Bilbingo

Wiho årets första bilbingo och jag blev 1000kr rikare =D Det var inte dåligt. Och Tinis vann 500kr :) Det är välbehövliga pengar nu när jag ska till Göteborg. Har sett en massa fina kläder jag vill ha så då blir det förhoppningsvis att shoppa en massa om jag hitter dom i affärena.

Annars idag har jag jobbat, solat med Jenny, varit på Bjumis och badat och varit och hälsat på hos Tony, Milla, Max oxh Mio. :)

Nu är jag så himla trött, blir att stiga upp till 06 imorrn också och göra sig färdig och sen fara mot flyget. Ska bli svinkul att få fara till Göteborg och se stan, Liseberg och Maiden såklart! :D Längtar som fan
Nu sova med Linnea som är här och ska sova över också. :)

Vassholmen

Idag gick vi till Vassholmen i det fina vädret med jobbet. Älskar mitt jobb då man kan vara ute så mycket. :) Jag har inte varit på Vassholmen på skiiiiiit länge, sist var typ mellanstadiet eller nått när man var med skolan. Om man då bortser från eldfesten förra året men då la jag inte direkt märke till hur det ser ut där. Var ju iaf skitmysigt och fint! Måsta ta med nå kära vänner och goda frukter och grejjer och fara dit på picknick nån dag i sommar. =D Så borde man nog prova fara dit och se en sån där "Bröt" teater eller vad det nu heter som dom har där som alla säger är så kul. :)

Sen efter jobbet for jag och Tinis direkt ner till hamnen där vi skulle bada med My, men sen var dom tydligen inne i strandängsbadet. Så blev ett snabb dopp i hamnen för min del och sen lyckades jag komma in gratis på strandängesbadet så var vi där och badade istället i nån timme ;) Så har varit ute mesta delen av dan, trots 8 timmars jobb! Så nu är jag röd som vanlig ^^, Men när det röda lägger sig blir man bruuuuuun.

Nu blir det sova, jobbar lite kortare imorrn så då blir det säkert också att fara och bada efter jobbet om det är så här varmt.

Snart Göteborg, då jääävla ska jag shoppa kläder! =D Om man har råd med nått vill säga ^^,
Längtar!

Trötter

Är så sjuk trött just nu. Blev inte så mycket sömn inatt, som jag visste att det inte skulle bli :P
Har varit och jobbat nu hela dan fram tills nyss. Nu blir det nog gå och däcka nånstans och vila upp mig så jag är lite piggare till hundkursen som är ikväll. Mina älskade hundar kom ju hem igår kväll så. =D

Nåja nu är det bara Onsdag och Torsdag kvar att jobba i veckan och sen på Fredag bär det av till Göteborg. Jag längtar skit mycket! Ska bli så kul att fara dit när jag typ aldrig har varit där. Ska bli kul att se hur stan ser ut och att få gå på Liseberg. Alla säger ju att Liseberg är roligare än Gröna Lund och jag älskar ju Gröna Lund så det kommer bli skit bra, jag kommer typ måste åka allt! Jag älskar karuseller. =D Sen är det så skönt att för en gångs skull flyga. Annars kör vi typ alltid bil. Så då kan man sitte ute och njuta och dricka gott också. Så det kommer bli skitkul!

Livsnjutare

Jag blir tokig så mycket jag älskar sommaren! Och jag älskar att jag verkligen gör en massa roliga saker hela tiden! =D
Har varit ledig idag så då måste man ju passa på att njuta! Har varit ute heeeeela långa dagen. När jag vaknade for jag med Jenny, Adde, Rasmus och Ronja till strandängesbadet där vi busade och badade en massa. =D Skitkul när det var ungar med jag kunde leka med! ;) Jag blir lite vild när jag badar och det finns roliga leksaker i närheten. ;) Sen for vi och skjutsade hem ungarna och raggade med lite mer folk så for vi och lunchade på Myggan ute i solen. Skitgott som vanligt. Efter det for jag tillbaks till Strandängs badet och tog då med mig Emma, Tina och Fredrix. Så då var vi där och badade och lekte ännu mer. Efter det for vi lite runt stan och kollade. Jag som inte bor här har ju missat lite nya affärer. Sen efter det var det tennis, efter tennisen blev det kvällsdopp i hamnen, efter det blev det smooties och minigolf och tillsist efter det for vi till Fredrix och hälsade på och såg True Blood. Så det har varit en helt underbar och skitrolig dag. Måste ju passa på att göra det bästa av sina lediga dar. :)

