How I wish you could bring me up when Im down...


Win win!

Wooho jag vann i Gallerians julklappstävling! =D Dom hade en tävling så man kunde vinna tillbaka pengar man handlade för innan jul. Jag vann på mina skitdyra vinterskor jag köpte. Så fick ett presentkort på 1800kr! =D Så det var ju inte alls dumt! Så var det så kul, för jag sa till David när jag köpte skorna att jag skulle vinna tillbaka pengarna för dom! ;) Så nu får jag shoppa en massa på Gallerian utan dåligt samvete! =D Kul kul!
 
Annars så var vi ju i Kalix i helgen. Sovde över och hade det mysigt hos mormor och morfar och hann vara runt och träffa alla. :) På Lördagen var jag, David, My, Nea och hennes kille m.m. hos oss och såg på film. Sen på Söndagen var jag, David och Tovis ute på isen och åkte skidor. Det var härligt ock kul. Sen var jag och umgicks med mina fina tjejor också! <3 Det var behövligt, kändes som att det var så längesen. =) Sen Söndagkväll varvi hos Emma och Johan och hälsade på en sväng och såg på Vpd och efter det tog vi det lugnt hos mormor och morfar. Så det var en bra helg. :)

Längtaaan! =D

Ååååååh vad sköööönt att äntligen få vara ledigt! =D Då idag har jag och David varit ute och åkt lite madrass i backen och hade med oss varm oboy, goda mackor och remi kex som vi hade det gott och mysigt med. :) Det är härligt.
 
Så har vi bestämt oss för att åka till Jönköping när David fyller år!! =D =D =D Ååååh det kommer bli så roligt och jag läängtar så! =D =D =D =D Så då är vi där i typ en vecka. Så blir kul att vara där lite längre den här gången. :) Så då hinner man hitta på en massa skoj och så hinner jag träffa Karin den här gången också! =D =D =D Wiiii så nu är jag så ivrig och längtar massor! :) Tur tiden går fort! (:
 
Sen så blir det att fara till Kalix i helgen :) Så dit längtar jag ju också såklart! :) På Fredag blir det middag med jobbet så det blir nog gött och trevligt. Sen så Kalix på Lördag och då blir det tjejkväll med mina bästaste flickor på Söndag! :) Det behövs, känns som att det var så länge sen! <3
Så nu har jag en massa kul att se fram emot. :)
 
 

Gratis är gott

Idag har jag köpt träningskort för ett halvår. :) Får bad och gruppträningar, så är det alldeles här i närheten :) Så det är jäkligt nice + att det blev helt gratis för mig tack vare friskvårdbidraget vi får av NLL! =D =D =D Wooooho, skit nice! =D Så då var jag och simmade idag, det är så härligt. :)
 
Var ledig idag så det var skönt. Men har väl ändå inte varit en så jättebra dag. Har tvättat och annars mest tagit det lugnt. Blähe.

Moviestar

åååh såg just min söta, vackra prinsessa Tova på tv. =D Hon satt där och var så söt. Då började jag såklart saaaaaaaaaaaakna henne massor. Vill ha min gosse här att kramas med!
 
Underbara älskade! <3 Längtar så efter att få ta hem dig. Här var min vackra när hon var lite mindre bejbis! <3

Gief energy.

Tjohej!
Nu idag har jag äntligen städat bort julen, det mesta av den iaf. =P Har kvar julgardinerna i köket, men nu blev jag trött och hungrig så orkar nog inte byta dom idag. Usch vad det är tråkigt, men roligt när det är färdigt iaf. =P
Har varit så jäkla slö i helgen. Har en massa jag känner att jag måste göra men får inget gjort. Usch vad less jag är på det. Måste skärpa mig helt enkelt. Nu har jag iaf fixat friskvårdsbidrag från jobbet, får 1000kr därifrån så då ska jag köpa ett simkort så jag kan simma lite då och då. :) Det är ju jäkligt härligt. Förhoppningsvis kanske man får lite energi därifrån och så blir det ju ljusare och ljusare ute nu också vilket är jävligt skönt. :)
 
Annars så händer väl inte så mycket. Vill bara att tiden ska gå lite. Längtar till sommaren och att få flytta! Har börjat kolla lite nu på lägenheter, men blir väl att flytta i typ Maj eller Juni. Need större lägenhet så jag får ta hem min älskade houndini (=hunden). ;) + att jag saknar alla mina fina möbler och grejjer som inte ryms i den här lilla lägenheten.
 
