I´m in loove..

Idag har jag och Emma varit på stan och köpt så sjuuuuuukt snygga kläder! Så nu kommer vi vara skitsnygga ;) och jag är så kär i alla min kläder och speciellt i mina nya skor, har på mig dom och varje gång jag går förbi min spegel i hallen så måste jag stanna upp ett tag och stå och beundra dom :D haha trodde inte man kunde bli så här kär i skor och kläder...Alla grejerna var mina och Emmas födelsedagspresenter åt oss själva ;) Så nu kommer jag ha på mig dom varje gång jag festar, det enda dåliga med dom är att jag blir ju så jävla lång med dom :P Så alla som ska vara med mig måste ha på sig klackiskor om dom inte ska se ut som pygmeer och jag som en jätte när vi är med varandra xP haha...


<3 Mina älskade nya skor och nya leggins :) Är en del av allt vi köpte ;)

Iron Maiden

Wiho blir att se maiden i sommar igen :) På Ullevi där dom alltid brukar ha skit bra publik! Så då får jag en anledning till att äntligen fara till Göteborg och Liseberg och allt det dära =D Det är jag, Crille, Danne, Nea, moster och Niclas som ska ha sittplats och Elin, Linda och några andra ska ha ståplats :) Så det lär ju bli jävligt skoj :) Så ska Emma och Limpe komma med till Göteborg bara för att vara med och umgås med oss ;)


Nånstans på sektionen jag har målat rosa så har vi våra sittplatser :D Så det ser ju ut som att vi fick jävligt bra platser :D:D:D:D


Bara för att

Johnny Depp är så jävulsk snygg och jag älskar alla filmer jag har sett med han






Jag älskar Alice <3


You spin my head right round, right round...

Ja idag fick jag vara på im avdelningen på sjukhuset :) Det är där patienterna är 2:a dygnet efter operation :) Det var jättekul, det har varit fullt upp hela dan :) Dock blir man ju helt slut i huvudet av att det är nytt varje dag och nya patienter med nya saker hela tiden. Men man får ju lära sig väldigt mycket och se väldigt mycket olika sjukdomar. Så det är kul men man blir helt slut i huvudet av alla nya intryck =P Och imorrn ska jag vara på dagvården där dom har inskrivningarna av alla patienterna så då blir det nytt igen ^^, Men där är det nog inte lika mycket att göra och så iaf :P

Så nu ikväll är det lata på soffan som gäller! :)

Cut of my hair

Idag har jag varit ledig :) Det behövdes :P Men imorrn börjar allvaret igen, det blir skoj :) Emma drog med mig på stan idag så då passade jag på att även fara till frisören och klippte mig :P Blev dock inte så jättenöjd eftersom hon inte klippte upp håret typ nått fast jag sa 2 gånger att jag ville de...men men så det blev inte så jätte stor skillnad än innan mest bara topparna som blev tagna. Men det är ju alltid skönt när man får nyklippt och fräscht hår :) Så blev det ju även köpte lite grejer :P Köpte bl.a. ett nytt sällskapsspel: "Med vilda gester". Så det måste prövas imorrn =)

Sen så ikväll har jag, Emma, Crille och Limpe hyrt bastun så har vi bastat och så har jag och Emma haft lite spa med ansiktsmasker och sånt :) Sen efter det hade vi det mysigt framför teven och åt goda kex med ost och vindruvor, jordgubbar och päron :) Så det var riktigt gott! :) Och trevligt såklart ;)

Nu blir det sängen, 20 över 5 ringer väckaren imorrn....


Jag nyklippt :P


Mina otroligt snygga leggins jag köpte idag :D Syns nog inte ens på bilden hur snygga dom är i verkligheten. Jag är lite kär i dom ;)


Snygga med våra ansiktsmaskar ;>


Mys ;)

