ojojoj

Emma blir visst argbigga på mig nu när jag är dålig på att blogga! :O ;) Har faktsikt tänkt blogga flera dagar men sen har det ändå aldrig blivit av :o

Jajajaja. Vad händer här då?
Jag råkades försova mig idag. SÅ hade vi obligatoriskt. Jag vaknade 8 och bussen går kvart över. Jag var supersnabb och hann göra mig färdig på 10 min!!!!! =D Tyckte jag var jävligt snabb! Fick dock skippa frukosten så tycker det var ett under att jag överlevde. Brukar ju inte överleva så bra utan frukost. Antingen blir jag sur och irriterad eller börjar må illa som fan. Men det gick faktiskt bra. :) Fick mig inte frukost förrän 11-halv 12 då.

Nu har vi bara katastrofövning på Torsdag och tenta på fredag kvar i den här korta 2 veckors kursen. Är alltså ledig imorrn, skööönt!

Sen nästa vecka blir det ju då Vilhelmina som jag gruvar mig för :(((( Vill inte! Kommer sakna ihjäl mig efter min Tova. <3  Kommer kännas så jävla trist och ensamt. :( Så känns det nu iaf. Men jag har ju en Sara där iaf så det gör ju att det känns lite bättre. :)

jahojaja, annars vet jag inte.

Jo! Jag har blivit jätteduktig på att minska på godis! :))))) Har nu typ 3-4 veckor i rad bara ätit på antingen Fredag eller Lördag. :) Så fuskade jag och åt en extra gång förra veckan på bion och så har det väl hänt att jag har råkats fuska nån enstaka till gång med nått litet. Men klar minskning har det blivit iaf, främst bara 1gång/vecka. :)

Nåja nu får det då räcka. Bjuder på lite matbilder från helgen. Jag gjorde köttfärspaj för första gången i mitt liv (vad jag minns iaf, kan hända att man har gjort det på nån hemkunskap eller nått nångång). Det blev gott iaf! :)

Bio

Igår var jag och Linda på bio och såg nya Sherlock Holmes. Den var riktigt bra. :) Vi hade båda biocheckar som gick ut om typ en vecka som vi haft i ett år så det var som dags att använda upp dom. ^^,

Idag är det Fredag och helg! =D Nice. Aja ska försöka göra lite läxa nu på dan iaf innan jag tar helg.

Mums!

Älskar hemmagjoda semlor! <3 Så jäääkla gott!


Reach for the sky cause tomorrow may never come


Yesterday is history and tomorrow is a mystery...

Det var himla länge sen jag hörde på den här låten. Har alltid gillat den jättemycket, tycker texten och budskapet är så himla bra. Nu har dom hunnit bli lite gubbar men härlig verision. :) ...bara synd att en kille med tjejröst hoppar in och sjunger och förstör i refrängen! ;) Haha


och en till skitbra låt med dom

When you’re down on your luck
Hey baby It’s a long, long way up
Hold back now, hold back your fears
And when you’re really down and out
And you feel like there’s no way out now
Let go now, let go of your tears some more

Angel’s wings gonna carry us away

Måndag

Idag har det varit en riktigt bra dag. Den började med att jag satt nästan längst fram i klassrummet och höll på att somna typ ^^, Haha. Fick köpa mig kaffe så blev jag lite piggare.

Nää, men det bra var att jag fick veta att en av alla Saror i klassen ska vara i Vilhelmina samtidigt som mig! =D =D Wiiiiiiho nu känns det mycket bättre! Då har man roligt sällskap och slipper vara där helt själv! ... Det negativa var då bara att när jag skulle ringa och boka samma vandrarhem som hon skulle bo på där det var billigast så var det typ fullt!!!!!! :O Funderar på hur fan det kan vara fullbokat i Vilhelmina? :O Hon jag pratade med skulle kolla upp det noggrannare och höra av sig så fort som möjligt.....Så hoppas ju bara jag får nånstans att bo nu då.... :S

Sen var det riktigt roligt på skolan idag. Först var det en av personalhanterarna som har hand om att anställa sommarvikarier här i Umeå som var i klassen och berättade om det. Haha och det var riktigt kul att höra all skit dom försöker lura i en. Bland annat sa dom att vi får undersköterskelön på våran intro, vilket man absolut inte ska gå med på. Så skulle dom bjuda oss på middag och försöka ragga folk och få oss att skriva på anställningsvillkor så fort som möjligt.
Sen på slutet av dan kom även facket och pratade. Dom blev ganska upprörda när dom fick höra all skit han som var tidigare hade sagt. ^^, Så det var skitkul och bra att höra på dom, vad man ska tänka på när man skriver på anställningsvillkor och löneförhandlar och allt det där. Så nu har man fått lite mera kött på benen och vet vad man kan kräva...och att det absolut inte kommer vara något problem att få jobb. Det känns skitbra! :)



Fick fina presenter av vårdförbundet när jag gick med där. :) Mycket fint och lila! ;) Så skulle även dom bjuda oss på middag senare och ge ännu mer information. :)


Nåja nu blir det plugga. Läser nu en kort och intensiv kurs på 2 veckor. :P

Söka jobb

åååh vad roligt det känns att äntligen få börja söka jobb! =D Känns så spännande och kul att veta att jag snart är färdig och får börja jobba! =D Samtidigt som jag kommer sakna studentlivet.
Ringde till Sunderbyn och frågade lite om sommarjobb idag och hon jag pratade med lät himla glad och positiv så det känns bra. :) Så nu måste jag börja skriva personligt brev. Har aldrig gjort det tidigare så det blir roligt. =))) Längtar till sommaren!! =D

Linda har varit här och sov över från igår till idag. Så nu idag bjuder vi henne på tacosmiddag. :) Mums!

