Tears of happiness

Åh inatt kom det en ny liten familjemedlem till världen! =D =D En otroligt söt liten tjejkusin. Blev så jävla glad för att allt gick bra. Nu längtar jag som satan tills jag får fara hem till Kalix och pussa, gossa, och fota i massor. <3

Tyvärr har jag nå obligatoriskt på Fredag men om jag har tur kanske det går att göra det tidigare i veckan och då kan jag åka hem med Mange på Torsdag när han ska hämta Tina och My.

Nu i helgen är iaf Rickard och Fredrix här så vi har minilan! =D Sen På Söndag kommer Tina och My hit och sen i slutet av veckan blir det då att fara hem till Kalix. Så det blir fullt upp nu i veckan. Men det gillas ju såklart! :)

Höstmys

Jaa nog är det ju lite mysigt. Jag dricker te i massor, det är ju de bästa! ;) En varm stor mysig tekopp när man fryser. Och mormors yllesockar. =D Men faan nu är det farligt att cykla på mornarna, och kallt. Blir som tunt islager på asfalten som är livsfarligt. Höll på att halka bara när jag var ute och gick med Tovis en morgon. Så det gäller att cykla lugnt.

Idag hade vi barn HLR på skolan och sen efter det träffade jag Sara på mb så har vi kommit igång med C-uppsatsen. Så nu känns det riktigt bra att ha kommit igång en bit, då hoppas jag bara att man har gjort rätt.

Tova och jag

Orkade inte stiga upp tidigt och cykla till skolan för en kort föreläsning som jag ändå inte tror att det kommer komma nått från på tentan. Så jag sket i skolan idag. Jag var hemma och var med Tovis istället. ;) Och har faktiskt hunnit få en massa bra grejer gjorda. Steg ändå upp kring 09 så då har man ju hela dan att hinna en massa grejer på. Crille har inte varit hemma idag så då har jag hunnit mycket. Och Tovis har följt efter mig och varit med på allt! ;)
Har hunnit diska och städat till i köket. Varit ut med Tovis på en rätt lång promenad på morgonen och vid lunch var vi ut och spelade fotboll och så har vi tränat lite apport också. Haha, tränade apport inomhus idag, så stod jag i hallen och kastade in apporten i vardagsrummet. Tova sprang då allt hon kunde när hon skulle hämta den så hon hann ju knappt bromsa in sen så hon inte skulle glida in i min bokhylla. Så då kunde jag bara kasta den halva sträckan så att hon sen skulle ha andra halvan till bromssträcka ^^, Gullen hon kutade som ett tok, hon tycker det är så kul! :D Så tyckte det såg så roligt ut att hon hann få upp sån jävla fart på den korta sträckan. =P
Sen hade lite hemma spa med en lååång skön dusch, ansiktsmask, hårinpackning och tända ljus. Låg i sängen och läste läxa utan att somna!!! =D Kanske Blutsaftens förtjänst? :) och nu efter lunch har jag suttit vid datorn och pluggat. Så har hunnit få mycket pluggande gjort idag.

Och Tova är så rolig och ska vara med på allt och följa efter vars man än går. När jag diskade låg hon vid mina fötter och väntade, när jag var och duschade låg hon på badrumsmattan och väntade, när jag låg i sängen och pluggade låg hon bredvid och vilade och nu när jag sitter vid datorn sitter hon i soffan och spanar ut genom fönstret. Hon håller sig alltid i samma rum min gossego. <3 Det är ju bra både hon och jag gillar att alltid ha sällskap runt oss. :) Ofta när man sitter vid dator ska hon ligga just framför datastolen vid ens fötter, och ibland brukar hon råkas ligga och slå av min dator också. ^^,

Så det här var en riktigt produktiv dag. Har hunnit vara mycket med min älskling Tovis och hunnit få mycket läxa gjort.


Här är Tovis när hon var en liten nallebjörn och just hade börjat lära sig gå. :) Sötnosen <3


........

