Halloweenparty

Var väldigt kul igår :) Vi var här hemma och umgicks hela dan, åt god middag alla tillsammans. Det är så mysigt att ha trevliga middagar :) Så var vi här hemma hos oss och förfestade, sen drog vi till "Nydalaskräcken" där det var hemmafest i en korridorsbyggnad. Så var vi där och jyrade ett tag. Sen drog vi ut på krogen krogen och var där och dansade resten av kvällen :) Det var en riktigt kul kväll och vi gav nog ganska många mardrömmar ;)

Idag har vi väl mått som man brukar må dagen efter :P Utom Crille som typ aldrig är bakis...fusk.
Så då har vi haft en mysig bakisdag som har spenderats på soffan typ hela dagen, så har vi sett på Lejonkungen och Law abinding citizen. Det är så mysigt när man är så många tillsammans och bara ligga på soffan under täcke och slöat :)

Här kommer lite bilder, finns mer på Facebook ;P


Visst var jag fin? ;)



Zombietjejer ;P


Några superhjältar kom och hälsade på ;)

Superman

Spiderman la ut en massa nät i mitt hem :o

Batman

En soldat

och en pirat :)

Även en läskig muslim dök upp :o




Happy Halloween

ikväll ska vi ha jävligt kul! :D Mer uppdatering med en massa mer bilder imorrn ;)



sorryborry

har inte varit så bra på att uppdaterat nu i veckan :P Har haft fullt upp med att plugga till min redovisning jag hade idag :) Det gick bra och det är så JÄÄÄÄVLA skönt när man har gjort bort sånt!! :)

Nu har jag inte heller tid att uppdatera för nu har vi fått lite besök över helgen! :) kul! =)
Så nu har vi spelat lite Guitar hero, sen så ska vi se idol och sen efter det se nån film ikväll :)
Imorrn blir det Halloweenfest som kommer bli skitkul!! ;) Längtar så! ;) Det blir att börja fixa sig och dricka dirr dorr vi vaknar haha ;) Så ska vi ha trevligt och äta god middag alla tsm ;) Kommer bli skitskoj ;) Så då blir det väl antingen utgång eller om man far till nån random fest ;) Vi får se :)

hihi

idag har jag varit leedig..har inte fått så mkt rolig fritid gjord för det :/ Har iaf städat lägenheten, som var väldigt behövligt efter allt besök i helgen ^^, Sen har jag, Linda och Emma mest varit och rännt runt stan heela dan. Nu har vi iaf fixat färdigt utklädnader och grejjer till Halloween! ;) Det kommer nog bli skitroligt! ;D
Så har jag även bestället ett par fina julgardiner ;) längtar tills man får börja jula här hemma, jag har ju så mkt fina julgrejer ;) Då blir det mysigt :) Speciellt älskar jag ju min kära julgran ;) men det är ju ett tag kvar....men dom har iaf börjat med chokladkalendrar, som jag ska grisa i mig en ikväll ;) Det är ju sååå god choklad i dom! ;)
Nu i kväll ska jag faktiskt ta mig tid till att göra nått kul! Bara se nån film och slappa på soffan blir nog bra :) Säkert lite wii-spelande också =)

work, work...

nu jävlar har jag suttit med den där jävla uppgiften hela dan!! Nu är jag så gott som färdig, måste bara fixa till referenserna imorrn innan jag skickar in den :P Senast 12 ska den vara inskickad så...nåja så här blir det när man skjuter upp allt till sista dan :P Jag gjorde rätt mycket på den på andra veckan av praktiken men sen fastnade jag och då orkade jag inte med den nå mer på 2 veckor :P hehe...
...typ den enda pausen jag haft från arbetet idag var när jag och Crille for och kollade på hockey :) Det var nog en jävligt välbehövlig paus! :) Det är alltid spännande och kul att se hockey :) Även om det inte var så jämn match :P Men det är ju alltid utvecklande för dom som spelar när dom får möta svårare motstånd som Kalix fick, och man kan ju alltid hoppas på bättre slut ;)
Nu ska jag ge upp med uppgiften för ikväll och gå och se vampire diaries med Crille :)

Die vfu-uppgift, die!

usch idag måste jag verkligen göra färdigt den där jävla vfu-uppgiften som jag har skjutit upp hur länge som helst...det är så jävla tråkigt, en rapport på 6-8 sidor och så måste man ha referens till varenda jävla mening man skriver...blä! Imorrn ska den senast vara inlämnad och sen när det är gjort har vi en ny jävla uppsats att skriva...väldigt kul!