Something ain't right

Nu börjar jag bli bättre från min förkylning. Är inte så där helt frisk ännu, men snart :) Men då har Crille blivit värre istället :P Tovis är ännu röd i örat. Det blev bättre igår när jag tvättade det men idag såg det lika hemskt ut igen. Så nu har jag tvättat igen så det ser bättre ut. Knäppte en bild på det och skickade till Crilles mamma som tyckte vi skulle fara till veterinären med henne. Så får fortsätta tvätta och har det inte blivit bättre tills på måndag så får vi fara till veterinären då. Min stackars lilla bejbis som också får vara sjuk :( Det är tur att vi har Crilles föräldrar som vi kan fråga om allt när det är nått man funderar över med Tova :) Dom har ju koll på så gott som allt när det gäller hundar så :)

Känns stressigt nu när jag har missat praktikdagar. Det har redan gått 1 vecka och jag har bara hunnit vara där 2 dagar. Men men jag hinner ju iaf...
Sen så nu ikväll fick jag ett städryck så nu har jag städat typ hela lägenheten :) Så nu är det rent och fint hära :)

Ikväll ska jag och Crille kanske se Robin Hood :) Hade ju väldigt gärna vilja vara på hårdrockskväll på NH idag men så frisk så att jag orkar det är jag inte riktigt ännu, tyvärr.

Sen så var Emmas mamma Lena jättesnäll och hade gjort en stor gryta köttsoppa så vi fick en massa av dom :D Jag och Crille kommer nog inte ens hinna äta upp allt det vi fick innan det blir dåligt :P Så då har vi mat iaf :) Sen så sa Emma att vi skulle få komma till dom imorrn och äta paltrester :D Så det är ju bra nu när jag och Crille är sjuka och inte orkar laga nån middag :P Nu ska jag gå över till dom kära grannarna ett tag :)

Raining blood

Har fått vara hemma från praktiken idag, tyvärr :( Har blött näsblod typ 5-6 gånger idag :( Är när man är sjuk och så blöder man 1 gång och sen började det typ blöda igen så fort man nyser. Så nu är jag jävligt less på det.
Sen har min stackars bejbis kanske också blivit sjuk :( Upptäckte idag att hon var helt röd och geggig i ena örat och det luktade illa. Så antingen är det väl bara något sår hon har fått i det örat eller om hon har fått öroninflammation. Har iaf köpt sköljmedel till hennes öron nu så får jag hoppas det blir bättre. Mammas lilla älskling <3
Så nu är vi alla här hemma hos oss bara sjuka :( Crille är också lite snorig och så.

Har mest legat i sängen och soffan och läst idag, mådde bättre på dagen, det är nu på kvällen och mornarna det är värst. Så blev vi bjudna över till Emma och dom på fika =) Dom hade bakat så mycket gott! Bullar, Lenas goda muffins och chokladbollar hade dom bakat idag :) Så hade Emma även lite after 8 till mig ;) Sen var jag även där och såg på Idol med dom :) Så det är ju alltid kul med sällskap :)

Nu blir det att gå till sängen och läsa och sen sova :) Blir att vara hemma från praktiken imorrn med :(

:(

Har blivit sjuk :( Typiskt när man har praktik. så har jyrat en massa i sömnen inatt och när jag vaknade låg jag typ tvärsöver sängen :P Blir väl att vara hemma från praktiken imorrn om jag inte genom ett mirakel blir mycket bättre tills dess :P Så idag sen jag kom hem från praktiken har jag bara legat på soffan och sovit och läst hela dan. Nu får jag iallafall gå över och vara med Emma och dom och se idol sen efter det blir det väl sängen direkt igen.