Min kära mobil har gett upp. Funkar inte att ringa med den. Jag hör inte dom jag pratar med men dom verkar höra mig ^^, Så om nån vill mig nått så får ni messa eller ringa Crille :) Det blev nog några gånger i golvet för mycket för den. Då måste jag antingen önska mig en ny fin rosa när jag fyller år eller så måste jag nog låsa upp min gamla samsung som har blivit operatörslåst. Skulle vara kul att låsa upp den och se vad man har för roliga gamla bilder på den! Tjuvfotade ju en massa med den på Furuhedstiderna ;) Så är säkert full med en massa gamla roliga bilder!

Nååjå...Igår råkades jag också beställa hem en massa grejer. 1 ny hårddisk till datorn då min dator är helt smockfull, så det behövdes + en extern hårddisk också så jag kan kopiera dit alla mina bilder jag har på datorn. Skulle ju dö om min dator skulle krascha och alla bilderna försvinna. Så det är ju faktiskt välbehövligt. Sen så hittade jag ett par snygga julgardiner jag fick beställt också. Åååh vad mysigt, längtar till man får börja julpynta! :)

Bitter sweet

Usch vad jobbigt det var att stiga upp i morse. Jag hatar när det är kolsvart när man vaknar, då är det ju typ omöjligt att orka upp. Måste börja använda min timer på en lampa så det är ljust när jag vaknar! ;) På Måndag orkade jag inte ens upp. Idag var det information om C-uppsatsen nu på morgonen så då var jag ju tvungen att tvinga upp mig. Så gick det lite lättare när Crille skulle upp samtidigt också. Jag måste nog göra som mamma och jobba nätter när jag börjar jobba ;P Jag är verkligen ingen morgonmänniska. Men på Sommaren när det är ljust när man vaknar då är det mycket enklare.

Faaaan måste komma igång med den där jävla C-uppsatsen. Nåja fick lite nya förslag till ämne idag iaf så måste bara kolla upp om man hittar artiklar och så om de. Ska försöka börja kolla upp det nu idag vettja! :)

jaa annars händer väl inte så mycket.
Igår hade vi iaf en skitbra föreläsning om barn. Föreläsaren var jättekunnig. Det är de enda roliga i den här kursen att vi får ha om förlossning, barn och ungdomar. Det är ju iaf jätteintressant. :) Resten av delarna i kursen är bara skit och upprepning från andra kurser. Det är ju tyvärr inte så ofta man har bra föreläsare heller.

och min Tovis har varit så duktig och varit hemma själv nu rätt länge både igår och idag. Hon är ju en stor och duktig tjej nu, men för mig kommer hon alltid vara min lilla bejbis! =) Jag gillar inte riktigt att lämna henne själv hemma. Jag får dåligt samvete när jag vet hur tråkigt hon tycker det är att vara själv och grinar när man far. Sen så är jag så störd och tänker på hur hemskt det skulle vara om det skulle börja brinna i lägenhetshuset och hon skulle vara inlåst själv hemma. :( Inatt drömde jag t.om. en mardröm om att det brann i vårat hus i Korpikå. Jaa, jag är ganska störd.

Jaja ska väl försöka göra nå nytta nu. Går alltid mycket lättare att plugga när inte Crille är hemma så måste passa på nu när han är borta ;)

