Bussresa

Usch vad trött jag är! Meen nu är jag äntligen framme hemma i Kalix efter att ha suttit på en buss hela dan! Jag förstår inte hur jag kan vara så himla trött för jag har ändå sovit så gått som hela resan. Så fort jag har stängt ögonen har jag slocknat dirr =P

Hade iaf ett typ 4 timmars paus i Piteå också där jag var på arbetsintervju och det gick skiiiitbra! =D Så nu måste jag nog bli Piteåbo! =D Han som var enhetschef var jättetrevlig, rolig och skojjade en massa så det kändes inte lika nervöst och allvarligt. Så bjöd dom på fika och kaffe! :) Sen var det väldigt ung personalstyrka där och väldigt blandat med tjejer och killar vilket känns skönt! Kul med folk i sin egen ålder och inga gamla surkärringar! ;) Så all personal jag träffade var också skittrevliga och roliga. Så jag fick ett jättebra intryck, kändes som en riktigt superhärlig arbetsstämning, vilket är väldigt viktigt! Sen kunde han i princip garantera mig jobb livet ut om jag så ville, men så länge har jag nog inte tänkt stanna på samma arbetsplats. ^^,
Det som är, är att det var inom psykiatrin. Jag tror ändå jag skulle tycka det är skitroligt och intressant (det tycker jag allt är ^^,) men det som är synd där är att det inte är så mycket medicintekniska uppgifter och det är det man behöver träna mest på innan man blir helt säker på det. Men samtidigt så kan man ju det och jag hinner ju träna på det i framtiden när jag väl behöver göra det.
Aaah jag vet inte, fick då väldigt bra intryck av Piteå så det känns väldigt lockande! :) Sen så trivs jag väldigt bra i Piteå, tycker det är en skitmysig stad och alla människor där verkar så glada och trevliga. Känns som att det skulle vara kul att flytta dit och få testa en ny stad och träffa nya människor. :)

Sen får jag ju se hur det går på intervjuerna här i Kalix och Luleå. Ska prata med dom i Kalix imorrn och en massa på Sunderbyn nästa Onsdag. Sen hörde dom även av sig från Thorax vårdavdelning i Umeå och ville ha dit mig.  På den avdelningen trivdes jag ju också jääävligt bra och har velat vara där. Men tror ändå inte jag vill bo kvar i Umeå nu, så det blir nog inte där iaf. Jääävligt konstigt att när jag sökte jobb i Umeå och önskade att få vara där så var det fulltsatt redan. Så då fick jag intervju på en annan avdelning istället, och nu helt plötsligt när jag tackade nej till den avdelningen så verkar dom behöva vikarier där jag hade önskat att få vara från början. Jävla sura retards  personalspecialisterna på Västerbottenslandsting är, dom bara fular sig som faan. Dom vill man inte jobba åt!

Jaja vi får se vars jag hamnar. :)

Ikväll blir det väl bara vara hemma och ta det lugnt. Känner för att hyra nån bra film och ligga på soffan hela kvällen så det kanske jag gör. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0