Nu på morgon har Dannne farit hem och Rickard som också kom och var här i helgen :P och Crille kom då tillbaks hit till Umeå i Fredags :) Vi har varit här hemma hos oss i helgen och spelat en massa spel och bastat och så :)

hehe när jag har gjort färdigt den där jävla uppgiften ska jag nog ta och belöna mig själv genom att beställa nya gardiner! ;)

Kom och lek med oss, little Monkey 8)

wiho jag och Tovis blev inte ensamma :) Jag lurade med Danne att komma och bo med oss ;) Så bor Linda med oss ibland också :) Så då får vi ha mysiga kvällar och se på Disney filmer varje kväll! ;)
Idag var det tillbaks till skolan igen efter praktiken...Sen efter skolan har jag, Danne, Emma och Limpe varit här och haft vårat band ;) Alltså spelat Guitar Hero =)


Danne flyttar in med mig och Tovis :D

Så här glad blev jag då ;)




emma vart förföljd av en läskig orm hela kvällen! :O

Just the two of us...

Crille ska inte komma med till Umeå :( Han ska stanna kvar här i Kalix och jobba några dagar till. Då blir det bara jag och Lilla Tovis hemma i Umeå. och jag gillar inte alls att bo själv, tycker det är skittråkigt :P När man är van att alltid ha någon att prata med så blir det så himla tomt och tyst när man är själv. Så därför får gärna den som vill komma och bo med mig och Tova ;) Har redan försökt ragga några stycken men typ alla har nobbat mig ;) Förutom mig trogna syster som nog ska komma och bo med oss 1 natt iaf :)

Igår till inatt sov jag och Danne över hos mormor och morfar :P Och eftersom Emma var så uttråkad och ville göra nått så kom hon, Crille och Tina dit så spelade vi kortspel, Uno och "pannleken" :) Sen bjöd mormor oss på god kvällsmat :)
Så då idag har jag och Danne varit där på dan och tagit det lugnt =) Sen var jag på stan och fikade med mina snygga tjejor så gick vi och kollade lite också :P
Nu är jag hemma och ska bara vara hemma med familjen ikväll :) Sen vid 12 tiden imorrn åker jag, Emma, Tova och Ronja mot Umeå :)


Beyond hell, above heaven...

Jaa vad har jag hunnit göra här hemma i Kalix nu :P På Fredag var jag med Nea och såg på Kalix hockey :) Spännande och kul! :) Sen efter det så skulle familjen ha filmkväll men då när jag och Nea kom hem hit så var hela familjen ute på vift och tänkte skita i våran filmkväll!! Så jag och Nea fick ringa runt och samla in alla ankungar. Tillsist efter x antal timmar så blev det iaf jag, Nea, Tina och My som såg film :P Och det var verkligen världens sämsta film: Youth in Revolt hette den, så se inte den! Jag orkade inte ens se färdigt den så jag gick och sov :P

Nea sov över här hos oss på våran soffa :P Så på Lördagen så var vi här hemma på dagen och tog det lugnt :) Sen på kvällen bar det av till Luleå för min och Emmas del för att se på Volbeat! =) Dom var ju då självklart skitbra!! :D:D:D Dom är ju också så jävla roliga och jävligt härliga att se på scenen, man ser hur kul dom har det! :) Dock så lyckades jag på nått jävla vänster helt och hållet glömma bort att ta med min kamera!!!!! :(:(:(:(:( och Emma glömde påminna mig...så det var ju jävligt trist :( Så hade jag velat köpa en t-shirt också men tänkte ju inte alls på att ta med lösa pengar till det helller... -_-
Sen när vi kom hem från Luleå så for vi till Limpes brorsa och umgicks ett tag med några jyr pojkar som var där :P

