Oh Sunny day!

Igår var jag ute med Moster, Niclas och min söta lilla kusin Jonna i deras stuga i skärgårn. Så då var jag ute och njöt i solen heeela dan! ..och jagade en busig unge. ;) Det blev tyvärr inge badande. =P Sen åkte vi med båten in till hamnen i Kalix och köpte glass. Mys! Sen var vi och hälsade på Mats, Elsa, Emma, Sara, Tommy och lilla Alva. Så då bjöd dom på fika. :) Sen hämtade David mig därifrån så var vi hemma och tog det lugnt på kvällen. :)
 
Himla tur jag var ute och njöt av solen, idag var det inte lika fint. :( Så idag blir det fortsatt städning och vara duktig då...Det tar aldrig slut! =O haha, har en massa tvätt från i helgen att vika ihop iaf. Så ska jag hämta ut mitt pris jag vann från luftgevärstävlingen på midsommar, jag fick en fogsvans (en såg). Så det blir en namnsdagspresent till David! =D ;) Så blir det barnmorskan senare också. :)
 
Fick en massa jättefina bilder på Jonnis. Barn är ju bara för härliga!
En glad tjej! :)
 
Så himla söt kusin jag har! <3
 
Kompisen Alva hade en pool dom kunde bada i! :)
 

Stoppa tiden! :O

Haha, hur många gravida säger så? :O Känns bara som att jag inte hinner med! Det börjar faktiskt närma sig och det känns som att det är 1000 grejjer kvar att fixa! När jag läser på alla gravidsidorna om veckan jag är i nu så står det om att förbereda sig och packa bb väskan och de och de och de.... Det har jag då inte ens hunnit tänka på för 5öre! =P Aja det är nog lugnt ett tag till, känns det som iaf men man vet ju aldrig! Kanske dags att börja tänka på att förbereda sig lite mer så man iaf är förberedd..^^, Men jag har haft så fullt upp med flytten så tankarna har mest varit på att fixa i lägenheten och hur jag vill ha det och si och så. =P
 
I helgen fick vi iaf spjälsängen. Den är så grymt jävla fin! Jag är så himla nöjd med alla grejjer vi har köpt. Känns verkligen jättebra och jättekul med alla saker, lätt värt varenda krona. :) Så igår städade vi och fixade bort typisch alla sista svarta säckar och kartonger här hemma. Jag har 1 kartong kvar att packa upp som jag ska försöka göra idag. =P Fast tror jag har nån mer kartong kvar i djuptjärn också. -_- Måste ta hit mitt vitrinskåp och hitta vars alla glas till det är nångstans, så är lite mer saker kvar. Så vill jag hinna till Ikea och Luleå här någon dag och shoppa lite saker också. :) Nu ska vi iaf först hitta nån fin bil och köpa ny bil så fort som möjligt. :)
 
Aja, igår så provbäddade jag iaf spjälsängen också. Måste ändå tvätta alla lakan och allt först innan dom används, men bäddade bara ut dom nu för att se hur det såg ut. :) Så här kommer lite bilder..
Den fina spjälsängen. Detta påslakanset hör ihop med spjälsängsskyddet, men det här är dock egentligen till vagn/vagga, därför det är så litet. Ska köpa samma till spjälsängen också. :)
 
Så här bäddade jag ner det i vagnen som det egentligen passar till. :) Så fint!
 
Så ett annat större påslakan som är till spjälsängen. :)

Midsommarafton 2013!

Jag har haft en bra helg med mitt hjärta. Midsommarafton firade vi ute i solen på backholmen. Jag hade typ aldrig varit där (har nått svagt minne och misstänker att jag varit där nångång när jag var liten). Det var ju iaf jättefint där! Så det var härligt, så hade dom olika roliga aktiviteter; fikaförsäljning, fiskedamm, dans, luftgevärsskytte, pilkastning m.m. Jag var pro i luftgevärsskytte så jag hoppas att dom ska ringa och säga att jag får nått pris! =D Så träffade jag även min söta Ida där! <3 Hennes mamma var tyvärr mer pro än mig på luftgevär så det blev då inget 1:a pris iaf! ^^, Jag hamnade iaf på 46p av 50 möjliga! :) Så fikade vi och hade det mysigt där ute vid älven i solen. :) Så gjorde vi en fin midsommarkrans till mig också. ;)
 
Sen på kvällen grillade vi här hemma här utanför. Så då hade vi några trevliga grannar vi satt och chillade med vid elden. Sen åt vi jättegod grillad middag ute i kvällssolen. Det var riktigt mysigt och härligt. :)
 
Mums! =P
 
 
 
 
 
 
 

Thinking it´s to soon, to have it all...


