Kvällspromenad

Idag har jag hunnit vara på ett Zumba pass, det är så kul! :) Ska börja gå på det nu minst 1gång/vecka så man kommer in i det. Sen efter jag varit där så for jag på Chili och kollade efter nå fina sommarkläder. Hittade dock inget speciellt så det slutade med att jag beställde mig en (förhoppningsvis) superfin klänning och en ny bikin till sommaren. =)
 
Nu ikväll gick vi hela familjen ut på promenad. Det var ju sån himla fin kvällsol här och varmt! Superhärligt väder! =) Så då fick Victor inviga sina nya fina skor.
Victor ute på promenad. :)
 
Tuffing!
 
Victor kan minsann också dansa Zumba! ;)
 
Perfektion! <3<3<3<3<3<3<3<3<3
 
Hahaha, jaag dööör så himla sööööta! <3 =D

Fredagsmys

Jag hade en jättebra dag igår. Umgicks med Victor hela morgonen. Sen bjöd mamma oss på fika på stan så köpte hon ett par skor åt Victor. Så nu har han fått sitt första par skor. Dom är så himla småa och söta! Ett par blåa adidas fick han. =)
 
Sen på kvällen var jag i Djuptjärn så fick Amanda hjälpa mig att göra mig i ordning till när jag och David skulle ut på "dejt"! ;) Jag tycker det är kul att fara bort och göra mig färdig nån annanstans så får David sen plocka upp mig och jag får överraska han med hur jag ser ut. ;) Så det blir mer som en dejt. Fast igår hade vi privat chaufför Mange som skjutsade oss. Så lånade jag en långklänning av My som jag hade på mig så blev det lite roligare med "nya" kläder. =) Vi var ut och åt och drack lite gott på Vikingen. Jag åt Oxfilé och Fläskfilé med stripes till och David åt Pizza med Oxfilé på. Så det var gott. Var riktigt trevligt att få komma ut själva och bara njuta av varandras sällskap i lugn och ro! :) <3 Så då var mamma och Mange barnvakt. Sen när vi kom hem så skulle lillkillen sova. Så då när han hade somnat så hade vi myskväll framför tv:n resten av kvällen.
Jag känner mig alltid som galet nykär i min älskade David! <3<3
 
Jag redo för dejt! ;)
 
<3

Thank you Darling, I needed a reminder

Take my hand, I'll be right here beside you.
We'll walk this path together, I will guide you.
Through the darkest of your days, remember you're never alone..
<3
 

Paltmiddag

Idag bjöd mormor och morfar oss på palt. Mums, mums, mums, det är ju så gott! =D Så då var Tina, My och lilla Tösen där också. =) Victor hade kul och busade med Tösen och fick en massa pussar av henne! ;) Så dom var då så söta! :) <3
 
Sen efter vi hade varit där så var jag med mamma och testade på yoga. Det var tydligen nån speciell yogastil dom körde idag som var lite extra lugn, normalt brukar det tydligen vara lite rörligare. Nu var det väl mest uthållighet att stå och hålla olika positioner länge och sträcka ut sig. Men det kan säkert vara rätt kul att träna sen när man märker resultat att man blir vigare i kroppen. Sen efter det var jag ut på en snabb promenad för att få upp pulsen och värmen lite också. :)
 
Så det är lite av vad vi har sysslat med idag. :)
 