Idag har jag varit till Danne en sväng så har vi varit på vitheden och traskat med våra söta vovvar :) Sen ikväll ska vi fara till Mormor och Morfar och sova där :) Så ville Emma komma med till mormor och morfar och äta glass!! ;) haha... Så tänkte jag kanske hinna fara förbi med Tovis till Crille en sväng så hon får lite spö ;) Hon behöver få lite spö, hon är så dryg och van/tror att hon kan bestämma överallt...så då får Crilles vovvar visa vem som bestämmer där ;)

Fun morning

jaa nu är jag då hemma i Kalix igen! :) Nice nice ;) Var dock inte så kul att köra hit igår i mörkret när det var svin halt :P Speciellt efter Skellefteå var det extremt halt och så hade vi slut spolarvätska -_- Så ja, inte så kul. Vi fick då stanna på första bästa mack och tvätta rutan så då blev det mycket bättre iaf! :) Men vi kom ju iaf hem hit tillsist :) Och då när jag kom hem så hade familjen gjort en smörgåstårta här hemma ;) det passade ju väldigt bra, eftersom jag hade sagt i bilen till Crille och Limpe att jag alltid får jättegod mat av familjen när man kommer hem ;) haha :P

haha sen fickjag en väldigt rolig väckning i morse :P Vaknade halv 8 av att Tina stod och ropade och var arg på Tova som hade rymt. Hon hade hittat en rutten gammal äcklig fisk som hon hade rymt och åt från, usch! Ja så det var ju ganska kul då när Tina som hade bråttom till skolan var tvungen att fara och leta henne ^^, haha sen hittade dom Tova och det var frid ooch fröjd ett tag. haha sen hade Tova skitit inne för att hon hade blivit så lös och dålig i magen av den där fisken. och då till det roliga, My hade trampat i bajset med sina morgontoffler utan att märka nått. Så hon hade gått runt med skit under foten runt halva huset innan nån märkte det! Så sen när dom upptäckte att det var hundskit utsmetat överallt och att det kom från Mys fot! HAHAHAHHA gissa om jag började gapflabba där jag låg och sov i sängen inne i Mys rum och låg och lyssnade på dom där roliga puckona :D Så då vart jag så pigg så då var det lika bra att stiga upp halv 8 :P Det är ju trots allt som en fin sovmorgon för mig som är van att stiga upp halv 6 :P Jag väntade ju då självklart med att stiga upp tills efter att dom hade torkat upp all hundskit ;) Fast My kom in och kollade på mig när hon hörde hur jag låg och skrattade där innne i rummet :D Så ja det var en ganska rolig väckning ;)

Sen när ungarna for till skolorna blev det så tyst här hemma så då for jag och Donnis till mormor och morfar =) Donna blev så överlycklig när hon fick följa så hon började gnälla jättemycket i bilen när hon förstod vars vi skulle och när hon kom in till dom var hon så glad och helt galen! :D Så mormor blev så förvånad när jag sa att det var Donna ;) Mormor tyckte hon var så tokig och valpig ;) Donna är verkligen den eviga valpen, hon är alltid lika busig! ;)

Nu är jag hemma igen :) Får väl se vad man hittar på ikväll :) Blir nog mest troligt att se hockey med Nea iaf :)

work work...

den här veckan har det varit extremt svårt att ta sig upp till jobbet på mornarna och efteråt är jag lika trött. Har verkligen ingen ork till att ta tag i och göra färdigt vfu-uppgiften...

Måste jobba imorrn också och ta igen 1 av dagarna då jag var sjuk. Min handledare verkade inte bry sig om det men då har vi en "klinisk lärare" som också är med och bestämmer och hon verkade himla petnoga så hon tyckte jag var tvungen att ta igen en dag. Känns ganska värdelöst nu när vi redan har fått slutbedömningen och allt. och så vill jag ju hem till Kalix till min älskling Tova så fort som möjligt och slippa tvinga sig upp så jävulskt tidigt. så då blev det alltså inte att fara till Kalix idag men imorrn blir det att fara så fort jag slutar jobba :P Ska fråga om jag får sluta lite tidigare också så :)

måste ju göra om min blogg väldigt snart också.

sweetheart, I miss you..

