We were young and wild and free (And drunk as hell)...


















And we had a lot´s of fun!

When the tears come streaming down your face, when you lose someone you can't replace.

Vissa dagar kan man verkligen inte förstå hur livet kan gå vidare utan dig?
Jag har en jobbig period just nu, eller inte jobbig...bara det att jag får grina lite extra mycket. Tror det är att vara på barn avdelning som påverkar mig lite extra mycket, även då jag inte direkt känner av det. Det går bra att vara på praktiken och så. Det är inga problem över det, men tror jag omedvetet påverkas mer än vad jag tror. Man påminns om hur jävla orättvis världen är när barn blir sjuka.

Sen idag råkades jag av ren slump när jag läste mina vanliga bloggar hamna på en minnesblogg: http://minneavtherese.blogg.se
Så har suttit och grinat nu i flera timmar till den. Man blir påmind om hur det är att förlora någon man älskar, en bästa vän, en familje/släkt medlem. Alldeles för tidigt i livet. Saknaden går inte att beskriva.

Man behöver grina av sig ibland...Tova mitt älskade hjärta är så söt och tröstar mig. Hon måste förstå när man är ledsen. Hon har förföljt mig när jag har gått nånstans och så hoppade hon upp i knät och pussade mig i ansiktet, haha fast hon tyckte nog också det var gott att slicka bort salta tårar ;P. Så gick jag och la mig i sängen en stund och då följde hon med och la sig och gossade med mig och det är inte ofta hon brukar vilja komma och gossa mitt på dagarna, är mest annars bara på morgonen hon har ro till att ligga och gossa. Annars brukar man få gå och hämta henne när man vill gossa! ;P Mitt älskade hjärta <3 Hon tar hand om mig och jag tar hand om henne :)

Sen tänker jag även på hur mycket alla betyder, hoppas ni vet det! <3


Tills vi möts igen! <3

Påskhelgen

Har då spenderats hemma i Kalix :)) Har varit en riktigt bra helg. På Torsdag var jag väl mest hemma, hos mormor och morfar ett tag och sen for jag, Tina och Fredrix till Emma och Limpe och spelade lite Jeopardy och umgicks på kvällen :) På Fredan på dan fick jag vara med mina snygga tjejer =D Extra kul att träffa Karin som man tyvärr ser så sällan =) Sen så var det supergod påskmiddag med släkten hos mormor och morfar och på kvällen blev det lite supa med vänner :P På Lördan var man väl mest bakis och jävlig. På kvällen blev det iaf att se film hos Emma och Limpe några stycken :) På Söndan var jag och Emma på vårat ääääälskade Ikea!!! :D:D:D Hade kunnat köpa upp hela affären om man hade haft råd ;) Jag skulle bara köpa en hatthylla men det råkades bli ganska mycket mer..hade Presentkort på 900kr och då när jag handlade för över 1000kr så fick jag tillbaks en hundring! =D Så behövde bara betala typ 100kr själv för allt som egentligen kostade typ 1100 :D Då känns det jääävligt kul att handla allt! :D Presentkort på Ikea är ju alltid skitbra presenter att få. Bland annat så köpte jag världens mysigaste filt, och då är den verkligen det! Så den har jag gått runt med hela kvällen och nu sitter jag här inlindad i den, skitskön och gossig! Sen på kvällen for jag och sov hos mormor och morfar. Alltid lika lugnt och skönt att vara där. Så får man alltid skitgod mat och glass och allt möjligt =)

och igår fick vi skjuts hem hit till Umeå av Crilles pappa! :) Så himla snäll! Det var riktigt skönt att slippa åka buss, det är så himla jobbigt när man har så mycket grejer och Tovis och allt. Så då är det verkligen guld värt att få åka bil! =) Och hade vi inte fått skjuts så hade jag ju inte fått med mig alla Ikea grejer hit heller så då hade jag ju blivit lite ledsen :P

Så idag var det upp tidigt till praktiken igen. Kändes som att det var jättelänge sen man var där nu när jag har varit ledig långhelg. Och nu är jag redan inne på 3:dje veckan :O Det går så sjukt snabbt! Nåja det är bra, då är det snart sommarlov! =D