En så fin bukett jag och David fick av min underbara moster igår! <3<3<3

Barnvagnsmarschen

Idag har jag och Victor varit och gått Barnvagnsmarsch här i Kalix. Vi gick med Anniken, Celine och Nea som också var med. :) Det var anordnat av rfsu för att visa sitt stöd mot mödradödligheten i Världen. Så det var väl för en bra sak, inte för att sånt gör nån skillnad iaf. =P Men det kändes som en trevlig grej och så man fick en överraskning! ;) Jag är ju så nyfiken och gillar överraskningar så det kunde man ju inte tacka nej till! Så då fick vi en bra härlig promenad i solen. Sen bjöd dom på fika. Så fick vi överraskningen som var en bok och lite annat tjaffs. Men boken var ju en bra överraskning iaf! =) Så lottade dom ut lite priser också, så då vann vi en liten pipande snutteleksak till Victor. :) Nea vann också lite olika smått och gott, så då vann hon bland annat ett presentkort att få bada i badhuset 5 gånger och eftersom hon redan har årskort där så fick jag och Victor det av henne! =D Så då får vi fara och bada där snart! =)
Sen efter det gick vi och fikade på Lyktan. Sen följde jag med Anniken på babysång. Jag är väl inte direkt nå brydd om sånt men Victor tycker ju det är kul att se på alla andra barn. Så är det ju pedagogiska och lärorika sånger så jag tror att det är bra och lärorikt för honom. Så där träffade Victor en killkompis som han skrattade en massa åt och tyckte det var så roligt att se på när han sprang omkring och jyrade. Den pojken tyckte också det var kul när Victor tyckte han var så rolig och skrattade så åt honom så då "showade" han lite extra. Så dom hade roligt. =D Så är Victor så söt nu när han har börjat vinka, så han satt glatt och vinkade en massa till allt folk. Supersöt! ^^,
 
Så vi har mest varit ute på äventyr idag. Så det har då varit en bra dag. =)
 
Annars så är lilla Victor rätt så mammig nu. Han ropar ofta på och vill komma till mamma! ;) Så himla gooo! Nog blir man lycklig i mammahjärtat av den sötnosen! <3<3<3<3
 
Min goa glada kille! ;) <3 Bild tagen av Anniken idag. :)

Duracellkanin

Tjollahopp! Nu är det verkligen full rulle på grabben här hemma. Han kör 110% hela dagen! =D Men det är roligt! Nu när han har börjat klättra upp på möbler så ska han ju såklart klättra, klättra och klättra på allt han kommer åt! Så då får mamma jaga efter och rädda honom när han faller eller när grejerna har tror han kan klättra på välter. ^^, Så han håller mig då sysselsatt. Han är väldigt envis också, han ger sig inte. Underbara unge! =) 
Det går heller aldrig att sluta förundras över hur jäkla söt han är! Jag känner mig så tjatig. Det känns som att jag säger minst 100 gånger /dag till honom att han är så jääääkla söt och ropar och ber David komma och se hur söt han är. ^^, Jag kan gossa och pussa på den söta ungen hur mycket som helst! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
 
Annars igår var i i dj en sväng och hälsade på, så bjöd mamma på fika. Sen efter vi hade varit där så promenerade vi till mormor och morfar och hälsade på. Där bjöd dom oss på Pizza. Sen hade vi ju sån lyx att vi hade sol även på hemvägen! Nu är det underbart härligt att vi har det ljust såhär länge! Man njuter så av våren och solen! :)
 
Bild tagen av Nea. Lilla söta duracellkaninen! =D

Vårsol

Åååh vilket underbart vårväder det är nu! Idag var vi ute på en härlig promenad med vagnen efter älven. Sen när vi kom hem åt vi kex med ost, honungsmelon och drack te. Så gott! :) Sen har jag legat ute och solat ett bra tag på balkongen. Riktigt skönt och härligt! :)
 
Nu väntar jag mest på att min vackra lilla grabb ska vakna. Då blir det leka och gossa med han hela kvällen tills han ska sova. Sen efter det blir det väl mys framför tv:n. <3
 
Don't you know that I'll be around to guide you
Through your weakest moments to leave them behind you
We'll cast some light and you'll be alright for now.. <3

Behind the clouds the sun is still shining.

Jag är grymt besviken. På många. Det kändes aldrig äkta. Känns som att folk missunnade mig min glädje, dom kunde inte vara glada för min skull. Hittade bara på problem. Tycker det är hemskt. Tycker dom borde skämmas. Om man mår dåligt kanske det är jobbigt att se andras glädje. Men man ska ALDRIG missunna någon deras glädje. Alla förtjänar lycka. Man måste kunna glädjas för andras skull.
 