Helgbesök

Jaa då har den här helgen farit förbi. Emma, Nea, Johan och deras vovvisar var här och hälsade på. :) Det var riktigt kul att ha mina tjejer här och Tovis var så glad när hon hade så många kompisar på besök. :) Riktigt mysigt har vi haft det. Jag, Emma, Nea och alla vovvarna sov i min och Crilles stora säng! =D Tur vi har en stor säng ;P Så fick killarna ligga på soffan. ;P Så då hade vi tjejer det mysigt och såg på Mulan innan vi somnade. :)) Jag älskar att ligga och se film innan man somnar och speciellt Disneyfilmer! ;) Crille är ju tyvärr så tråkig och typ hatar Disneyfilmer och vill aldrig se dom med mig. Så då är det ju tur jag har mina vänner och syskon som jag får göra det med ibland! ;)
Först på Torsdagen när dom kom hade jag gjort så fint och mysigt här hemma så bjöd jag dom och Linda på middag. Biff med Bambuskott som jag provade att göra för första gången. Det blev som tur var lyckat iaf. Så hade vi sen god efterrätt också. På Fredagen var det då att shoppa på stan som gällde. Sen på kvällen gjorde Nea gomiddag åt oss. Sen var vi här och såg Idol, söp, sjung och jyrade. Sen gick vi tjejer ut och dansade. Det var en riktigt rolig och jyr kväll ;) Haha. Sen Lördag var en riktig slödag. Vi låg mest nerbäddade i soffan och såg på filmer och spelade lite wii. :)
Så nu idag har dom farit hem. Så då ska jag väl försöka vara duktig och göra lite läxa idag kanske.


"Välkomstmiddagen" på Torsdag.


Min nya otroligt snygga mjölk och socker kanna eller vafan de nu heter. ;P Så nu får folk komma och dricka Te och Kaffe och använda den. ;)


Craazy.

Flower Power

Jaaha nu tvingar fröken Hjelm mig att blogga. Blahblah. Här händer väl inte så mycket annat än plugg och spel ^^, Verkar vara en skittråkig kurs vi har nu förutom vissa saker om att föda barn som borde vara roligt. :) Annars är det typ lagar och skit som vi redan har haft om känns det som :S Fattar inte riktigt vad man ska plugga till på tentan heller. Nåja tur det är en kort kurs iaf. Sen i helgen var vi hos Linda på filmkväll med henne och Martin. :) Nice nice.

och justde igår var jag och Linda på KTC och stack varandra i armarna! =D Det är ju så roligt att sticka folk i armarna, inte lika kul att bli stucken själv dock ^^, Men jag har ju blivit så duktig och modig nu så Linda fick sticka mig en massa gånger, och Linda är den första som fick äran att träna och sticka på mig. Har inte tidigare vågat låta nån göra det. ;P

Nu idag har jag varit och handlat en massa nya blommor så det är fint här tills mina kära tjejor kommer hit imorrn. :) Mina förra runda fina blommor fick bladlöss när jag var i Kalix för att Crille inte vattnade dom ;P Haha så var tvungen att köpa nya. Så blev det en fin billig blomma till vardagsrumsbordet också och en jättefin rosbukett till köket. Jag blev så avis när morfar fick en stor jättefin rosa rosbukett när han fyllde år, den var så himla fin. Så då var jag ju tvungen att köpa hem en hit också. Så då fick Crille den av mig! ;) Haha. Jag tycker det är skitfint med blommor och det blev så mycket hemtrevligare med dom. Tyvärr brukar dom ju inte leva så länge och därför är det inte så ofta man ids slösa pengar på dom, men nångång kan man ju unna sig så det blir fint och trevligt. :)


Sen tycker jag det är kul att kolla upp blommornas betydelse också.
Färgens betydelse: Rosa blommor - Jag är förälskad i dig och lovar dig trohet
Blommornas antal: Sju - Jag älskar dig
Sen hade visst rosornas färger egen betydelse också: Rosa - Elegans, charm, glädje
Så rosa blommor var ju också romantiska, annars köper ju folk oftast röda. Men jag tycker ju rosa är finast så. =)

Så nu ska vi ha det så fint och mysigt här i helgen när jag får besök. Så ska jag bjuda er töntar på middag imorrn när ni kommer så ni vet! ;)