Nu är jag dock ganska röd igen ^^, Men när det lägger sig så blir man brun istället ;)
Och nu blir det att bädda ner sig med Tinis och se O.C.
Har druckigt pk ikväll och att man är varm och bränd så känns inte som att jag kommer kunna somna i första taget inatt. Sen upp och jobba till 07 imorrn.

Skenet kan bedra

Kan inte förstå hur vissa människor som kan verka helt normala och jättesnälla egentligen kan vara värsta monstren. Personer man minst anar. Det är skrämmande :O

Har iaf haft en bra midsommar. Mest bara jobbat men jag har ju så bra jobb så :) Sen nu ikväll hyrde jag, Crille och Nea filmen "The Experiment" som vi såg. Jag gillade den inte riktigt, man blev mest bara arg av den :P

Nu blir det att gå och lägga sig och se mer film i sängen vilket är skitmysigt, sen imorrn väntar jobb igen :)

Mina nya möbler

Jag är så kär i dom! =D



Ikea my love

Jaa vad man får sakna Ikea när man bor i Umeå :D Tur man har nära dit när man är hemma i Kalix iaf. :)
Fick världens köpsug igår när jag visade Nea allt jag vill ha. Har bilder i huvudet på hur allt ska se ut ^^, Jag är ganska knäpp, jag vet. Och när jag får mina såna här köpsug och vet vad jag vill ha då måste jag typ ha allt nunununununu. Så då var jag ju bara tvungen att fara och shoppa på Ikea idag. Tänkte att jag köper dom flesta möbler jag vill ha nu så ska jag försöka proppa in det i bilen och få med det till Umeå när vi far till Sonisphere :O Kan bli lite svårt men...Tv-bänken lär gå iaf men min bokhylla kanske är för lång för bilen vi ska ha. Så lär vi få ha det lite trångt och mysigt iaf! ;) hehehehehe
Så nu vill jag ju nästan till Umeå direkt för att sätta upp allt! ;) Men det är inte så länge till Sonisphere så jag får hålla mig :) 2 veckor + att vi ska hinna till Göteborg före det också så dom veckorna lär gå fort.

Ska iaf jobba och tjäna pengar nu i helgen. Det gillas! Medans resten av familjen far till Piteå och firar midsommar där som vi alltid brukar göra. Förutom Linda då som ska vara med Danne nere i Stockholm. Så det är ju lite trist att missa det, men jag överlever. Får ju bra betalt när det är storhelg så. Och så ska Nea och Nisse komma hit och flytta in och bo här med mig och hålla mig sällskap hela helgen :) Så det blir kul. Då har jag en Nisse att pussa på när jag får sakna mig egna lilla bejbis.

och bloggen är cp så jag kan inte lägga upp bilder på det jag har köpt :(( Får väl göra det sen eller nån annan dag då -_- Blev iaf en ny tv-bänk, en bokhylla/vitrinskåp, en golvlampa och lite bra att ha smågrejer :)

Just another Wednesday

Nu har jag blivit friskare iaf. Febern är borta och den är ju värst. Hosta och ont i halsen kvar. Så hoppas det försvinner imorrn. Har hunnit smitta alla andra i familjen också ^^, oooops.

