Söndag

jaa då var helgen och yran över. Och idag orkar man då absolut inte göra någonting vettigt alls. Det är slö Söndag till max! :) haha har varit en kul helg iaf...känns som att det mesta vi har gjort har bestått av att supa och annars ligga döda och bakis på soffan och sett på filmer :) Det är väl så det ska vara på yran! ;)

Hard life

Usch livet är hårt nu :D jaja bara att tagga om och köra igen! :D

Yraa

hahahahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahahhahahahaha, nånting är ju jäääävligt fel när mamma skriver till Tina att hålla koll på alla?!?! ;) hahah Borde ju vara jag och Linda som håller koll men ;)

Är taggad till tusen, ikväll kommer bli skitkul!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Älskar Umeå under yran och Halloween! ;)

Nu Yrar vi!! ;)

For every beauty there is an eye somewhere to see it. For every truth there is an ear somewhere to hear it. For every love there is a heart somewhere to receive it.





Jag är inte den enda som älskar min nya filt, Söt Tovis ligger och vilar på den hela tiden när inte jag har den ;)
Hon är så söt, när hon ligger och vilar så har hon typ alltid med sig "Grisen", "Råttan" eller någon anna leksak som hon ligger och gossar med. Hon är ju alltid så busig så hon har de väl nära tillhands ifall nån kommer och orkar busa med henne ;) Då vaknar hon och blir pigg på en gång ;)


Mitt Hjärta <3 ... med Grisen såklart ;)

Life is beautiful!

alltså det är helt sjukt, tänk nu är jag 2/3:dje delars Sjuksköterska! =D Dom här 2 åren har ju bara runnit iväg skit snabbt! :O Då är det bara 1 år kvar och det går fort :)
och jag tycker det är så kul! Iaf när vi läser vettiga kurser och man får lära sig om alla olika sjukdomstillstånd och behandlingar, det är ju skit intressant! :) Sen har det ju varit en del skit tråkiga svammelkurser man hade kunnat ta bort från programmet också :P Och praktikerna är alltid skitbra och jag bara älskar yrket och alla roliga arbetsuppgifter :D
Synd bara att det är sån jävla skitlön :P

och det känns som sommarlov!! ;) Fast det är för tidigt att ta det redan men idag har jag inte varit så duktig på att plugga :O Så här i slutet innan sommarlovet är pluggmotivationen alltid i botten! :P

up up up up

Idag är jag gladare igen! :D Nu är den där jävla redovisningen bortgjord och jag fick vg! :) wooho inte för att det spelar nån som helst roll om man får G eller Vg iaf, jag är då bara glad så länge jag klarar skiten!! =D =D

Då är det bara en tenta kvar och sen sommarlov!!! Underbart! Kommer blir så jävla skönt med sommarlov och så välbehövligt! :)

Down down down down

usch vilken jävla skit dag! Så jävla trist allt är just nu. Man gör ju inge annat än å pluggar, inget kul alls.

Lääängtar till helgen och tills jag får besök!! :D Nån som missat att jag absolut älskar att ha besök? <3
Man kan ju inte annat än vara glad när man får mer nära och kära runt sig! :)

torsdag nu tack!!





Min älskade familj och släkt, dom är bäst! =) <3


Saknar mormor oh morfar! <3 Men inte länge kvar nu tills man får fara hem till Kalix och vara nära familjen och släkten hela tiden! :)



Mormor är alltid värst!! ;) Hahaha


Och DumDanne som farit till Storstan! :( Max ett år får han vara där sen ska han hem!! :D

Sista rycket

kommer nog inte vara så aktiv här den här veckan...just nu gör man absolut inget kul på dagarna, det är att sitta och plugga som gäller. Har nått seminarium imorrn, redovisning/opponering på Onsdag och sen Tentan nästa Onsdag. Och hela Helgen då det är brännbollsyran och man får hit besök så lär det ju inte bli nått plugg gjort då :P och som vanligt börjar jag ju plugga alldeles för sent som jag är så himla bra på, så då är det alltså panikpluggning hela veckan tills besökarna kommer :P Nåja bara 3 skoldagar kvar och cirka en och en halv vecka kvar tills sommarlovet!! :D:D:D:D Så det är bara att kämpa på nu sista rycket :)


Ungefär så här ser jag nog ut när jag sitter och pluggar ;P Det är himla lätt att man börjar tänka på annat :P Eller så ligger jag och halvsover i soffan -_- Nää men nu har jag faktiskt börjat bli piggare än vad jag var i vintras, så jag somnar inte lika lätt iaf! I Vintras kunde jag t.om. somna när jag satt och pluggade vid köksbordet och då somnade jag alltid när jag låg och läste i soffan eller sängen. Då är det ganska jävla svårt att få nån pluggning gjort.

