Shoppingdag

Åh vad skönt idag var jag och Sara helt lediga från allt som har med skola att göra! =D Vi hade bestämt oss för att ta ledigt till en julklappsshoppingdag. Så då var jag med Linda på stan idag. Vi hittade faktiskt riktigt många julklappar så nu är det inte allt för många kvar. Riktigt skönt!


Några av klapparna, sen är vissa hemma hos Linda också. Är så mysigt att gå runt stan nu när det är så julkänsla och fina grejer överallt. :)

Dagens goda gärning

Höhö hände en liten rolig grej rätt nyligen. Det kom en stum kille hit med nån lapp om att han var fattig och behövde pengar till en operation eller vad det nu var (han hade skrivit som en kratta så jag läste inte så noga). Nåja hur som helst så fick jag automatiskt för mig att han var döv också (har ingen aning om det kanske stod på lappen att han var det också eller inte) men jag tror faktiskt inte han var det. För det var som att han väntade på att jag skulle säga om jag ville köpa en grej av honom eller inte. Men jag sa ingenting (för att jag tänkte att han var döv!!). Så pratade jag och Crille "bakom ryggen" på honom för Crille sa att det bara var lurendrejeri och att jag inte skulle köpa av honom och blabla. Haha nåja jag köpte iaf en grej av honom så han blev nog glad iaf! :) Men kom på sen efteråt att "fan han kanske inte var döv" och så pratade jag och Crille en massa om honom och trodde att han inte hörde ^^, Höhö så kan det gå. Och om han nu inte var döv så var det ju lite roligt att jag inte sa nånting åt honom. =P Nåja vi förstod varandra med kroppsspråket iaf! =D

och sen skiter jag fullständigt i om han är en lurendrejare eller inte....hur som helst behöver han väl antagligen pengar till nånting om det då är droger eller en operation skitsaksamma. Hur som helst har vi Svenskar faktiskt råd att ge bort lite pengar till dom fattigare för vi klarar oss iaf (Nu köpte jag ju dessutom av han så jag fick nått tillbaks för pengarna, dock var den väl lite dyr men =P). Det kan ju faktiskt ha varit så att det var sant och han behövde pengarna till nån viktig operation. Man ska väl tro det bästa om folk. :)


Den här söta grejen köpte jag. Nu måste jag bara hitta nånstans att hänga den då. :)

Första advent

Ååh vad mysigt! =D Linda har varit här och sovit över från igår till idag. Så då igår såg vi Grinchen som var på tv, de om nått är ju julkänsla! :D Sen såg vi nån skitfilm och spelade och sånt. :) Riktigt trevligt iaf.
Så då idag har vi haft riktigt adventsmys. Jag och Linda (mest jag då ;) bakade lite lussekissar och knäck. Mums! Så då har vi fikat de med mitt nya julte så har vi självklart druckigt glögg också! :) Haft på en massa julmusik och haft mysigt med tända ljus överallt! :) Så det har varit en riktig mysdag. :)


Gjorde även mitt årliga pepparkakshus. :)


Mina nya julgardiner i köket, jag är mycket nöjd med dom. Riktigt juligt och mysigt. :)


Mys i sovrummet. :)


Min snygga lilla gran som jag får vakna till varje morgon när den lyser så fint! ;) Det är riktigt mysigt!


Julfint på vardagsrumsbordet. Hoppas blomman överlever hela December iaf! =D


lite knäck


och min coola vovve! ;)

Tummelisa

Idag fick jag även hem en av världens bästa barnfilmer! =D Den säljs inge mer, men tacka vettja Tradera. :)