Saknar dig, alltid! <3

Praktik

Idag har jag haft min första riktiga praktikdag :) Igår började vi men då fick vi bara lite info och så, huvudhandledaren hade varit jättesnäll och gjort jättebra infohäften och fixat en massa bra papper åt oss :) Jag tror att jag verkligen har fått en skitbra praktikplats! :) Patienterna där är personer som antingen ska opereras eller är där några dagar efter operation. Det är mest patienter som har/ska opereras för hjärtat eller i kärlen. Är även vissa lungpatienter också. Så då kommer man säkert kunna hänga på flera patienter som ska opereras, hoppas jag iaf :) Så har vi en planerad dag då vi kommer få se på en "live" operation som dom filmar åt oss, då filmar dom uppifrån så att vi kommer kunna se såret och allt jättebra så står dom och berättar allt dom gör :) Så det kommer ju verkligen vara skitintressant! :) Då är det en by-pass operation som ska göras. Flera av patienterna som är där får operera hjärtklaffarna så jag hoppas man får vara med och se det också :) Sen så är det ju jättemycket nytt där för mig eftersom mina tidigare sjukhuspraktiker har varit på rehab avdelning så skiljer det ju sig väldigt mycket. På min nuvarande praktikplats kommer och far ju patienterna hela tiden, dom ligger väl max inne en vecka. Det är ju lite synd då hinner man ju aldrig lära känna patienterna riktigt bra, men samtidigt kul för då händer det nya saker hela tiden :P Sen så kommer jag även få vara på inskrivningen av patienter en dag och på Thorax intensivvårdsavdelning en dag :) Så då när jag är på inskrivningen får man ju jättebra träning av ankomstsamtal och på intensivvårdsavdelningen blir det ju säkert väldigt intressant också. Det är där patienterna vårdas det första dygnet efter operation. Så jag känner mig jättenöjd och tycker att min praktikplats verkar jätteintressant :) Mycket provtagningar och sånt som är roligt att göra :)


Sen fick jag nyss veta att Maiden ska till Sverigen nu i sommer igen!! :D Så då blir det att se dom igen ;) Det blir ju skitbra! :) Nån kär vän som ska med? ;)


Ikväll blir det väl mest att vara hemma och slöa, det dåliga med praktiken är ju att man måste stiga upp så jääävla tidigt! Och så måste ju jag stiga upp extra tidigt när man bor längre ifrån, så 05.30 måste jag typ stiga upp när jag börjar kvart i 7. Det är jäävligt jobbigt. Idag gick det ändå ganska bra, min lilla söta älskade hund kom och la sig och gosade med mig när min väckare ringde så då hann jag ligga och gossa med henne i 10 minuter och vakna till liv :) Det är så mysigt <3

Nåja här kommer lite bilder får i helgen när jag var i Kalix :)


Några snyggingar ;) hehehe


Donna och sin lillunge Vilma :)


Donna min bästa vän <3 :)


Min söta mormor på sin födelsedag =) Hon hade sina snygga "lackaleggings" på sig ;) Då hade vi nästan samma ;)


<3
Det blev tyvärr inga kort på morfar eftersom dom hade främmande som han satt och pratade med och jag orkade inte gå dit och börja knäppa dom då :P Men det hinner jag få andra gånger :)

Kalix

Har ju som sagt varit hemma i Kalix över helgen :) Det var lika härligt som det alltid är. Jag får alltid myskänsla när jag kommer till Kalix och vet att jag får träffa familjen och vara hemma och mysa med dom :) Dock så har jag väl inte hunnit vara med familjen så jätte mycket just den här helgen eftersom båda föräldrarna jobbade och små syskonen var på handbollscuper typ hela dagarna :P

På Fredag när vi kom till Kalix så for jag nästan direkt till Nea och kollade på hennes fina lägenhet och var med alla snygga tjejer som var där :) Skulle bara fara dit och umgås och träffa dom tills dom skulle gå ut och det slutade med att dom lyckades övertala mig så att jag också for ut med dom :P Men det var kul iaf :) Sen slutade det med att jag for och sov hos Nea också =)

På Lördagen var jag hemma på dan, hann vara på stan en sväng, var hos Danne på kalas då hans pappa Niclas fyllde år, var hos mormor och morfar och såg på hockey och senare på kvällen var vi några kompisar hemma hos oss och såg på film :)

Idag for jag till mormor och morfar direkt jag vaknade och fick god frukost som alltid ;) Sen har jag varit där och firat mormor och ätit tårta och fika :) Sen hann jag vara hemma en liten stund innan vi for tillbaks hit till Umeå :)

Var lika kul som alltid att vara hemma i Kalix och träffa familjen, släkten och vännerna <3 Det var så otroligt mysigt att vara hos mormor och morfar och se hockey med morfar och sitta och prata med mormor. Det är så himla mysigt att vara där, speciellt nu på kvällarna när det börjar bli mörkt och mormor har tänt så mycket fina ljus :) Så är det alltid så tyst och avkopplande att vara där :) Det är synd nu när man bor i Umeå och inte kan vara där oftare. Innan vi flyttade hit var jag och Crille nästan alltid där och såg på Luleåmatcherna med morfar, det saknar man lite grann.

