Tjejkväll

Jaa, igår var jag och Tina på tjejkväll här i Kalix. :) Det var modevisning, så det var väl lite kul att se på. Jag for mest dit för att man kunde vinna fina priser. Men tydligen så kunde man vinna genom att få nån lott när man kom dit och jag och Tina fick inte ens nån lott!!! Jag tror vi var för söliga dit så dom var slut. :( Haha, så jag hade inte ens en chans att vinna som jag hade planerat att göra. :/ ^^, Aja, det var nån tipsrunda där man kunde vinna också men det var en massa konstiga bilfrågor så vi har nog inte så stor chans att vinna på det direkt. xP Haha nåja. Fick ju som sagt se på modevisning iaf! :)
Så även idag kom Tina och Tösen hit och hälsade på. Så he är ju alltid trevligt med besök. Så var vi förbi till Tinas lägenhet också en snabbis så jag fick se vars hon bor och sen for vi även på stan en sväng. =)
 
Lilla Victor var supermysig igår och även jag hade fullt med energi. Så vi hade en sån supermysig och underbar dag tillsammans! Jag är så otroligt glad att jag har min David och Victor. Man ska verkligen alltid uppskatta och vara rädd om varandra! <3
 
Nu är det då underbara helg igen! Jag tycker veckorna går så fort nu när David går skolan. Det är väl för att det blir mer att göra när jag är själv hemma och underhåller galningen! =D Så då när det är mer fullt upp så brukar ju tiden ha en tendens att rinna iväg. Aja, det tycker jag bara är bra just nu. Tiden får gärna gå lite. =P
Nu i helgen blir det iaf som vanligt lite kvällsmys med nått gott framför tv:n på kvällarna. Få njuta av egentid när lilla gossen har somnat! :)
 
Underbara älskade... <3
 Min vackra lilla buspojke! <3 <3 <3

Choose how to use your energy

Man ska inte lägga för mycket energi på att irritera sig på andra eller på onödiga småsaker man ändå inte kan göra någonting åt. Bättre att lägga energin på positiva saker som får en att må bra. Uppskatta allt bra man har i livet! <3
..Det får en att må bättre! =)

Promenad, "familjemiddag" och hundvakt

Jaa, det är väl lite av vad vi sysslar med här. I Förrgår var jag och Victor ute och promenerade med Jenny. Sen bjöd vi henne på kaffe så var hon här och hälsade på oss en stund. Så det var ju riktigt trevligt sällskap! =)
Så igår var vi bjudna till mormor och morfar på middag. Dom bjöd på älgköttsoppa. Så då var även moster, Niclas och Jonna där och Mange och Tina. :) Sen fick vi våfflor till efterrätt men jag var då så mätt så jag fick skippa det. Så då åt jag och David våfflor idag istället! :) Gött gött!
 
Så har Tina och lilla Tösen varit här och hälsat på också så fick jag och Victor vara hundvakt en liten stund medans Tina for och handlade. Victor och tösen kom bra överrens. Victor skrattade och tyckte det var så kul när jag och Tösen busade och när Tösen var och pussade på honom. :) Haha, så sprang Victor och jagade Tösen i sin bilstol. Så dom var då så söta. ^^,
 
Mormor med Jonna och Victor! :) Jag har en sån underbar mormor! Det går alltid att prata med henne om allt och hon märker alltid om nått är fel och vågar fråga. Hon har alltid kloka svar. Underbara människa! <3
 
Lilla lurven!