Idag var det hundkurs igen och Tova var då så himla duktig idag :) Crille var med och kollade på så hon måste ju vara duktig och sköta sig när pappa är och ser på henne! =D Så det är faktiskt jättekul. Sedan efter träningarna har vi stannat kvar varje gång och lekt lite med Agility hindrena och Tovis är jätteduktig på allt där också :)

Sen fick vi veta tentaresultatet idag också och jag klarade tentan! Förjävligt skönt! :D

Can you really tell me what life is?

Jävligt bra låt med jävligt bra text som jag snart får höra live! :D


Jag har trillat dit, jag har blivit sjuk :(

Usch jag hatar det! Så jävla jobbigt. Är jävligt tacksam för att jag är det så sällan iaf. Så är jag glad att det är skitväder så jag inte missar nå sol och bad iaf! ;) Igår sista timmarna på jobbet blev det värre så då var det inte roligt. Nåja nu är jag ledig 4 dar iaf så då hinner jag ju ta det lugnt och bli frisk, men kul att få spendera sin lediga tid inne och vara sjuk -_- Nåja det finns så mycket värre, jag överlever.

Så det blir väl att ligga på soffan/Tinas säng och se på tv/film idag då. Och sitta lite här och nöta låtar som jag måste plugga in så jag kan sjunga med till alla artister jag ska se i sommar.


Min älskling. På Fredag natt när jag gick och la mig så försökte jag ta med henne att sova med mig i sängen, och då fick jag med mig alla hundar men dom stack lika fort som dom kom så då fick jag sova själv. Sen vaknade jag upp vid typ 01-02 tiden av att Tovis hade puttat upp min sovrumsdörr och stod där i dörruppningen och kollade på mig. Så då kom hon och la sig och sov och mös med mig! <3 Så himla söt och go hon är! :)

Kalix Kulturnatta

Är det idag :)) Det var nå nytt påhitt, nåja kul när det händer grejer iaf :) For och gick runt stan med mamma och Mange tidigare och kollade vad dom hade. Så hade vi med hundarna, det är ju bra miljöträning :) Så jag fick med mig lite skitfina grejer hem. Bland annat en vit fin stor ljuslykta som jag har letat efter sen i vintras!! Hade sett en jag ville ha i vintras i Umeå och när jag väl skulle köpa den så var alla slut :( Sen dess har jag inte hittat nån liknande jag velat ha förrän nu! Så då var jag ju självklart tvungen att köpa den direkt! :)

Sen har jag jobbat kväll nu resten av dan. och nu känner jag mig lite småkrasslig, torr i halsen/hosta och lite smått ont i huvudet. Många på mitt jobb är förkylda så jag hoppas inte jag blir det men känns som att det är på väg. Fast jag brukar ju sällan vara sjuk så peppar peppar! Bara jag inte får nå feber eller skit så. Måste ju orka jobba nu hela helgen iaf! Sen i början på nästa vecka är jag ledig några dar iaf :)

Ska skjutsa ner mamma och några till stan sen och se på artister..skulle vara kul att se Markus Fagervall iaf han är ju bra :) Så kanske hänger med dom om jag orkar.


Nisse var och busade med Labbegänget för nån dag sen! :) Sötnosarna!

Han och Tovis är lite kääära ;)

Kramas! ;)


Äntligen fick jag en lykta som jag velat ha! :)


Och denna snygga sak som mamma får låna och ha på sitt bord hela sommaren :D

Tjejkväll

Igår var jag med Jenny och jyrade och raggade runt. Så var vi nere vid hamnen i solen och badade lite och fikade gott som Jenny hade tagit med åt oss. Det var jättemysigt! :) Sen for vi till Jenny och spelade lite crocket och lekte i en gaaalen vattenspridare hon hade köpt! =D Haha.
Senare på kvällen var det tjejmys hos Nea :)) Det var riktigt trevligt och behövligt, känns som att det var jätte länge sen sist! :) Så då var vi där några stycken och jyrade, lekte lite roliga lekar, åt och drack gott och såg tjej filmer! :D