..blää vad mycket lugnare, tystare och tråkigare det är när mitt lilla hjärta inte är hemma och livar upp stämningen. Hon är inte här hemma och delar med sig med sin glädje. min sötnos, men jag får ju träffa henne på Onsdag igen så jag ska nog överleva :P

Idag är jag så jävla trött så jag total dissar vfu-uppgiften och kastar mig på soffan istället och ligger där resten av kvällen ;)

Var härligt och skoj hemma i Kalix i helgen :)


Beeztizar och käääära <3

Grattis Lill-Emma! <3

hihi nu blir lill-emma lite större ;) Hela 20år ;) Då får jag smörgåstårta imorrn, det var ju självklart för dens skull jag for hem ;) Är väldigt taggad inför 20-års festen för Emma och Carita imorrn =) Det blir skoj :)

Skönt att vara hemma i Kalix :) Det är så roligt när Tova får komma hit och att se hur kul hon har det här hemma med Donna och Vilma :) <3

Nu måste jag sooova :)


hihih hittade en gammal bild här på Tinas dator :P Den är över 2år gammal =)

Jag och Tovis på skogspromenad




Lyckades få lite roliga bilder när Tova springer runt och cepar som vanligt :D Hon tycker det är så kul att leka med pinnar min lilla sötnos <3



Sötnosarna :) <3


Måster försöka göra läxa....

Let me hear your heartbeat, let me feel your heartbeat, let me touch your heartbeat, I can change your heartbeat.

Operationen idag var nå så jävulskt kul och intressant att se på! Var så himla coolt att se när dom skärde upp allt och se hur det ser ut där inuti oss :P Dom skärde upp huden och all vävnad ner till bröstbenet. Sen sågade dom av bröstbenet på mitten(för att kunna komma åt hjärtat) och att såga av det låter värre än vad det var :P Visst dom hade en såg men det gick jättefort så var det klart, det lät lite läskigt bara, lät ungefär som när man borrar i en betongvägg. Sen hade dom en grej som dom bände upp bröstkorgen med. Sen skärde dom upp hjärtsäcken och då såg man rakt in där hjärtat låg och pumpade. Fatta vad coolt det var att kunna se rakt in i kroppen in till hjärtat på en livs levande människa. Så hörde man hur hjärtat låg där och pumpade. Sen grejade dom på och kopplade så att en hjärt- och lungmaskin tog över hjärtats och lungornas funktioner. Då kylde dom ner hjätat med hjälp av någon vätska så att det slutade slå. Då när det låg där nerkylt och stilla så fixade läkarna det dom skulle på det, sydde på några vener som ska fungera som nya kärl på hjärtat och satte in en biologisk klaff till hjärtat. När dom var färdiga så fixade dom till blödningar och kollade så allt såg bra ut. Sen "värmde" dom upp hjärtat igen och startade igång det och då såg man även genom såret när lungorna började fungera normalt och trycktes ut. Sen satte dom ihop bröstbenet igen med "ståltråd" och sydde igen såret. Det var ungefär så det gick till :) Sen orkar jag inte skriva exakt alla små detaljer :P Men ja som ni kanske kan tänka er så var det förjävligt intressant att se hur det ser ut där inuti oss på riktigt :) Och det är så otroligt att man kan göra såna här saker. Sen var operationsläkaren skitduktig och han var jätteduktig på att förklara allt han gjorde och varför :) Så hade vi även en operationssköterska som satt med oss och visade alla grejer dom använde och berättade om det var något vi undrade över :) Så det var ju väldigt tur vi hade som fick vara med att se det här. Vi har nog dom bästa praktikplatserna av alla känns det som ;)