Days go by

Tjingeling!
Vad sköönt det har varit med helg! :) På Fredagen tog ju då min kära lillasyster Tinis studenten! :) Så då var det att fira henne och äta jättegod smörgåstårta som Mange hade gjort! Mums! =P
På Lördagen var vi mest hemma och tog det lugnt och nördade lite, det var faktiskt väldigt länge sen! :) Sen på kvällen hade vi det mysigt med godsaker och filmkväll hemma i Djuptjärn. :)
och igår var det ju faktiskt äntligen lite varmare och sooooool! =) Så då var man ju tvungen att passa på att vara ute! :) Så då satt jag och David och solade nere vid älven och lekte lite i hamnen. =P Så härligt! Sen var vi även ute och lekte lite med rc-bilen. Jag är proffs på att hoppa! =D =D Hihi. Så på kvällen mös vi ner oss i soffan och såg på film. :) Vi måste nog köpa en tv till sovrummet, annars blir det att vi ser film och somnar på soffan varje natt. ^^,
 
Idag ska jag vara duktigt och göra lite nytta. :) Ska till mormor och morfar nu snart och fixa lite saker. :) Åååååh det går inte att förklara hur mycket jag uppskattar ledigheten! Känns nästan kul att man har tid och ork till att diska! Haha och då är nått galet!! Nä men det är så enkelt när man är hemma hela dagarna att ge sig tid till att diska på morgonen och ha tid till att städa upp och hålla det fint här hemma. Inte för att jag har fått till det fint som jag vill ha det än men jaa det kommer ju som sagt eftersom. :) Man har massor med tid till att hinna saker helt enkelt och det är förjävla sköööönt!

Sleepyhead

Usch vad trött jag känner mig idag. Jag är så konstigt trött. Sovit lite konstigt inatt, vaknade vid 03 och var pigg. -_- Lyckades iaf somna om sen tillslut. Nu idag har jag bara suttit framför datorn och slöat och inte gjort nått vettigt alls. Drömt om alla saker jag vill ha. Borde göra nytta och få iordning här hemma...usch det är så tråkigt nu, mest bara små skitsaker kvar som man inte vet vad man ska göra av med. Så borde vi få upp lite mer på väggarna och så måste jag köpa lite nya saker så det blir mysigt här hemma. :) Vill köpa och fixa grejjer dirr, men måste prioritera lite. Ny bil är prio 1 just nu. :)
Önskar man bara kunde rycka upp sig och ta tag i saker, ska väl inte vara så jävla svårt!!! -_-
Istället gick jag och försökte vila men hade inte ro till att ligga där och somna. Trots att jag känner mig så trött så är det svårt att somna? Fast egentligen så borde jag inte vara så trött då jag tycker att jag sover och sover massor. Jag kanske sover för mycket. Får nog testa gå ut och ta en promenad eller nått istället.
 
Nu måste jag iaf gå och fixa nån lunch och göra mig iordning, senare blir det att fara och se när min söta lillasyster Tinis tar studenten!! Gud vad kul! Bäst! <3<3<3
 
Juste var ju hos barnmorskan tidigare i veckan också. 3:dje barnmorskan jag är hos. Blir lite trist när jag fått byta och träffa nya hela tiden, p.ga. flytt och semester. Nästa gång skulle jag få fara till ytterligare en ny för då var min nya ordinarie på semester. -_- Tjorv! Aja, nog går det bra iaf. Allting var då bra. Barnet hade fina hjärtljud som låg kring 133. :) Så ska man tro på myten om hjärtljuden (Under 140, en kille och över 140 en tjej) så är det en liten kille. ^^, Fast det är ju bara en myt och inget man kan tro på. =P Vi får vänta och se helt enkelt. :)

Full rulle

Tjomtjom här är det fullt upp för det mesta. :) Har ännu inte hunnit få allt i ordning i lägenheten men det börjar arta sig mer och mer eftersom. :) Nu i helgen röjde vi upp i barnrummet och tvättade typ 100 svarta säckar med grejer! Så nu är jävlart allt rent och fint! (Inte riktigt allt, har fortfarande kvar tvätt!!!! -_- ) Har tvättat alla extra sängkläder, påslakan, gardiner, allt! Rensat mina kläder och gjort sånna tråkiga saker. Kändes som att det var lika bra att ha allt man packar upp nytvättat och fräscht =) Så har det börjat bli riktigt fint och mysigt i barnrummet, fast ska ju dit en massa mer saker också såklart. :) Vääääntar bara på att den fina spjälsängen vi har beställt ska komma, dom hade skickat den idag iaf! :) Så har vi fått upphängt lite saker på väggarna här hemma så det ser lite trevligare ut, men fortfarande mycket kvar! Så man har då hela tiden saker att göra här hemma, men det blir mer och mer ordning eftersom. :)
 