Söndags zombie

Vaknade 05 imorse av mig själv -_- Så "råkades" jag väcka David ^^, Så vi var då värre morgonpigga och steg upp tidigt. Sen så fort vi hade stigit upp kände jag mig inte så pigg längre. Jag kände mig helt tung och trött i huvudet som sen höll i sig halva dan. Tills jag fick mig en bra vila som hjälpte! Så det var himla skönt och tur att det gick över, för jag och David hade planerat att gå ut och äta på Kina idag.
Så då har vi varit där och ätit, det var supermysigt och gott! Alltid skönt att komma ut och göra nått tillsammans och skönt att få vara lite barnfria! :D Så Victor fick vara hemma med sin mormor som var barnvakt åt honom. :)
 
Så nu ikväll är jag pigg iaf så nu blir det att busa och gossa med Victor tills han somnar och sen blir det väl att se nån film eller att spela nått för mig och David! =)
 
Lite bilder från idag :)
Såå gott med kinamat! =D
 

Busen var hemma och busade med sin mormor, men han sov nog mest. ^^,

Beautiful Saturday!

Yaay då var det helg igen! Det kan man ju inte annat än gilla! =D
 
Igår var jag och David duktiga och städade här hemma. Sen på kvällen kom Ida hit. Det var så skönt att träffa henne, det var så längesen! =D Så fick hon träffa och gossa med lilla Victor som var så himla kramgo! =) Så vi hade det mysigt, drack te och surrade. Sen åt vi godis och kollade på film. Så det var en mysig Fredag! :)
 
Nu idag har vi mest varit ute hela dan. Jag, David och Victor promenerade ner till stan och har gått runt där och kollat. Vi köpte en ny jacka till Victor och så fick han en ny liten bok från bokrean. =P
Det var superhärligt att gå dit i solen, sen på hemvägen var det lite kallare när solen börjat gå ner. Så när vi kom hem var jag lite frusen så då gick jag och la mig i ett varmt bad. Så underbart med badkar! :)
Så nu får det då bli att ta det lugnt och slappa resten av kvällen! Grabben verkar dock full med energi nu efter han har sovit så gott i vagnen så blir nog mest busa med honom. :)

Snossa bebis

Idag har jag varit och hälsat på hos Anniken och fått snossa på hennes söta lilla 1månaders prinsessa! Shit helt sjuk hur småa dom är och hur fort man hinner glömma! =D Haha! Hon kändes jätteliten och då var ändå Victor typ 2kg mindre och 6cm kortare när han föddes. Känns så sjukt att han har varit så himla pytte! Nu är han en 9kg:s guldklimp! ^^,
Victor fick tyvärr inte följa med och träffa tjejen. :( Jag hade råkats glömma ta ut bilbasen från våran bil så den var med David på skolan. Så Victor fick vara med mormor och morfar istället, så då blev ju dom glada iaf! =) Han får följa med nästa gång istället!
Så sen efter jag hade varit där så var jag hemma hos mamma och Mange tills David slutade skolan och kom och hämtade oss.
 
Han är så underbar min grabb! Tummen upp när man får pussar av mamma! ;)
 
Victor är vild i sin gåbil! Han är så snabb och så ser han så rolig ut när han ibland springer runt, runt, runt! =D
 
Victor och pappa har gåträning :)

Morgonpigg

Haha, jag är så jäkla pigg så tidigt. Då vill jag bara ut och promenera med nån, ut och hälsa på folk och så sover typ alla andra. -_- Sen när alla andra har vaknat och kan umgås då har jag hunnit bli trött igen. ^^, Haha, dåligt tajmat. Jaja.
 
Idag när jag steg upp hade min älskling varit så snäll och tagit fram en bulla åt mig och lämnat en så fin morgonhälsning! Då blev jag riktigt glad! =D <3 Med en sån start så kan det ju inte annat än bli en bra dag! =)
Tur att jag har min David! <3

Smörgåstårta

Mums! Idag var vi till djuptjärn och åt smörgåstårta som Mange hade gjort. Så gott! =) Så hann jag även träffa Tinas söta valp lite snabbt! <3 Gullego! Så mysigt med en liten valp. Den var då så glad och lekte med dom större hundarna. =)
 
Sen efter middagen for vi även och hälsade på hos moster, Niclas och Jonna. Så fick Victor leka med Jonna. Han satt och gapskrattade åt henne och tyckte det var superkul att se när Jonna sprang och hoppade runt och lekte. Så himla söta dom var. Goungar! <3

Underbara helg!