Nåja nu är man tillbaks till Umeå och allvaret. Imorrn börjar min praktik. Det kommer bli jättekul och intressant att ha praktik, man lär sig ju så himla mycket då. Bara man får en bra handledare så :P Men samtidigt så känns det som att det kommer bli jättejobbigt. När man kommer hem från praktiken är jag alltid så trött, det är så mycket nytt man lär sig hela tiden. och då ska vi samtidigt ha ansvar över minst 2 patienter samtidigt som vi har uppgifter att göra. Så det känns som att det kommer bli stressigt och så himla mycket att göra. Men det kommer nog gå bra iaf.

Nu ikväll ska vi se på Resident Evil filmerna :) Ska se 1:an och 2:an om vi orkar, så ska vi se 3:an imorrn :) Sen blir det att gå och se den nya på 3D bio nån dag :) Det blir kul, den nya är säkert bra. Dom gamla är ju väldigt bra så =) Så är det ju extra kul att se på 3D :) hihi

Crille stressar mig så och vill börja se filmerna så jag orkar inte lägga in bilderna från Kalix nu så jag får lägga in dom imorrn :)

I´m a big big girl, in a big big world....

....HAHHA jag dör åt min egen rubrik :D Sitter här och skrattar och tänker på emma och sjunger den där gamla låten för mig själv :D Emma vet varför :P

Idag har jag röstat, gud vad duktig och vuxen jag känner mig då :D haha

Vid 5tiden bär det iväg till Kalix :) Ikväll blir det kanske att hinna träffa en massa söta vänner, imorrn blir det att göra nått och vara hos Danne bland annat :P Lördag till Söndag blir det nog att sova hos mormor och morfar och på Söndag fyller mormor år så då blir det att äta tårta och vara där och fira henne lite innan det bär iväg tillbaks till Umeå. Så så kommer nog min helg se ut :) Kommer nog inte sitta vid datorn så mycket när jag är i Kalix :P

Jag får dåligt samvete när jag inte kan ta med min bejbi <3 Hon brukar väldigt ofta sitta i soffan och kolla ut genom fönstret och då ser hon så sorgsen ut. Då tänker jag att hon sitter och håller utkik efter Donna och Vilma för att hon saknar dom så. Så jag vill ju så gärna kunna ta med henne varje gång jag far hem så att hon får träffa dom ofta! Därför skulle jag behöva en bil! :)


Tovis <3

Igår var jag jätteduktig och var tvungen att lämna blod! :D Jag har inbillat mig att det skulle göra jätte ont och hoppats att jag nästan aldrig skulle behöva göra det ^^, Men det gick ju hur bra som helst :) Hon som stack var skitduktig och snabb, jag vet ju själv hur man sitter där och känner efter kärl rätt länge, hon kände knappt på armen vad jag märkte hon bara stack in nålen och träffade direkt :P Det är väl erfarenheten man får av att sitta och sticka folk i armarna hela dagarna :P Kul är det faktisk ;) Så jag hann ju inte alls med iaf :P Det var nog lika bra ;P

Imorrn ska jag mest troligt fara hem till Kalix och vara där över helgen :) Niclas och Mormor fyller ju år i helgen och man vill ju alltid gärna vara med på alla kalas då släkten är samlad :) Och så får jag äta tårta ;) Kommer ju då få sakna min lilla Bejbis då istället, men blir ju bara Lördagen då jag inte får se henne så jag överlever nog :P

Jag och Tovis har suttit och sett på ett filmklipp från typ första dan hon kom hem hit :) Lilla pluttan<3 Så då började jag kolla på alla bilder från när hon var liten och hur hon har växt =) Därför lägger jag in en massa bilder på henne från när hon var bejbis till idag :)

Vilma och Tova när dom var så pluttar! <3 Dom ligger och gosar, Vilma är den översta och Tova underst :)

Tova när hon just börjat öppna ögonen

Just börjat stappla fram :D Sötungen <3

Börja sitta som en liten knöl :D

I början när hon kom hem hit till Umeå :)

Hennes korg var ganska stor då ;)

