What doesnt kill you makes you stronger...

Ja! Igår var det då "prova på" dag på träningskompaniet här i Kalix, så det var alltså gratis träning för oss som inte har träningskort där. Så då passade vi på att träna en massa. Först på dan testade jag på Zumba med mina tjejer. Det var himla kul faktiskt! :) Sen på kvällen var vi även på spinning och torso, så då följde även David med och testade! Det var riktigt kul! =) Hade nästan glömt hur kul och jobbigt det är. ^^, Aja. Så hade dom även en tävling vi fick vara med i där vi kunde vinna ett årskort...och gissa vem som vann?
Haha. Jag har ofta tur och vinner tävlingar! Så kul! =D Så nu måste jag ju börja träna ^^, Då får jag börja Zumba med mamma och en massa Spinning med Tina! (Y) :) Kul kul! :)
 
Imorse vaknade vi av att Victor var vaken och låg och tjorvade på i sin säng. Han hade rullat över på magen och så låg han och sträckte upp huvudet så det var just så han lyckades se över gallerskyddet på sängen med ena ögat. Så då låg han där och skrattade och kollade på oss! Haha, så jäkla söt han är. Borde försöka fota när han gör så nåndag, det såg så jäkla kul ut. Det var verkligen just så att han lyckades sträcka halsen och se över med ena ögat. Såg jättekul och gulligt ut! Min älskade söta lilla prins! <3
 
I helgen blir det nog mest vara hemma och ta det lugnt. Blir väl att se nån bra film. :)
 

Min lilla kille börjar bli stor

Söta lilla Victor. Det är så kul att hela tiden se hur han utvecklas. Det går hur bra som helst för honom att vänja sig vid vanlig mat. Han älskar det. Han sitter och gapar som en glupsk fågelunge och blir arg om man är för sölig med att ge han en ny tugga. Igår när jag och David satt och åt kvällsmat satt han ivrigt och kollade på våran mat och ville också ha. Så blev han jättearg och började skrika när jag åt upp min smörgås. Sen såg han att David hade kvar så då blev han lugnare och kollade på Davids macka istället, men sen när han tog sista tuggan av den så blebv han jättesur igen för att vi åt upp allt och han fick inge. :( Haha. Så han är himla bestämd och vet vad han vill ha. =P Det känns då som att han kan sitta och äta hur mycket som helst. ^^, Så vi är mest rädda att vi ska råkas ge han för mycket så han blir dålig i magen, men vi ökar lugnt eftersom, så än så länge har det då funkat skitbra! =)
 
Så tränar han på att gå massor i sin gåbil också. Det går bra. Så rullar han och far runt åt alla håll och kanter. Så när man lämnar honom en liten stund så hittar man honom ofta i nån ny position på nått nytt ställe. ^^,
 
Victor leker i sitt gym. Pingu fick napp. ;)
 
Snuttan kör runt i bilen, not safe!
 
Jag lämnar Victor snäll och njöd på sin lekmatta medans jag går och tar en snabb dusch...

...Kommer ut från duschen och hittar Victor ute på äventyr. Nåja han verkar hur nöjd som helst, så jag lämnar han där och går snabbt och klär på mig.
 
...När jag kommer tillbaka igen. Haha, han är snabb. Det är så kul att se hur han far runt och tjorvar. Sötnosen! :)
 
Så lite bilder och ett videoklipp från när Victor åt idag. :)
Han är så duktig och kan dricka själv. Men haklappen är lite för bred så han har svårt att få fram och hålla med båda händerna när han har på sig den, så det går lättare för han att dricka själv när han inte har på den. Men det gick ju hur bra som helst med bara 1 hand också. :)
Nam nam!
 
Så ett videoklipp.

If you like it then you shoulda put a ring on it

Wiho! Idag har vi äntligen fått våra ringar! =D =D =D Vi är så sjuuukt nöjda med dom! Så nu har vi fint ögongodis! =) Jag verkligen älskar min fina ring! <3 =D
 
Dom fina kristallglasen i bakgrunden fick vi med som present. Det var ju himla snällt! :)

Piraya

Då var det Måndag och ny vecka. :)
I helgen har vi hunnit vara och hälsa på mamma och Mange lite. Så har vi varit på 25-års kalas hos Johan. :) Så det har varit trevligt.
Annars har vi mest varit hemma och tagit det lugnt. :)
Lilla Victor håller på att få tänder nu så han är inte så nöjd längre. Det är jobbigt för stackarn. Men men, det går ju ändå bra. Vi får försöka underhålla honom mycket och försöka få honom att tänka på annat...och goooooas massor som vanligt! <3
Annars så är han jätteduktig på att äta. Vi håller på att börja vänja honom vid "vanlig" mat nu. Han äter då så glatt. Så är han jätteduktig och kan sitta och hålla i sin mugg och dricka vatten själv! =) Supersöt!

