Bright eyes, blinded by fear of life. Betrayed by sunrise.

 
 

Mys

Det kan ju vara rätt mysigt med höst (jaa fast nu är det ju snart vinter). Mörkt och mysigt. Man får göra fint med en massa tända ljus, dricka goda varma téer, varm oboy, eller som jag dricker nu; varma koppen hallon/blåbär med ballerina kex till! Mums! :)
Men det är inte lika kul och mysigt på mornarna när man får stå ute i kylan och skrapa bilrutorna. -_-
Nu idag har ju iaf första snön kommit, det är ju alltid rätt mysigt såhär i början. =P
Näää...mest längtar jag då bara till Thailand, till sol, värme och turkost hav! Inte så länge kvar!! =D =D =D =D 
Blir dock att jobba som saaaaaaatana dom 2 veckorna innan Thailand. Jobbar 6dagar båda dom veckorna och båda helgerna, så det kommer nog kännas tugnt. Men tänker att det ska gå bra när jag vet att jag snart då får semester och sol, vila och värme och bara njuuuuta!
 
Aja den här helgen är jag iaf ledig, så då blir det att fara till Kalix på Torsdag kväll och stanna till Lördag kanske? :) Ska till tandläkaren på Fredag morgon iaf. Så det blir mysigt att komma hem lite. Kan man myysa och se på hockey hos mormor och morfar. :) Så måste jag ju fira min Emmis som har fyllt år. Hoppas hon har kvar lite fika åt mig. Hehehehehehe.
 
Bjuder på lite bilder från hur myysigt jag och David hade det här en kväll. Var lite nyttiga för en gångs skull! =D Galia melon, kesella och iskallt gott vatten till en bra film och tända ljus såklart! :)
 
 
 

How to save a life

Äntligen har jag gjort slag i saken! Haha flummigt, men man brukar väl säga så? 0_o
Aja, det jag försöker säga är att jag och David har blivit faddrar! :) Jag har alltid tänkt/sagt att jag ska bli fadder när jag har jobb, och nu har jag ju jobb så då var det ju dags. Det är ju en sån jääävla enkel sak, att för ca 200kronor/månad kunna rädda ett barn, ge dom mat och utbildning. Så kommer det vara skitkul när man får brevväxla med barnet och skicka presenter och kort och sånt kul. Jag älskar ju att få brev! =D Så nu väntar vi bara med spänning på att få hem kort och information om vårat fadderbarn. :) Är mycket roligare när min söta David ville bli fadder med mig också. :*
 
Juuustdet, har ju kanske glömt skriva att jag är fast anställd nu också. :) keeeeeewl.
 
Har haft planeringsdagar på jobbet nu på Torsdag och Fredag så det var chill. Sitta och planera och diskutera, fick höra några bra föreläsningar och äta massa god mat som dom bjöd på! :) Så det var trevligt! :)
 
Nu blir det att njuta av ledighet i helgen. :)
 

Life goes on

ironi ironi ironi...Tänkt hur konstigt livet kan vara. Det kan förändras så fort. På ett ställe kan folk må hur bra som helst, medans det på ett annat raseras en människas liv. Man kan klaga över så lite, när det kan hända så mycket värre. Lev i nuet och njut, för det kan förändras så jävla fort. Uppskatta dina nära och kära.
 
Igår kväll hade jag och David det så mysigt. Vi beställde hem Sushi. Mums, godaste sushin jag ätit. Var en massa spännande olika sushi bitar så det var spännande och gott! :) Så fick vi med en Japansk soppa till. David hade aldrig ätit sushi tidigare men som tur var så tyckte han om det! =D Det var riktigt mysigt.
Myysigt med skitgod Sushi och japansk soppa till.
 
David var proffs på att äta med pinnar. Mina skills var inte riktigt lika bra -_- Men nästan? ;) ^^,
 
Min vackra! <3

Thailandia here we come!

Woooops glömde jag säga att jag har bokat Thailandsreeesa?!?!!? Fyyfaaaaaaaaaaaan vad underbart det kommer bli! Jag, David och Andreas bokade lite random i förrgår. =D Fast vi har pratat om att fara utomlands en längre tid men då jävlar tog vi äntligen och bokade resan. Hittade billigt flyg så vi åker redan nästa månad! :D Man har nog inte helt fattat det än. Så nu är det bara att börja förbereda lite smått med praktiska saker. :) Ledighet är fixat, vaccinationerna påbörjade, David måste fixa ett pass idag och lite sånt smått och gott. :) Vi har inte bokat hotell än, jag har suttit och kollat runt på all ledig tid på en massa olika hotell. Men det finns ju så grymt många fina så man får ju beslutsångest. 0_o Aja det blir iallafall till Phuket och vi flyger mot Thailand 9 November. :) Så det första jag gjorde efter vi hade bokat resan var att beställa en undervattenskamera! =D Haha det är ju ett måste om man ska ut och snorkla. :)
 
Så ah nu längtar jag som faan. Ska fortsätta att kolla på alla grymt fina hotell. Kommer bli helt jävla underbart! =D

RSS 2.0