Midsommar :)

Har haft en jätte kul midsommar helg :) Det började på midsommar afton med att jag var på Max dop :) Sen var det dopfika och så :) Efter det for vi till Piteå där jag har spenderat helgen med släkt och vänner! :) På fredagen var det jättegod midsommar middag och sen sitta ute och dricka, sjunga och umgås :) På lördagen var jag, Linda, Danne, Tina, Sandra och Sophia på inomhus badet och badade :) Riktigt skoj :P På kvällen var vi så trötta efter att ha sovit lite (eftersom man vakande tidigt i husvagen på grund av värme) så då blev det mest att slöa och umgås :)

Sen så har jag skaffat mig en systemkamera nu! :D:D:D:D:D Jag älskar den ;) Bär med mig den vars jag än går ;) haha :D

och imorron är det att börja jobba som gäller! :) Det ska bli riktigt roligt faktiskt :) jag gillar ju mitt jobb så mkt, och så gillade jag mitt schema väääldigt mycket också ;)

Här kommer iaf ganska mycket bilder från midsommarhelgen:

Maxs dop :)


Milla, Tony och lilla Max :)


Crille fick stå framme och vara gudfar :P


Bröderna Rönnbäck och Max :)


En av tårtorna :) Goda var dom :)


Rickard var bitter...

...Men blev glad när han såg att det fanns cola ;)


Öppnar doppresenter :)



Glad :) Fick äntligen ett tillfälle då jag kunde använda min studentklänning som jag annars bara använt 1 gång och mina snygga vita högklackade skor till! :D


Min snygga pojkvän ;)


Blev tillslut less på att vara modell :P


Tjollahopp


Bjuder på en bild på min tatuering :)


Midsommarmiddagen :)


Sccccccchkåååål!


Älskade bejbi! <3


0_o


Mormor drack mest öl! ;) hahahahhahaha xP


Jag och Danne :)


Allsång med Dick på gitarren =)




Barnen :)


Galna faster Sussie och Mami ;)


Midsommarstången :)


Systrarna Bus ;>

och tillsist en massa jättefina bilder på min lillasyster My som Tintolo har knäppt, men vi kan ju låssas att jag har knäppt dom ;o) haha :D







Kulix

Nu var jag hemma igen efter några dagar i Piteå :) Har varit där med Crille, Emma, Limpe, Nea, Tovis och Ronjis :) Vi har spelat en massa olika spel, varit på stan, solat m.m. Har varit riktigt mysigt och trevligt :)

Nu direkt jag kom hem for jag till mormor och morfar och nu blir det att spendera natten här :) Då kommer jag sova gott! ;)

Tur att jag har min älskling! <3


Dannes student! :D:D:D








Släkten :)


Danne och jag :)


Jag och Crille :)


Jag, My och Tintolo! ;)


Mina söta systrar! ;) <3



Lilla Bella :)


Seline :)



Jag lekte med Crilles pappas systemkamera :) Måste köpa en egen när jag får lön! :)


Money!!

Wooooooho har fått skattepengarna idag!! Det behövdes! :D Dessutom var det mer än jag mindes så då blev jag väldigt glad! ;) Då ska jag köpa en ny processor till datorn :) och lite mer saker ;)

Är skitskönt att vara hemma i Kalix nu, slippa laga mat och diska ^^, Och få vara med familjen hela dagarna ;) och Tovis tycker självklart också det är skitkul :) Då får hon busa en massa varje dag :)

Nu ska jag ut! =)

ACDC

Var helt jävla underbara! Dom var verkligen skitbra! Och det var lätt den roligaste konserten jag varit på, gubbarna var skitroliga så jag satt då med ett stort flin på läpparna hela konserten! :D Dom vet verkligen hur man gör en bra show! Dom där roliga sprattelgubbarna, speciellt Angus som är världens jälva sprattelgubbe!! :D Han ser så jävla cool/rolig ut med sin "duckwalk" :P Så bjöd han även på en stripp show! ;)
Som aftonbladet hade recenserat från en tidigare konsert dom gjort: "Angus Young spelar med djävulen i fingrarna och blues i hjärtat och visar kalsongerna. Världens fulaste strippshow." ^^, Kul var det då där han dansade av sig alla kläderna och stod och shakade rumpan mot oss! :D haha xP
Och så Brian men sin roliga brasiliansk-engelska dialekt, jävligt härlig!
Och Angus solo var även det skitbra, då han la sig på marken och sprattlade runt där :P Jag brukar oftast tycka att solon kan vara lite långtråkiga, men det var då verkligen inte det här! Allt gubbarna gör blir så jävla bra, för att dom är såå jävla roliga att se på! och skitbra på det dom gör då också, självklart! Det här är verkligen ett minne för livet :) Så får man hoppas på att man får chansen att se dom igen! :) Jävligt imponerade att dom är så gamla och ändå orkar kuta och hoppa runt som nå tok! ;>

Sen efter konserten åkte vi till Arlanda direkt där vi försökte sova :P Gick inte så bra dock, fick ligga på hårda stolar :P när jag väl lyckades somna så vaknade jag en halvtimme senare av att nån kroppsdel hade domnat bort ;P senare mot morgonen när några andra som sovit där började fara så hittade vi lite skönare fotöljer så då gick det lite bättre att sova där iaf :)

Nu är vi iaf hemma i Umeå igen :) Så ikväll blir det bara att laaaata sig! :) Sen på Söndag blir det att fara hem till Kalix! :)

Här kommer lite bilder :)

några puckon jag träffade nere i tunnelbanan, som sen förföljde mig under hela resan 0_o


Glad när vi hittade Fredrix som var och jyrade runt, som vanligt! :D


Taggade! :D




I väntan på att konserten skulle börja :)


Crille och jag med mina coola acdc horn! |__|
:)                 mohihihi                              (*_*)

Sen gick jag bananas och stångade kvinnan som satt framför mig med dom! ^^,
haha nä jag råkades göra det när jag rotade i min väska! ;P


Hardcore Superstar var förbandet! :) Dom var bra :)


Acdc intar scenen! :D


Angus Young!


..början på strippshowen! :P


Deras stora uppblåsbara Rosie


Angus solo! Skitbra!! :D


hoooornen!




Brian, skitbra! :)


Statyerna hade också fått sig acdc horn! ;)

****

och så bara 2 snygga bilder jag snodde från deras hemsida ;P





Jag och min bästa vän ;)

Nu får jag snart vara hemma hela sommaren med min Donnis, som jag saknar! <3
Då får hon vara med mig och leka så får tokvalparna vara med varandra! ;)


Less

..just nu är jag sååå jävla grymt less skolan! har absolut ingen pluggork kvar :P Så tenta imorrn lär gå skit, såvida jag inte har tur ;) Nåja jag bryr mig inte, bara jag får loooooooov!!! :D:D:D Så jävla välbehövligt!

Så imorrn blir det att skriva en tenta och sen direkt efter blir det att flyga iväg till Sthlm och fira sommarlovet med AC/DC! :D Kommer bli skitkul att få se dom! :D

Sen på Söndag bär det hem till kääära Kalix! ;)

RSS 2.0