Tjollobollo!

Nu har Tina och Myris kommit hit på besök. :) De e niiice. Dom kom hit Torsdag natt så då for vi ut och grillade direkt dom kom. Så tog vi oss ett natt dopp i sjön också. :) Det var myysigt.
Så igår var det då yran så då drack och dansade vi. :) och var på ängarna och såg på nå roliga lag när dom spelade brännboll. :)

Så har jag hunnit vara och ro tvärs över Nydala sjön i en liten gummibåt med en snygg en! =D Haha det var mysigt och lite läskigt. Så hade vi med oss goda kakor och kaffe så vi satt och fikade i våran fina lilla båt. Vi rodde från stranden och över till stenhällarna. När vi kom dit var det nån snäll person som hade lämnat igång en brasa där så vi gick upp och värmde oss lite innan vi rodde tillbaka.


haha fiiin bild..

Mys

Hade det mysigt och var och grillade runt Nydala sjön för nån natt sen. Med varm oboy och mackor, mums! :)


I am the champion!

Fiiiiifan vad duktig jag har varit idag! =D Har äntligen tagit mig hela vägen runt Nydalasjön! :D Har ju bara tänkt fara runt där i sisådär 2,5 år typ ^^, Haha, men nu har jag iaf gjort det och jag joggade till och med större delen av vägen. Jag som är så jävla otränad. Men det var skit härligt och skönt. Måste nog skärpa mig och börja jogga. Och fyyyyyfan vad fint det var där runt sjön! Det var strålande sol. Så hade vi med mackor och varm oboy och åt där ute på stenhällarna. Så stannade vi vid en skitfin lekpark och gungade lite i solen. Sen när vi hade sprungit runt så hoppade vi i sjön och tog årets första dopp från bryggan där vid stranden. ^^, Jag doppade mig t.om. 3 gånger, 1 gång med huvudet under vattnet. :) Det var faktiskt riiiktigt jävla härligt. Så en varm skön dusch när man kom hem. Riktigt mysigt och härligt var det! :)

Så bjöd jag hit Linda på palt idag, Mums! :) Så nu ikväll blir det väl att ta det lugnt och spela lite spel skulle jag tro. :)

Är ledig nu hela veckan, fifan så skönt! Och den här sista kursen vi börjar med nästa vecka är skitslö. Har skola 2 dagar på 3 veckor och på dom 3 veckorna ska vi skriva en rapport på 6 sidor, vilket man typ gör färdigt på 2 dar kanske. ^^, haha jääävligt nice! =D Nåja blir ju mycket med att packa och skit här hemma iaf. :P

Maby I´m crazy, probably..

hmm tror jag har blivit tokig ^^, Men det känns bra. Kände mig less och uttråkad, så gjorde nån psykotisk helomvändning. Haha. Känns faktiskt lite så. Känns som att jag har verkligen ingen aning om vad jag gör, jag bara testar och kör. Så får man se hur det går. Men det känns kul, varför fan ska man behöva tänka så mycket? Bara göra det man känner för och se hur det går. =P

Haha jaaa, jag är knäpp.

Small people, big hearts...

Usch, vilken underbar dag jag har haft! =D Har gått med barnmorskan idag, och fyfan vad kul och fyfan vad mycket glädje! Helt underbart kul att få träffa alla glada gravida kvinnor, känna på deras mysiga magar när ungen levde om där inne, höra på hjärtljuden, navelsträngen och moderkakan. Det var bara helt underbart. Är så coolt att det växer en liten människa där inne. Fick nästan tårar i ögonen varje gång vi hörde på hjärtljuden ^^, Haha jag är så mesig, men det var bara så underbart! och att se hur överlycklig mamman såg ut när hon fick höra sin lilla unges hjärta slå där inne. Så kunde man höra hur det flödade i navelsträngen, det är så coolt! Så ibland när pappan var med också och paren såg så underbart kära och gulliga ut. Så himla mysigt! Jaa fyy vad glad man blev av att vara där. Kanske blir en framtida barnmorska av mig! ;) Faan en graviditet är ju så underbart.

stress stress stress

okeeeeeeeej, det här blev ett jobbigt gnälligt inlägg -_-

usch, jag har verkligen inte koll på nånting just nu. Våran Vfu uppgift ska tydligen vara inskickad på Tisdag eller Onsdag, då vi ska hålla ett samtal och skriva om. Jag har inte ens haft det där samtalet, så jag hoppas jag hittar nån patient jag kan ha det med imorrn :O Så då vet jag iaf vad jag har att göra imorrn. -_-
Sen har vi 4 casefalls uppgifter vi ska göra, dom började jag lite med igår iaf...
Så börjar det blir dags att börja packa ihop grejer inför flytten som närmar sig, hur fan man nu ska hinna med det. Jag har knappt tid att hålla koll och söka ny lägenhet ens. Jag har ingen aning om internet är uppsagt...Jag skulle behöva ringa mitt jobb och prata lite och höra om schema och sånt..
..jaa jag har ingen aning om nått känns det som. Och känns som att jag inte har tid att kolla upp eller fixa nått heller. Praktik 8-17...med pendling blir det 07-18 nästan. Stiger upp 06, när man kommer hem nångång innan kl.18 ska man fixa nå middag och skit. Sen kanske klockan är 19. Då vill man bara sitta och ta det lugnt, även fast man inte har tid med det. Sen 22 går man väl och lägger sig typ. Så ca 3-4 timmars fritid, då man egentligen inte ens har tid till att ha nån fritid, för då måste man göra läxa och fixa alla jävla grejer, varav det mesta man måste fixa måste fixas på dan då man kan ringa till folk.

