Biokväll!

I Måndags var Emma och Nea förbi här och hälsade på och kollade in våra nya grjer, främst då Victors rum. Så dom busade med Victor, vi pratade och fikade och hade det trevligt. =)
Igår på kvällen var mamma här och var barnvakt till Victor medans jag och David var på bio och såg Hobbit. Den var riktigt bra. Det var mysigt att komma ut lite själva och gå på bio. Det gick jättebra för mamma och Victor. Victor är så himla trygg och lugn så det var inga problem! :) Det är riktigt skönt att han kan känna sig trygg med andra också, vi har så bra barnvakter! :) <3 Det är skönt att ha möjlighet att komma ut lite själva ibland.
 
Annars så känner jag mig lite hängig idag. Har fått ont i halsen och huvudet, så tror det är förlylning på G. David är också lite förkyld så det är nog han som smittat mig. Men peppar peppar...en kopp Té så får vi hoppas det löser problemet! ^^,

Full rulle

Jag tänker alltid att jag ska vara så duktig och blogga, men sen glömmer jag bort det. ^^,
I veckan har jag hunnit vara och hälsa på mormor och morfar en dag. Dom är så jäkla bäst och underbara! Går alltid att prata med mormor om allt och hon är alltid så klok och bäst helt enkelt! <3 Himla tur jag har dom! <3
Så var jag och Victor och umgicks med Emma och Nea en dag. Så det var lika trevligt som alltid. Vi fikade och pratade mest. =)
Igår var jag, David och Victor till Haparanda och shoppade. Det gick faktiskt hur bra som helst. Vi tog det lugnt och tog oss tid till att äta också. =P Så jag fick handlat dom sista julklapparna. (Y) Så köpte vi en massa kul grejjer till Victors rum och har fixat där inne! Äntligen! =D Så det blev jättefint och mysigt. SÅ nu är det ett riktigt fint lekrum. =)
Idag har vi varit ute på skotertur. Så David fick köra skoter för första gången! =D =D =D Kul kul! Så det var roligt att komma ut och göra lite kul grejjer tillsammans. :) Sen bastade vi i Djuptjärn och efter det blev vi bjudna på julmiddag.
 
Så det har varit en bra vecka. :) Bjuder på lite bilder och filmer från veckan.
Coola killen!
 
Victors fina rum. :) Fast det ser ännu finare ut irl! =D Och vitrinskåpet ska såklart inte stå därinne sen, det är bara där nu tillfälligt då granen har tagit dess plats. Så kommer det bli ännu finare sen också när jag får häva upp fina gardiner därinne som matchar inredningen.
 
 
Victor leker i gymmet. :)
 
Victor och pappa "pratar". =P
 
Tjejtjusaren! ;) Haha, han har lärt sig "spotta" så det är ju då väldigt kul! =D

Pepparkaksbak

Shit vad slö man blir av att bara vara hemma. Man har all tid i världen men får så lite gjort. =P Det är så enkelt att skjuta upp allt och tänka att "äh, vi gör det imorgon". Skärpning! Fast för det mesta så går tiden faktiskt till att umgås med Victor och då sen när han väl vilar då vill man bara sitta och chilla vid datorn. Aja ska försöka bli lite mer effektiv. Idag har vi iaf fått städat till lite här hemma. Imorrn ska vi väl försöka få bakat lussekissar och tvätta. Kul helg... -_- Haha, nää nog vette vi hinner ha det mysigt och göra roliga saker också :) Blir ju kul att få äta dom där lussekissarna sen när dom är gjorda! ;)
 
Igår var vi iaf hos mormor och morfar hela kvällen. Så då bjöd dom på palt och så bakade vi pepparkakor. Så då var Danne, Tina, My och Jonna också där och moster var förbi en snabbsväng. :) Så det var trevligt och mysigt.
 
Nu idag har vi även varit till bvc så har Victor fått sin andra dos vaccinationer. Det gick bättre den här gången.
 
Victor och Jonna leker. :)
 
Sen somnade snutten så gott i gammelmormors knä. <3
 
Victor i sin fina björnutstyrsel på väg mot bvc. :)
 
Taking a walk... ;)
 

Då var första ljuset tänt!

Då var det December, årets mysigaste månad!! =) =) =) Nu är det julpyntat och mysigt här hemma. Bara julbaket kvar. -_- Kanske nått jag ger mig på imorrn. =P Det är så mysigt med julkalendrar, glögg, ljus m.m. Idag har vi då iaf varit på skyltsöndag här i Kalix. Så det var mysigt att gå runt stan och kolla på alla grejjer. Blev inte så mycket köpt, men lite iaf.
 
Annars rullar det på i vanlig ordning. Vi är mest och underhåller Victor när han är vaken. Det är så kul att följa och se hans utveckling och hur han lär sig mer och mer hela tiden. :)
Igår kväll såg vi film så vi såg lite Grown ups 2 och red 2. Så det var mysigt. Vi såg inte klart Grown ups 2, men av det jag hann se så tyckte jag inte riktigt den verkade ha nån handling, verkade inte alls lika bra som 1:an. Men såg som sagt inte hela så vem vet.. =P Red 2 var väl bra iaf, typ som 1:an. :)
 
Lite jul..
 

RSS 2.0