work work...

Jaa då har jag fått nytt jobb! På internmedicin här i Kalix. Jag känner mig nog lite obrydd egentligen. Haha, kvittar typ om jag jobbar eller är hemma. Det är ju rätt skönt att vara hemma med mina ögonstenar! =D Fast kommer kännas kul att få komma ut och jobba igen också. Jag älskar ju faktiskt mitt jobb! =) Så lär man sig så mycket när man är ute och jobbar så det ska bli superkul att få bli proffs på internmedicin nu också! ;) Spännande med nya arbetskamrater. Så tror jag faktiskt man mår bättre när man är ute och jobbar och träffar mer folk. Ska jobba 75% så det blir nog lugnt. :) Lär väl dock bli en massa extrapass iaf.. =P 
Kändes dock jäkligt trist att säga upp mig från mitt jobb i Piteå. Det var så gryyyymt bra arbetsstämning där och sånna underbara arbetskamrater. Jag är då jäkligt glad att jag tog jobbet där och det har varit grymt lärorikt! :) 
 
och det bästa av allt är ju att jag slipper ha David efter vägarna. Jag verkligen haaaaatar det. Så kommer det bli superkul för barnen att få vara hemma med sin pappa. Dom är så himla pappa kära och babblar bara om pappa hela dagarna! =D Hahahahaha! Angelina har ju också nu börjat säga pappa heeeeela tiden! =D haha, söta är dom då! <3 Men Victor är frän. På dagarna kollar han på kort och pratar om "pappa" hur mycket som helst men sen när David kommer hem brukar han vara sur. Det är som att han är sur mot David för att han är borta. Han vill ha alla hemma! Barn är väl för underbara! <3
 
Annars i veckan så har jag hållit på att städa och julpynta. Så var vi och lekte på familjens hus en dag med Nea och Mollie och sen for vi och hälsade på Emma och Johan och fick träffa nya fina lilla Ellen! <3 Sååå mysigt! 
 
Nu har David fått börja jobba dagtid igen så det är ju mycket bättre än när han jobbade kväll! :D <3

Spiderman Angelina!

Jaaa. Helgen har varit superbra! Känns som att vi har haft så roligt tillsammans hela familjen och verkligen bara njutit av varandras sällskap. Varit ute på äventyr och lagat middag tillsammans, myst framför tv:n och bara haft det superbra. Inatt låg jag och David vakna lääänge och berättade gamla barndomsminnen. Så himla mysigt! <3 
 
och Angelina utvecklas ju massor heeeela tiden! Hon har börjat ställa sig upp mot möbler, väggar, ja allt! Så nu får man passa så hon inte ska falla och slå sig! =P Så har hon börjat säga "Pappa" och "Mamma" massor och så att det känns mer medvetet. Hon härmar och säger efter om man ber henne säga "mamma" t.ex. Så det är ju faktiskt riktigt kul att följa när dom små utvecklas hela tiden! =)
 
Sååå fick ju Emma och Johan sin lilla prinsessa igår kväll! :D <3 Ååååh äntligen! Den där otroliga känslan första gången man blev förälder och fick sitt vackra gosiga barn på sig. Den är så obeskrivlig, så cool och underbar. Så mysigt med sin lilla bebis man kan snossa och gossa med hur mycket som helst! :) <3 Så nu längtar vi tills vi får träffa prinsessan! =D <3
 
Aja. Annars så jobbar ju David kväll nu. :( Vilket suger som faan! Känns mycket tommare och tråkigare att vara hemma själv på kvällarna. :O Nåja förhoppningsvis börjar väl jag jobba snart eller hur vi nu ska göra. =P Vi får se hur det blir. :)

Welcome November

Då var oktober förbi. Känns som att vi mest varit trött och sjuka hela månden. Och än är det inte över. Det var en konstig och långdragen förkylning. På mornarna har jag typ varit kokhet och känt mig febrig men sen mot kvällarna har jag mått mycket bättre och typ känt mig frisk. I morse kände jag mig rätt bra så förhoppningsvis försvinner skiten. Haft en jäkla hosta också. Lilla Victor är också sjuk. Usch så trist när dom småa får vara sjuka. Fast dom kan vara hur pigga och busiga iaf. :P Haha men han har sån hes och ynklig röst och så ser man i ögonen hur hängig han ser ut. <3 <3 <3Så jaa energinnivån är sällan på topp känns det som.
 
Har iaf hunnit med lite i veckan. I Tisdags turades jag och David om och var ute och hjälpte till att leta gubben som är borta. Igår var jag så trött så då tror jag inte det blev så mycket gjort. =P En lugn hemmadag.
Idag har det då varit full rulle med tvätt, städ och bakning. Måste ju förbereda inför min födelsedag. Så imorrn blir det väl samma.
 
Annars får jag väl berätta lite om mina söta ungar! :) Idag när jag var och duschade och David var och handlade så vaknade tjejen och började gråta. Då sa jag åt Victor att gå och vara med henne och då gick han till sovrummet och var där inne och lekte med henne så blev hon så nöjd! Så underbart hjälpsam! <3 <3 <3 Annars när hon vaknar och börjar gråta i spjälsängen så brukar han ofta gå dit och stryka henne på huvudet! :) <3 Förjäkla söta! <3
Så idag har jag tvättat av liggdelen på våran vagn. Då våran lilla tjej aldrig vill ligga still så gillar hon inte att ligga i den så vi får använda sittdelen. =P Så det känns lite små trist att tvätta av och börja plocka bort alla bebisgrejjer. =0 Angelina gillar ingenting. Babysittern vrider och vänder hon sig ur, babygymmet är hon inte det minsta brydd om det kryper hon ifrån. Hon ska bara klättra på möbler och upp och gå! Haha, så allt sånt är lika plocka bort! Är ju dock rätt bra att ha nu när mina kompisar kommer med sina små bebbar! :)
 
Nu är man då helt slut. Angelina vaknar oftast mellan 06-07 så det blir tidiga mornar och tidiga kvällar. =P

RSS 2.0