Fredag

woooho, jag blir så lycklig varje gång det blir helg och man får vara leeedig! =D
Tycker jag har hunnit med rätt mycket idag. Jag och Sara har som vanligt varit duktiga och gjort en massa på uppsatsen! Fyfan så bra vi är! ;)
Sen hann jag och Crille vara en snabbsväng på stan. Går tyvärr inte att vara med Crille på stan nå länge för efter ett tag går han alltid bara och tjatar och vill hem så jag blir tokig. Så det blev bara en snabbis och då gick det bra iaf! =D Så Crille fick sig en skitsnygg ny vinterjacka då hans gamla såg ut som nå jävla hej-kom-och-hjälp-mig efter att ha varit ute på balkongen hela vår/sommar/hösten och fått fullt med pollen som inte försvann så den fick skitful färg av det + att den var trasig. Så den kan få joina min "majbrasa" jag samlar till här hemma! ;) (Skojjar bara om att jag ska bränna upp alla gamla skitsaker som jag hatar här hemma, bland annat min gamla hårddisk till datorn som var full med alla cp irriterande skitsaker och mina vinterskor jag köpte nya förra året som jag får världens skavsår av och nu har svurit att aldrig mer använda!!!!)
Nåja iaf. Så nu får jag iaf en mycket snyggare pojkvän bredvid mig när vi är ute när han har sin nya fina jacka. :)))
Så blev det 1 julklapp köpt också! =D Haha. Har kanske sammanlagt köpt 3 julklappar än så länge iaf! Deet är så roligt, jag älskar att köpa julklappar. Måste fara med Linda nån dag då man är längre på stan och köpa till alla. =D =D =D

Så nu har jag hunnit julpynta lite mer också. Så nu måste jag bara städa typ imorrn eller om jag får nått ryck nu ikväll eller nångång iaf.

Tjingtjongtjang

Wiiiiiiho vad jag och Sara (mest Sara) har varit produktiva idag! =D Jag tycker vi har fått jätte mycket gjort och det är superbra! :))))) Lååångt jullov vill man ju ha! ;) Sara är så himla duktig så jag får göra mitt bästa för att försöka hänga med! ;P Men det är skitbra då hålls tempot igång! =D Så nu är det då färdigpluggat för idag. Så nu är jag glad, känns så himla skönt och bra när man har fått så mycket gjort! Då har jag tid till att ha en rolig kväll. Middag hos Lindos står på schemat iaf! :) Nice nice! :)

Sen så vill jag ha julklappslistor av alla mina kära systrar om ni vill ha nån julklapp av mig ;) Höhö

Idag är ingen vanlig dag, för idag är Tovis 2års dag! =D


Min söta flicka som fyller 2-åring idag! =D Hon börjar bli en stor tjej. ;)
Tova, min älskling. <3




Så nu imorse sjöng vi åt henne så fick hon öppna paket. =)) Hon var så duktig och öppnade helt själv. :) Hon hittade mycket godsaker i dom och en ny leksak! :)

Close your eyes, you will be okay.

Jaa man kan väl inte alltid vara på topp. Idag är en sån där depp dag. Men dom behövs nog ibland dom också. Dom här dagarna bara hatar jag det orättvisa livet. Kommer aldrig kunna förstå eller acceptera att människor dör alldeles för tidigt. Hatar det!





Tänk så lätt det är att fejka ett leende.
Queen, musikaliska genier! Synd man aldrig fick chansen att se dom live.


Tur jag hittade det här klippet på världens härligaste gubbar som lyfte humöret lite grann iaf. Kom på nu att jag vill se Steven Tyler live.


Så har jag ju som tur är min alldeles egna terapihund som alltid kommer och tröstar mig när jag är nere <3

Dagen började iaf bra. Jag var på biblo och pluggade med Sara för en gång skull! =D Var faktiskt riktigt mysigt. :) Är bara jävligt synd i just den här kursen att jag inte har en bärbar dator. Därför orkar jag sällan fara och plugga på biblo, för deras världssega datorer hakar upp sig var 3:dje minut ungefär. -_- Men idag fick jag låna Saras bärbara att sitta och skriva på medans hon satt och läste artiklar! ;P

Usch..