Första gången hon träffade Ronja :)


Ute och busar i snön


Bus ;>

Lite större :)

Snutten

cp bus :D

I sommar :)

Nu :)


Första kortet på när jag håller henne :)

och det senast när jag håller henne :D Plutten ^^,

En hund är verkligen som en liten bejbi, dom betyder så otroligt mycket och ger så enormt mycket glädje! Tova mitt älskade hjärta <3

Hangover

Usch idag har jag varit förjävla bakis hela dagen, är det ännu. Har mått illa och knappt kunnat äta på hela dagen, varit trött och för det mesta legat på soffan och nött serier. Tvingade mig att fara på kalas till Martin en sväng också :) Vi grattade han lite i efterskott eftersom alla har haft så fullt upp med nollning hela tiden och för att Linda var sjuk  när han egentligen fyllde år :) Nu ska jag gå och lägga mig på soffan igen och äta godis och se Mamma Mia och säkert somna där också :)
Det var en kul kväll igår iaf :) Det var på efterfesten det spårade för min del :P Blev lite wiskey shots och annat äckligt :P
Får hoppas jag mår bättre imorrn iaf ;P

Skogsutflykt

Steg upp idag kl 07 och gjorde mig färdig för att fara till skolan. När jag väl skulle fara så hittade jag inte mina nycklar med cykelnyckeln på. Så jag letade och letade och tillslut blev jag less och gav upp. Eftersom vi bara hade 2,5 timmars skoldag och jag hade missat halva första föreläsningen så ides jag inte fara till skolan alls. Men då var jag ju redan pigg och vaken, och så hade jag väckt Crille för att fråga om han hade sett mina nycklar. Så då låg vi och kollade på Voice till 9 :) Då steg vi upp och tog och storstädade hela lägenheten. Så väldigt skönt att ha fått det gjort :) Och då när vi stäadade så hittade vi som tur var mina nyklar, som låg under en av Crilles tröjor...Sen när vi var färdiga med det så gick jag och väckte Emma och sa att vi skulle gå ut på promenad :) Så vi tog med oss varm oboy och kex och gick till en jättefin grillplats vid nydala där vi satt och fikade :) Barnen hade jätteroligt och sprang runt och busade :) Så var Tovis i och badade lite :) Ronja var också lite badsugen sen, hon ville bada med ankorna ;) haha Sen på hemvägen gick vi på mysiga skogsstigar :) Så vi var ute på våran utflykt typ 1,5-2timmar :) Det var riktigt härligt och skönt ute. Nu känner jag mig däremot helt trött efter denna produktiva morgon :P Och nu måste jag försöka göra läxan som jag aldrig fick gjort igår :P Sen kanske det blir en powernap så jag orkar vara uppe längre än till 9 ikväll! haha :P Så ikväll kommer ju Rickard hit och hälsar på! :) Alltid lika kul med besökare! =)
och den här veckan känns det som att jag har varit riktigt duktig och ätit lite godis! Därför måste jag ju ta ikapp det ikväll ;) Hahah så ikväll ska jag äta en massa gödda och bara vara hemma och slöa! ;)


En groda Emma dödade ;>


Kinabron :P



Bejbisarna <3


Där vi satt och fikade :) Vi satt på den röda filten som syns lite vid flaggstången :P



Ronja som aldrig brukar vilja bada, ville iaf fara i och bada med ankorna :)


Tova satt och spanade på dom :) Hon hade nog helst viljat jaga dom :P


Skogsstigar på vägen hem :)

The stars came falling on our heads

Igår var det vinbrännboll med klassen och våra nollor :) Det var riktigt kul ;> Vi faddrar var lite elaka och fuskade ganska mycket när vi spelade mot våra stackars nollor ;) haha :D Så jyrade vi på en massa ;) Så hade vi ju typ 80liter gratis vin att dricka upp! ;) haha.. och jag blir alltid så jäävla bakis av vin, så mådde inte så bra idag. Ändå tvingade jag mig till skolan eftersom vi hade nått obligatoriskt grejs =P Som tur var så började jag inte förrän kl 13 men jag mådde ganska dåligt då ännu :P Läraren frågade om jag var sjuk så det förklarar väl en del hur jag måste ha sett ut, Haha! xP

Annars har det väl inte hänt så mycket vettigt :P Imorrn ska Rickard komma hit och hälsa på över helgen :) Det blir skoj =)
Ikväll ska jag då bara vara hemma och ta det lugnt! Ska försöka få lite läxa bortgjort nu...

