Tjaotjao.

Jag är helt enkelt inte den bästa på att blogga. Men tycker väl inte det händer allt för mycket här så det får räcka med nått inlägg då och då. =P
Så hmm...Vad har hunnit hända sen sist då?
Har väl hunnit ha lite besökare. Moster och Jonna var förbi en kväll och Linda och Jens var här i helgen och hälsade på så då spelade vi lite wii. :)
Så har jag fått hem julklapparna jag hade beställt till Victor! =D Hans matstol han ska få är så jäääkla fin! Den kommer passa skitfint i mitt kök! ;) Det blev en tripp trapp stol i "off white" eller vad färgen heter, lite "gammaldagsvit" helt enkelt. Så alla andra fina grejjer jag beställde till hans rum, så nu längtar jag tills jag får fixa där inne. =)
Annars har jag även hunnit sätta upp julgardiner och sånt också, måste bara städa och fixa till lite mer så är julandet snart klart! Behöver lite nya grejjer också! ;) Så det blir nog stan imorrn om Victor tillåter! =)
 
Idag var iaf mamma barnvakt åt honom så var jag med och såg när David tränade. Så det var kul att få komma ut lite, barnfritt! =P Det gick så bra för Victor att vara med mormor också, han sov mest. =P
 
Nu ikväll kanske det blir att se film eller nått. Blir iaf mys hemma med familjen! <3
 
Den stolen blev det, fast i "off white" färg då, med den dynan till. :)
 

Så en bild på Victors fina säng. Det blev så mysigt med nytt fint påslakanset han fått av sin gammelmormor och gammelmorfar. Där sover han bra min prins! <3

Life update...

Yes yes. Nu har allt jag har beställt kommit så blir att hämta ut paket imorrn! Kul! :) Det blev en vit fin matstol till Victor också som han får av mormor och morfar i julklapp.
Idag har vi väl mest städat till lite här hemma och varit ute på promenad. Härligt! :)
Victor fortsätter att växa och utvecklas. Han kämpar och tränar på att åla sig fram när han ligger på mage. Han är så söt, man märker att han vill framåt. :> Han är som så himla go! <3
Annars vet jag inte så mycket vad vi har hunnit med. Var och umgicks med Emma, Nea och Tina en kväll i helgen.
Jag har köpt mig en blomma (julstjärna) så nu längtar man till att få julpynta och så måste man ju börja baka en massa gott julfika! :)

Shoppa shoppa shoppa

Tjomtjom. Var i Luleå på shoppingrunda igår. Hmm..Jag tycker det är rätt jobbigt att vara och shoppa med lilla Victor. Det finns inte direkt några bra ställen att amma på. Så då blir det att man ska hinna gå på stan mellan hans måltider, så det blir mest stressigt. Så är det rätt tjorvigt med vagnen hit och dit och ut och in i bilen. Så vi skippade att äta själva så det slutade med 2 hungriga och irriterade föräldrar. =P Så det var väl inte sådär superkul. Mycket skönare att vara och shoppa utan honom, då är det lite mera speed i benen! ;) Jaja nog var det ändå kul att komma ut lite. Victor fick sig snygga nya kläder iaf! :) Nä, tacka vettja internet! Så sen direkt jag kom hem så satt jag mig och beställde en massa julklappar istället! =D Enkelt och smidigt! Så nu har jag stillat mitt shoppingbegär som dök upp! ;) Det kommer ju som sånna ibland.
 
Idag har vi mest sysslat med tråkig tvätt. :( Och varit med Victor såklart när han är vaken. =)
 
Lite sneakypeak på julklapparna. Blev bara till Victor! =D Roligast att köpa till honom! Blev mest en massa saker nu till när vi ska göra fint i hans rum. Han har ju inte så mycket användning för alla grejjer än just, men soon soon! :) Så tycker ju mamma det är kul att få fixa iordning fint i barnrummet! ;)
 
 
 

23år ung.

Yay då han man hunnit bli 23-åring. Jag hade en bra födelsedag. Fick en massa fina presenter och fick äta god tårta! =D Fick bland annat ett nytt grafikkort till datorn så nu har jag superfin grafik när jag spelar :) Hehe, nice nice!  Nu saknar jag bara en ssd-hårddisk, annars har jag fin fin dator. =)
 
Annars i veckan har vi varit på bvc, Victor växer fin fint. Så på Torsdag var det då kalas. På Fredag var anniken och Nea och sen moster och Jonna här och hälsade på. Sen på kvällen såg vi film, "The Croods". Den var bra. :)
Så här rullar dagarna på. Victor utvecklas hela tiden. Han tycker det är så himla kul att få "prata" så han pratar (jollrar) på en massa.
 
Idag är det då farsdag. Så då får jag och Victor fira våran älskade bästa pappa/sambo David! <3<3 Sen blir det farsdags middag hos mormor och morfar också med familjen/släkten. <3
 
Grattis världens bästa pappa!!! =D <3<3<3<3<3
 
Victor gav mamma present! <3
 
Älska tårta!! <3<3<3
 
 

Hallows end

Inte en enda halloween unge här i år. Jag köper alltid godis och blir lika besviken varje år. Vars är alla ungar? Dom kanske går runt husen mer. Jaja, mer godis till oss själva då! ^^,
 
Idag (Lördag) har vi varit hos moster på släkt middag. Dom bjöd på fasan. Så nu har jag ätit det för första gången i mitt liv. Det var gott.
Så har vi hunnit med att vara duktiga och tvättat idag också. Annars mest varit med våran söta lilleman. :)
 
Ingen utklädnad för mig i år.

Just another Thursday

Idag har jag och Victor varit och umgåtts med Emma och Nea. Så hade vi trevlig tjejmiddag. :) Victor har återigen varit vaken typ hela dan, med endast korta powernaps. Så nu ikväll somnade han kring kl.22! :0 Jag är lite orolig att han fuckar up sina fina sovtider nu. Blir spännande att se när han kommer vakna imorrn då. =P
 
Annars så när jag kom hem tog jag ett lååångt skönt varmt bad med ansiktsmask och hårinpackning. Vardagslyx! Så det har varit en bra dag. :)

RSS 2.0