Sen fick jag reda på att jag klarade den senaste tentan jag gjorde idag! :D:D:D:D Så då blev jag väldigt glad, det här är en väldigt rolig och bra dag! :D och imorgon är jag ledig så då får jag äntligen sova hur länge jag vill! Känns som att det var ett tag sen jag fick det nu när jag har jobbat hela helgen :P Så då kan man se nån film eller göra något roligt ikväll =) Så är jag sugen på att baka biskvier om jag orkar efter middan =P Nu ska jag och Linda som är här på besök faktiskt vara duktiga och plugga :) Jag ska fortsätta med min vfu-uppgift så den kanske blir färdig ganska fort :) Skulle ju vara jävligt skönt att ha det bortgjort :P och Kalixbesöket har farit hem nu idag :)

En grävling

haha idag har jag sett en grävling!! xD Jag såg den när jag cyklade till jobbet på morgon :P Den var och gick där vid några lägenheter, och så var den omringad av läskiga fåglar som det för övrigt kryllar av här i umeå! Men det var jävligt coolt, det är inte så ofta man ser grävlingar ute i naturen :) Så är dom ju så stora också, större än vad man har tänkt sig :P Det är vid såna här tillfällen man önskar att man hade kamera på mobilen ;) Annars är det helt onödigt ;) haha.

och nu har jag jobbat hela helgen, så då har jag gjort bort det! =) Det känns bra. Tycker det känns så bra nu när man har kommit in i jobbet och känner att man kan ta eget ansvar :) I början var jag nervös över att vi själva skulle ha huvudansvaret för 1-3patient, men nu när man väl gör det så går det ju hur bra som helst och då känns det som att man vill ha ansvar över mer patienter :P Det är riktigt kul faktiskt. Så har jag börjat med våran vfu-examination i helgen också. Så nu idag ska jag försöka skriva på den. Så nu idag känner jag mig så glad och duktig som har tagit tag i uppgiften i tid för en gångs skull! och nu känns skolan så kul och allt känns så himla rätt! Det känns så jävla skönt att jag vet vad jag vill göra med mitt liv och att det är det här jag vill :) Det är speciellt kul på avdelningen jag är på när man hela tiden har saker att göra :) Jag har kommit på att när man jobbar på sjukhuset är det mycket roligare att arbeta som sjuksköterska för där är det för det mesta dom som gör alla kontroller och prover och allt det roliga och på äldreboeden och servicehus och sånt är det roligare att vara undersköterska för där är det ju för det mesta bara att dela mediciner för sjuksköterskorna :P

och imorgon ska vi få se på operationen!! Fyfan vad kul och intressant det kommer bli! En cabg operation. Då ska dom operera hjärtat. Dom tar en venbit från benet nånstans som dom sen opererar fast i hjärtat, för att gå runt hjärtats egna kärl som det är förträngningar i på patienten. Så då skär dom upp hela bröstbenet och vidgar på bröstkorgen för att komma åt hjärtat. Så ja, förstå hur intressant det kommer bli att se! =D Jag kommer ju vara helt lyrisk imorrn efter det ;P haha och undra hur det känns att såga itu ett bröstben? hahaha =P

Nåja nu ska jag sluta prata om min praktik så mykcet :P Men det är ju faktiskt det som tar upp det mesta av min tid just nu :P
Nu i helgen är Danne och Fredrix på besök i Umeå :) Dom sover då hos Linda när jag mest bara jobbar :) Så på Fredag efter jobbet så var vi här hos mig, Crille och Tova och spelade lite spel och såg film och så =) Sen ikväll ska vi hitta på nått också :) Dom far nog hem imorgon :P

Sen så är vi väldigt taggade inför Emma och Carres fest ;) hihih då får ju jag och Emma ha våra otroligt snygga nya kläder! ;)

Sen började jag tänka på en till cool grej, att jag 1 gång har träffat en jättepigg 100-åring som bodde hemma, var helt klar, rolig och skämtsam. Det är ju faktiskt coolt :) Det är inte många 100-åringar som är så otroligt pigga :P Det är ju inte ens så många som blir så gamla heller :P

jaja nu ska jag försöka göra vfu-uppgiften :P

RSS 2.0