Piteå

Japp nu far jag snart till Piteå och är där hela helgen :) Annars har jag jobbat hela dan sen efter jobbet blev det att fara en snabbis till Milla på kalas och sen hem och äta och nu snart far vi då mot Piteå :)

och nu är vi 3:a i bostadskön! :D hoppas att vi får den! :)

Time goes by

jaa nu är det inte alls långt kvar till studenten. Har känt mig lite stressad till att hinna fixa allt men har blivit lite lugnare nu iaf :P Igår var jag och Crille till Haparanda och så for vi över till gallerian i Finland också. Där hittade jag mig ett par balskor :) Sen köpte jag som vanligt lite smågrejer på Ikea och så köpte jag 2GB Ram-minne till min dator :) Sen på kvällen blev det att se Champions League final :P Och jag tyckte faktiskt att det var roligt :) Jag som inte brukar tycka det är så kul att se på fotboll för tycker det är så tråkigt och segt när det blir så lite mål och så blir jag så irriterad på alla fjollor som filmar hela tiden ;P Var nog för att alla dom jag såg med var så inne och blev så glada när Barcelona gjorde mål att jag också drogs med i glädjen :D

Idag har vi gjort det allra sista på skolan. Sen när jag kom hem har jag hållit på att kolla lite till balen och hittat ett halsband och kollat så vi hade en slips som passade till min klänning och så :) Så nu när jag fått lite saker klart är jag inte lika stressad nåmer :) Sen har jag och Crille tackat ja till en lägenhet i Umeå också :) Dock är vi 4 i kö:n så det är ju då inte säkert vi får den, men hoppas kan man alltid :)

Nu blir det att fara på Kalix kväll med Linda och kanske mamma :P

I´m in the band

haha idag har vi spelat in en skiva på musiken :D Vi var faktiskt ganska bra ;P Och det var våran sista musik lektion så nu har vi inge mer skola :P Måste bara fara imorrn och lämna in projektarbetet :)

I helgen har det varit ett litet lan :P Då blev det spela en massa sims 3 och lite annat :) Det var roligt :P så det blev 3 nätterslan :P sen på lördagen när lanet slutade så blev det på kvällen att fata till Danne och deras stuga :) Där blev det äta god mat, fiska, röka vattenpipa och spela kort och så :) väldigt trevligt :)

Lite Turkiet Bilder


Mormor och Morfar :)







Danne röker Vattenpipa :P


Finns mer bilder på pixbox, http://www.pixbox.se/usr_show_id58181_page0_order1.html :)

Full rulle

Har tyvärr inte hunnit lägga in Turkiet bilderna än :P Har haft fullt upp hela dan :P Först var jag och spelade tennis med Crille, Linda, Nea, Emma och Limpe :) Sen for vi till frasses och åt mjukglass :D väldigt gott och härligt. Sen när vi kom hem till Crille var det middag och efter middagen blev det att fara till Djuptjärn och hämtade ett fiskspö till mig så for jag, Crille och Tony och fiskade :P Fick tyvärr ingen fisk :P Sen blev det att fara till Tony och Milla och spela Wii och se på ballar av stål :) Nu blir det sängen, ska upp tidigt imorrn och fara på skolan och göra färdigt projektarbetet :)

Sweet paradise

Jahapp då var man hemma igen, tyvärr ;P Hade gärna stannat i Turkiet 1 vecka till! :D Veckan gick så fort å det var så underbart å härligt och allt känns som en dröm typ :P Igårkväll var det så overkligt att tänka att på morgonen var man där och badade i medelhavet och sen på kvällen satt man hemma i Kalix igen.
Dom flesta dagar har man bara legat på stranden och solat och badat hela dagen. Frossat i sig alla goda maträtter och alla efterrätter. På kvällarna var det att se på underhållningen som var och sen sitta och dricka och umgås. Så vart det dans 1 kväll också :) Så har vi rökt vattenpipa :D Det var riktigt kul, ångrade att jag inte köpte hem 1, men Danne gjorde det så man får fara dit och röka xD haha :D Sen på Onsdagen for vi in till staden Belek och kollade där i affärer. På Lördagen for jag och Crille in till en vatten park där vi badade och åkte en massa rutschkanor och blev pussade av en apa :D Har kort på det ;P Sen på lördagkväll blev det att fara in en snabbis till en marknad också. Jag köpte inte så mycket, bara 1 långärmad tröja, ett par shorts och en hilka att ha på huvudet..var tvungen att ha hilkan för jag hade bränt hårbottnen xD Sen blev det ju att köpa billiga saker på taxfreen också :) Sen har jag även klippt mig också, Blev väldigt nöjd! :)

Lägger upp bilder senare nu måste jag ut i solen :)

Turkiet

Hehe nu ar man i Turkiet med slakten :) stralande sol och over 25 grader varmt an sa lange och dom visade 29/30 grader resten av veckan :) An sa lange har man bara tagit det lugnt och varit pa hotellet och solat och badat en massa. Idag var det roliga vagor i havet sa det var skitharligt. Imorrn ska jag och Crille nog fara in till stan Belek och shoppa :) Sen pa lordag blir det forhoppnings vis att fara in till en stor vattenpark och bada en massa! :) Varje kvall ar det underhallning och sen disco pa hotellet :) Vissa gratis drinkar som vissa ar skitgoda a vissa lite mindra goda men gratis ar nice :) Nu blir det ga a chilla och dricka och sen blir det val se pa underhallningen :)

Luleå

Sov hos mormor å morfar från igår till idag :) Blev stiga upp tidigt och fara till Luleå :P Där vi växlade pengar å shoppade lite smågrejer  å köpte en massa presenter ;P Sen blev det fara till mormors bror å fika :) Sen hem å plugga till prov å sen till Emma och göra projektarbete :P Imorrn blir vi nog färdiga med projektarbetet! :D Jävligt skönt det kommer bli! :)

Rock the Night

Igår var det fest :P Först hos Jenny och sedan blev det hotellet där det var rockkväll! :D Var jävligt kul å musiken var sååå jävla bra! :D Sen så fyllde även ELin 19 igår :) Så då blev det att fara till henne på kalas på dan :) Mycket gott fika hade hon =)

Idag har det då varit mest slöat, som Söndagar brukar vara ;P

RSS 2.0