Städ och Mys ;)

Idag har jag försökt att packa ihop alla mina saker så gott det går ^^, Det är så jääävla mycket kan inte fatta vars allt kommer ifrån! =O =P Hehe. Crille fick åka idag med sin pappa till Umeå då vi var osäker på om han skulle rymmas i bilen med alla grejer ^^, Så jag är ju lite avis att han fick fara före. Men då har han fixat upp databorden färdigt tills jag kommer så det är skönt! ;) Så har jag tvättat en massa kläder idag också. Har försökt leta fram alla mina kläder men saknar fortfarande ett linne och säkert mer som jag har glömt bort -_- Är inte så lätt när dom är utspridda överallt. =P

Annars var jag hos Emma tidigare så var Nea och Hanna också där. Så då fick vi hålla och snosa i söta lilla My! =) Hon var så himla söt och mysig! :)

Sen var jag och mamma förbi mormor och morfar en sväng också så hämtade jag hem min fina kista! :)

Nu är det bara 2 dagar kvar i Kalix. Dom kommer nog spenderas mest med att hjälpa Nea flytta in i sin nya lägenhet som vi får börja med imorrn. =D Alltid kul och spännande att fixa in allt och göra fint och se hur det ser ut. Så då blir det full rulle! =D

Målare

Sov hos mormor och morfar från igår till idag. :) Så idag har jag hållit på att fixa upp en kista jag fick av Crilles föräldrar. :) Har slipat och målat den. Så nu ser den ut som ny! =D Det tog typ hela dan. Höll på från halv 11 till halv 6! Med endast matpauser. Det var tur jag var hos mormor och morfar så man blev serverad med maten! =D hihi. Fick måla 2 varv, så målade jag invändigt också och svarta stålgrejer på sidorna. Så det tog sin tid! Men det gick bra, var kul när man såg resultatet hur fint det blev. :) Så hade jag ju sol och stereo, så då blev det lite roligare också. Så nu har jag målat en massa grejer och allt har blivit så fint! =D Det är så kul. Får lägga upp bilder sen när allt är på plats i Umeå och helt färdigt. Ska fixa lite små detaljer på kistan också innan den är helt färdig. ;)

Sen efter jag var färdig där så for vi några och spelade lite tennis. :)

Nu blir det nog mysa ner sig i soffan och se film.
Bara 3 dagar kvar i Kalix nu. =P

Piteå Havsbad

Igår var vi en massa jyringar i Piteå och badade på havsbadet. =D Jag älskar verkligen att bada! Det är skitkul att leka en massa i vattnet och så är det så härligt. Så vi var där och badade, lekte och åkte en massa Rutschkanor i flera timmar. :) Riktigt skoj!
Sen efter det så gick vi ner till stranden och spelade Volleyboll också. :) Sen var vi i mormor och morfars husvagn och åt och spelade kort. :) Jag, Crille, Tina och My var i Piteå till kl 10, då vi skulle hämta upp Crilles pappa på Kallax på hemvägen. Så då var dom andra kvar och höll oss sällskap ett tag också. :) Sen när dom for låg vi inne i Husvagn och såg på tv. Det är så mysigt att vara i husvagn! Så var det riktigt mysigt att vara där på kvällen när det var mörk. Så hade mormor och morfar tänd marsaller och så lös det så fint kvällssken på kanalen som går just där utanför. Så hade vi det mysigt med tända ljus i förtältet också. :)
Det var en riktigt bra Söndag. :)

Oh, say what's on your mind

Jahapp då var det Lördag. Får se vad man ska hitta på för kul ikväll då :)

Har ganska fullt upp nu med alla grejer och alla affärer man ska hinna på innan jag far tillbaks till Umeå. Men bara igår och idag har jag hunnit med en massa. Så nu har jag fått mig en massa fina småsaker. Alla nya saker när jag får allt på plats i lägenheten kommer bli skitfint. Jag längtar så!! Men det är ju bara några dagar kvar nu så. :)

Annars har det varit så jäävla skönt i veckan när Tina har börjat skolan! Hahahahhaha finns ju inget bättre än att få ligga kvar och sova när hon tvingas stiga upp! ;) Haha elak jag är. Men då uppskattar jag verkligen att jag får ligga kvar och sova hur länge jag vill! =D Och så är det så mysigt när hon har farit för då har Tova och Vilma kommit in varje morgon och sovit och gossat med mig. Så det är så mysigt! Och det är så kul när Tovis kommer och lägger sig jättenära alldeles bredvid och man märker att hon verkligen vill ligga och gossa. Det är så kul när hon uppskattar det lika mycket som jag. :) Min lilla mys tjej <3


haha snygg bild! ;) Tina som knäppte oss här en morgon när vi låg och gossade ^^,