Guuuuuuuuuuud vad skönt med helg! Nu när David är borta på vardagarna så märks det verkligen när det är helg. Så skönt att få ha honom hemma. Det bästa av allt är att få vakna upp tillsammans och kunna ligga och kramas på morgonen! :) <3 Davids skolan börjar 07 på vardagarna så han stiger upp 05 och då sover ju jag för det mesta. ^^,

Det är så skönt nu också när Victors dygnsrytm har stabiliserats. Han somnar 20 och vaknar 07. Så vi går och sover rätt tidigt och är vana att vakna tidigt. Men det är skönt när han somnar tidigt så man har lite egentid på kvällarna. :) Så nu ikväll tänkte vi gossa ner oss i soffan och se på film. :)
Så har vi även lånat mamma och Manges husvagns tv, så vi har även en tv i sovrummet nu. Sån lyx! Så skönt att ligga i sängen och se på Disneyfilmer innan man somnar. Blir att köpa en egen sovrumstv i framtiden. =)
 
Annars idag har vi varit och hälsat på hos mormor och morfar. Så var Linda och Jens också där. Så det var ju trevligt fick dom busa med lilla Victor. Sen var vi även förbi till Danne och Cissi en sväng och hälsade på. Så det har varit en riktigt bra dag. =)
 
Jag med mina vackra prinsar! :) <3

Something new..

..haha idag har jag gjort någonting "nytt"! Jag har målat naglarna! Hahaha, knäpp jag är. Jag gör typ aldrig det. Var flera år sedan. Så idag får David för första gången se mig med nagellack! =D Det känns väldigt ovant och konstigt. Har jag fått ålderskris? Haha det känns inte som att jag passar i nagellack. Jag har nog fel färg, måste nog ha nån neutralare. Det blev ceriserosa som jag hade hemma. Känner mig för gammal för knallrosa nagellack. ^^, På sommaren kan det ju dock vara jävligt fint med färgglada kläder och matchande nagellack, men nu på mig känns det bara ovan och konstigt. =P Får se vad David säger när han kommer hem. Hahahaha! =D Jaja lite kul känns det iaf. Lika bra att jag inte gillar nagellack när jag ändå inte får ha sånt på mitt jobb. =P Men jag måste nog mest bara vänja mig. På andra tycker jag ju det är fint, så då borde det ju kunna vara fint på mig också. ^^,
 
Idag känns iaf som en bra dag. Känner mig piggare, så jäkla sköööönt! Det är guld värt att känna att man har energi! Igår höll jag på att tvätta hela dan och så har jag varit duktig och städat och bytt gardiner här hemma så det blev jättefint. Får fota nån dag när soolen är framme och lyser in så det är extra fint! :) Har börjat få vårkänslor! Så härligt! :)
 
Ajaaaa...idag blir det då gossa och leka en massa med Victor. Han var så supersöt och glad på morgonen så då blir man ju själv så glad. =) Nu ligger han iaf och vilar så då får jag passa på att spela lite eller göra nått kul! =)
 
Bjuder på lite bilder på busen
För nån dag sen när jag vaknade hade Victor vänt sig och krypit till andra delen av sängen. =P
 
Så himla gossig! <3
 
Jahaja vad sysslar busen med för hyss? Han försöker sabotera mitt internet!!! -_-
 
Neejdå, han är ju heeelt "oskyldig" ... (a) ;)

