Praktik

mjo idag var första dagen på praktiken :) Känns som att det kommer bli skönt med praktik. Alla verkade trevliga och så, så jag kommer nog trivas bra :) Schemat gillas också! :) Sen när jag kom hem från praktiken var jag så grymt trött. Hade vaknat 06.10 vilket man inte är van vid. Satt vid datorn ett tag och sen har jag i princip legat och sovit på soffan hela dan. Imorrn jobbar jag iaf kväll så då får jag sova lite längre på morgonen! :)
Nu blir det gå till soffan igen och se på simpsons och sen Idol! :D

Wii

Nu har jag skaffat internet till mitt wii! :D Skitkul! Då kan man ladda hem en massa gamla nintendospel :P Fast det kostar då lite men inge mycket :P Så idag har jag laddat hem Super Mario 3 och ett gammalt Zelda! :D Så har jag även fått call of duty som jag hade beställt som jag och Crille ska spela med varandra :P Så ikväll blir det lugn hemmakväll med wiispel! :D


Tråkdag

Idag har jag varit ledig från skolan och så här har min dag sett ut:
läst, farmat, läst, lunch, farmat, suttit vid datorn, läst, middag, tvättat, farmat och nu sitter jag här. Känns som lite enformig och tråkig dag. Men jag har behövt läsa för ska ha läst en bok som jag ska redovisa på Torsdag och på typ 3 veckor hade jag läst 20 sidor. Så får väl skylla mig själv när jag har skjutit upp det :P haha och har inte ännu läst ut den ;P har typ 30 sidor kvar men dom tar jag senare ikväll eller imorrn ;P

och mamma och dom ska komma hit till helgen! Skitkul! :) Jag saknar ju min familj! :) Så det blir jätteroligt att dom ska komma och hälsa på! =)

Take me down to the paradise city..

Jaa vaknade på morgon och steg upp och gjorde sig iordning för att fara till stan med Ida och Sara :) Vi var lediga från skolan idag så :) Så då var det att shoppa en massa, köpte en snygg tunika/tröja, ett par jeans leggins, en mössa och vantar, present till mormor och en skit snygg skinnjacka som jag är skit kär i!! <3 :D Sen efter jag varit på stan typ hela dagen så for jag till Emma och Limpe för att visa upp min fina skinnjacka :P Var där en snabbis. Sen var det att fara hem och äta chickenbitz! gott! =P Sen så upptäckte jag att jag på nått vänster hade lyckats köpa jeanslegginsarna i fel storlek...så då var det bara att cykla tillbaka till stan, och det är en bit att cykla. så cyklade och skulle byta och då fanns inte den färg jag helst hade velat ha kvar i min storlek. Så fick byta till en mörkare färg men det gjorde väl inte så mkt :P På hemvägen for jag till Emma och Limpe igen och hälsade på och var där och såg Idol :) Var ju roligt när Lena och compani var där också :) Sen nu ikväll blir det att ta det lugnt och se på film :)

..egentligen var det tänkt att jag skulle passa på att göra bort läxa idag när man var ledig men så blev det inte...som vanligt. Måste ta tag i läxan nästa vecka ;P

Sen så igår på kvällen hade jag, Sara och Ida planerat en spelkväll hemma hos mig :) Så då gjorde vi fruktsallad vi åt och kollade på Idol =) Men sen började Sara må dåligt och for hem så då ringde vi hit Martin som förstärkning så spelade Jag, Ida, Martin och Crille lite wii och "med andra ord" :D Det var hela tiden jag och Ida på lag mot Martin och Crille och jag och Ida vann ju då självklart i allt!! ;) Det var riktigt trevligt! :)

Right here waiting for you

idag började jag dagen med att göra en jättegod frukost, fil med en massa goda frukter i. hade t.om. körsbär i, precis som i turkiet! Skitgott! Fast var nog godare i turkiet med turkisk yoghurt och persikor och hela köret, men med fil var också jävligt gott!



haha sen har jag försökt plugga hela dagen typ men det har inte gått så vidare bra, och igår gick det också åt helvete ^^ Fattar inte vad jag gör när jag ska plugga! allt annat än pluggar iaf verkar det som... Men har iaf varit i biblo och lånat lite böcker och kopierat och lite sånt, så har fått lite gjort iaf!! :) Så har jag varit hos mormor och hälsat på så fick jag se hennes hotellrum och så där :) och nu ikväll har jag kollat på idol :)