Läxkvällen går inte så bra, jag blev uttråkad så jag gör ett test jag snodde av Myran istället! =P

Heter? Sofia Sandberg
Har du en katt? Ja, Crille har en kisse som vi säger är våran för att hon älskar oss mest! Och hon är våran när vi är i Kalix med henne :)
När fyller du år? 7 November
Jag samlar på? Nja inget speciellt direkt. Har väl lite samlade konsertgrejer, typ biljetter, plektrum m.m.
Gröna eller röda äpplen? röda.
Ringer du någon när du är arg/ledsen? Ja, när man är arg måste man avreagera sig åt nån :P Kanske inte när jag är ledsen, bara ibland.
Vilken tid gick du upp idag? 7 :O
Har du sovit i din egna säng inatt? Jo

Har du sovit ensam inatt? Nej, har sovit med Tovis och Crille.

 

Har du strumpor på dig nu? Strumpbyxor.
Hur svarar du i telefon ? Hallå, eller med mitt namn när det ringer någon okänd eller när mormor och morfar ringer eftersom mormor har tjatat på mig att man ska svara med sitt namn :P haha.
Vad ska du göra ikväll ? Kvällen har ju typ redan varit. Och den har bestådd av att dricka te och äta mackor med Linda, försökt pluggat och gjort lite läxor :P Ska se nån film eller på tv resten av kvällen :)

 

Vad ska du göra imorgon? Jag har sån lyx att jag bara har 1h skola imorrn! Så jag ska soova länge, sen kanske göra läxa och sen något kul :) På kvällen kanske det blir att fara på nollning, på togafest :P Om jag orkar.
Var vill du bo när du blir stor? Hemma i Kalix, nära alla nära och kära! <3 I ett fint hus =)

 

Är det okej att gråta? Klart.
När grät du senast? Jag minns faktiskt inte.

 

Vilken årstid tycker du bäst om? Måste väl säga sommaren :) Men tycker om jul och vintern när det är mörkt och mysigt också, men man blir less kylan ganska fort =P

 

Laddar du ner musik och filmer från internet? Nepp, sånt får Crille sköta ;) Jag har all musik jag behöver och är det nått nytt så lyssnar jag bara på youtube/spotify. Om jag ska bränna en skiva (vilket är väldigt sällan) då kan jag ladda hem dom låtarna jag vill ha med :P

 

Skulle du göra om du vann en miljon? Först köpa grejer jag vill ha, kanske bjuda nån/några på en resa sen försöka spara resten tills man ska köpa hus och bil och sånt :)
Bär du glasögon eller linser? nejdå, jag har ju supersyn 8)
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? nää.
Blondin? Japp, har alltid varit :P Trivs väldigt bra som det! :)
Har du tatuering? Joo, en bakom örat =) Ett hjärta med lite krims krams :P

 

Vill du gifta dig? Ohja, jag ska ha en skitfin klänning ;)
Vill du ha barn? Ja det är klart =)

Solar du ofta? Ja på sommaren försöker man ju hinna vara ute och sola mycket :P I solarium, nej!
Är du bra på att laga mat? Jaa ;)

 

Gillar du att dansa? Ja på krogen älskar jag att dansa! :D Skulle vilja prova afrodans men är för lat! ;)
Hur vig är du? Haha inte så vig.
Vilken är din favoritglass? Magnum Classic! Alltid! =P Och mjukglass! ;)

 

Tror du på ett liv efter döden? Jepp.

 

Har du slagit någon? Haha ja när jag är arg och i sömnen…oftast stackars Crille som är offer ;)
Är du morgon eller kvällsmänniska? Ingenting, jag är alltid trött!
Vilken ögonfärg har du? Blå :)
Är du beroende av något? Nä det tycker jag inte.
Senaste låten du hörde? Eminem feat Rihanna-Love the way you lie.