Middagsbjudningar

Då var det Tisdag. Vi väntar ännu ivrigt på våra ringar. Kom på att det var ju röd dag igår så då drar det ju ut på det lite extra :( Sen pratade mormor om att det varit nå strul med posten :S Aja. Den som väntar på nått gott....Dom borde iaf komma i veckan :)
 
I Lördags var vi några stycken som var på kalas hos Jenny. Det var trevligt. Vi satt och surrade och umgicks och så bjöd hon på gott fika. =)
På Söndag var vi bjudna på middag hemma hos mamma och Mange. Dom bjöd på kalvstek och potatisgratäng. Mums, det var jättegott!
Så igår var vi bjudna på middag hos min mormor och morfar. Då bjöds det på palt!!! Mums! Så var Danne och Cissi också där och åt, så det var himla trevligt. Sen fick vi även efterrätt, Chokladpudding med grädde och hallon. :)
 
Kom på att jag glömde lägga upp en bild på Victor från nyår så bjuder på en sån bild nu då. :)

Avslutet på 2013 och början på 2014

Har visst råkats ta lite jullov från bloggandet. =P Jag har iaf haft det riktigt bra.
Julen firades tillsammans med familjen och släkten. Vi hade det mysigt och trevligt hos mormor och morfar, såg Kalle Anka, åt supergod julmat, tomten kom med julklappar. Lilla Victor var en söt liten tomtenisse. <3 Allt var bara bra. Fick en massa fina julklappar! =)
 
Sen nyårsafton firades tillsammans med min lilla familj! <3 Vi började kvällen med att ha det mysigt här hemma, vi åt smörgåstårta och drack jättegoda alkoholfria fruktdrinkar. Senare for vi till Juoksengi där det var nyårsfirande. Där var vi ute på isen vid finska gränsen. Det var jättemysigt där med 100-tals marschaller, det fanns bastu, badtunna och isvak, livemusik och dans, korv och varm glögg/saft, isbar med isglas, värmande grillkåta, en cool eldshow och fyrverkerier såklart! Eftersom det var på Finska gränsen så blev det dubbelt nyårsfirande då Finland är 1h före oss. Så då firades deras nyår kl.23.00 och Sveriges kl.00. =) Sen på 00-slaget så överraskade David mig med att fria! =D =D =D =D =D Så då fick jag 1 röd ros av honom (Betyder: "Du är mitt allt!") och så gick han ner på knä! ;)
Allting med David känns så himla rätt och självklart. Han är den bästa människan jag vet och jag älskar hans sällskap! <3
Så självklart svarade jag JA! =)
Så då skålade vi med alkoholfri champagne.
Sen när vi kom hem fick jag 9 till röda rosor av honom. Dom 9 + den första jag fick = 10 röda rosor som betyder "Vill du gifta dig med mig" =)
Så igår var vi och valde ringar. Vi hittade några vi är jättenöjda med! Dom är suuuuperfina! Så nu får jag bara gå och längta ihjäl mig efter att få dom. Det skulle ta ca 1 vecka. Jag går och kollar på bilder på min ring hela tiden! =D Så det är väl det jag kommer syssla med hela helgen, ^^, Haha.
 
Annars igår så var jag och Victor och umgicks med Emma och Nea också. Så det var alltid lika trevligt som vanligt. Vi surrar mest och busade med Victor. =)
 
Så lite bilder från Jul och Nyår :)
Victor och Jonna! <3
 
Min älskade lilla familj! :) <3
 
Victor premiärser på Kalle Anka! ;)
 
Mys med moster Tina! :)
 
Victor sitter hos sin mormor :)
 
Det var kul att få julklappar! :) Tur han hade varit snäll! ;)
 
Han var då inge rädd för tomten, det var mest spännande att dra tomten i skägget! ^^,
 
Mina hjärtan! <3
 
Mys med min lilla tomtenisse! <3
 
En nyårskyss! :*
 
Vi fick dubbelt nyårsfirande :)
 
Bastun, badtunnan och isvaken. Det hade vi ju gärna gjort men gick ju inte riktigt då Victor var med oss. =P Det får vi ta nån annan gång! =)
 
Cool eldshow =)
 

Skål för det nya året och framtiden! :) <3

RSS 2.0