Kalixhelgen :)

På Lördag kväll var vi och hälsade på Fredrix några stycken och umgicks :) Sedan när hälften for därifrån så for jag, Crille, Fredrix och Tina hem till oss och såg på den nya Harry Potter filmen. Den var bra :)

På Söndag var vi några som for ut och grillade. Det var riktigt mysigt :> Så då hade vi med oss mackor och varm oboy till frukost, goda kex och korv såklart :) Så blev det att busa lite i snön. Sen skulle vi slå vårat rekord i att bygga en stor snögubbe, så då gjorde vi det...och sedan så ballade det ur som det brukar och snögubben blev till nått left 4 dead inspirerat monster av nått slag 0_o haha..nåja det var riktigt trevligt att vara och grilla och umgås :)

Sen när vi kom hem från våran grillning så for jag, Tina och My direkt vidare till mormor och morfar där vi sen var större delen av kvällen :) Det var riktigt mysig, vi låg där helt trötta framför tv:n och såg på Disney Channel ;) Precis som man alltid gjorde när Tina och My var lite mindre, då var det i princinp alltid på Disney Channel på våran tv ;P Sen efter att vi hade fått middag och efterrätt så kom Crille dit också så spelade vi lite Jeopardy och kortspel :)
Sen for vi hem lagomt till Big Brother så då mös vi ner oss i soffan och såg det här hemma med våra gullehundar :)

Nu idag har jag, Tina, Crille och Tovis varit och hälsat på Emma, Limpe och deras småvovvar och sett hur det såg ut i deras nya lägenhet :) Så Tovis fick se vars hennes små kompisar har flyttat :P
Sen for jag och Crille och hälsade på Tony, Milla och Max igen nu innan vi ska tillbaks till Umeå. Så nu blir det bara att vara hemma och så ska vi väl fara tillbaks till Umeå om 1 timme ungefär :P men sen blir det ju tillbaks hit till Kalix till Påsk igen, som blir väl om typ 2,5-3 veckor ungefär :P

Här kommer iaf lite bilder från grillningen igår:

Emma ballade ur på korven =0







Donnis hade vi med oss :) Hon gillade att leka med Bjöörnen


SötRonja =)


och lill-grisen hittade nått gott i väskan ;)



Sen var nån dum med henne så hon blev himla ledsen :(


haha våran fina jättesnögubbe! :D

Det började som en fin jättestor vanlig snögubbe...



Sen ballade det ur och det slutade med att den såg ut såhär 0_o Lekte även lite sekt och grejjer... :0 haha störda vi är ;)


Kommentarer
Postat av: Elin B

Hahaha snygg snögubbe!! :D

2011-04-04 @ 14:48:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0