Giiief tårta

Det är nått problem med mig. Jag har sånt jääävla tårtsug heela tiden! Det är sen jag åt en sån jävulskt god tårta i Vilhelmina (vilket var typ 3veckor sen eller nått!!!), och den har fastnat på mina smaklökar så jag vill bara ha mermermermer. Är typ prinsesstårta liknande, fast den var hemmabakad och skitgod! Mums. Försöker övertala Crille att fara och köpa tårta åt mig! =D Det vore ju guuuld värt! <3

Imorse var min röst borta och det kändes som att jag skulle kvävas igår när jag skulle sova av slem och ont i halsen. :( Usch det är inge roligt att vara sjuk. Knarka te 4 the win! Te är faktiskt underbart mot halsskit. Nu på dagarna är det lite bättre iaf. Bara att man känner sig lite febrig och slö.

aja idag har jag iaf soooovit jättelänge <3 Sen har jag försökt göra lite läxa, men det gick väl inte så superbra -_- Får göra ett nytt försök imorrn. Varit ute och promenerat med Tovis i solen.

Lite dåliga bilder på några av dom nya kläderna. Glömde bort att tesat och fota min svarta blus jag köpte, men den kanske kommer nån annan dag. =P


Min nya tröja. Överst till mina låga snygga jeans, tyckte den passade bäst till dom. Och sen här nere till mina nya höga jeans jag köpte också. :) Båda jeansen är från Carlings och det är verkligen vääärldens skönast kvalitet på dom! Jag har typ inte använt jeans på flera år sen leggings kom, men dom här jeansen är verkligen helt underbart sköna och snygga! ;)


Shooo

yeeeeees här sitter jag igen. Cepepepeppeppeppe....
Har jyrat som fan i sömnen dom 2 sista nätterna. Minns att jag har gått upp till fönstret båda nätterna. Crille har slutat dra ner persiennerna av nån anledning, weeeird ^^,
Så minns att jag den första natten blev sur för att han inte hade gjort det och gick och muttrade och drog ner det...sen den andra natten som var inatt så minns jag att jag såg nått ljus där ute (var typ från gatulamporna) så fick jag för mig att det brann eller nått, så gick jag upp och kollade. Jaa allt var bara helt jättekonstigt. Undrar om jag drog ner persiennerna då också? haha tror inte det. Ja jag var alltså helt borta i sömnen när jag gjorde det här men ändå så minns jag det, men man fattar som inte vad man själv gör för man är helt i nattmössan.

jaja idag hade vi nå tjorv på skolan och sen efter det var jag och lunchade med Linda. Hon bjöd på jättegod luuunch, hemmagjord laxrulle! MUMS!!!
Sen for vi på stan och shoppade(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). Jag som trodde jag hade shoppat nog men hehehehhehehe, går nog aldrig att få nog! ;) Får väl lägga upp nån bild eller nå och visa imorrn. Blev iaf ett par jeans, 2 tröjor och lite småtjafs. :)

usch jag är typ sjuk. :( Crille har smittat mig :( Vill inte!

aja nu är det då inge mer skola på ett bra tag. Så kanske åker hem till Kalix nu i helgen. Får se, blir ju snart iaf! :)

aja jag är på lite cphumör nu som kanske märks. Måste nog gå och sova! Ledig imorrn så ska sooova hela dan! Gonatt! :*

Man ska väl leva?


Man ska göra det man vill och känner för och skita i resten. Man måste ju göra nått kul i sitt liv!!! :) :) :)

Insane people dont sleep

hmm vet inte vad jag gör vaken. Har slutat sooova. :O Näe egentligen inte. Sov 11 timmar förra natten så kanske inte behöver sova nått inatt då? ^^, haha.

Näe men jag vet inte...har ingen ro i kroppen känns det som. Vill som sagt bara ut på äventyr...

så här sitter jag mitt i natten och lyssnar på musik. Riktigt mysigt..bara en kopp te och lite sällskap som saknas. =P

Man funderar alldeles för mycket på nätterna.