Sen har jag även hunnit börja jobba nu i veckan. Det är riktigt roligt, kul att få tjäna pengar och träffa alla där igen! =)

Värme

29-30 grader inomhus, typ lika varmt i skuggan och ännu varmare i solen. Enda stället man kan svalka sig på är att bada! :) En pool på gården just nu vore verkligen inte fel, måste be Mange fixa en sån där stor uppblåsbar vi brukar ha som dock alltid brukar gå sönder också så han får köpa ny varje år :P Nåja får be Mange köpa en han brukar vara snäll och fixa =D

Har hunnit vara och svalka oss och bada på bjumis iaf, har ju knappt gått att sova i den här värmen. Nu måste vi göra oss lite i ordning och ska fara och se när Anettes pojk Crille tar studenten :) Kommer svettas ihjäl att vara där ute i solen! Blir väl att fara och bada eller nått sen igen direkt efter det :P
Så hade man haft en pool på gården hade vi sluppit ränna fram och tillbaks till Bjumis hela dan ;)

Och min mobil är doed, displayen har pajat, jag kan ha råkats ligga och ha den som huvudkudde eller så har den fått solsting ^^, Så ring Tina om nån vill ha tag i mig, jag är ju den mesta av tiden med henne :)

Nu har Mange varit snäll och gjort rabarberkräm åt oss, mums! :P

You are my angel and you light up, You are the queen in all the race. <3

ååh idag har jag varit och badat ännu mer än igår. Det är så himla skönt! :) Älskar att ligga på stranden och kunna gå och doppa sig och bada när man behöver svalka sig :) Så har vi även spelat Volleyboll såklart.
Sommar! <3

Sen nu ikväll har jag varit med Tovis på hundkurs som mamma tvingade med mig på med henne och moster bland annat. Det ska bli spännande och kul, Tovis kommer nog tycka det är jättekul :) Idag var första gången så då var det bara lite prat och lek. Blir roligare när man börjar träna saker :) Jag tycker Tovis är jätteduktig på det mesta och hon verkar tycka allt är så kul :) Så både hon och jag kommer nog tycka det blir kul med träning. Egentligen borde man börja träna nått med henne på riktigt och träna oftare men man är väl för lat i Umeå där det är svårare att ta sig till bra träningsplatser och så han man så mycket med skola och annat där. Vi var iaf och lekte med agility hindrena som fanns där och jag sprang med Tovis lös fast det var massa andra hundar där runt omkring men hon var så duktig och lydig så :) Det är så roligt också när man ser att hundarna tycker det är så kul :) Så det blir spännande och se vad vi ska göra nästa gång som är nu redan på Söndag.

Sen efter hundkursen for vi några stycken till mormor och morfar där vi var och spelade crocket, kubb, uno och sällskapsspel. Det var riktigt trevligt :) Mormor och morfar är så himla snälla som vågar låta oss vara där och leva om när dom är i Piteå ;)
Dom är bäst! <3
och jag saknar dum Danne :( Är så trist när han inte är i Kalix. Jag är ju så van att vara och hitta på saker med honom och ha med han på alla roliga saker. Jag behöver ju min retningskompis! :( Nu får han faan komma hem snart!

och vi hade tidigare typ 31 grader här inne i huset. fyyfan gick ju inte att vara här inne man höll ju på att dö! Jag och Tovis fick fly till Crille där dom hade det svalare iaf. Nu ikväll/inatt när jag och Tinis kom hem var det typ 27. Nu har vi iaf uppe och vädrar så det ska bli lite svalare så man kanske kan sova.