Så igår var vi till Haparanda och köpte lite smått och gott. :) Nu idag har jag varit hos mormor och morfar och haft målarverkstad hela dan. Håller på med ett kul målningsprojekt, kommer bli skiiiiiiiitfint! =D Borde bli klart rätt fort. Blir nog att fara dit och fortsätta imorrn. :)
 
Så för min del känns det bara skönt nu att det är sämre väder, då hinner man få nytta gjort här hemma. :) Är det strålande sol ute så är det ju inte så himla kul att vara inne och städa i lägenheten. =P

<3

I Onsdags var vi i Sunderbyn på ultraljud igen. :) Man såg inte lika bra som förra gången då ungen är något större nu, så det gick inte att se lika översiktligt. Men vi fick då se hur huvudet låg och hur den låg och sprattlade med händerna och fötterna. Den låg med huvudet nedåt och så låg den så att den boxar och sparkar mig rakt ut mot magen. ^^, Moderkakan hade då farit upp så den inte är ivägen för en normal förlossning, så det var ju bra. :) Det barnmorskan sa var att min livmodertapp som sen minskar och öppnar sig inför förlossningen var på ungefär 2cm nu, hon hade helst velat att den skulle ha varit kring 3cm. Så hon sa att det kan tyda på att jag kan få en tidigare förlossning. Så hon sa att nu måste jag ta det lugnt i iaf 5 veckor så att det inte redan kommer en unge! Nä den får stanna där inne ett tag till! Men som den brukar leva om så känns det som att den har bråttom ut. ^^,
 
Igår bjöd David ut mig på "dejt" ;) Så då var vi ut och åt på Kina restaurangen, och det var lika god mat som vanligt. :) Sen gick vi runt stan och kollade lite, det var ju Kalix Kulturnatta. =P Sen for vi hem och hade det mysigt och bäddade ner oss i soffan och såg på film. :) Så skööönt att ha en soffa! =D
 
Bilder från igår. David hade köpt 7 röda fina rosor åt mig. :) <3

Still going..

You're with your baby
And you're parked alone
On a summer night
You're deep in love
But you're deeper in the woods
You think you're doin' alright...
 
*
 
Ja det var ett tag sen. Har mått rätt dåligt nu i Maj. Har mest varit ledsen och besviken. Hade inte ork eller lust att prata med någon. Var helt slutkörd efter jobbet. Kändes mest som att jag bara ville falla ihop och slippa allt. Slippa tänka. Slippa människor.
Men jag var glad också. Min underbara älskling David och våran lilla bejbis i magen gav mig glädje och höll mig uppe. <3<3<3<3 Är så jävla glad att jag har min David, han har ställt upp så otroligt mycket och får mig att må bra! <3
 
Nu har jag väl börjat må bättre igen. Vi har flyttat hem till Kalix. Hmm...varit lite blandade känslor kring det också, men just nu känns det bra. :) Har fått umgås med mina bästa tjejor! <3 Så var dom så snälla och hjälpte oss med flytten! Guld värt! Måste bjuda dom på nån gomiddag så fort jag har fått ordning hära och baka biskvier också. =)
 
Så har jag ju slutat jobba nu. Det var ju såklart också med blandade känslor. Jag har verkligen trivts jättebra på jobbet och jag hade verkligen världens bästa arbetskamrater där och det var så bra stämning. Men mest är det jäääääävligt skönt att få vara ledig! Jag behövde verkligen vara ledig. Det var svårt att få andra att må bra när man var så trött och inte mådde bra själv. Oftast gick det ändå att koppla bort och göra ett bra jobb, men det tog verkligen all min energi. Är stor skillnad nu! Nu kan jag faktiskt använda energin på fritiden och orka göra roliga saker och fixa saker i hemmet. Vi har redan hunnit få iordning det mesta. Mest bara en jäääävla massa grejer som ska tvättas och tråkiga skräppapper och grejer som är kvar att packas upp. -_-

RSS 2.0