Underbara älskade! <3

Diamanterna på insidans betydelse:
Passion red – Rött; passion, kärlek
Loyal Blue – Blå; tillförlitlighet, lojalitet. Blå är trohetens färg och en symbol för starka band.

Ny vecka

Då var den helgen förbi. Jag har då haft en riktigt bra helg. :) Det är så jäkla coolt att se hur Victor utvecklas nu, det går så jäkla snabbt! Helt plötsligt från en dag till en annan så har han lärt sig nått nytt. Man kan tro han är uppe och tjuvtränar på nättern! ^^, På Fredagen var han helt plötsligt proffs på allt! Han började säga "ma, ma" och "pa, pa" och säger det jätteofta nu! Han satt och vinkade en massa till mig och David. Han hade skitbra balans när han gick med gåvagnen och gick hur bra som helst själv med den, han typ sprang fram! Och när han höll på att förlora balansen så hittade han oftast tillbaka till den själv. Så nu går det undan. Dock så får jag en massa mardrömmar nu när han håller på såhär och ska klättra på allt och ha sig. Jag drömmer rätt ofta att han håller på att falla så jag vaknar av att jag typ i panik kastar mig åt sidan i sängen och ska skynda mig att rädda honom. Haha, jaa det är inte lätt. ^^,
 
Nu börjar då påsk veckan! Det blir förhoppningsvis en bra vecka. Har en del att se fram emot! David har lite påskledigt så jag får ha hemma honom extra mycket! <3 
 
Hoppas alla får en bra påskvecka! :) Igår pyntade jag och älsklingen vårat fina påskris! =D
 
Coola killen! ;) <3
 
Såhär söt kan Victor vara på mornarna! ;) :* <3
 
Hittade några gamla men goa bilder på Davids telefon. Här låg han och slappade! så himla gooooo!!! <3<3<3
 
Han ser mätt och belåten ut! =D
 
Slapparkungen! ^^,

Uppskatta livet.

Yaaay då var underbara Fredag här igen! =D Helg och Fredagsmys! <3
 
Igår var Nea och Jenny förbi här på besök. Very nice! Jag var en otroligt bra värd. Först bjöd jag dom på kaffe, kladdkaka och hallon. Sen åt vi äggmackor och nyponsoppa till lunch. Mums, det är så gott! Det äter jag varje dag till lunch! =D Så vi hade det trevligt med surr och så fick dom underhålla lilla Victor. :)
 
*
 
Annars så har jag funderat lite på det här med barn. Jag läste en krönika där nån klagade så på att föräldrar tror att dom ska ha så mycket egentid. Hon som hade skrivit krönikan lät själv väldigt bitter men jag fattar nog ändå vad hon ville få fram.
Så då började jag tänka lite på det här. Att vissa människor är så väldigt bittra. Det gäller självklart inte bara barn utan det kan gälla allt. Men nog har man träffat på människor som verkligen fick det att låta som döden att skaffa barn. Att det var världens jobbigaste grej. Känns som att dom människorna bara såg det negativa och problem. Man har fått höra "sura" kommentarer som: "Det har ni då inte tid med när ni har barn", "När man har barn får man då aldrig sova" och andra liknande kommentarer.
Jag tycker det är fel.
Visst, det är absolut en omställning att få barn. Man har inte lika mycket egentid som förut, det får man ju räkna med. Man har ett barn som styr ens liv och som man får anpassa sig efter. När ungen tycker det är dags att stiga upp, då är det bara att stiga upp.
Men man måste ju ändå se det positiva i det.
Som David sa en gång "-man kan ju fundera på hur man spenderade tiden innan man hade Victor."
Ja, vad gör man med sin viktiga egentid?
Jag och David gillar ju att spela spel, så det är ju ett exempel på sånt vi kan använda våran egentid till.
Så, hade det varit så mycket bättre att ha den egentiden att kunna spela mer, eller är det mer underbart att få spendera den tiden med det absolut underbaraste i våra liv, lilla Victor? För oss är svaret självklart. Självklart är det värt att "offra" den egentiden för Victor. Det är mycket mer underbart och värt att ha ett barn. Det är ju nått man ska njuta av!! Att få barn är ingen självklarhet. Man ska vara jävligt tacksam över att ha kunnat få barn och att vi har fått en så fin och frisk pojke. Jag anpassar med glädje mitt liv efter honom och spenderar större delen av min tid med Victor. Om man ser det så jävla negativt och hemskt att förlora den "egentiden" då kanske man inte var riktigt redo att skaffa barn. För det är ju faktiskt nånting man får räkna med när man skaffar barn. Då får man väl se till att vara tacksam och njuta för dom få timmar egentid man faktiskt får. För visst är det ju skönt att kunna ha lite egentid och ägna sig åt sina egna intressen också.
 