Så fick Tova en ny boll av mig igår från Ikea ;) Och det är så kul att ge hon nya leksaker hon blir alltid så himla glad då! =D


Tyvärr håller hennes nya leksaker dock inte så länge.. -_- Såhär såg köket ut på kvällen när jag gick in i det. Av nån anledning verkar det vara skitkul att göra hål i leksakerna och plocka ut exakt allt ludd från dom? =P


Men Tova låg så himla söt och "oskyldig" i sin korg med bollen i knät. ;) Huvudsaken är ju att hon har kul med den så länge det varar iaf! =D Så jag kunde då inte vara sur på henne när hon var så söt. Då var det bara att vara glad och plocka upp efter henne. :)


Hon var så söt och låg och höll i och vaktade sin nya leksak! :)

Städfirma

Idag har jag, Nea och Emma varit i Neas lägenhet och packat ner alla hennes grejer och städat hela dan! Så vi har varit så himla duktiga. Nu är den helt tom och färdigstädad. Då får vi bara vänta tills hon får sin nya så man får flytta in allt. :) Så nu efter man har varit igång hela dan så ska det blir riktigt skönt att gosa ner sig och se på film med Tinis :)

Imorrn får man lön, det roligaste som finns! ;) Då blir det nog att fara till mitt älskade Ikea! =D Måste köpa lite mer småsaker därifrån innan jag far tillbaks till Umeå. :)

Min älskade jättefina lägenhet! ;)

Haha ja, jag älskar min lägenhet. Den är så himla fiiiin så jag trivs så jättesuperduperbra. Och det är så fint nu med alla nya möbler. :D :D :D
Hann städa till allt jättebra nu när vi var där också. När vi kom dit var det världens bombnedslag från sist jag var där och rev ner min gamla bokhylla och bara la ner alla saker på golvet. Så det var jätteskönt att få fara dit och städa bort allt så nu är det då skitfint där tills jag far dit igen. :)
Så då sov jag, mormor och morfar över i lägenheten i Umeå och körde tillbaka hit till Kalix idag då. Jag var så duktig så jag hann t.o.m. städa till i förrådet och slängde ut all skiiit därifrån. :P
Nu är det bara mina nya databord som saknas som jag och Crille får montera upp när vi far dit nästa gång, och lite annat smågrejs. :)


Mina superfina kuddar jag och mormor har sytt. :)

Med jättefina spetskanter. :)


Mitt superfina vardagsrum! =D Men min nya golvlampa och bokhylla.


Min fina nya tv-bänk och ljuslykta. och alla andra fina saker! =D




Köket med min fina nya klocka som passade helt perfekt där inne! =D

Helgen

Nu har det varit fullt upp hela helgen. :)
Igår fyllde då min älskade pojkvän år. <3 Så då spenderade jag större delen av dagen med honom. Det blev en massa tårta och att vara med alla födelsedagsgäster som kom. Sen på kvällen var det fest med mina kära tjejer. :) Så det var en skitkul kväll. Dansade hela kvällen och skrek så jag tappade rösten, som som tur var kom tillbaks senare! ;)
Idag var jag som tur var inte ett dugg bakis! =) det var himla tur eftersom det var dop för lilla Mio idag. Hade varit jättejobbigt att sminka sig och göra sig fin om jag hade varit bakis. Så det var en himla tur att jag slapp det! :)
Så det var riktigt trevligt att vara på dop. Han var så söt lilla Mio och alla ungar som var där och busade. :P
Samtidigt tycker jag det är lite jobbigt att vara i kyrkan. Minnen från andra gånger där kommer upp och blir så påminda.
Sen fyller även mamma år idag. :) Så då efter dopet har jag varit hemma här och ätit mer tårta och pratat med gäster. :)

Nu när jag tömde kameran på dopbilderna så upptäckte jag bilderna från Limpes stuga som var där som jag helt hade glömt bort ^^, Får lägga upp dom om nån annan dag, orkar inte nu.