Massage

Idag var jag på stan med Ida och Sara :) Jag och Ida fick dock mest gå och se och drömma eftersom vi var så fattiga :P Vi är ganska så duktiga på att slösa våra pengar rätt fort ;P Blev bara en ram och ett par leggins som jag fick med mig hem iaf :) Men alltid trevligt att gå runt stan och kolla och umgås iaf :) Sen när jag kom hem så vart jag så jävla trött så då blev det att gå och somna på soffan :P

och nu har jag äntligen provat massageoljan jag fick av Danne i Julklapp från Sri Lanka. Och den var helt jävla skit bäst! =D Var skitskönt man blev helt varm av den! :)


Min nya fina ram :)


Bääst! =D

<3

Åååh jag är så kär! Såg så gott som lika dana lampor på en sida för nån dag sen och blev helt kär i dom. Sen har jag letat runt på en massa internet sidor efter dom men hittade dom ingenstans. Och idag innan bion så gick jag in och kollade på hjärtero här i Umeå och där fanns dom! =D=D=D=D=D=D=D=D=D Var t.o.m. dom 2 sista så jävla tur jag hade :D Så nu är jag glad! :D


Utan blixt så mysljuset syns :)

Men blixt, sämre bild men bara så ni kanske ser bätter hur dom ser ut :)

Bio

Idag blev man väckt av att nån granne höll på att borra och det lät som faaan. Är nog för att dom är och håller på att renovera hos en granne här. Men lät då som att dom var inne i våran lägenhet så jävla högt som det lät :P Så det var inte det roligaste uppvaknandet..låg och försökte ignorera det ett tag innan vi tillslut klev upp.

och duktig som jag var så klarade jag duggan igår! ;) Wiiho.

Nu ikväll ska jag och Crille fara på 3D bio och se nya Pirates filmen =) Det blir nice är ju inte så där jätteofta man är på bio :)


och så bjuder jag på en skitbra låt som jag kan lyssna på hur många gånger som helst på utan att bli less..har hört och nött den i flera år och den är ändå alltid lika bra! :) Älskar texten och allt!

Min tatuering :))

Som jag gillar så mycket =D Inte det lättaste att fota den själv dock, men jag lyckades ju faktiskt ganska bra :)




Egentligen borde jag plugga till tentan, men leka med Photoshop är ju så mycket roligare ;) blööh

Im just a dreamer...

åååh vad jag bara drömmer om alla fina nya grejjer jag vill ha hela tiden! :D Måste fara på stan och stilla mitt köpsug lite nu i veckan! :D Men det var faktiskt skit längesen jag har köpt nått nu! Tror jag har varit på stan typ 1 gång sen Emma flyttade? :O Och då köpte jag bara presenter åt andra...och så var jag ju och shoppade lite med Jenny och Lukas också när dom var här och hälsade på :) Så nu behöver jag få shoppa lite! =D Dock så får jag inte ens plats med alla grejer jag vill ha i lägenheten och då har jag ändå en stor lägenhet. haha sen har man ju inte råd med allt heller! Därför vill jag vinna 1 miljon nununununununununu och ha ett skitfint hus där alla grejer jag vill ha ryms! måste nog spela lite sims så jag får stilla mitt "inreda hus" begär också! ;) haha nää men gud vad jag längtar, fatta vad kul att få ha ett helt hus och inreda precis som man vill...även om man då inte skulle ha råd med att fixa det exakt som man vill...nåja jag får väl fortsätta drömma några år till :(

Idag var det tillbaks till skolan igen. Kändes faktiskt kul :) Fast var bara lite svammel idag där vi gick igenom några fall från praktiken.

och usch dugga på Onsdag man kanske borde försöka plugga lite till om man orkar -_- Fast jag har faktiskt varit duktig i helgen och pluggat ganska bra, vilket är ovanligt :D Fast ändå långt ifrån tillräckligt! ;P Nåja man kan max få 2poäng därifrån så känns inte så där allra värst viktig =P Man får väl plugga de man hinner...nu idag måste jag då skriva färdigt min vfu uppgift helt och skicka in den! Sen måste jag läsa lite inför nå tjorv vi ska ha imorrn på skolan så lär nog inte hinna plugga nått till duggan idag iaf.