Måste lägga in lite bilder också så fort jag orkar :o

Op

Idag var det en lika kul dag på praktiken! Fick vara med på Operation när dom skulle sätta in en port (En liten dosa man syr fast under huden så går en kateter från den in i en ven så kan man sticka nålar och ge läkemedlen och sånt i den). Jag tycker det är så kul och intressant att få vara med och se på operationer :) Allt i kroppen ser ju så himla coolt ut =P och så är ju allt dom kan göra så coolt också men riktig pillergöra :P Nu var det ju ingen stor operation men är ändå väldigt intressant att se :) Så nu har jag fått ont i ryggen efter att ha stått och sett på det med tunga blykläder på mig! Fattar inte hur dom orkar stå och operera hela dagarna =o Då fick jag ju också ha på mig dom där blåa snygga operationskläderna ;)

Sen efter det så slutade jag typ :P Så då for jag på stan en snabbis och sen bar det iväg hit hem till Kalix där jag är nu. Så nu blir det att ränna runt och hitta på roliga saker med vänner, familjen och släkten hela helgen :))

Sjukhusclowner

ååh vilken rolig dag det har varit på praktiken idag! =D Har varit fullt upp hela dan, vilket jag gillar! Det är roligt att ha roliga saker att göra och då går tiden fort! :) Sen så var Sjukhusclownerna förbi på avdelningen idag! :D Dom var ju skitroliga! :D Verkligen jätteduktiga och roliga och anpassade sig efter barnens olika åldrar. Så man blev så himla glad bara av att se dom och av att se hur roligt barnen hade åt dom! =) Riktigt härliga människor.

Nu måste jag packa lite, se big brother och sen sova :) Imorrn blir det halvdag på praktiken, fram till lunch och sen far vi hem till Kalix! =)

Drömmarnas värld

Inatt drömde jag en massa, bland annat en dröm jag har drömt tidigare också. Det är så skumt att man kan drömma samma dröm flera gånger ibland :o Då känns det som att det betyder nått? :P Drömmen handlar iaf om att vi människor går in i nått sorts slott/gruva eller nått sånt där vi ska gömma oss för nå slags onaturliga monster som jagar oss. Dom vill ha tillbaka någonting vi har snott av dom och om vi inte ger tillbaka den här saken så kommer dom döda oss. Så vi tänker ge tillbaka den men då är det nått pucko som vägrar ge dom saken för han tror att vi är säkra i vårat slott/gruva. Sen minns jag bara att vi är rädda då för dom kommer att komma och döda oss.
Det är lite Sagan om Ringen vibbar från vårat slott/gruva eller vad det nu är, det är ungefär som när dom är nere i den där gruvan och blir jagade av eldmonstret och Gandalf typ faller ner och "dör".

Sedan minns jag även att jag drömde att jag och Emma var ute och cyklade på isen??? Så var det helt slaskigt och min cykel sjunk ner så jag var rädd att jag skulle fara genom isen och drunkna så jag fick rulla runt där bland isen och försökte ta mig upp medans Emma cyklade runt där som nå pucko =D haha

Även när jag var liten hade jag en dröm jag drömde flera gånger...den handlade om att jag var i "jättelandet" (Typ jack och bönskälken) i ett jättehus där jag sprang runt och gömde mig för jättarna som bodde där och försökte undvika att dom skulle trampa ihjäl mig :P

Tycker bara det är coolt att man kan drömma samma dröm flera gånger :))

underbara sol

I morse när jag steg upp och såg hur soligt det var ute så blev det balkongen direkt! Låg där ute och solade i bikini och lyssnade på Rock Klassiker på hög volym, det är livet det! =D Var sååå jävla härligt! :)
Sen ringde Jenny så kom hon och Lukas förbi och hälsade på. Då spelade vi en snabbis Mario Kart innan vi begav oss ut på äventyr i solen istället :P Så då har vi varit och jyrat runt lite här och där :P Blev lite HM där jag fick shoppat lite granna =D Råkades bli 3 par shorts och ett linne ;o ;) Jag älskar ju shorts på sommaren och så fanns det ju så många fina så jag kunde inte hålla mig ;P Så blev det även att äta årets första mjukglass =) Riktigt gott!
Så nu är jag hemma och känner mig så trött efter dagens äventyr =P Så nu blir det att vara hemma och ta det lugnt resten av kvällen, ska väl försöka göra lite läxa eller nått :P Var riktigt kul med roligt besök, så det blev en bra ledig dag :)


Fin besök ;)

Ledig

Fredag, enda dagen på veckan som jag egentligen var ledig på :) Fast nu var jag ju hemma Tisdag också :P Skönt att få sova hur länge man vill! :)) Har väl inte gjort så mycket idag...varit ute och gott och annars mest suttis vid datorn. Synd att det inte var sol idag, hade ju velat ligga ute på balkongen och solat när man väl är ledig och har chans till det! Nåja det hinns väl..ska väl kanske försöka göra klart lite läxa eller nått idag då.