Brukar du bädda sängen? Har typ aldrig gjort det förut men nu har jag ju just köpt ett jättefint nytt överkast så då är det dags att börja!! :P
Har du kysst någon under den senaste veckan? Jodå, Jag skulle kunna pussa på min Tova hela dagarna!! Crille får sig väl också några pussar då och då ;) Haha! :D

 

Vad var det senaste du sa? Det var ”Vad var det senaste du sa?” när jag läste frågan högt ;P
Vem kramade du senast? Tovis <3
Saknar du någon nu? Alltid! <3


Yesterday is over, It's a different day

Idag var våra föreläsningar ganska så värdelösa, så jag och Ida råkades fara till stan som vanligt ;) Sen låg vi ute i solen och solade/sov i typ en timma, jävligt skönt! :) Sen har jag hunnit sitta och spela lite kortspel med några andra klasskompisar också så det blev iaf en väldigt trevlig skoldag :)
Sen har jag fått mitt överkast till sängen så nu har jag verkligen ett jättefint sovrum ;) Så därför bombarderar jag bloggen med ännu mer bilder på det ;) Mohihiihihihihi

Annars ikväll så ska jag och Linda försöka ha pluggkväll :) Fan vad jag har varit duktig på att plugga nu, det är inte ofta :P

Just nu är jag själv hemma med dom 2 små sötbejbihundarna :) Dom andra töntarna är och leker biffar på gymmet ;) Så då får vi ha tjejmys! ;> Tova och Ronja har legat och gosat med varandra, dom är så söta! :) <3




Sovrummet med mitt fina nya överkast ;) Såg dock nyss på bilden att det visst skulle behöva strykas :D haha får fixas när jag orkar :P DÅ ska jag bara beställa en filt att ha på sängen också :) och så har jag beställt en matta som är på väg :) Så måste jag fixa upp mina tavlor också! =)



Sötbarnen när dom ligger och gosar med varandra! :) <3


Coolingar 8)

Pizzatime

Igår gjorde vi då hemmagjorda pizzor till middag :) Det blev riktigt gott! =) Jag gjorde en halva vanlig vesuvio och andra halvan med köttfärs och fläskfile på, den var svingod! :P Sen på kvällen spelade vi lite wii :)

Idag ska jag vara väldigt duktig och försöka plugga större delen av dagen, ska försöka att för en gångsskull börja plugga i tid så man slipper stressplugga och börja sista veckan före tentan! ;P

Annars känns det som att mitt liv är så stressigt just nu. Känns som att det är skola, städa och laga mat är det som tar upp typ hela dan. Skulle gärna vilja ha mer tid till att bara ta det lugnt och kunna ägna sig mer åt nöjen och fritid. Nog för att jag ändå är ganska taggad på skolan och tycker det är roligt just nu men det känns bara som att det tar upp all tid! Skulle vilja ha åtminstone 1 vecka ledigt då man bara skulle kunna fota, busa med Tova, läsa och bara ha tid med allt det roliga jag vill ha mer tid till! Men tyvärr går det ju inte att få just nu :P


Pizzan med fläskfile på, Skitgod! Mycket godare att göra egengjord pizza, jag är rätt less på köpespizza just nu :P

Min vanliga Vesuviohalva och andra halvan var Crilles specialpizza ;o)


Sötkompisarna Tova och Ronjis :)

Matvrak

haha jag är inne i ett matstim ;) Då jag tycker det är roligt att laga mat och göra lite nya grejer :P Det är inte ofta man känner så! :D Så igår bjöd jag och Crille, Emma, Limpe och Linda på middag :) Vi åt ost och skinkpaj och en jättegod efterrätt (se bild) :) Riktigt trevligt :) Sen efter middagen spelade vi och såg lite film och så :) Jag skippade nollningen för jag var så jävla trött, så det var skönt att bara ha en lugn hemmakväll =) När vi såg film vid halv 10 låg jag och slumrade redan då! haha ;o)

Sen idag har jag, Emma och Linda varit på stan och köpt lite smågrejjs :) Sen när vi kom hem därifrån gjorde jag mig en riktigt god "lunch" som tydligen var mer i middagstid ;o Jag trodde klockan var typ 14 och sen när jag hade gjort lunchen såg jag att den var 16.00 :P Så då var jag tvungen att äta upp lunchen :P Och vi som ska göra hemmagjord pizza idag och jag som nu har ätit mig mätt på min "lunch" ;P