Min nya hatthylla :D



Done and Done.

Idag var sista dagen på Barn 2. Känns lite tråkigt samtidigt som det känns skönt. Kommer iaf bli jävligt skönt att slippa stiga upp så jääävla tidigt nå mer!! =D =D =D =D Men det har iaf varit jättekul att vara där och väldigt lärorikt.
Blir kul att komma tillbaks till skolan och träffa alla klasskompisar igen :)


Vovvisar

Hittade några bilder i en gammal bortglömd mapp från förra vintern :D Sååå himla söta...har helt missat och glömt bort dom här bilderna :) Sorry bara för att man blir lite smått deprimerad av att se vinter bilder ^^, man är lite less det nu :P

Haft en riktigt kul dag på jobbet idag :) Och imorrn är sista dan! :O



Tova, Donna och Vilma <3



Små björnarna i mosters stuga :) och mamma Donna till vänster :P


Crille med flocken :) Dom var ju så himla söta när dom var alla 3 syskon tillsammans och Busade :) Så var det mamma Donna, Bella och Ludde som var med också :)


Min otroligt söta älskade Prinsessa! <3 :)






Vilma och Tova =)


Lilla Tovis och förebilden mamma Donna! :) <3


Gossa i mammas famn <3

walking on sunshine

Idag har jag varit ledig och det har varit så skönt! :) Har varit och träffat Elin och gav henne sin present :) Så var vi lite på promenad och satt ute i solen och åt glass :) Sen efter det satt jag ute och solade en liten extra stund också och sen när jag kom hem gick jag och Crille ut med Tovis =) Så det har varit riktigt skönt att vara ute i solen.
Sen när jag och Elin var på väg hem så stötte vi på 2 ankor och det roliga är att jag först såg dom där 2 ankorna vid skolan i helgen när jag cyklade till jobbet, och igår morse när jag cyklade till jobbet så var dom efter gågatan mot ica mariehem och nu träffade vi på dom bland hyreshusen vid Mariehem närmare hitåt :P Och båda dom 2 första gångerna jag sett dom så har jag tänkt att jag ville ha kameran och fota dom och nu idag när vi träffade på dom så hade jag med mig kameran! :D Så då fick jag fota mina ankor som har förföljt mig hela helgen! :D Dom är så söta när dom håller ihop och är ute på äventyr =) Tror dom är påväg till mig då dom kommer närmare och närmare varje dag, här nu snart nåndag sitter dom väl ute på balkongen, haha ;) Det vore ju nått.


Mina söta ankor ;) Tyvärr var dom mest i skuggan när jag ville fota dom :P

Men den ena vågade sig ut i solen lite också :)

Och så några bilden på min söta älskling som fick vara modell för nån dag sen :) Hon är så himla van med det så hon är alltid så still och vet vad som gäller när jag ska fota henne. Är annat hemma i Djuptjärn när man vill fota alla hundarna, Donna och Vilma är inte lika van så dom börjar vilja rymma och vilja gå iväg efter ett tag medans Tova alltid sitter kvar tills jag är färdig =P Min lilla fotomodell! ;)









Tattare!!

gaargh vad irriterad jag blir! Nån jävla tattare som snott 2 par leggins från tvättstugan av mig idag! Man har ju nå jävla fel i huvudet om man går och snor kläder av folk...jälva idiot!! Jag som har så svårt att hitta leggins!!! Dom från Gina är typ dom enda jag kan ha och dom har haft så dåligt med jeansleggins där nu på sista tiden, para ett billigt par som jag redan har som blir noppiga direkt :(( Nåja det roliga är att det är ett litet hål på båda paren som idioten har snott så jag ska då jävla spana efter dom, är ju lätta att känna igen då :P

