Pitebo

Åååh vad skönt, nu har jag äntligen fått lägenheten i Piteå! Så då kan jag vara med min saknade dator igen! =D Hihi. ;) Näää jääävligt skönt att ha en lägenhet att bo i och slippa bo trångt med allt huller om buller i husvagnen! Så det är riktigt mysigt och skönt.
Annars på jobbet tycker jag det känns skit bra! Tycker det är jättekul och intressant att prata och umgås med patienterna. Visst ibland är det jävligt svårt också och veta vad man ska säga och kan kännas lite jobbigt också. Arbetskollegorna är då hur härliga, glada och roliga som helst allihopa känns det som! Riktigt bra och rolig stämning och det är jävligt viktigt för att man ska trivas bra! :) Nä men det känns bra iaf!

Första dagen som Sjuksköterska

Är nu bortgjord! =D Fyy vad skönt att få ha egna nycklar och kunna signera och göra saker heeelt själv! =D Fan det här kommer nog bli skitbra, personalen verkar jättetrevliga och roliga hela bunten! =) =) och schemat är jag då nöjd med, var väldigt slött nu i början men det tar ju igen sig sen. =P Var iaf ledig midsommar så det blir ju awesome! =D

Så nu är jag och bor i husvagn ett tag tills jag får min lägenhet. Och det är då så mysigt så! :) 

I´m a nurse!

Fyyyyyyyyfan vad sjukt! Nu jävlar är jag färdig sjuksköterska! Kul som fan, spännande, läskigt, allt. Fan vad fort det har gått! :) Nu är det slut på allt plugg för några år iaf! ;P

Fan vad kuuuuuuuuuuuuuuul!!! =D =D Ikväll ska det firas! =D

Yesterday is history, tomorrow is mystery, today is a gift.

Idag fick jag träffa min snygga Ida!! Kändes så grymt skönt att se henne! :) Vi satt mest ute i solen och pratade. :) Sen efter jag kom hem därifrån så har jag mest städat och packat idag. Så har ju varit duktig. Måste ju försöka få till lite ordning här hemma till på Fredag då släkten och familjen kommer på examensmiddag. :)

Sen hade jag en sån hemsk dröm inatt. Jag drömde att jag var helt dagvild, så jag trodde det var Onsdag fast det var Torsdag. Så jag hade missat min sista redovisning på skolan och glömt bort Lindas födelsedag och hela dagen var helt kaaaaaos! Så då var det skönt att få vakna och höra att det bara var Tisdag! ^^, Haha.


Snygga tjejer! -_- Haha, vi hade faktiskt solen rakt i ögonen!


Blev lite bättre när vi vände bort från solen. :P

I rock! |..|

Fyyfan vad duktig jag har varit idag! Jag sprang heeela jävla vägen runt Nydala sjön, vilket är typ en mil. Blev väldigt impad av mig själv att jag orkade det! Blev peppad av lite vadslagning med bra belöning som fick mig att klara det! :D Så har jag köpt nya träningsskor också och jäääävlar vilken skillnad det blev. Faaan så viktigt det är med bra skor, det gör sååånt sjukt stor skillnad. Gick miljarders gånger bättre och miljarders gånger skönare att springa med dom nya. Så nu jävlar ska jag bli duktig och hålla igång och jogga. Riktigt skönt och kul när man har nån att springa med! :) Så nu måste jag bara shoppa nå snygga träningskläder också så blir det ännu roligare. :)

Sen efter det blev jag bjuden på god kinamat, mums! :) Det var riktigt gott och mysigt.
Så har haft en riktigt mysig, skön och härlig dag idag helt enkelt! :)


Mina snygga nya sköna skor! :)

RSS 2.0