Praktik

Jahapp idag har jag fått veta mina praktikplatser och det blev som förväntat, dvs. långt ut åt helvete. Nu i Februari börjar jag och ska vara ute i skogen i Vilhelmina i 5 veckor! Kul, eller så inte! -_- :( Fyyyyyyyyyyyyfan....
jaja får väl se hur jag ska lyckas lösa det här med boende där och allt skit. Ska försöka höra om det går att jobba in en vecka så behöver jag "bara" vara där 4 veckor....Fast då kommer jag måsta jobba typ hela tiden dom veckorna men det är väl lika bra, jag lär ju ändå inte ha nått annat att göra själv där ute i skogen. :(((

...sen nästa praktikperiod jag ska ha får jag vara i Hörnefors. Den är dock inte förrän i typ April-Maj eller när den nu var. Dit tro jag det går att åka tåg, eller så kanske man har tur och kan låna hit nån bil under den perioden så det ska gå att pendla dit. Så det blir väl lite bättre än Vilhelmina iaf..

Underbart!

Det är över nu och jag är överlyckligt! =D =D =D =D Jag och Sara fick vg på C-uppsatsen! =D Fyyyyfan vad vi är bäst! Nu är det bara att lämna in ett "arkivexemplar" kvar typ. Så nu har jag en kandidatexamen i Omvårdnad tror jag det heter och endast 1 termin kvar tills jag är färdig Sjuksköterska! Känns grymt! =D

Nu är jag dessutom ledig till Måndag då nästa kurs börjar. Katastrofmedicin, den lär ju vara intressant och rolig. :)

Turdag

Började dagen med att bli 1:a i kö på en lägenhet på direktbokning, JAAAAAAAAAAA! Fyyfan vad skönt det känns! Det var inte så omöjligt att få lägenhet som jag trodde =D Vi har ju bra datorer så då hinner man vara snabb och boka direkt dom kommer ut! =D Eller så hade jag bara jävligt tur. Bokade på 3st typ samtidig och på dom andra två hamnade jag långt bak i kön men på en hade jag tur och blev 1:a! =D Så blir väl mest troligt att vi måste ta den men vill ju ändå kolla på den först. :) Då blir det alltså Luleå och sommarjobba på Sunderbyn till sommaren! Skitkul! =D
Sen när jag skulle till skolan var kortgrejen på bussen trasig så jag fick åka gratis. Buss chauffören hade satt upp en fin lapp på den där det ungefär stod: "Trasig! Gratis, Jippi!" =D Vilka roliga busschaufförer det finns här i Umeå. :) och sen när jag skulle åka hem så var det samma buss så jag fick åka gratis igen. :))
Så känns som att allt bara går bra idag! Nu är jag hemma och skolan är bortgjord och jag har inge skola förrän Tisdag. Underbara dag. =D

Hemma

Jahapp nu har jag varit dålig på att blogga igeeeeen. Har ju haft så mycket att göra hemma i Kalix. :O När man väl är hemma vill man ju hinna träffa allt och alla. Fast vi har varit hemma i 3 veckor så känns det ändå som att det varit stressigt med att hinna med alla :o Nååja. Nu är vi iaf tillbaka i Umeå. Sköööööönt att få sova hemma i sin egen säng! ;) Fast kommer ju ändå sakna att se på Disney film med Tinis varje kväll. :)

Nåja nu är det slut på jullovet. Imorrn blir det skola igen. Tänkte kanske försöka vara duktig och plugga lite idag också om jag orkar. Så måste jag ju orka städa bort julen här hemma idag. Jobbigt!!!!

Jag är ju som lite rolig jag. Jag säger hemma till både Kalix och Umeå! ;) Båda platserna är ju faktiskt hemma för mig.

Hockey Torsdag

Var duktig och steg upp 10 idag tror jag det var? ;) Var väl uppe nån timme innan jag hamnade i sängen igen. Så nu har jag stigit upp igen. :P Aja skönt var det iaf. Ska ju förhoppningsvis orka vara uppe och se Hockey inatt så!
Först blir det att se Luleå-Skellefteå live i coop arena. Kommer vara en skitbra match då dom är så nära varandra i tabellen och 1a och 2a. Så nu kan Luleå ta serieledningen om dom vinner! Så är det ju alltid roligast att se mot största konkurrenterna. ;)
Sen inatt blir det att se Junior vm hockey finalen. :) Också skitkul att se. Juniorerna är så ivriga så då är det mycket fart på dom. :)

Heja Luleå! Heja Sverige! :))))))))))))

Godmorgon 2012

Jahapp då har jag äntligen orkat mig upp :P Steg först upp vid 3 och åt frukost, gick och la mig igen och såg Herkules med Tina. Så nu har jag iaf stigit upp igen, hunnit duscha och börjar väl kanske bli lite människa igen. Ett kul avslut på året igår iaf. Allt dricka gick åt och lite till. Känner mig faktiskt inte så jättebakis idag, bara seg som fan och hade huvudvärk tidigare. Nu kanske den har försvunnit eller så kommer den tillbaks när jag ställer mig upp igen. ^^,
Kanske kommer nå roliga nyårsbilder snart om dom inte är allt för hemska! =D Haha.
Hann iaf se Hockeyn imorse också innan jag gick och la mig. Vi trodde det var ganska kört men jääääävlar vilken snygg vändning! :) Kul match! =)
Får väl se vad som händer idag då...

RSS 2.0