Så gör vi en lista :P
Favoritcafé: Lyktan när det gäller fika (Chokladboll) och Myggan för Baugetter ;) Lyktans chokladbollar är ju dom godaste som finns!!! :D Här i Umeå är alla cafén så jääävla dyra, typ 30kr för en chokladboll och då är dom flesta torra och inte så goda :/
Favorittidning: hmm läser typ aldrig tidningar :P Men skvallertidningar är väl kul att läsa på jobbet på luncherna :P
Bästa saken som händer i sommar: Att få vara hemma och i Piteå och förhoppningsvis bada och göra en massa roliga saker! :D Sen så alla konserter, Iron maiden och Sonisphere...Ska bli spännande att få se Göteborg. Jag som "typ" aldrig varit där (var där nån gång när jag var liten men minns inte så mycket), då blir det väl shopping och Liseberg säkert också :)
Favoritplagg i garderoben just nu: Min korta "jeansaktiga" tröja gillar jag mycket! :) Sen finns det ju en massa andra fina plagg också ;) Vill beställa lite från HM också :D
Längd: 169
Byter gärna garderob med: haha kan jag nog inte svara på, ingen aning!
Vanligaste färgen på mina kläder: Rosa ;)
I sommar kommer jag att gå klädd i: Jeans shorts älskar jag på sommaren och nå fina linnen till. Blir väl en massa blandat :P
Men absolut inte i: gaah jag vet inte, jeans har jag ju inte använt på typ 2 år...haha inte sen legginsarna kom ;)
Byxa eller kjol: hmm vet inte, min jeanskjol gillar jag ju på sommaren men annars byxa.
Sminktips till allmänheten: haha inte vet jag, id mineralpuder!! :))
Senast utlästa bok: Tror det var Becca Fitzpatrick-Crescendo. Den var bra! :)
Mitt rum kan beskrivas som: Mysigt tycker jag mitt sovrum är ;) Fast ganska ofta kan det vara rätt stökigt :o
Mig själv med tre ord: Snäll, lat, Godisälskare ;)
Jag tränar: Träning är överskattat! ;) Nää jag promenerar rätt mycket nu. Jag och Crille går "powerwalk" typ varje dag och sen blir det ju ut med hunden då och då varje dag. + cykling till och från Sjukhuset dom dagar jag har praktik.
Jag ville bli när jag var liten: Sångare! ;) hahahaha
Höger- eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: hmm lite blandat. Hade en dålig start på dagen men nu är det väl lite bättre. Så är väl ändå rätt glad.
Är det nåt du absolut inte äter: Potatisburgare!
Kläder just nu: Mjukiskläder, mjukisbyxor och In flames tröja :P
Vad sa du senast: Hmm...frågade nog Crille om hjälp med att beskriva mig själv med 3 ord...men fick inget svar -_-
Fisk eller badkruka: Jag är snabb att hoppa i vattnet men börjar lätt frysa och vill gå upp ganska fort om jag inte är igång och rör mig och simmar runt en massa vill säga...men jag är då ingen badkruka så jag säger väl fisk då! :)
Hur många kuddar sover du med: 2.
Spelar du nåt instrument: nä det kan jag väl inte säga.
Morgon- eller nattmänniska: Inget av det :O Jag är trött hela tiden, både kväll och morgon! Fast är ganska bra på att stå emot kvällströttheten när jag vill, så måste väl ändå säga kvällsmänniska då. Men nu när jag har praktik och stiger upp så tidigt så kan jag ibland gå och sova jätte tidigt. och vissa mornar kan det gå bra att stiga upp medans det vissa andra är en ren plåga! Så det är lite blandat.
Sparare eller slösare: Jag är duktig på att spara det jag vill och resten är jag väldigt duktig på att slösa upp och fort går det ;)
Bästa film: Moulin Rouge, Dagboken, Gladiator. Dom kan man ju se tusen gånger om!
Tror du på mirakel: Ja!
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja!
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2-4.
Bio eller promenad: Bio! ;) Promenad gör jag nog ofta som det är!
Är du kittlig: Ja...men jag är så jääävla envis så oftast är jag jävligt bra och kan stå emot när Crille kittlar mig om jag vill! Fast bland så går det ju bara inte! Så jag är kittlig, men det är en hemlis ;) Jag säger alltid till Crille att jag inte är det! :D haha
Snarkar du? Nä men jag kan prata en hel del! ;)
Stjärntecken? Skorpion.
Rädd för insekter? njää inte så värst.
Äckligaste insekten: Äckliga malar! haha
Största svaghet: jag vet inte...att jag är så jävla mesig och börjar grina jättelätt om man typ bråkar eller nått. Så då känner man sig som världens mes som börjar grina och så är det kanske inte ens nått allvarligt.
Det här är jag bra på: Allt, utom att diska! ;) hahaha
Bästa bok? gaah det kan jag inte välja. Läser bara bra böcker, så alla är bra! ;)
Vad vill du jobba som? Sjuksköterska som jag håller på att utbilda mig som :) Sen vill jag nog vidareutbilda mig också men vet inte riktigt till vad, tycker dom flesta vidareutbildningarna är lockande! Vill bli allt! :D Då vet jag iaf att jag har valt rätt yrke då jag tycker allt verkar så intressant och kul! =)
Chips, morötter eller godis? Godis såklart! =D
Pizza eller hamburgare? Usch är faktisk less båda dom och vill inte äta det så ofta! Så jag väljer inget av dom :P
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Jaa, har navelpiercing och tatuering bakom örat :) I Framtiden blir det nog nån mer tatuering också :)
Stökigt eller välstädat? (ditt rum) : Måste väl ta stökigt, men när jag ska få besök då städar jag oftast! :)
Gungar du på stolen? Nja, ibland kanske.
Vilken hand håller du gaffeln i ? Höger! Jag gör allt med höger, vänster suger :P
Gillar du att sjunga? Ja jag älskar att sjunga, fast jag är inte bra på det! :)
Anser du att du är stark? haha nä.
Använder du knark? Nej förfan.
Kaffe, te eller inget? Båda, men mest te.
Har du en besatthet? nää.

