The day you wake up needing somebody

Mysiga kvällar, mysiga minnen. Nykära. =)
 
 

Dreams are like angels they keep bad at bay. Love is the light scaring darkness away.


 
 
 
 

Monstoros

Vad jag har blivit dålig på att blogga. =P
Idag har jag och David äntligen kopplat i våran bänkdiskmaskin som vi köpte för typ 1-2 veckor sen. =P Wiiiho! Då undrar jag bara varför jag inte köpte den för 4år sen? dooh! Man har väl varit för snål helt enkelt, diskmaskin är ju inte direkt det roligaste man kan lägga pengarna på men faan så jävla värt det!! Tänk all tid man har slösat på att diska som verkligen är det tråkigaste i världen. :P Blööh. Nåja så jävligt skönt att ha det fixat iaf! :)
Annars vettetusan. I veckan har det nog inte hänt så mycket. Vi har nog mest varit hemma och tagit det lugnt. Vi var på bilbingo i Torsdags och den här gången var det Davids tur att vinna 500kr. Förra veckan när jag var så vann jag 500kr 3gånger, alltså 1500kr sammanlagt. :) Det är inte dåligt...flyt! =)
Och i Måndags när det var fint väder så var vi på Strandängesbadet. Det var jävligt härligt! Så då solade och badade vi. Det var underbart att få hinna bada en sista gång innan sommaren är slut!
 
Aja nu blir det sova. :)
 
Kan bjuda på lite bilder från veckan också. :)
Glad tjej som får vara och leka i badet! Älskar att bada! :)
 
 
 
Så jäkla go och söt! <3
 
Han kan vara ett litet monster också! ;) Busen!

Don't let them make up your mind.


As the floods move in and your body starts to sink I was the last thing on your mind I know you better than you think




Sitter uppe och lyssnar på musik. Det är så underbart, rofyllt.
Det känns lite weird ikväll. Vet inte varför. :S Men bra. Borde väl sova som vanligt.
 
Lilla gossen växer och växer. Han är så otroligt go och fin. Det är så underbart att gossa med honom. Tänk att det är min alldeles egna lilla bejbis som jag får pussa och gossa med hur mycket jag vill! =D Vet inte om man riktigt har förstått det än? ^^, Han är för det mesta himla snäll och go. Han vill ofta vara med. Så fort han får vara med i famnen är han hur nöjd som helst och så tror man att han sover och ska lägga ner han men då vaknar han till direkt och ska upp i famnen igen och så fortsätter det! =P Gullunge!
 
Hmm. Annars vet jag inte. Ska väl gå och sova nu. Natti!
 
 

My Superman!

Tjoheeej! Här händer väl inte så supermycket. Jag och Victor har varit hemma och myst massor och tagit det lugnt hela veckan. :) I Onsdags var Tinis här och var "barnvakt" medans jag tvättade och bakade biskvier. :)
Igår var Moster, Jonna och Anette förbi här och hälsade på. :) Så igårkväll hade jag, David och Victor filmmys här hemma och såg på "Dont mess with the Zoan" som var på tv.
 
Idag har min lilla Victor vänt sig från mage till rygg! =O Haha, i morse när jag la han på mage och vips så låg han på ryggen igen. Så då la jag han på magen igen men han vände tillbaka flera gånger om! Det var coolt! Det känns som att det är så tidigt och ganska coolt när man tänker att han egentligen inte ens skulle ha varit född. =P Jag har hela tiden tyckt att han är jättestark. När han ligger på mage så brukar han kolla upp och lyfter nacken jättebra. Han är min söta lilla Superman!
 
 Victor när han snurrar. =P Tyvärr lite oskärpa. och jag råkar säga att han vänder från rygg till mage, men jag menar ju såklart tvärtom. ^^,
 
Jag och Victor har morgonmys. Han är så himla söt när han är vaken och ligger så snällt och lugnt och kollar omkring sig. Tyvärr är videon rätt mörk, hade ingen lampa tänt. Men man ser ändå hur himla söt han är. :) Så himla mysigt! <3
 
och så en på mina killar som mest bara sover. ^^, Livet som småbarnsförälder! ;)
 
 
och så lite fina bilder! =D
Min älskade lilla Superman! <3
 
Victor har fått en jättefin stickad kofta av mina kusiners farmor! Det var himla snällt och han är så himla fin i den! :) Lilla biffen! ;) Haha!
 
Born Cool! ;)
 
Mysen! <3
Gounge! <3
Så igår när kompisen Jonna var på besök! :)

RSS 2.0