Nåja nu måste jag gå och baka :) Imorrn är sista jobbadagen med min ena handledare så då tänkte jag att jag bjuder på fika imorrn då när båda mina handledare är där :) Nu är det bara 3 dagar kvar sammanlagt :o Det går så fort :P

At the end of all your lines

Har just suttit och grinat till säsongsavslutningen av Vampire Diaries. Det är ju såå jävla bra serie! Måste nog köpa böckerna och vill ha serieboxarna nu också ^^,

Annars har jag ju då mest bara jobbat hela veckan. Och det är bara så jävla kul just nu! :) Det är så kul att ha egna patienter och när man kan ha riktigt roligt med dom. Man känner sig värdefull när man ser hur glada dom blir när man kommer och man blir själv jätteglad!
Sen när man får vara i lekterapin är ju hur kul som helst!! :)
Det är ju så otroligt kul när man verkligen känner att man hjälper människor och att man gör deras sjukhusvistelse lite roligare =)
Jag bara älskar mitt framtida jobb! :))
..Sen så är det ju inte alltid lika kul...man får ju se "skit" ibland också.

Nu ikväll blir det iallafall bara att vara hemma och ta det lugnt :) Ska ju jobba imorrn också så :)

Och Tovis fick en fin ny leksaksgris idag som hon kommer och lägger i mitt knä nu hela tiden och vill att jag ska kasta åt henne :) Mitt älskade hjärta <3 Vi får väl se hur länge den håller bara ;P

Sen åt jag och Crille grillat idag också ;) Vi var coola och körde "Breaking the law" och grillade på balkongen ;) Gödda blev det då!

Så det här har helt enkelt varit en super dag!


Och så en bra låt :)


Och nu vill jag förövrigt lära mig spela piano :D Får träna på My:s keyboard hemma i Dj i sommar ;)

Produktiv dag

Det blev en bra ledig dag...har hunnit ha lite kul och spela och sedan när jag gjorde läxa gick det riktigt bra, jag kom in i "flytet" då det går bra och man hittar saker att skriva :) Hade egentligen tänkt fara till Ida efter middan men då när det gick så bra med läxan före middan så kände jag att jag var tvungen att vara hemma och fortsätta med den när man väl hittade saker att skriva :) Så nu har jag faktiskt gjort färdigt allt utom 1 fråga som jag behöver en bok från Biblo till och lite smått sista fix! =D Så nu känns det så jääävla skönt att jag så gott som är färdig med den! Så då får jag fara och hälsa på Ida imorrn istället :)
Och nu avslutar jag dagen med att sitta/ligga framför tv:n, gossa med min älskade Tova, äta godis och se Sverige spöa USA i hockey!!!! Hoppas vi iaf! Jag och Crille hejjar ju med våra Sverigetröjor så då kan dom ju inte bara förlora!! ;)

Födelsedagsbarn

Grattis Lilla Myran som fyller år idag!! =D =D
Det suger att jag inte är hemma :( Hatar att missa närmastes födelsedagar och allt tårta ;) :( Nåja har skickat en present iaf som förhoppningsvis kommer fram idag :) Så får man väl ringa och gratta sen :)
Idag är iaf min enda lediga dag på hela veckan...så man får väl försöka hinna göra nått kul iaf, dock måste vi gå och handla som brukar ta ett bra tag och så skulle man ju behöva städa och göra läxa också! -_- Dööööö, man hinner aldrig ha roligt, sommarlov nu tack!!!
Sen så fyllde ju Elin år i förrgår också :) Hann bara vara förbi snabbt och ge henne en födelsedagskram då jag jobbade...Men får försöka hinna dit och hälsa på i helgen också :)

Sen vill man ju hinna hälsa på en massa andra också, det blir så sällan :( Men känns verkligen som att man aldrig har tid! :(( När man inte jobbar så måste man göra läxa och andra tråkigheter...ändå blir man aldrig färdig med läxskiten och när man väl blir det så kommer det nytt hela tiden -_-

Nåja Grattis till snyggingarna!
Nu kanske du kommer ur fjortisålder My? ;)




Och en bild på min andra "fina" mongolojda syster :o ;) pöss pöss

RSS 2.0