Förkylning

Pjuuh nu har vi hela familjen varit sjuka. Usch vad jobbigt och trist det är! :( David blev sjuk först, sen jag och tillsist lille Victor. :( Så vi har mest legat däckade. Som tur var så gick det värsta över fort. Jag känner mig inte riktigt helt frisk ännu, men ändå inte så att det är störande jobbigt längre. Mest bara fortsatt lite matt. Det jobbigaste är ju ändå att se lilla Victor vara sjuk. Han var som värst nu i helgen. Han hade det jättejobbigt att sova Lördag-Söndag. Förkylningen var ett helvete för bihålorna. Nu inatt har Victor sovit bättre iaf och han är ändå ganska pigg såhär på dagarna. Man hör ändå att han är täppt när han sover och man ser att han är matt och glansig i ögonen. Men det känns iaf som att det värsta är över för honom med. Så nu ska vi bara fortsätta krya på oss och bli helt friska! :)

bvc och myggan

Idag har mamma varit här och hälsat på och lekt med Victor. Så var vi med honom till bvc och kollade längden och vikten. Han växer då så bra lillpojken. :) Sen var vi och åt lunch på myggan. Jag åt kycklingbaugette, mums! =P Sen var vi även och köpte ett par nya vantar åt lillen. Så det var ju som trevligt att komma ut lite. :) Annars har vi mest tagit det lugnt här hemma resten av dagen. :)

Jag och busen

Ja nu har David börjat sin skola. Så nu är det bara jag och busan hemma på dagarna. =P Victor har börjat gå och sova kring 20-21 tiden så vaknar han kring 06-07. Men det är riktigt skönt faktiskt. Då kan vi alla stiga upp tillsammans och äta frukost på mornarna, så det är mysigt. :) Så jag och David är då redan så vana att gå upp tidigt, det trista är väl att man är helt död på kvällarna och går och sover så jäkla tidigt också. =P Jaja, så är det.
 
Idag ska jag iaf försöka städa till här hemma. Har börjat lite smått. Har plockat bort lite prydnadssaker från tv-bänken och vardagsrumsbordet där Victor kommer åt. Så nu ser det så tomt och tråkigt ut. =P haha nåja det är ju en period det får vara så. Nu är det ju så spännande att dra och ska ha och upptäcka alla nya saker han kommer åt. Så då får man ju passa det man är rädd om. ^^,
 
En morgonhälsning från Victor..
 
 
Så igår gick jag igenom en massa tyger vi fått som mormor har sytt till när mamma och moster var små tror jag? Eller till oss när vi var små, vet inte riktigt. Det var mest en massa lakan som hon sytt på broderier på. Men hittade iaf det här fina kuddfodralet också. =) Jag tyckte det var jättefint och extra kul när det är mormor som har gjort det också! :) <3
 

Victor sov då så gott på det! ;)

Barnmässa

Idag var vi på barnmässan som var här i Kalix igår och idag. Dat var väl mysigt och kul att gå runt där och kolla lite. Vi såg lite av nån "teater" där barnkör var och uppträdde. Victor var dock inte så intresserad av den, han bara spanade och log och skrattade åt en mamma med en liten tjej som stod bakom oss. Så Victor charmade dom nog, mamman verkade tycka han var så söt och han var så intresserad av dom. ^^, Han är som ett riktigt litet charmtroll som ska charma alla tjejer han ser, då drar han på storsmilet åt dom! ;) Nä men han är ju oftast så go och glad min lilla grabb! <3
Sen var vi med på nån babysång, dock hade vi missat den lite så vi hann bara se och vara med på nån låt. Så var det en massa clowner och försäljning och sånt. Så det är ju alltid kul att gå runt och kolla på saker. Så vi köpte en superfin tavla till Victors rum och ett färgglatt och fint bordsunderlägg åt honom. Målat av Kerstin Westin, hon är så duktig! Fanns en massa fint där som hon hade gjort. :) Så bordsunderlägget kommer han nog gilla att kolla på.
 
Nu ska lill killen vila så då får jag och David passa på att sitta och ta det lugnt, kanske spela nått. Jag har myst ner mig under en filt, yllesockarna på, en kopp te och lördagsgodis! Mys! :)
 
Den fina tavlan! :) Dock bara en tillfällig ram vi hade hemma, får köpa en finare sen nångång. :)
 
..och bordsunderlägget. :)
 

RSS 2.0