Så det här med sömn. För mig är det då så enkelt. Jag kanske har tur, jag har då alltid haft lätt för att sova. Så för mig är det ju helt enkelt att gå och sova tidigt så är det absolut inget problem sen att stiga upp tidigt. Visst finns det dom mornar då man känner sig som en zombie och tänker: "snälla unge sov lite till!", men sånna mornar finns det ju alltid för alla. Nog kände jag så vissa mornar när jag var tvungen att stiga upp och jobba, men då var det bara att tvinga sig upp. Det är ju samma nu, fast nu är det Victor som tvingar upp mig istället för jobb. =P Så sånt är livet helt enkelt, man måste tvinga upp sig tidigt ibland. :)
 
Nu vill jag inte ha sagt att man inte får klaga. För det tycker jag absolut att man får och tror att man behöver ibland. För visst, det känns jävligt jobbigt att tvinga upp sig ibland och man kanske har sovit dåligt några nätter. Det kan kännas jobbigt att man känner sig "låst" av ungen m.m. Så ibland vill man väl klaga av sig lite och få lite sympati. Så tror jag ju även att jag har haft det väldigt "enkelt". Jag har en himla nöjd och lättskött kille. Han sover och äter bra och är för det mesta väldigt glad och nöjd. Jag har som sagt själv väldigt lätt att sova. Jag har en underbar familj som kan ställa upp att vara barnvakt så man får lite extra egentid ibland. Alla har det ju såklart inte lika enkelt. Har man ett kolikbarn som skriker otröstligt i flera timmar, har själv sömnproblem, alla kanske inte har samma möjligheter att få barnvakt och hjälp till avlastning. Det måste vara skitjobbigt!!! Klart som fan man får tycka det då och klaga.
Så jag vill som sagt inte ha sagt att allt är en dans på rosor och att man alltid bara ska vara nöjd, glad och tacksam. Man får beklaga sig. Det kan stundvis kännas väldigt jobbigt med barn. Men när folk jämt är negativa och bara pratar om alla uppoffringar och hur jobbigt det är och får det att låta som världens jobbigaste och hemskaste sak att skaffa barn, då tycker jag det känns fel. Då har man fokus på fel saker. Man ska njuta och vara tacksam för sitt barn. Att få barn är livets största gåva. Hur jobbig ungen än är, så är det fortfarande en underbar gåva. Sen är jag även övertygad om att adoptera ett barn är en lika stor gåva som att föda det själv. Sen så är väl såklart (Iaf dom allra flesta!!!) tacksamma och glada över sina barn, även om dom kan få det att låta som världens mardröm. ^^,
 
Jag vet att man aldrig kan ta livet för givet. Vi alla kan dö när som helst. Jag brukar tänka ibland (usch, hemska tanke!) på om Victor inte skulle finnas längre. Hur mycket jag skulle sakna att bli väckt av honom på mornarna, att få höra honom. Om man tänker på det, så finns det väl inget underbarare än att bli väckt av sin lilla skatt. Veta att han är där bredvid mig och behöver mig. Då får han väcka mig när han vill. Jag är bara så otroligt glad och tacksam över att han är där. <3
 
Så jag har även tänkt på allt det positiva. När folk säger att livet får en ny mening när man får barn.
Jag kan inte annat än hålla med. Det är svårt att förklara. Men det känns som att saker som kanske kändes viktigare förut har inte längre lika stor mening. Det känns som att man tidigare kanske brydde sig om saker som nu känns som oviktigt svammel. Man känner sig som nöjd. Det beror nog på att man mår bättre på nått vis. Det känns som att jag har allt jag behöver här hemma. Jag får så otroligt mycket glädje av Victor och David. <3
 

Du är en ovärderlig skatt, min älskling! <3

Hemmaknåparen!