Bringing word to question why


Life isn't fair. It never was and it never will be.

Hemmasittare

blääh jag skippade praktiken idag :( Började må illa efter jag hade ätit lunch så jag ides inte fara..började tänka det värsta ifall det skulle vara magsjuka eller nå sånt, och hade ju inte varit så kul om jag hade farit dit och smittat alla med magsjuka det första man gör :P Och barn som så lätt blir uttorkade vill man ju verkligen inte smitta. Nåja som tur var så var det ingen magsjuka, nu mår jag då bättre igen :) Så nu känns det bara fjånigt att jag inte for...det berodde nog på att jag hade ätit för dålig frukost och så hade jag och Crille varit ut på långprommis innan frukosten...och jag är inte så bra på att överleva utan mat nån längre tid, om jag äter för dåligt börjar jag ganska ofta må illa.

Så nu har jag istället legat hemma och kollat på Desperate Housewifes större delen av dan :P Har sett ikapp en massa avsnitt jag missat :)
Hehe och nu när jag är hemma så hinner jag iaf fara förbi på kalas hos Ida som fyller år idag! ;)

If you see me walking down the street

usch idag har jag rört mig alldeles för mycket, haha. Först cykla till och från praktiken, sen direkt jag kom hem därifrån så gick jag, Crille och Tovis på långprommis i snabbt tempo..det var riktigt härligt i solen. Så då var vi bara hem en snabbis och drack och så och sen fortsatte vi och gick till Linda och hälsade på och nu har vi nyss kommit hem. Så har jag dessutom fått skavsår :( Så nu efter allt detta gåande så är mina ben heelt slut, känns som att jag inte har gjort annat än att varit ute och gått idag! :P

Hos Linda blev vi bjudna på hemmagjord köttfärslimpa :) Riktigt gott, tyvärr hade jag och Crille hunnit köpa Baugetter från ica som vi åt ett tag innan så vi var inte så där jättehungriga till middan. Sen gjorde vi (jag) chokladmuffins som vi åt till efterrätt :) Så sen var vi då helt proppmätta :P