Imorrn blir det iaf att fara till Umeå. Ska följa med mormor och morfar när dom ska skjutsa dit Linda så blir det att sova där 1 natt. Så då hinner jag fixa och städa till lite alla mina nya saker i min lägenhet. :)) :)) kul kul!
Sen på hemvägen kanske det blir att sova i Piteå nån natt också om det inte regnar. Så ska ta hem lite grejer dit nu också, så mycket som ryms. Det är sjukt hur mycket saker jag har!! Förstår inte hur jag har fått hit allt! :O

Här kommer lite bilder från dopet iaf

Söt Max tyckte det var himla skoj att springa runt och busa i kyrkan. =) Han var så himla söt i sina fina kläder.


Crille fick stå framme och vara Gudfar. :)


Tony, Milla och Mio...och en busMax i bakgrunden ;)


Rickard and "the Godfather"! ;)


Det var riktigt bra pianister där! ;)


Lilla söta dopbarnet Mio.


Max på väg att pussa Lillebror :)




Paketöppning. :)

Pysslardag

Idag har varit en väldigt produktiv dag. Sov hos mormor och morfar från igår till idag. Mys <3
Så idag har jag och mormor sytt jättefina kuddfodral. Dom blev verkligen skit skit fina! =D Får fota och lägga upp när jag far till Umeå. Nu har jag redan hunnit packa ner dom så är dom kvar hos mormor och morfar också. Men ska ta med dom till Umeå när vi far dit på Måndag så då får jag fota dom. Sen har jag även fått mig en skitfin klocka idag och en jättebra fin matta! :) Så har jag målat min Piedestal hos mormor och morfar och den blev också skitfint. Dom hade jättebra färg, 1000 gånger bättre än skitfärgen jag har haft hemma i Umeå från Rusta. Blev mycket snyggare och bättre med färgen mormor och morfar hade. Så jag blev jättenöjd med alla fina nya sakerna. =)

Annars är jag ganska less vissa saker. Ska bli skönt att komma bort härifrån ett tag, på Måndag när vi far till Umeå. Då hinner jag fixa till och göra fint i min lägenhet också. Det blir skitkul. :)

Idag fyller iaf världens bästa kusin Daniel 20 år!! Wiiiho! Nu är vi lika gamla ;) hihihiihi
Synd bara att han bor så långt borta dummisen. :(
Saknar Danne, han är ju alltid bäst! <3
Jag och Danne förra året på hans student :P

Dagen

Idag har varit en bra dag...större delen av den iaf.
Sov hos mormor och morfar från igår till idag. Och det var så mysigt igår när jag och My var där och låg nerbäddade under filtar i varsin sköna fåtölj, åt godis och såg på Disney Channel och skrattade åt Långben som vi tyckte var så söt och rolig! :) Precis som när man var liten.
Sen var det så skönt att vara där. Mormor och morfar är så bäst! <3
Sen idag blev det att fara och fiska nästan direkt efter jag hade hunnit stiga upp och äta frukost. Så då for jag, Crille och Tony till Aspvattnet och fiskade. Först var det lite tråkigt när vi inte fick nå fisk men sen tillslut började det nappa rätt mycket och vi fick oss en fin regnbåge iaf. Då är det skoj! :)
Sen efter vi varit där for jag och var hos Crille.
Och nu ikväll har jag varit och hälsat på hos Nea. :) Så då blev det att beställa en massa skitfina gardiner! =D Eller vi beställde 2 par var iaf, + Nea lite annat. :) Och jag har velat ha dom där garinerna skitlänge, så nu äntligen får jag dom.
Sen hämtade jag även ut lite roliga paket idag också. =D Först ett paket med lite inredningsgrejer som jag hade beställt och sen halsbandet jag vann och ett jättefint kort jag köpte. Så jag var jättenöjd med alla saker och det är så kul och få nya saker! =D Dock var några inrednings pappersstrutar jag hade beställt något större än vad jag hade tänkt ^^, Men det gör inget jag hittar nog på nått kul med dom iaf! :)

Det sämsta med dan var när jag kom hem och får veta att min älskade Tovis är sjuk. Usch finns inget värre. Stackaren. Inatt ska hon få sova varmt med sin mammis iaf <3 Jävligt irriterande att min familj inte kan säga nått direkt heller. Stackarn, nu ska jag vara hemma och gossa och ta hand om henne.
Hon har fått vattensvans så hennes svans bara hänger och gör ont. Hon ser så ledsen ut. Det har blivit inflammerat för att hon har badat och blivit kall för mycket. :( Min lilla Badtokis. Förhoppningsvis går det över snart.