Tovis dricker morgonkaffet hemma i Umeå =)


Här ligger hon och håller mig sällskap när jag fick ligga och plugga. Det uppskattas! :)
Hon är så söt och följer alltid efter man vars man än går :) Nu här i Djuptjärn när jag far nånstans kommer hon alltid efter och vill följa med, vissa gånger riktigt skyndar hon sig att springa efter innan jag hinner stänga dörren, då får man passa så man inte råkas klämma henne :P Samma så fort nån går ut på altan så skyndar hon sig att springa efter ut på gården till alla sina bollar hon har där ute. Hon älskar bollar mer än allt annat! Man kan kasta bollar åt henne hur länge som helst och hon blir aldrig less. Hon kommer hela tiden tillbaks och lägger bollen i knät på en, eller just vid fötterna så sitter hon där bredvid och kollar så sött och snällt och vill att man ska kasta åt henne. Så är svårt att låta bli när hon är så söt, men tillslut när man fått dom där jäkla bollarna i knät om och om igen så kan man bli lite less, men Tova hon tröttnar då aldrig :P Jag förstår mig verkligen inte på att hennes energi aldrig tar slut. Även då hon har Vilma och Donna hon busar med hela dagen så följer hon alltid efter man med en boll i munnen och vill leka, det är så alla känner igen henne ;) Som när Nea var här med Nisse för nån dag sen så hade då Tova knappt tid att leka med honom, hon kom bara till mig, Crille och Nea med en boll om och om igen. Då var det tur att Vilma lekte mer med Nisse iaf :) Det går inte att förstå hur Tova kan älska bollar så jävla mycket som hon gör.
Jag ville ju ha en rolig bushund och det fick jag då verkligen! :D


Går inte att beskriva hur mycket jag älskar min tjej! <3
och är så kul att se hur mycket hon älskar mig och vill vara med sin mamma hela tiden! :)

Sommar

Jag bara älskar sommarlovet! Ligger ute och njuter i solen hela dagarna och hittar på en massa kul på kvällarna :)

Igår var Nea och Nisse här och busade hela dan. Så for jag, Nea, Crille, Tina, Nisse och Tova bland annat till Neas stuga och badade :) Blev mitt första dopp :O Lite sent jämfört med andra år :P Det var kallt i havet, 13 grader :P Sen på kvällen var vi här och åt gott grillat, låg ute på studsmattan och njöt i solen med bra musik, spelade crocket och plockepin m.m. Sen for vi även och hyrde en skräckfilm och for och såg hos Crille med deras bra surround ljud :)

Idag har jag, Tina, Emma, Crille och Ekberg legat på stranden i Bjumis i några timmar :) Där blev det att bada 4 gånger och simma runt lite :) Det var skitskönt! Var inte alls lika kallt som det var i havet i Neas stuga igår :P Så det var riktigt härligt, är så skönt att ligga på en strand och kunna gå och doppa sig när man vill :) Så blev det även lite Volleyboll och efter det for vi och spelade tennis. Så nu har jag blivit lite röd räka idag också :O Det är ju mindre kul ^^,

Nu ikväll blir det att fara och se på balen :) Alltid kul att se alla fina klänningar :)

Fisketur

Idag har jag legat ute och solat på studsmattan i princip hela dan, måste ju jobba lite på brännan ^^,
Sen har jag bara ätit middag och efter det var vi några och spelade fotboll :) Dock bröt jag tån det första jag gjorde. hehe nää inte riktigt men slog nageln som fan och började blöda så det gjorde jäävligt ont. Så kunde inte skjuta så bra efter det :P Nog för att jag ändå suger på att skjuta i fotboll hur som helst. Så brukar hålla mig till att vara målis så mycket som möjligt ;)

Igår hade vi kalas här hemma för Linda som egentligen fyller 22 imorrn :) Men då hon har farit ner till södra Sverige idag mot Sweden Rock festival så var vi ju tvugna att fira henne igår innan hon for :) Så hon ska vara där nere och ränna runt och på en massa olika konserter och festivaler nu i en månad :o
Så då fick man träffa släkt och vänner och äta god tårta igår! =D

