tills på Söndag då.

Mysmiddag

igår var jag, Emma, Crille och Limpe på cykeltur till ersboda och handlade lite grejjer. Köpte väl dock inget speciellt. Sen kom Emma och Limpe hit och åt middag. Vi åt strips, gott kött och vitlöksbaugetter :P Det var jättegott och väldigt trevligt. Det blev mycket skrattande! :D Sen spelade vi wii, och "med andra ord" och så :)

Plugg

Idag har jag varit ledig, så skönt! :) och då har jag varit skitduktig och gjort läxa typ hela dan! typ första dagen det för en gångs skull faktiskt gick bra att göra läxa också! Annars brukar det alltid vara så att jag tänker göra läxa men ändå inte får något gjort, men idag fick jag mycket gjort så! :) Sen så for jag till mormor och var där och såg idol och så där med henne! :)
och nu när jag kom hem så kom jag på att jag skulle ha träffat min handledare idag ;O och jag hade helt glömt bort det och glömt meddela henne att jag var ledig idag. Så nu har jag ganska dåligt samvete. Man skulle själv ha blivit ganska irriterad av att gå runt och leta en elev och så var jag inte ens där. ;o får ringa och be om ursäkt imorrn.
Nu ska jag äta nått sen måste jag fara och möta Emma och ge henne några verktyg vi hade lånat av dom. Sen blir det nog att se på Gossip girl :)

RSS 2.0