Har även fått veta idag att det blir av att para min lilla bejbis!! :) Fan vad bra, jag vill ju så gärna ha en av Donnas valpar, så får man hoppas på att den blir lika söt och liten som Donnis! :) Söt lär den ju garanterat bli iaf! ;) Jag saknar Donna så grymt mycket och jag vill så gärna ha en hund nunununu!  Så jag är så himla glad att det verkligen blir av att skaffa valpar med Donna! :)
Sen så kanske jag får besök av familjen i slutet av månaden och då kommer min lilla bejbis till mig! ;) Det hoppas jag blir av! =)


Min älskade Bejbi Donna! <3

lugnet efter stormen

Haha ja nu är det lugnt här hemma igen! :D:D Haha skojja! ;P Nä det var jätte kul att ha kalixbesök över helgen :) Men nu har dom iaf farit hem igen :P Men hann iaf vara med Linda och Emma på ersboda och handla lite grejer. Köpte ett litet avlastningsbord att ha i köket och lite annat smått och gott. Sen har jag varit duktig och städat :) Det behövdes! :P Sen blev det att ligga framför tv:n och slöa :) Nu ska jag börja se true blood tror jag, så får vi se om det är nånting som är värt att se ;P

Kalixbor på besök

Japp nu är då Linda, Danne, Fredrix och Ekberg på besök här i Umeå :) Dom kom hit på torsdag kväll och ska vara här tills imorrn :) Igår var vi alla på stan på dagen och shoppade lite ;) Älskar mina nya kläder! :D Sen hann jag bara hem och fixa så drog jag iväg till Ida på förfest :) Där vi även fixade oss töntiga eftersom vi hade våran lillsittning sen kl.19.00 med temat: tönt. Det var roligt på sittningen och vi fick god mat! :) Speciellt förrätten tyckte jag var skitgod! :) Sen efter att man ätit och umgåtts blev det såklart dansa. Sen for jag därifrån och for till Origo istället för att vara med mina Kalix vänner som skulle dit :) Så det var en väldigt rolig kväll iaf :)

Nu idag har vi mest legat framför tvn och slöat. så har jag börjat läsa på min bok som vi har som uppgift att göra! :) Sen har jag nu också fått veta att jag får vara kvar i Umeå på min praktik!!! :D:D:D fan vad skönt!! Vi hade annars kunnat hamna vars som helst i västerbotten. så då är jag glad! :) Ikväll blir det nog inge fest eftersom dom andra ska kunna köra bil imorrn :P Så det blir väl en hammakväll att bara umgås och spela spel och så :)

Nollningsveckan

Har varit så grymt jävla kul! :D Nu har den hållit på i 10 dar. vi har varit lediga 3 dar tror jag fast 1 av dom dagarna ordnade vi eget bullfika några stycken :) Vi har supit 7 dar och 3 av dom dagarna har jag supit bort min cykel och sovit borta (1 gång hos Martin och 2 gånger hos Ida:) tappade även bort min jacka 1 dag ;P Men jag har haft jävligt tur och fått tillbaks min cykel alla gånger! :D Sist jag tappade bort den var jag helt säker på att den hade blivit stulen men sen dagen efter fick jag reda på att jag hade lämnat den hos en fadder där vi hade varit på efterfest vilket jag helt hade glömt bort! xD och 1 av dagarna när jag tappat bort den så visste jag faktiskt vars den var men jag visste bara inte hur jag skulle hitta dit den var ;P Så kort sagt så är alltså supa det enda vi gör på våran nollning! ;) men har även haft några nykterhets saker på dagarna också :P och nollningen ska fortsätta till på fredag! :) Har även hunnit prova på att festa osminkad och i mjukiskläder! :D (Y)

Idag har jag då iaf varit ledig så nu har jag äntligen hunnit få upp min bokhylla och fixa lite mer här hemma! :) Sen så kom mormor och morfar hit idag! :D:D:D:D Så då har jag varit och hälsat på dom och sen kom dom hit och hälsade på också! :) Känns jättekul och skönt att dom är här! :) Så då ska jag också passa på att utnyttja deras bil också så kan jag fara och köpa lite större grejer och sånt som jag behöver! :) Så då blir det att fara på stan och shoppa med mormor någon dag! :)

och jag saknar min lilla bejbis! <3

RSS 2.0