Sen nästa helg så ska Rickard komma hit och hälsa på över helgen ;) Då har jag planerat in en till ny god maträtt att bjuda på så då måste jag nog också bjuda en massa andra också =) Men det är kul att bjuda på middagar, därför skulle jag verkligen behöva ett nytt och större matbord! :) Jag vill ha ett nytt men det är synd att det är så dyrt ;P

Det här blev verkligen ett matinlägg ;) Nu får jag bli kock! haha :D Nä nu ska jag gå och börja med Pizzadegen :D
Tingeling :*



Gårdagens efterrätt ;) Bestod av glass med lite grädde på med Melon, jordgubbar, hallon och blåbär =) Serverat i Melonskålar ;) riktigt sommrigt och gott! :)


Min goda "lunch" :) Egengjord milkshake, jordgubbar med mjölk och en god färsk macka ;)

Lägenheten :)

Här kommer lite uppdaterade bilder på min lägenhet, jag orkade inte lägga in dom igår så jag gör det idag istället :)
Det enda nya är väl egentligen mitt sovrum och lite annat småtjafs :)


Den nya sängramen och sängborden :) Jag har beställt ett jättefint överkast som ska komma på Måndag :) Ska även hänga upp en tavelram och lite annat på väggen där men måste låna Martins borr för det eftersom det är betongvägg :P


Min nya byrå, och en ny tavla på Tova <3

Lite fina saker jag har på byrån ;)


Mina gardiner och min fönsterlampa som jag älskar ;)


Knäppte lite bilder på mitt vardagsrum också bara för att ;) Tovis ville vara med på dom bilderna också ;)
Det är så mysigt nu när det börjat bli mörkt och man får tända ljus på kvällarna =)



Tova sötnosen låg och kollade på fotboll ;)


Mina vardagsrumsgardiner :) Dom är cerisa men såg väldigt mörka ut på bilden :P
Och mina fina "knubbig" lampor i fönstret :)


Mitt älskade vardagsrumsbord ;)


mina nya blommor, hoppas dom kommer överleva! ;P


och så en bild från köket, med en jättefin duk jag fick av mormor och morfar! :)


Och tillsist en bild på mina snygga ACDC horn ;>

Somethings wrong

Det är något fel på mig. Sen jag kom hit till Umeå har jag typ vaknad vid 7, 8, 9 tiden varje dag!!! T.om. när jag är bakis! Så har jag vaknat så där tidigt och varit jättepigg, jag som alltid brukar kunna sova hela dagarna och vara jättetrött. Har inte varit morgonpigg på typ 9år :P haha nåja det är bra att vara morgonpigg så jag får väl hoppas det håller i sig :) Det kanske beror på alla vita nya sovrumsgrejer att jag blir så pigg när det är så ljust i sovrummet eller vad det nu beror på :P Ska förresten lägga upp bilder på mitt nya sovrum :) Gör det senare idag :P

Igår var det grillning vid nydalasjön med klassen och våra nollor ;) Det var jättetrevligt som förväntat! =) Som tur var hade en tjej i klassen med sig pinnbröd vi fick smaka ;) Det är ju så gott! :)

Vinkväll

Igår hade jag och Ida tjej/vinkväll :) Det slutade väl ungefär som det brukar sluta för mig och Ida, haha bara något lugnare då men ;) Så idag tog vi oss lite sovmorgon :P och ikväll är det grillkväll med nollorna som gäller :) Det kommer nog bli riktigt kul, var ju jättekul förra året iaf! ;) Och som tur är så är jag ledig imorrn så då får jag sooova! :) Nu har jag fått en massa fina kort jag hade beställt :) Och jag ska beställa ännu mera ;P Har även beställt en jättefin förstoring på Tovis som jag borde få någon dag :) Och ett överkast till sängen :) hihihi
Sen har jag även köpt min andra skolbok! :D haha tänkte om jag snittar och köper 1/år kanske blir bra! ;) haha

RSS 2.0