Nu sitter jag här och hickar...jag hatar hicka!! Jag hickar skithögt och oftast gör det ont!!! och när jag väl har börjat hicka nåndag så återkommer hickan flera gånger under samma dag -_- blääh

Nu måste jag hoppa in och ta en låång varm dusch! Det är då nått jag älskar, helst hade man ju velat ha ett badkar men...Måste få upp värmen i kroppen, blev så kall nu när vi gick hem från Linda, var alldeles för dåligt klädd! Det var ju så himla varmt när vi gick dit så :P

Ops

igår hade jag och Crille visst "4-års dag" eller vad man säger :P det hade vi visst råkas glömma, såg det i almanackan idag =0 hehe..Jag som alltid annars brukar ha super bra koll på alla datum!!...
Det känns som längre än 4 år, känns som att vi alltid har känt varann :) <3

Annars i veckan nu sen jag kom hem hit till Umeå så har jag haft praktik och sen när jag har kommit hem därifrån så har jag gjort läxa, praktikuppgifterna...måste ju göra färdigt praktikuppgifterna jag har börjat med på den här praktikplatsen nu i veckan innan jag slutar där nu på Fredag :o Har iaf gjort klart ena uppgiften och skickade in den igår! WOHO! =D Fick t.o.m sitta och korta ner den för det skulle vara max 800 ord...fick tillslut ner det till typ 798 eller nå sånt :P Nåja det var ju den mindre uppgiften att skriva om, den jag har kvar är den större men jag har gjort ganska långt på den iaf, Så jag tycker jag är himla duktig =)

Känns jobbigt att gå från ena praktikplatsen till nästa..fast det kommer bli kul, men känns som att 1 vecka ledig därimellan hade suttit fint! ;) Nåja blir spännande med Barn 2 där jag börjar på Måndag :) Dock var det ju inte världens bästa schema jag fick...Jobbar 2 helger och dom veckorna jag jobbar helger jobbar jag 6 dar...vilket kommer kännas tungt...men blir skönt då dom andra 3 veckorna då jag bara jobbar 3 dag, men får inte ihop timmarna då så måste väl ändå jobba några mer dagar -_- Sen hade jag ju velat hem till Lilla Mys födelsedag också, men det kommer nog inte att gå :( blääh jag vill inte missa hennes födelsedag...nåja vi får väl se..

Så då idag var jag ju tvungen att baka så jag har nå gott fika att bjuda på imorrn på min praktikplats jag har nu :) Imorrn är näst sista dan och sista dan med min Sjuksköterskehandledare så tänkte bjuda på lite fika imorrn då :) Så nu har jag fått ont i magen när jag smakade liiiite för mycket av smeten och kakorna ;) Nåja gott blev det iaf! =)



<3

Så har vi våran söta älskade bejbi Tovis <3

Kalixhelgen :)

På Lördag kväll var vi och hälsade på Fredrix några stycken och umgicks :) Sedan när hälften for därifrån så for jag, Crille, Fredrix och Tina hem till oss och såg på den nya Harry Potter filmen. Den var bra :)

På Söndag var vi några som for ut och grillade. Det var riktigt mysigt :> Så då hade vi med oss mackor och varm oboy till frukost, goda kex och korv såklart :) Så blev det att busa lite i snön. Sen skulle vi slå vårat rekord i att bygga en stor snögubbe, så då gjorde vi det...och sedan så ballade det ur som det brukar och snögubben blev till nått left 4 dead inspirerat monster av nått slag 0_o haha..nåja det var riktigt trevligt att vara och grilla och umgås :)

Sen när vi kom hem från våran grillning så for jag, Tina och My direkt vidare till mormor och morfar där vi sen var större delen av kvällen :) Det var riktigt mysig, vi låg där helt trötta framför tv:n och såg på Disney Channel ;) Precis som man alltid gjorde när Tina och My var lite mindre, då var det i princinp alltid på Disney Channel på våran tv ;P Sen efter att vi hade fått middag och efterrätt så kom Crille dit också så spelade vi lite Jeopardy och kortspel :)
Sen for vi hem lagomt till Big Brother så då mös vi ner oss i soffan och såg det här hemma med våra gullehundar :)