..för vetenskapliga artiklar! Fyyfan känns som att jag blir helt tokig av att läsa dom hela dagarna. Man får läsa huuur många som helst, det tar aldrig slut. Så tar det 10år att läsa dom för dom är på engelska, med mini text, vetenskapligt språk och vissa hur långa som helst. Bläbläblä! Sen när man har läst dom så är ju ca 70%av dom skit. -_-
Jaa...bara kämpa på och göra färdigt skiten fort! =P
Såå det är alltså den här roliga sysslan jag får sysselsätta mig med idag. Känner att jag håller på att bli helt knäpp av det. :P Haha kanske behöver paus och gå ut med vovven eller göra nått annat kul en stund. :)

Fredag

åååh vad härligt med helg! =D Idag bjöd vi Linda på trerätters middag. Lax/räktoast till förrätt, mums! Limefile och kroketter till varmrätt och kladdkaka till efterrätt. :) Riktigt gott vare! :)
Sen började vi prata om alla gamla Zelda spel och då var jag tvungen att gå och kolla och ladda hem gamla Nintendospel till Wii:et. Jäävlar var kul det är med alla gamla hederliga Nintendospel! Måste ladda hem skitmånga! =D Men idag blev det iaf Zelda-Ocarina of time (det enda Zelda jag kanske kan ha klarat ut). Har alltid varit dålig på Zelda men det var ju rätt kul iaf. Det enda jag och Emma gjorde när vi spelade Zelda när vi var små var ju typ att rida runt med hästen! ;) Hahah. Sen så kan vi ju hoppas på att jag blivit bättre med åren så jag kommer nån vart i det! ;) Så blev det Ice Climbers också som Linda sa att vi hade spelat när vi var små som jag knappt minns. Så då satt jag och Linda och spelade det! :) hahah det var faktiskt riktigt svårt. ^^,
Riktigt kul med dom gamla fina hederliga spelen iaf. Måste köpa mer eftersom så får kompisar komma och spela med mig! ;) Hihihi

Min fina dator! ;)

Wiiiho äntligen har min dator blivit helt fixad sen ominstallationen, har äntligen fått Windows 7. Älskar att vara student och få det gratis när det annars kostar typ 1000kr. Fast man kan ju ladda hem det gratis också men då blir det väl oftast nå buggfel och sånt kan jag störa ihjäl mig på. =P Så nu är allt så nyinstallerat och organiserat så fint! Och skiiit mycket utrymme! =D nice nice! ;)

veckan

ojoj nu har jag inte uppdaterat på länge :)) Här händer väl inte så mycket kul. Jag och Sara har faktiskt varit riktigt duktiga och gjort mycket på C-uppsatsen på dagarna. Får hoppas det håller i sig bara! =P Det som är skönt med den här kursen är att man har så lite skola så man slipper stiga upp tidigt så ofta! =) Fast då är det ju mycket jobba själv, så gäller ju att göra det.

Så var Ida och Sara och hälsade på här tidigare i veckan. Så då hade vi det mysigt med tända ljus, fikade och så testade vi mitt nya wii spel jag fick när jag fyllde år och spelade lite andra spel också. :)

Alltså, igår när jag cyklade hem från skolan var det 7grader varmt och sol! Kändes ju som vår igen. Sjukt varmt väder för den här årstiden. :P och idag är det typ också sol. Då är det härligt att vara ute med vovven! :)

Jaja nu är det artiklar som gäller igen..


Riktigt avslappnad och skön vila! :)


Tovis hade finklätt sig till när Sara och Ida kom och hälsade på. Hon måste ju visa vilken Hot Dog hon är! ;)


Min mysiga fina lykta. Älskar nu när det är mörkt och man får göra mysigt med tända ljus! :)

Lilla söta kusin

Första gången jag träffade min söta kusin Jonna! :)


Här sov hon så sött i brorsans famn! :)


Och i kusin Lindas! :)


Här var hon riktigt mätt och belåten. ;)


Lilla sötnosen! :) <3

Take me to the magic of the moment


Tänk vad enkelt allt var när man var liten. Inga bekymmer i världen. Inga jobbiga beslut man behövde ta, man tänkte inte alls eller behövde planera för framtiden. Man bara var. Vad skönt det var. Ibland vill man bara vara liten igen. Tyvärr kan man ju inte hoppa tillbaka i tiden.
The future's in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change



Heart of gold. If I could turn back time.