Passar väl

Rastlös

Jaaa, det känner jag mig just nu men ändå inte. Jag känner bara att jag måste göra nått! Vill ha sommar, sol, bad, festivaler, bila runt i Sverige, springa runt på gröna ängar, rulla runt i sand, bara vara flummig och LEVA!
Önskar jag hade en bil så jag bara hade kunnat köra iväg vars man vill och sitta där och skrika till hög, bra musik. Det är friiihet!
Vill ut och dansa och supa....har inte supit sen Nyår typ ^^, Såå måste kanske fara till Jenny och supa i Piteå imorrn. Är jävligt sugen på det men samtidigt tar det emot rätt mycket när jag tänker på den där jäävla bussresan jag måste genomlida isånna fall.

Vill ut på äventyr helt enkelt! och en bil hade underlättat -_-

Så om nån med bil vill följa med på äventyr så kan ni ju ringa och plocka upp mig?! =D hahaha hade varit aweeeeeesome! Hahaha....
...men lat som man är så är det ju så enkelt att sitta hemma. Viss det är jättekul det också jag har ju mina kära spel och jätteroliga spelvänner....men jag behöver komma iväg nånstans snart känner jag!

vojvoj

Nu har jag varit väldigt dåååålig på att uppdatera här. Jaag nööördar alldeles för mycket :O =D Aja ibland måste man få det. Bara man har roligt så! =D

jaa som sagt händer väl inte så mycket hära. Gör skolarbetet med en Sara och det går jättebra! :) Känns inte som att vi har så jättemycket kvar, det går rätt fort att göra. Så har lite lediga dagar här och var och lär då hinna ha påsklov! Awesome! =D

Annars på fritiden rullar det på som vanligt. Spelar och gossar med min Tovis för det mesta. :)

Sen när jag ska hem vid påsk har jag än så länge fått 3 jobbintervjuer på Sunderbyn. Fått erbjudande i Piteå som jag inte har svarat på än dock, så dom kanske har hunnit hitta nån annan....och så får jag väl jobb i Kalix om jag vill. Så ska bli spännande att höra vad alla säger och erbjuder för löner och sånt innan jag bestämmer mig vars jag ska tacka ja. :)

Jobb

Jasså nu har då alla mina kära gäster farit hem. Haft gäster i nästan 2 veckor, men det gillar jag! :) <3 Vi har haft det så himla myyysigt! :)

Så nu är det luuugnt i skolan också. Har ett grupparbete som inte är så stort som vi har 5 veckor på oss att göra. Så om man är snabb och försöker göra bort det på 3-4veckor så hinner man ha leeedigt då också! :) Nice!

Nu har jag tagit tag i mitt jobbasökande och sökt på jättemånga olika ställen. Så har fått lite erbjudanden så man får väl se vars man hamnar. Är ju så mycket om löneuppror nu, men det är ju jättebra! :) Var iaf på min allra första arbetsintervju här i Umeå idag. :) Tyckte det kändes jättesvårt att löneförhandla när man väl sitter där. :S Dom säger ju som att blabla så här är det och då vet man inte hur man ska säga emot på ett bra sätt. Fast jag vet att det är individuella löner och man ska argumentera och "sälja" sig själv för att få den lön vi förtjänar. Aja, det här var ju som sagt min första riktiga arbetsintervju någonsin så såg det mest som en kul grej och träning. :) Har ju faktiskt tänkt flytta hemåt och jobba i Norrbotten om man nu inte skulle få nått bättre löneerbjudande härifrån än vad dom erbjuder i Norrbotten. Vilket inte känns så troligt än så länge iaf då Västerbottens landsting fular sig och snålar som fan. Men eftersom typ alla i klassen tackar nej till alla jobb så måste dom ju tillslut börja höja om dom ska få sig några sommarvikarier. ^^, Aja vi får helt enkelt vänta och se hur det slutar. Jag känner då inte att jag har nå bråttom med att tacka ja till nått jobb för jobb kommer jag då få hur som helst för det finns då och är brist typ överallt. :) Den enda anledningen till att man vill få klart det är ju för att få veta vars man ska bo. =P Hehe.

Aja nu är det heeeeeeelg, Underbart!