Fredag

Tentan bortgjord, det gick bra det måste då faaan bli G! :)) Nu när jag säger det så hoppas jag då att det stämmer också :o Men jo det måste det, känns det som iaf. ;) FAAAAN vad skönt, älskar känslan efter att ha gjort bort en tenta!
Dock blev jag jäävligt avis nu när man ser på facebook en massa från klassen som har läst en extrakurs "Internationell hälsa" för dom som ville fara utomlands och ha praktik, och nu får dom tydligen tillgodoräkna den kursen så dom slipper ha kursen vi ska börja med nu nästa vecka. Dom är alltså lediga i 5 veckor! fan vad skönt för dom, avis jag blir ;P

jaja nu måste jag nog fira att tentan förhoppningsvis gick bra och det är helg. Det gör vi med att beställa hem lite grejjer kanske? ;) Ska kolla runt lite iaf. Måste ju beställa nå mysiga julsaker. ;) hihi.

Not so good

Jaa det går verkligen inte så bra att plugga idag och tentan är imorrn. -_-
Haha har väl läst typ 6 sidor på 3 timmar. ^^, Sitter bara och lyssnar på musik och glor runt på en massa sidor istället...det är ju så mycket roligare. Har ingen direkt lust eller pluggdiciplin idag.
Nåja känns som att jag har pluggat nog och att det kommer gå bra så jag hoppas det. =O Men ska väl ändå försöka skärpa mig och plugga nu sista dan också. Så vi får väl se hur det går.

Umeå igen.

Japp då var jag hemma i Umeå igen. :) Gick faktiskt riktigt bra att åka buss den här gången. Var rätt mysigt! :) Så hade vi ju paus i Piteå där vi stannade och hälsade på Jenny. :) Riktigt trevligt och kul att få se vars hon bor nu. Så bjöd hon mig på palt till lunch och cappucino. Skitgott! :)

Pluggis

Jaa det är jag just nu. Har ju tenta på Fredag så då gäller det att plugga hela veckan. Tur det är ett roligt ämne så det går faktiskt rätt bra. :)
Så igår var jag då så duktig och pluggade mest hela dan. Sen på kvällen var jag och Tinis till Fredrix och hälsade på och hjälpte han med att riva lite tapeter. Så fick vi klippa honom också. Tina var inte så bra på det men jag var ju proffs! ;)
Sen när vi for därifrån så for vi förbi till Nea så Tinis fick se hennes lägenhet. Så kom Nea och Nisse med till oss sen också så kom dom och sov här. :) Så då hade vi det mysigt på kvällen med tända ljus och låg nerbäddade och såg på tv.

Idag har jag då också pluggat en massa. Så är vi barnvakt åt Söt Nisse också. Så då har dom fått vara modeller såklart! ;) Så var vi till Lyktan och hämtade hem chokladbollar och pk också, Mums!

Nu ikväll ska jag till mormor och morfar och äta palt!! Finns inge godare mat än mormors plat, Mums!! :) :)
Sen blir det se hockey där också. Så måste jag hinna förbi moster också.
Far nog hem till Umeå imorrn så. Så ska jag nog ta buss paus i Piteå och fara och hälsa på Jenny! :) Det blir riktigt nice! :)


Söta Nisse! :)


Nisse och Tovis! :) <3 Gullegossar



Våra otroligt vackra Labradorer! <3


Älskade Donna! <3


Nisse fick vara med mig och tinis idag. :)


Så var han snäll och hjälpte mig med läxan! ;) Han var proffs på Psykiatri, speciellt schizofreni då hans mamma är lite drabbad. ;)

Söndag

Igår hade vi överraskningsfest för Carita som fyller år på Måndag. Det var riktigt trevligt och kul att gå ut och dansa sen. :)
Så idag har jag hunnit vara förbi mormor och morfar och fikat och träffade morfars yngsta bror som bor i Göteborg som var här och hälsade på.
Sen var jag och Rickard och hälsade på hos Tony och Milla och busade med Max. :)
Nu har jag och Tina varit och hyrt 2 filmer och köpt godis. Så nu ska vi mysa ner oss i soffan och ha myskväll. :))
En bra Söndag.

RSS 2.0