C-uppsatsen

Bläääh. Tentan vi hade på Måndag var ju helt cp, men förhoppningsvis kanske man klarar den iaf. Så nu har vi då börjat med C-uppsatsen den här veckan. Tycker det ändå går rätt bra än så länge. :) Vi har kommit igång rätt bra känns det som. Dock känns det som att man inte har tid med nått annat än den. Men det är väl lite bra det också, bara jobba på som fan så man får den färdig och hinner ha jullov. Sen så får man ju huvudvärk av alla artiklar man läser, varav det sen är 90%av dom som är skit. :( Hatar vetenskapliga artiklar, det finns inge tråkigare. Men nu idag har jag letat fram några stycken och skrivit ut, så förhoppningsvis kanske nån av dom är bra. Dom verkar bra iaf, men sen när man läser igenom dom kan det ofta vara skit. Sen måste jag skriva ut dom för jag får damp och ids inte sitta víd datorn och läsa dom när dom är 100 sidor långa (det var lite överdrivet, men vissa kanske är runt 10-20 sidor iaf). Så det kommer gå åt en jääävla massa papper och bläck till den här kursen. Pappret tog slut nu idag så.

Jaja nu ska jag gå och lägga mig och läsa nån av alla dom där artiklarna.
Tur jag fick gott och starkt Expresso kaffe av Fredrix när jag fyllde år, det kommer nog behövas för att hålla mig vaken när man ska läsa alla artiklar! ;)

7 November

Ja, vad ska man säga? Verkar bara ha hänt en massa dåliga saker idag, överallt. Skitdag. Man blir så jääääääääävla arg, hur fan kan vissa saker hända? Psykvården är ju åt helvete. Den måste förbättras big time. Men vem ska ta steget till att göra det? Hur ska man göra? Vill göra nått, men man vet inte hur? Fan.

Har iaf fått jättefina presenter och har varit kul att träffa alla vänner även fast man inte kan vara riktigt glad när det händer så hemska grejjer runt om.

Fan, vissa saker kan jag bara inte förstå.
Sometimes the world is up side down.

Kusinvitamin

Idag har jag varit hos kusinerna så gott som hela dan och gossat och fotat min nya lilla kusin en massa!


En underbart söt liten prinsessa. :) Här sover hon så nöjt i storebrors famn. Man kunde bara sitta och se på henne hur länge som helst för hon är så jäkla söt! <3

Är ännu här men nu ligger den lille och sover. Vi andra sitter och glor på tv. :)

Finding Neverland

Åååh vilken bra film det var!!! Jag bara älskar Johnny Depp, han är så suverän i varenda film han är med i. Den hade så fint budskap och så fick man gråta lite. Jag bara älskar ju sånna filmer. :)

Här spelar vi mest Wii och ser lite film då och då. Så var vi runt på Ersboda idag och handlade lite. :)
Imorrn blir det hem till Kalix. :)

Shopping

Woooho idag blir det stan hela dan! =D Det är ju så roligt att vara och shoppa. Ska leta efter nå roliga julklappar! Tycker det är jätteroligt att handla julklappar! =D Fast det är inte lika kul när man inte hittar eller kommer på nått. Att komma på nått till Mormor och morfar är alltid svårast, känns verkligen som att dom har allt. :P

Sen efter stan blir det middag hos Linda. Sen måste jag försöka plugga lite till en redovisning vi har imorrn också men den kommer nog gå bra. :P

Igår var jag och Tovis till Linda på dan och fikade och pluggade. Sen på kvällen var jag och Ida på bio och såg paranormal activity 3. Det var faktiskt kul att se den på Bio, med Ida som var rädd just brevid mig. Då blev man ju själv helt spänd och höll andan bara för att man märkte att hon gjorde det, när man bara väntade på att nått läskigt skulle hända. =D haha, så är det alltid lika kul när nån blir skiträdd och skriker över hela biosalongen! =D Haha.
Sen när jag kom därifrån så kom Syskonen hit. =D Så dom ska vara nu här i veckan och sen blir det väl att följa med dom hem till Kalix i slutet av veckan. Så det blir en riktigt bra vecka med sällskap hela tiden! :)

RSS 2.0