Här rullar livet på i vanlig ordning. Dagarna ser för det mesta rätt lika ut. Det blir mest en massa lek med Victor. Lite lugn egentid framför datorn när han vilar.
 
I helgen var vi och åt middag hos mormor och morfar en dag. Så var även Jonna där. :) Så var vi ute på promenad och njöt av solen. Knäppte nog några fina bilder på Davids telefon som jag måste lägga in. =) Haft filmmys på kvällarna. <3
 
I Måndags var vi i dj och åt middag, det bjöds på tacopaj. :) Mums! Så var Tina och lilla Tösen där också.
Igår var mamma, My och Elin förbi hit och hälsade på en sväng. Dom skulle låna lite saker av mig inför sin utlandsresa. Så var dom snälla och hade med sig lyktans chokladbollar åt mig och David! =D Mums! Så då fikade vi och så fick dom underhålla Victor. :)
 
Sen så har jag återupptagit min stickning igen! =D Det är faktiskt mysigt att sticka. Kul att göra nått eget! Jag håller på med en barnkofta. Jag har faktiskt gjort mer än halva och den har blivit skitbra! =D Så nu måste jag bara göra färdigt resten. Har till hösten på mig då Victor nog ska kunna ha den. =) Så får ju stolt visa upp resultatet sen när den är helt klar. ^^,
 
Sen igår fick jag även idén och fixade lite egna tavlor. Jag hittade en jättefin änglatavla med en skyddsängel som David fått av sin mamma. Så då började jag kolla på internet och ville ha fler fina änglatavlor. Hittade en massa fint! =) Men men. Det slutade iaf med att jag blev lite inspirerad och gjorde lite egna tavlor. Jag hittade även för någon dag sen mina gamla fina änglabokmärken som jag samlade på när jag var liten så då tänkte jag att jag kunde utnyttja dom. :)
 
Så jag hittar på lite hemmapyssel att underhålla mig med när man är hemma. =)
 
Davids tavla han fått av sin mamma. Skyddsängeln som vakar över barnen. Jag tycker den är superfin! Den hängde vi upp i Victors rum!
 
Jag gjorde en tavla till Victor. Dock så rymdes inte hela dikten så jag fick ta bort en vers. :/ Men ska nog köpa större papper och göra om tavlan i A4 format så ryms allt och det blir nog finare. Så hade jag inte så bra pensel att skriva med heller så det var rätt svårt när det var så litet. Så borde nog köpa en bättre pensel också. :) Bakgrunden är målad med oljefärg. Min vita färg tog slut så måste köpa mera färg dessutom. Men men det får bli lite senare, den här får duga så länge. Tyckte det var kul att göra tavlan själv till sina barn, blir ju mycket mer personligt! :) Texten är skriven med svart hobbyfärg. Här har jag inte satt på ramen ordentligt, la den bara över för att kunna fota och visa. Det tar typ 1 vecka för oljefärgen att torka ordentligt så nu får jag snällt vänta innan jag kan rama in den på riktigt och hänga upp den. -_- Jag som inte har det bästa tålamodet, man vill ju få det fixat på en gång! =D
 
Nr. 2. Blev inte helt nöjd med den heller. Ensam hamnade lite för långt ner. Hahaha, jaja vad säger man? Det ska ju synas att det är hemmagjort! ^^, Nä, kanske gör om och fixare det också senare när jag har mer färg. Dom var ju då så enkla att göra. Jag tycker det blev skitbra och fint med oljefärger som bakgrund. :)
Dom här tavlorna är väl i A5 format.
 
Så lite vardagslyx jag njuter av! =D

Greatest of all is love

Följ ditt hjärta och inget är omöjligt! <3

RSS 2.0