Sen på kvällen spelade jag, Tina, My, Crille, Fredrix och Ekberg lite kubb. Killarna mot tjejerna och vi tjejer vann ju såklart! ;) Och det trots att vi hade My på vårat lag! ;) haha
Sen såg vi Big Brother finalen här hemma och efter det for jag, Tina, Mange, Crille och labbegänget till aspis och fiskade :) Vi fick ingen god rödfisk men vi fick 2 träskgäddor iaf ^^,

Nu ikväll blir det väl att spela lite mer kubb och wii :)





Myys ;>

Så grillade vi ju såklart :)

Gäddan bet Tina i näsan

Hon gillade den iaf! :O

Så åt den lite Körv också



Och det söta busiga labbegänget! ;)

Maybe I´m crazy, Maybe you´re crazy, Maybe we´re crazy...Probably. 0_o

Igår hade man äntligen tid till att ligga ute i bikini och sola större delen av dagen :) Det var riktigt härligt.
Var även förbi till jobbet och hämtade schema igår. Och jag hade så jävla tur, lyckades vara ledig båda dom helgerna jag behövde! Trodde aldrig man skulla ha så tur att lyckas vara ledig båda helgerna, när dom var på rad efter varann dessutom. Det var jävligt skönt, då slipper man försöka få nån att byta med man. Så jag var jävligt nöjd :)

Senare var jag, Crille och Rickard bjudna på middag hos Tony och Milla. Så då åt vi jättegott grillat, drack lite, spelade biljard, spelade wii, bastade och hade det trevligt :) Så fick vi träffa och hålla i söta lilla Mio :) Små bejbisar är ju så himla gossiga och söta :)
Sen direkt jag hade kommit hem därifrån så ringde Jenny och jyrade! ;) Så då bjöd jag hit henne och bjöd på mys kvällsfika. :D Så då åt vi oboy, mackor och sen glasstårta till efterrätt! ;) Och hade tänt ljus såklart! ;) Sen begav vi oss ut på nattliga äventyr/bus ;) Då vi bland annat var på person jakt, hade korrefest hos Emma och sen efterfest på Emmas balkong, var på Titanic, blev förföljd av en spök kille i vit huvtröja i skogen, spelade lite bandy, m.m.
Riktigt kul iaf! ;) Tyvärr hade jag inte med kameran på våra nattliga äventyr men det blev en del snygga bilder med Jennys iphone så det kommer väl senare! ;)



Bilder från vårat kvällsmys fika iaf! ;)



och så här såg mitt fina kök ut på Lördagen efter första dan av brännbollsyran :P

Tovis gav mig förståndiga minen på brännbollsyran :o
Har mer bilder på alla oss från brännbollsyran också men typ ingen av dom var normal :D haha, alla såg bara cp ut på alla bilder så orkar inte lägga upp nån av dom :P


Ska nog ta tag i att packa upp och organisera mina saker idag, som just nu allt bara ligger i en hög ^^,

Home sweet home

Då var man äntligen framme i Kalix, i mitt andra hem ;) Jag kallar både här i Kalix och hemma i Umeå för mitt hem så vars jag än far så far jag alltid hem! ;) haha
Nää gud nog är det så skönt att få vara hemma med min älskade familj! :) Bästa platsen på Jorden! ;) <3
Slippa laga mat och diska är ju också guld värt! ;) Att bara få ha lov och njuta! :) Och Tovis blir ju glad när hon får vara här hemma med sin älskade lilla flock ;) Då kan dom busa hela dagarna långa :)

Nåja nu i veckan:
Måndag och Tisdag har jag bara mest sovit hela dagarna...har varit "bakis, trött som fan, orkar inte tänka" sen helgen som jag kan bli ibland efter jag dricker. Då det känns som att man är bakis hur länge som helst -_- Så låg i sängen och försökte plugga men somnade hela tiden, hade alarm som ringde snooze var 10:onde minut och väckte mig, tryckte på snooze och somnade om direkt...så höll jag på så gott som hela Måndagen...sov typ hela den dan och fick inte ett skit pluggning gjort. Förstår inte ens hur jag kan sova så mycket? Sov hela dan och ändå somnar jag och sover hela natten också. Sen har jag och Crille knappt haft nån mat i veckan då vi inte orkat köpa nå nytt då vi ändå skulle hit till Kalix och vara här hela sommaren så då har vi typ levt på makaroner och korv och mackor. Såå det här har väl inte direkt varit den bästa veckan :P haha Nåja på Tisdagen sov jag inte lika mycket iaf och fick lite pluggning gjort :P