Färdig jobbat

Jahapp idag var sista dagen på sommarjobbet. Känns jätteskönt att äntligen få ledigt och få sova hur länge jag vill på mornarna och bara ta det lugnt och ha tid till allt roligt jag vill ha tid till! :) Samtidigt som det känns skit jävla trist. Känns så trist att nu kommer jag mest troligen aldrig mer jobba där. För nästa sommar är jag då Sjuksköterska och kommer förhoppningsvis jobba på Sunderbyn eller nått då. Så känns så trist nu när man har varit där flera sommrar och trivts så jävla bra att nu inte jobba där sen nåmer. :( Kommer sakna alla där, men jag får fara förbi och hälsa på där nästa sommar iaf! :)

Så idag efter jobbet for jag, Emma, Crille och Limpe och spelade lite tennis. :) Sen blev vi less och for till Willys och köpte lite godis och pk som vi sen for ner till campingen där vi satt oss i solen och åt. Riktigt gott och mysigt! ;) Sen hämtade vi upp Tinis och Elin och for och spelade mer tennis eftersom dom också ville spela. Sen efter det for vi till Draggen och hyrde film som vi sen mös och såg. :)

Så nu har vi just kommit hem därifrån och nu ska jag gå och sova och mysa med min älskade lilla Tova <3
...Och imorgon ska jag soooooova tills jag vaknar av mig själv! Ingen jävla jobbig väckare!!!! =D =D =D =D Underbart!


You are my angel and you light up! <3

I could rest my head just knowin' that you were mine, all mine.




Nu ska jag gå och sova och mysa med min älskade lilla gumma. Min lilla Tovis är verkligen min bästa vän, ens hund blir verkligen det och det är sjukt hur mycket man älskar dom. Man kan alltid få tröst hos dom, man har dom alltid där att gosa med och få styrka av, dom blir alltid så överlycklig när man kommer hem så då blir man själv så glad. Så när man kommer hem trött och hungrig så får Tova alltid humöret att stiga.
Tova, min älskling <3
She's always by my side.

It´s Friday, I´m in love.

Jahapp då var det Fredag. Fredagar är bra dagar, då kan man hitta på roliga saker. :) Dock jobbar jag ju nu hela helgen och har jobbat nu imorse så nu känner jag mig bara trött. Men nått kul ska man väl ändå orka hitta på ikväll. :) Om inte annat bara ta det lugnt och se en bra film.

Igår var jag iaf ledig. Så då var jag och sov över och tog det lugnt och mös hos mormor och morfar från Onsdag till Torsdag. Sen på Torsdag på dan var jag och Nea till Happis och Ikea! =D Ikea är ju det bästa som finns! ;) Dock blev jag lite besviken när det var vissa grejer som jag ville ha som inte fanns/jag inte hittade. Men får fara dit sen igen när jag får lönen, man måste ju passa på när man är hemma i Kalix och har nära dit! :) Men köpte iaf skitfina databord till mig och Crille som jag älskar och andra bra att ha smågrejer. Så jag blev nöjd =D Kommer blir skitfint i min lägenhet med alla nya fina grejer! =D Så nu längtar jag så till Umeå så jag får fara och fixa allt där!! Men har fått en tandläkartid här i Kalix 1 September så får väl vara kvar här tills dess iaf. Sen efter det blir det att fara direkt till umeå! :) Men åker nog till Umeå över dagen med mormor och morfar när dom ska skjutsa dit Linda så hinner jag nog bygga färdigt min tv-bänk som jag har påbörjat bygga på då iaf! :D Hihi.
Sen på kvällen var jag, Nea, Tina och My på bilbingo. Och jag vann 250kr. =D Inte så mycket men lite grann iaf ;) Det är ändå jävligt coolt, jag har varit 4 gånger som jag minns. Och varje gång jag har varit så har nån av dom jag har varit med vunnit (Såvida jag nu inte har glömt bort nån gång då ingen har vunnit, men det tror jag inte?) Varav jag själv har vunnit 2 gånger. =P Det är bra vinst statistik! :D
Första gången vann jag och Tina, andra gången Danne, Tredje gången Emma och nu sista gången jag. :) De är nice! ;)


Såhär ser dom snygga skrivborden/databorden ut som jag har köpt. :) Jag älskar dom, det kommer bli jättefint i lägenheten. Och bra med en låda. :)