Aja blaaah jag måste skärpa mig. Måste göra dom där jävla uppgifterna, har verkligen skjutit upp dom till det sista nu. Är ju bara sista rycket nu så man får väl ta det. Nu vill jag bara att det ska vaaara över så man slipper läxskit. Man kan nästan aldrig slappna av helt på fritiden, för det är alltid nån jävla läxa man har att göra. Det ska det bli förbannat skönt att slippa!

Så nu är det alltså bara 5 veckor kvar av skolan. Då har jag 4 case uppgifter och vfu-uppgiften nu att göra på ca 1 vecka. Eller ja som sagt, har nu ca 2 dar på mig att göra vfu-uppgiften. Men sen redovisning på den nästa vecka. Sen har vi nån ny kurs på 3 veckor med nån ny uppgift som jag inte ens har idats kollat upp vad det är. Sen sista veckan ska man ju ta examen och ha middagar och tjofs med klassen. Samt att jag på dom här 5 veckorna ska hinna packa ihop min lägenhet. För veckan efter examen börjar jag jobba så då kommer jag vara i Piteå.
Såå känner mig rätt stressad nu och kommer nog inte ha tid till så mycket fritid.
Behöver nått luugnande! ^^,

Men får ju faktiskt skylla mig själv för att man är så jäävla duktig på att skjuta upp all tråkig skit till sista dagen... -_-
och har ju faktiskt hunnit ha mycket fritid och jäävligt skoj nu i veckan när jag hade besök och nu när jag varit hem till Kalix. Så det var nog värt det att ha dom dagarna roligt och då nu få stressa ihjäl mig istället! ^^, Haha

Your fucking perfect!

Antingen kan man väl säga att ingen är perfekt, eller att alla är perfekta just som dom är. :) Bortsett från dom riiiiktiga jävla idioterna som det finns en del av också.


Tjollabolla

Jaa nu är jag då hemma i Kalix på Mys kalas och för att få gossa med min darling Tova! <3'
Så det är mysigt, igår hann man ju träffa dom flesta när dom var här på kalas. :) Såå har jag ätiit en massa god tårta! :)) Sen på kvällen var jag och Tina hos Danne och umgicks och hade det mysigt! :)

Ibland är saker och ting allt bra tjorviga. Vissa saker kan man bara inte förstå. Blaah

Utskällning!

Mohihihihi nu jäävlar ska jag skälla på er!!!!!
FY på er! Nu har jag allt fått höra av mormor om hur dålig städhjälp Danne har fått sen ni var där och festade på valborgs! Så nu måste jag fara dit nån dag och hjälpa stackarn städa efter er! =P Måste ju skälla på er så ni lär er nått och är duktigare nästa gång! :)
Tänkte att ganska många av er som var där läser min blogg iaf! :)

Make me your radio, turn me up when you feel low

Ååååh vilka underbara dagar jag har haft! =D Lyckades få hit mina skitroliga spelkompisar helt spontant! :D Så jävla härliga människor! :) Så vi har hunnit göra så grymt mycket kul! :)
Har supit, dansat, slagits, speelat alla möjliga roliga spel, haft goda mysiga middagar, bakat cupcakes, busat, varit på bio, spelat laserdoom (SKITKUL!!!!), fotat oss i id-foto apparat, shoppat lite, jyyrat, spelat biljard, pratat och en massa massa kul saker hela tiden. Behövde göra nått riktigt roligt och skitkul att få ha roligt sällskap här hemma! :)

Har gjort ett nytt hål uppe i höger öra också, det är jättefint. Blev väldigt nöjd! :)

Sen har jag haft det väldigt lugnt på praktiken i veckan också, Ledig Tisdag, fick sluta 12 idag och ska nog vara ledig på Fredag också. Funderar på att åka hem till Kalix imorgon kväll tills när My fyller år. :) Om jag orkar åka buss :P Haha sen idag på jobbet så var det en dement tant som jag var hem till i Måndags som hade ringt till vårdcentralen 3 gånger på typ 3 timmar i morse och pratat om mig; att jag hade så himla fin dialekt och var så duktig och att dom måste behålla mig! ;) Så ville hon att jag skulle komma hem till henne igen! ^^, Haha så himla söt tant, det var riktigt roligt att höra att man blir så omtyckt! =D ^^,


Andreas, David, Linus och Tormod! :)


Awesome människor! :D


David, Norsken, Jag och Linus. :)

RSS 2.0