På Onsdag var det då tentan, hoppas den gick bra. Alltid skönt att bara göra bort dom hur som helst och slippa pluggstressen ett tag :P Sen på dan vart det lite mer sova (of course), lite städning och packning.
På kvällen var vi några från klassen och tentafirade och grillade och sa hejdå vi som inte ses förrän till hösten igen :) Jag älskar min klass, har så himla snälla, roliga och goa klasskamrater :)

Så idag har vi då städat och packat alla jääävla grejer man ska ha hem under sommarn. Känns som att jag har packat ner halva lägenheten -_- Jag kan då fan inte ha glömt nått! Och fyfan vad skönt att få städa databordet och under det när man fick bort alla jävla sladdar och grejer där det kryllade av damm, så nu har vi en skinande ren lägenhet vi får komma hem till sen i höst igen! :)
Sen bilfärden hit var den värsta på länge. Skitvarmt i bilen då det var strålande sol ute, hade ingen plats för mina långa ben så fick ont i knäna och min stora dataskärm i famnen som foten tryckte in i benen på mig hur man än satt typ...Men jag överlevde ju iaf. Så kändes det som en evighet -_- Sen stannade vi iaf förbi i Piteå och hälsade på mormor och morfar som var där i Husvagnen på Havsbadet :) Så då fick vi mormors gofika =)
Sen när vi kommer hem hit så har Mange gjort i ordning en massa kina mat. Biff med lök, Biff med bambuskott och Kyckling i Currysås och så ris och sötsur sås såklart! :) och det var så sjukt gott! Smakade exakt som det gör på kinarestaurangerna! Mange är ju bara bäst på att laga mat! :)

Gud vad lång inlägget blev ;D Om nån orkar läsa ^^, Linda sitter och stressar mig :o
Nu ska jag och Linda iaf börja nörda och ha vårat lilla lan här hemma ;) Så nu ska vi ut och skjuta zombies! ;)

Sommarlov! :D

Alltså det finns ju inget bättre!! Fy fan vad skönt och så jävla välbehövligt med lov!!! =D Så är i slutet av terminen är pluggmotivationen alltid nere på 0. och det är alltid lika skönt att ha gjort bort en tenta och slippa pluggstressen :P Det känns som att tentan gick bra samtidigt som det alltid känns som att dom kan gå hur som helst, så vi får väl se :P Men jag hoppas det gick bra iaf! :)

Nåja idag får jag inleda sommarlovet med alla tråkiga saker. Måste städa lägenheten som vi har skjutit upp sen helgen så man inte behöver komma tillbaks till ett bombnedslag här hemma till hösten...så måste jag packa ner alla saker man ska ha hem till sommarn :O Det är så svårt att komma på allt man vill ha hem, känns alltid som att man glömmer hälften :P

Så vill man ju ha varmt och sol nu när man har sommarlov också! Känns inte som sommar, jag har typ inte hunnit vara ute i solen nått. Har inte ens hunnit vara till Nydala och badat med älsklingen Tovis. Förra våren hann jag ligga där på stranden och sola en massa och vara med Tovis dit och bada en massa. Nu i år har man haft så mycket att göra så dom dagar det har varit varmt och sol har man missat p.ga. skolan :( Så det är tur att Tovis har fått vara och bada med sin pappa iaf. Så nu när jag far hem till Kalix vill jag ha varmt och sol och då ska jag då bara ligga ute i solen hela dagarna!! :D :D :D


Bus Tovis förra våren :)

RSS 2.0