Så är mitt första sy projekt färdigt. Mina och Crilles snygga pennhållare som ska stå på våra fina databord! ;)
Mormor som sydde åt mig såklart! ;) Dom är jag också väldigt nöjd med och kära i! =D

Win Win

Woho igår fick jag veta att jag vann ett jättefint halsband jag var med och tävlade om för några veckor sedan (:
Det är alltid så kul när man vinner nått! =D Får lägga upp bild senare när jag får hem det. :)

Annars så har jag tänkt bli hantverkare nu! ;) hahaha. Nä men har en piedestal jag håller på och fixar lite med nu och sen har jag en massa ideér på lite grejjer jag ska sy (med hjälp av mormor då såklart!) ;)
Sen vill jag ha en massa grejer från Ikea också! =D

Så fick jag även hem min Psykiatri bok igår. Gud vilken kul/intressant kurs! :) Så får börja läsa i den snart, tycker Psykiatri är jätte intressant. Nästan så man blir pluggsugen!! :O :O haha, det brukar ju dock tyvärr inte hålla i sig så länge. -_-

Ikväll blir det antingen bilbingo eller mormor och morfar...hmm.

Leos Lekland

Äntligen har jag fått prova vara där, har velat dit så länge! =D Jag och Crille följde med Tony, Milla och Max dit :) Så då har vi varit där och lekt en massa idag. :) Det var riktigt skoj. Så nu ikväll efter att ha busat en massa och sovit dåligt inatt så är jag rätt trött. Så nu blir det en lugn kväll. Ska bädda ner mig och se på Vampire Diaries med små syskonen :) Mysigt!

Lite bilder från leklandet:

Söta lilla bus Max :)

Max och Milla busar :)

Jag och Crille blev attakerade av en liten Norsk unge i bollhavet som kastade bollar på oss allt han hade! :0 :P haha


Ute och cyklar.


Jag, Milla och Max åker rutschkana :) ... Rutschkana, gud vilket fult ord!! ^^,


Tony och Max :)




Bollkanonen var skitkul! =D


Vi åkte en massa olika rutschkanor :)


Hoppa studsmatta :)


Leo blev arg och fångade mig!!! :O :O :O Som tur var lyckades jag rymma! ;)


Lilla Max är så rolig och söt :)

Kalas

Äntligen helg och ledighet!! =D Känns som att det var längesen jag var ledig så nu känns det extra skönt! :) Äntligen kunna vara uppe länge och få sova länge! :)) Så då får jag se vad man hittar på för skoj. :)
Annars bara 6 jobbdagar kvar nästa vecka :P

Idag är det iaf kalas här hemma för Lilla Tinis som fyller 17!! =D =D =D Wiiiho Grattis Tinolino! <3

Min fina syster Tina! ;) hahaha

Bjuder på en lite finare och normalare bild också :) Men båda bilderna är från förra sommaren :)




Och bilder på min älskling också när hon var lite mindre :) Redan då fotbollsproffs och bolltokig ;)

Rolling in the deep

Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less.
Försöker tänka positivt, men ibland är det svårt.

Saknar mormor och morfar. Sa det till mormor idag när jag pratade med henne, då blev hon jätteglad <3 Så då kommer dom nog förhoppningsvis hem från Piteå imorrn! =D
Saknar Danne också.
Till han och mormor och morfar kan man alltid fara när man är less och bli på bättre humör. Men nu är ingen av dom hemma :(

Jobbar och badar.
Nu ikväll var jag och badade och grillade med några vänner :)) Det var riktigt trevligt, kul, gott och mysigt. Var jättevarmt i vattnet också :) Tova och Nisse var också med. Tova simmade som ett tok hela tiden vi var och badade och det var ett bra tag! Lyfte upp henne nån gång så hon fick vila lite, för hon hade ju inte ro att fara in till grundare vatten för att kunna stå och vila, nej, nej. Så då simmade hon runt där som en säl med oss, sötnosen. <3

Nu är det bara 8 jobbdagar kvar. Jag har nedräkning. Jag älskar mitt jobb och hade lätt kunna ta extrapass men fyfaaaaan vad skönt det ska bli att få vara lite ledig för en gångs skull och få sova hur länge jag vill! Det behövs!



Kan varken sitta still eller vara tyst när jag hör den här låten ;) Idag på jobbet blev jag kallad för "den sjungande damen" när jag gick och sjöng till den =D Det är flera där som har anmärkt på att jag alltid går runt och sjunger ;)

RSS 2.0