Aja. Ska väl hitta på nått nu iaf.
Tjingeling!

Angel of mine..

..I miss you.
 
 
 
Hur kan vissa människor inte förstå? Stänga ute människor dom älskar från sitt liv. Ta dom för givet. Det får man ALDRIG göra. En dag kanske inte den människan finns där längre. Hur mår man då?
Det är så förbannat jävla korkat.
Man ska ta hand om dom man älskar och bry sig om dom. Småsaker man tjaffsar om spelar absolut ingen roll. Materiella saker överhuvudtaget spelar egentligen ingen roll.
Det är människorna man älskar som spelar all roll, dom ska man vara jävligt rädd om.
 
Älskar min David, familj, släkt, vänner, hundar och alla i min närhet så jävla mycket och jag är så grymt glad och tacksam för att jag har dom! <3
Ni är bäst! <3

Kom hem!

Usch så jag började sakna mitt lilla hjärta Tovis! Tycker verkligen hon borde ha varit här hemma och gossat med mig nu när jag är sjuk. Måste verkligen flytta till större lägenhet så jag kan ta hem min prinsessa. Men det lär inte bli förrän våren/sommaren.
 
Min lilla älskling! <3 Så jag saknar henne.
 
Lilla busen! :) <3

Gott nytt år!

Ja då var 2012 över och nu börjar 2013. 2012 har varit ett riktigt bra år med massor av förändringar i mitt liv. Det har varit året då jag tog min Sjuksköterskeexamen. Jag flyttade från Umeå till Piteå där jag fick mitt första jobb som Sjuksköterska på psykiatriska vårdenheten. Jag trivs jättebra med mitt jobb. Man träffar människor i väldigt olika åldrar och väldigt intressanta människor. Jag bara älskar att få jobba med människor. Det är så kul när man lyckas få dom att må bättre och får uppskattning för sitt jobb. Sen får man såklart ta skit ibland också. =P
 
Så var det året jag träffade min älskade David. :) Vi har redan hunnit göra en massa roliga saker tillsammans. Åkt gummibåt en massa, över hela nydalasjön på våren när vattnet var iskallt och vi var lite rädda för att båten skulle sjunka, men vi överlevde! ;) Ute på havet i vågorna då det bara forsade in vatten så båten blev helt överfylld, men jävlar den flöt ändå! :) Trots att det står att den bara håller för 100kg.. ^^, Haft mysiga grillkvällar vid nydalasjön. Varit på roadtrip tillsammans ner till Jönköping. Flygit drake. Varit till Thailand och levt i paradiset! =D Bara haft det mysigt. Allt känns så rätt och bra! :) <3
 
Så ja det har iaf varit ett bra år. Hade en jättebra jul med mina nära och kära. Hade ett mysigt nyårsfirande igår med David. Vi gjorde godmiddag. Smällde en massa raketer samt skickade upp sånna där fina Japanska lykor. Skålade in det nya året med champange, en god champange dessutom! =D Så det var riktigt mysigt. Tyvärr har jag blivit sjuk som drog ner mig och förstörde lite. :( Och idag mår jag ännu sämre...blä! :( Usch hatar att vara sjuk, så jävla tråkigt.
 
 
 
 
Jag och sötnosen på Julafton! :)
 
 
Söta lilla tomteflickan! :)
 
Jonna och den fina tomten.
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0