Myys

Åh vad jag älskar att ha besök! <3 Det är så myyysigt! :) Nu är vi jag, Crille, Tina, My, Emma, Limpe, Nea och 4 vilda hundar här i lägenheten! =D Så igår var vi på stan och shoppade ännu mer :O ;) Sen på kvällen var det spel och tjorv. :) Inatt har jag, Nea, Tina, My, Tova och Nisse sovit i våran 180 säng :D Haha trångt och mysigt. ;) Så såg vi Disney film innan vi somnade, det bästa som finns! :) Det är så himla mysigt att ha folk att se Disney filmer och jyra med innan man somnar. Crille vill aldrig se mina filmer. :(

Idag har vi gjort godmiddag, hemmagjorda klyftpotatisar, fläskfile i vitlökssås, sallad och vitlöksbröd och sen prinsesstårta till efterrätt! Mums! Jäkligt gott, och roligt när man är fler och gör mat tillsammans. :)

Nu ser vi lite film och sen blir det väl att spela sällskapsspel och wii. :)


Fint och dukat inför gomiddan. :)



Skitsnyggt linne, Snygga höga shorts och världens snyggaste nya skor. Som jag dock blir skiiiiit lång i. Lite för lång när jag har så korta kompisar. :(


Några snygga linnen som passade fint till shortsen också. Vill ha sommar nunnununu så jag får använda alla fina kläder! :)


Snyggt linne, mina skitsköna snygga jeans och skorna igen. ;)

Tjollabolla

Här är det full rulle med Tina och Amanda på besök. :) Very nice! Så vi tjorvar och spelar mest =D Så håller jag på att lära Tina ta blodprov så hon tappar mig på blod lite då och då. ^^,
Sen på Måndag var vi och shoppade lite. Var bara på 3 affärer men hittade massor! Det är så knäppt för jag hittar alltid jättemycket när jag shoppar med My för då hittar hon så fina kläder! =D Annars när man är och shoppar så hittar man ju aldrig nå kläder. -_- Så nu har jag iaf handlat en massa skit snygga kläder! =D Främst sommarkläder så nu vill jag ha sommar, nununununununu.

Idag har jag varit på skolan från halv 9 till 6. Men det gick ändå bra. Hade en rolig dag tillsammans med några läkare. :) Sen efter det var det nån föreläsare från Stockholm och från facket och pratade om lönekrav och sånt vi ska ha när vi går ut. Sånt som är intressant och jättebra att veta. :)

Några av dom nya kläderna:

Sååå jäkla härliga hängselshorts! :)


Gul och glad som en soool! ;)

Sen köpte jag även ett par höga skitfina blåa shorts, det svarta linnet på första bilden som man dock inte ser hur det ser ut men det var fint med knappar iaf, vääääärldens skönaste och snyggaste jeans....måste nog köpa ett till par ljusa :O =D aaaaaaah det var kanske det.

Sportlov

Åååh vad skönt nu är jag hemma i Umeå på riktigt! =D =D

Var riktigt mysigt i Vilhelmina och jag trivdes jättebra på praktiken. Var på fritiden det ibland blev lite väl tråkigt då man inte hade så mycket att sysselsätta sig med.
Men personalen på min praktikplats var jätte goa och jag kommer få sakna dom. Det var så mysigt när det var en liten mottagning. Dom hade så rolig stämning där med mycket skratt och skoj och man lärde känna alla så bra. :)
Sen har det varit intressanta patienten. Samtidigt som man har fått höra mycket hemska livsöden och fått se hur stört och fel vårat system med alla organisationer kan fungera.

Sen så ringde dom från Kalix sjukhus igår och sa att jag har väl jobb där om jag vill! :) Nu var det då främst sommarjobb men dom sa att det är inget problem att få jobb efter sommaren också om man vill. Så det var ju riktigt kul och skönt att få höra. Så måste väl hem till Kalix nu snart och prata mer med dom så får vi se. :) Känns som att det inte spelar så stor roll vars jag hamnar och får jobb, bara helst i Kalix eller Luleå så jag får komma närmare min kära familj. :)

Nåja nu har då mina kära små systrar kommit på besök och ska vara här hela sitt sportlov!! =D =D =D SÅ det är ju skitkul och mysigt! :) Då har jag beställt lite nya Disneyfilmer och spel till oss så vi har massor att göra! :)

RSS 2.0