Nu idag har jag, Tina, Crille och Tovis varit och hälsat på Emma, Limpe och deras småvovvar och sett hur det såg ut i deras nya lägenhet :) Så Tovis fick se vars hennes små kompisar har flyttat :P
Sen for jag och Crille och hälsade på Tony, Milla och Max igen nu innan vi ska tillbaks till Umeå. Så nu blir det bara att vara hemma och så ska vi väl fara tillbaks till Umeå om 1 timme ungefär :P men sen blir det ju tillbaks hit till Kalix till Påsk igen, som blir väl om typ 2,5-3 veckor ungefär :P

Här kommer iaf lite bilder från grillningen igår:

Emma ballade ur på korven =0







Donnis hade vi med oss :) Hon gillade att leka med Bjöörnen


SötRonja =)


och lill-grisen hittade nått gott i väskan ;)



Sen var nån dum med henne så hon blev himla ledsen :(


haha våran fina jättesnögubbe! :D

Det började som en fin jättestor vanlig snögubbe...



Sen ballade det ur och det slutade med att den såg ut såhär 0_o Lekte även lite sekt och grejjer... :0 haha störda vi är ;)


Hjärndöd

jaa det blev oplanerad utgång igår :P Hade inte alls tänkt fara ut...for och hängde med Nea och Jenny och några andra och bowlade lite :) Jag hade ju planerat att rädda upp Neas poäng, men jag var då lika jävla dålig :P haha så vi fetförlorade båda omgångarna...tog oss typ till 150poäng i samanlagda och då hann vi köra 2 omgångar -_- ...då blev det ju iaf att köpa lite dricka där och då blev jag och Nea blev så sugna på att gå ut =P Så då for vi till Carita på förfest och sedan blev det utgång :) haha och det var roligt :D Hände en del tokigheter, haha ;) Sen så sov jag då över hos Nea =) Sen idag har vi båda varit rätt hjärndöda...man har inte orkat göra så mycket...Så då sen när vi hade vaknat (När Crille ringde och väckte oss) så kom Crille och hämtade oss så for vi hem till mig och åt. Vi köpte Frasse mat, och efteråt kom vi på och undrade varför vi inte hade köpt på 11:ans istället?!?!?! Frassematen var inge god :( haha men vi var så¨tröga så ingen av oss hade ju alls tänkt på 11:ans..Sen har vi mest legat på soffan och glott tv...så tyckte Crille det var så kul när vi var så tröga så han ville att vi skulle spela Jeopardy..haha så vi gjorde det och jag vann då iaf!!! ;)

Nu har vi äntligen börjat vakna till liv igen och orkat göra sig i ordning
Ikväll blir det att fara hem till Fredrix och busa lite! =D

Hockey

Åååh vad kul det var att vara i coop arena och se Luleås match igår!! Tyvärr så förlorade dom :( Meeen förfan vilken jääävla härlig stämning det var!!! :D:D:D:D:D Och matchen var ju såå grymt jääävla spännande! Sen har ju Luleå gjort en skitbra säsong, så var ändå kul att få vara där och stå och tacka av dom sen efter matchen...fast helst hade vi ju velat att dom skulle ha vunnit. Sen så eftersom dom har säsongsbokade platser som vi fick ta så hade vi ju skitbra platser! Så fick vi även Gratis kaffe och Wienerbröd som var jättegott och en stor skitmysig tröja som blir en skitbra sovtröja! :) Tovis fick vara med sin farfar och åka båt när vi var och såg Hockey =)

Sen efter matchen och efter att vi hade hämtat älsklingen Tovis så blev det att fortsätta köra hem till Kalix! :) Så nu är man hemma här igen, lika härligt som alltid :D Så sen när jag skulle gå och sova så gick jag och trängde ner mig i sängen med Tinis som redan låg och sov, så sen när hon vaknade så var jag där :D hahaha...Fast har för mig att jag har pratat en massa med henne i sömnen inatt också...får fråga henne om det sen ;P

Nu ganska snart blir det iaf att fara på kalas till lilla Max som fyller 1år! :) Sen får man väl se vad man hittar på resten av dan :) Blir väl kanske att fara och ränna runt till alla man känner..eller så gör man det imorrn, får se :)

RSS 2.0