skin skin som den sol du är

ooch vilken härlig dag det är idag :) Typ nollgradigt och skinande sol, det droppar från taken och asfalten kommer fram :) Skithärligt, det är då man får lust att ta fram utemöblerna till balkongen :) hehe och det är såna här dagar man vill vara hemma i Kalix och köra skoter och vara i Dannes stuga, men nu är det ju inte så lätt när Danne är i Stockholm... :P Så jag fick nöja mig med en härlig promenad med min älskade bejbis i det härliga vädret istället :) Det är ju rätt härligt det också, och se hur söt hon är när hon får springa lös med pinnar i munnen :) Hon hade en pinne i munnen typ hela promenaden, och när den väl gick sönder så hittade hon snabbt en ny :P

sen när vi kom hem från våran promenad så mös vi ner oss i soffan bredvid Crille som satt och såg skidor :P Så satt jag mig och läste i min bok men blev snabbt trött och somnade, som vanligt :P Så har typ legat och sovit på soffan en timme nu :P Är inge kul att alltid vara så trött :( Behöver sommar nu, då brukar jag vara piggare iaf!

Så sen blev jag väckt när det var dags för middag så nu har vi ätit middag och nu ska jag vakna till och samla krafter till att gå till Ida och se hennes nya lägenhet :) Och kanske hjälpa henne packa upp lite om hon behöver nå hjälp med nå sånt :) Så nu bor hon här på Mariehem, nära och bra, det gillar jag! ;)



Sen igår bakade jag semlor :) Jag ääääälskar hemmagjorda semlor!! Så himla gott! :D och hemmagjorda är ju typ 1000000 gånger godare än torra köpes med äcklig mandelmassa :P haha Så då bjöd jag grannarna på fika och så åt jag en till lunch när jag kom hem från skolan idag också ;) Mums! :)

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.


Dag 9: Jag och min bästa vän på min student <3 Jag och min fina Donna! :)
Hundar är verkligen ens bästa vän! Dom är alltid på ens sida ;) Dom är aldrig irriterande, dumma eller sviker man på nått sätt! Man kan säga exakt allt till dom, när man är ledsen ger dom bra med tröst och kan göra en glad. Dom dagar det känns som att hela världen är emot en, så känner man ändå att man har sin älskade vovve på sin sida! <3
Jag och Donna brukar alltid busa med varandra, så när man kommer hem till Kalix tycker hon mest valparna är jobbiga då kommer hon alltid till mig med en leksak och vill busa bara hon och jag :)
...och sen när valparna kommer och ska vara med då tycker hon inte det är lika kul längre så då slutar hon...så då får vi passa på att busa bara hon och jag när valparna är t.ex. ute och leker eller så tar jag bara med henne ut för att busa ibland :) sötnosen <3
Jag saknar henne <3 Tur att hela familjen kommer hit till Umeå och hälsar på snart! :D:D:D Synd bara att jag har praktik då så jag kommer jobba en massa :( Nåja hinner ju ändå se dom rätt mycket :) 

Kommentarer
Postat av: Tormichelle

good site, need more information! Thank you

2012-07-20 @ 14:05:58
URL: http://tormichelle.blogimagine.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0